פרופסור אוק : "אף אחד לא האמין בשנים הראשונות של המאה ה-21 שהעולם שלנו נצפה ע"י ייצורים בעלי תבונה גדולה יותר מזו של האדם. בעוד שהאדם מאמין שהוא לבדו בעולם, "הם" למדו אותנו, דרך עיניים קנאיות כמישהו שלומד אותנו דרך מיקרוסקופ. הם התרבו וגדלו בכמויות ענק, שבהשוואה אליהם- מין האנושי הוא רק טיפה בים. לאט ובטוח הם התחמשו, התאמנו ושנים שהם מתכננים את המתקפה שלהם נגדינו. האם אתם תוכלו להציל את כוכב הלכת - ארץ?"
אתם נבחרת ההצלה של כדור הארץ ! בעזרת מכשיר שהתגלה ב1929 ונשמר עד היום באיזור החסוי "51" שבארה"ב שנקרא - סטארגייט - אתם הולכים לעבור בין העולמות ולהיות המושיעים שלנו. בידיכם נתונים חייהם של כל תושבי כדור הארץ ! עליכם ללמוד את האויבים שלנו , אם תוכלו - אתם מתבקשים להביא אותם חיים כשבויים בחזרה ואם לא - אתם חייבים להרוג אותם במקום. מה שידוע לנו עליהם עד כה זה שהם יצוריים חיים, דמויי פוקימון, ושכוחם הוא אדיר. ידוע לנו גם שכל אחד מהם הוא מפקד של צבא פוקימונים. הדרך אליהם תהיה סבוכה וקשה. תצטרכו לעבור את כל המכשולים בדרך כדי לנצח אותם.
המשלחת הקודמת, שהורכבה מאנשים מהדורות הקודמים במשפחה שלכם, נוצחה והובסה לפני 50 שנה. אבל מאז הזמן עבר ואתם באתם לעולם, אתם שמעתם את הסיפור שמגולל את חוויתם של "משלחת פוקימון סטארגייט" ואתם נשבעים לנקום את דמם. בדומה לכם, גם מספר רב של פוקימונים אגדיים הושמדו בסיבוב הראשון אבל נשאר כאמור מנהיג החבורה - מיוטו, והוא אסף והכשיר קבוצה חדשה של פוקימונים אגדיים אותם תצטרכו להביס ולנצח על מנת לסיים את המשימה שלכם אחת ולתמיד.
מי יתן ואלוהים יהיה איתכם במשימה חשובה זו.
מנהלים :
אני - Hit Man
אישור :
יש אישור ממנהל חת"מ.
חוקים :
נא לשמור על חוקי הפורום הגלובאלים.
נא לשמור על חוקי הפורום חידות ומשחקי תפקידים.
נא לא להספים, לקלל, או להעליב.
נא לעדכן אותי בכל עזיבה לתקופה של המשחק יום לפני.
נא לעדכן אותי בכל חזרה בשניה שאתם יכולים.
נא להבין שזה משחק וששחקנים חלשים יוחלפו.
נא להבין שזה משחק וששחקנים לא פעילים יומתו במשחק.
נא לא לבקש ממני לשמור. אני לא שומר מקומות.
נא לצטט את ההמשכונים שלכם.
נא לרשום תגובה מספקת, תגובות לא מספקות לא יזכו להמשך.
קליפ רישמי
http://www.youtube.com/watch?v=VadGMEi6Y5E
עיתון רישמי (תמונה לחיצה)
![]()
טופס הרשמה :
שם אמיתי : (שם אמיתי שלכם)
תמונה: (ספרייט של מאמן)
פוקימונים: (לבחור 3 פוקימונים שונים - התפתחות 1, 2, ו-3, ובלי אגדיים)
ציוד: פוקידע, פוכדורים
, מפה
ומצפן
.
(רקע) הערות/בקשות שלכם:
חתימה לשימוש חופשי של שחקני פוקימון סטארגייט :
![]()