Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    שלום אני צריך פוקימון אש ההתחלתי שלי זה צ'יקוריטה ואני ראיתי שאי אפשר להשיג אבן אש או האונדום לפני הליגה אז אני ראיתי שיש קוד תפיסת הפוקימון של היריב ואני רוצה לתפוס את הקוילבה של היריב שלי אבל הקוד של תפיסת הפוקימון של היריב לא עובד לי?ואני צריך שישייה יש לי בינתיים

בייליף

נוקטוול

פלאפי

2. מורחקים
    אני מציע לך לקחת את כלב האש שמתפתח באבן אש כי יש לו מתקפות חזקות אבל קח בחשבון
    שהו או הוא פוקימון אש

3. JONY_BOY
    Guest
    אתה אוהב אגדיים?אם כן אנטיי פוקמון אש מצויין אין הרבה אגדיים במשחק ואמרתי לך כבר לא כל הקודים עובדים רק חלק קטן עובד מהם אתה יכול לתפוס וופליקס ולפתח אותו לנייטלס דרך אבן אש אבל זה רק בקנטו בסלדון משיגים את זה מה שאומר זה אחרי הליגה.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 15 2009, 06:30 PM
    אתה אוהב אגדיים?אם כן אנטיי פוקמון אש מצויין אין הרבה אגדיים במשחק ואמרתי לך כבר לא כל הקודים עובדים רק חלק קטן עובד מהם אתה יכול לתפוס וופליקס ולפתח אותו לנייטלס דרך אבן אש אבל זה רק בקנטו בסלדון משיגים את זה מה שאומר זה אחרי הליגה.
    אבל מה הטעם בלי פוקימון אש? ואני משחק בסול סילבר אז יש לי וולפיקס רק מה הטעם בלי אבן אש ואני לא מת על אגדיים בשישייה מה הקוד הזה לא עבד אוליי יש מישהו שזה עבד לו?

• היכל התהילה
    ראפידש
    מגמאר
    וולפיקס

לא חסר D:
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• משתמש מנוסה
    Originally posted by TickTak@Sep 15 2009, 07:01 PM
    ראפידש
    מגמאר
    וולפיקס

לא חסר D:
    איפה אפשר למצוא אותם?ומי הכי טוב?

• משתמש מנוסה
    ראפידאש פוקימון פצצה רק לא כל כך זכור לי איפה אפשר לתפוס פוניטה אני חושב שליד רד אפשר לתפוס כבר רפידאש ברמה 50 אבל זה חסר טעם כי כמו שאתה אומר אתה רוצה אותו עוד לפני הליגה אז מגמר כי הוא פוקימון ממש טוב ואולי אפילו תוכל לפתח אותו בשלבים קצת יותר מאוחרים למגהמורטר

• משתמש מנוסה
    Originally posted by yarin12@Sep 15 2009, 07:23 PM
    ראפידאש פוקימון פצצה רק לא כל כך זכור לי איפה אפשר לתפוס פוניטה אני חושב שליד רד אפשר לתפוס כבר רפידאש ברמה 50 אבל זה חסר טעם כי כמו שאתה אומר אתה רוצה אותו עוד לפני הליגה אז מגמר כי הוא פוקימון ממש טוב ואולי אפילו תוכל לפתח אותו בשלבים קצת יותר מאוחרים למגהמורטר
    אני במחשסב וכדאי מגמר?

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •