Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 112 ראשוןראשון ... 9101112132161111 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 1678

נושא: Pokemon StarGate

1. היכל התהילה
    עומר

יאנמגה
    ג'יגליפאף

"עבודה טובה ג'יגלי!" אתה קורא באושר. "עכשיו תמשיכי עם גילגול, אם הוא מתעורר תעברי שוב לשירה!"
    הגלגול השני כבר נהיה חזק יותר ויאנמגה מתעופפת באוויר, ומתחמקת מהגלגול השלישי.
    ג'יגליפאף מנסה לבצע שירה אבל הפעם המאמן השני קורא - "גלי קול בשיא הכוח".
    וגלי הקול האלה מנטרלים את השירה, כל מה שאתה עכשיו שומע זה זמזום קטן ומעצבן באוזניים שלך.
    "ועכשיו - תתקוף עם כוח עתיק". יאנמגה מרים סלעים כבדים בכוח גלי הקול ואז משגר אותם לעבר גיגליפאף שעושה עבודת תמרון יפה בלהתחמק מכמה מהם אבל כמה מהם עדיין מצליחים לפגוע במטרה. יאנמגה מגבירה את המהירות שלה.

מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 17 2009, 09:29 AM
    ירין

אתה יוצא לדרכך לעבר המכון ואתה משוכנע בדעתך שזה הולך להיות קל.
    אתה מגיע למכון ואתה רואה שהוא סגור, מסתבר שאחד הפוקימונים של מאמן המכון נפצע באחד הקרבות שלו.
    אתה קורא את ההודעה שעל המכון ורואה שהמנהל מכון נמצא כעת במרכז הפוקימונים ושאחד מחברי המשלחת שלך פצע לו את הפוקימון.
    אתה מרגיש כאילו אתה מוכן לקרב מכון ואתה חושב על שאר המכונים בשאר העולמות.

מה תעשה?
    אז אני אלך למכון אחר באחד מהעולמות האחרים!
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 17 2009, 02:31 PM
    עדי

<span style='color:quot'>סרטוני מערה

/

אתה מחפש פוקימונים אבל אתה לא שם לב שסלוקינג משגר לעברך מתקפה
    ואתה מתעופף מההדף ועף אל מחוץ למערה כל הדרך אל מרכז הפוקימונים.
    האחות ג&#39;וי רואה אותך נוחת אצלה בגינה וממליצה לך בחום רב לעזוב כבר את העניין של המערה.
    "זו מערה טיפשית וכל פעם אנשים מתים שם, אני בטוחה שאם תלך לשם שוב, הפעם זה ייגמר באסון".
    היא אומרת וחוזרת לעיסוקים שלה. אתה פותח את המפה שלך ורואה את שלל כוכבי הלכת של היקום.

מה תעשה?</span>
    אני מחליט לעבור לכרמל ושם לאתגר את מנהיג המכון.

4. the bitch is back
    Originally posted by Hit Man@Sep 17 2009, 02:36 PM
    עומר

יאנמגה
    ג&#39;יגליפאף

"עבודה טובה ג&#39;יגלי&#33;" אתה קורא באושר. "עכשיו תמשיכי עם גילגול, אם הוא מתעורר תעברי שוב לשירה&#33;"
    הגלגול השני כבר נהיה חזק יותר ויאנמגה מתעופפת באוויר, ומתחמקת מהגלגול השלישי.
    ג&#39;יגליפאף מנסה לבצע שירה אבל הפעם המאמן השני קורא - "גלי קול בשיא הכוח".
    וגלי הקול האלה מנטרלים את השירה, כל מה שאתה עכשיו שומע זה זמזום קטן ומעצבן באוזניים שלך.
    "ועכשיו - תתקוף עם כוח עתיק". יאנמגה מרים סלעים כבדים בכוח גלי הקול ואז משגר אותם לעבר גיגליפאף שעושה עבודת תמרון יפה בלהתחמק מכמה מהם אבל כמה מהם עדיין מצליחים לפגוע במטרה. יאנמגה מגבירה את המהירות שלה.

מה תעשה?
    "טוב ג&#39;יגלי תשתמשי בניטרול(Disable) על המתקפה של כוח עתיק ואז תעברי לקול היפר (Hyper Voice)&#33;" אני קורא במירמור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. היכל התהילה
    ירין

אתה מחליט בכל זאת לנסות את מזלך. אתה מסתכל על רשימת המכונים וקובע ללכת על כרמל.
    אתה אומר לעצמך &#39;יש לו את הכי קצת פוקימונים והם נראים הכי חלשים&#39;. וכך אתה מגיע לשם.

אתה פוגש את גרי אוק והוא נראה כאילו הוא התאמן הרבה זמן באימון הפוקימונים שלו.
    הוא מציע לך אחד משלוש אופציות קרב.
    - קרב אחד על אחד.
    - קרב 2 על 2.
    - קרב הטוב מבין השלושה.

מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 17 2009, 02:40 PM
    ירין

אתה מחליט בכל זאת לנסות את מזלך. אתה מסתכל על רשימת המכונים וקובע ללכת על כרמל.
    אתה אומר לעצמך &#39;יש לו את הכי קצת פוקימונים והם נראים הכי חלשים&#39;. וכך אתה מגיע לשם.

אתה פוגש את גרי אוק והוא נראה כאילו הוא התאמן הרבה זמן באימון הפוקימונים שלו.
    הוא מציע לך אחד משלוש אופציות קרב.
    - קרב אחד על אחד.
    - קרב 2 על 2.
    - קרב הטוב מבין השלושה.

מה תעשה?
    "אה..הטוב משלושה&#33;" אני אומר ומחכה לתגובתו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. היכל התהילה
    עדי

אתה מחליט גם כן להגיע לכרמל על מנת לאתגר את מנהל המכון שם.
    אבל אתה רואה שירין כבר הקדים אותך ושהוא עכשיו נמצא בקרב.

אתה מחליט להסתובב באיזור במקום סתם לבזבז את הזמן שלך ואז אתה שומע פתגם מוכר -
    "כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה&#33; כדי לאחד את כל תושבי המדינה&#33;
    כדי לכבוש את היבשה האוויר והמים&#33; כדי להגיע אף לכוכבים שבשמיים&#33;
    ג&#39;סי..." ואין ג&#39;יימס...

אתה שואל אותה מה קרה לג&#39;יימס והיא אומרת לך בבכי שהיא איבדה אותו ביער המוות.
    אתה כמעט מרגיש רחמים כלפיי צוות רוקט, לפחות עד שאתה מגלה שמיאו מנסה להתחמק מאחורייך ולגנוב לך את הפוקימונים.
    הם מבקשים ממך עזרה בלחלץ את ג&#39;יימס מהמלתעות של היער האסור.

מה תעשה?

8. היכל התהילה
    עומר

יאנמגה
    ג&#39;יגליפאף

"טוב ג&#39;יגלי תשתמשי בניטרול(Disable) על המתקפה של כוח עתיק ואז תעברי לקול היפר (Hyper Voice)&#33;" אתה קורא במירמור.
    "אתה מוותר כל כך בקלות?" הוא שואל אותך בזמן שג&#39;יגליפאף מנטלת את המתקפה של הפוקימון שלו.
    ואז ג&#39;יגליפאף משתמש בהייפר קול כדי לפגוע מעט בפוקימון שלו, והמאמן מתעשת על עצמו וחוזר לקרב.
    "תשתמש בצוות כפול כדי לבלבל אותו ואז תשתמש בדחיפה", המאמן השני אומר,
    וג&#39;יגליפאף שלך מעופף באוויר כמו בלון שהוציאו ממנו רוח בשניה שהוא חוטף את המכה מיאנמגה.

מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 17 2009, 02:45 PM
    עדי

אתה מחליט גם כן להגיע לכרמל על מנת לאתגר את מנהל המכון שם.
    אבל אתה רואה שירין כבר הקדים אותך ושהוא עכשיו נמצא בקרב.

אתה מחליט להסתובב באיזור במקום סתם לבזבז את הזמן שלך ואז אתה שומע פתגם מוכר -
    "כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה&#33; כדי לאחד את כל תושבי המדינה&#33;
    כדי לכבוש את היבשה האוויר והמים&#33; כדי להגיע אף לכוכבים שבשמיים&#33;
    ג&#39;סי..." ואין ג&#39;יימס...

אתה שואל אותה מה קרה לג&#39;יימס והיא אומרת לך בבכי שהיא איבדה אותו ביער המוות.
    אתה כמעט מרגיש רחמים כלפיי צוות רוקט, לפחות עד שאתה מגלה שמיאו מנסה להתחמק מאחורייך ולגנוב לך את הפוקימונים.
    הם מבקשים ממך עזרה בלחלץ את ג&#39;יימס מהמלתעות של היער האסור.

מה תעשה?
    "שמעתי על יער המוות, ואני חושש שאני לא מספיק חזק כדי להיכנס לשם. אני רוצה לתפוס פוקימונים נוספים בכדי להתחזק".
    אני מבקש בפניהם סליחה ופונה לניו יורק במטרה ללכת להר הגעש.

10. היכל התהילה
    ירין

נגד

גרי עושה טקס קטן לפני הקרב והוא נושא כמה מילות תפילה ואז הוא אומר
    "קדימה, זה עכשיו או לעולם לא, אני אנצח אותך גם אם זה הדבר האחרון שאעשה".
    הוא מוציא את הפוקימון הראשון שלו -

מה תעשה?

11. the bitch is back
    Originally posted by Hit Man@Sep 17 2009, 02:51 PM
    עומר

יאנמגה
    ג&#39;יגליפאף

"טוב ג&#39;יגלי תשתמשי בניטרול(Disable) על המתקפה של כוח עתיק ואז תעברי לקול היפר (Hyper Voice)&#33;" אתה קורא במירמור.
    "אתה מוותר כל כך בקלות?" הוא שואל אותך בזמן שג&#39;יגליפאף מנטלת את המתקפה של הפוקימון שלו.
    ואז ג&#39;יגליפאף משתמש בהייפר קול כדי לפגוע מעט בפוקימון שלו, והמאמן מתעשת על עצמו וחוזר לקרב.
    "תשתמש בצוות כפול כדי לבלבל אותו ואז תשתמש בדחיפה", המאמן השני אומר,
    וג&#39;יגליפאף שלך מעופף באוויר כמו בלון שהוציאו ממנו רוח בשניה שהוא חוטף את המכה מיאנמגה.

מה תעשה?
    "ג&#39;יגלי קדימה תשתמשי בקצה כפול ואז חבטת גוף&#33;" אני קורא.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 17 2009, 02:55 PM
    ירין

נגד

גרי עושה טקס קטן לפני הקרב והוא נושא כמה מילות תפילה ואז הוא אומר
    "קדימה, זה עכשיו או לעולם לא, אני אנצח אותך גם אם זה הדבר האחרון שאעשה".
    הוא מוציא את הפוקימון הראשון שלו -

מה תעשה?
    "באמת, עוד נראה&#33; ארקניין צא&#33; מהר להבייור חזק ואז ניב אש&#33;" אני אומר
    --------

-------

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Hit Man@Sep 17 2009, 09:26 AM
    רומה

<span style='color:quot'>סרטוני יער

/ / /

אתה אומר:"צאו גרצ&#39;ומפ,צ&#39;רמיליאון ודריבלין תגנו עלי ועל ג&#39;יימס,גרצ&#39;ומפ תקוף בזעם חיצוני[OUTRAGE] צ&#39;רמיליאון תקוף בלהביור וציפורן דרקון ודריבלין תקוף ברוח מאיימת וכדורי צל"

ג&#39;יימס מפוחד ואתה אומר לו שיצטרף למתקפה, הוא מוציא את הפוקימונים שלו - וויקטריבל ומיים ג&#39;וניור
    "מיים, תעשה מתקפת חיקוי, וויקטריבל, תשתמש במתקפת קרן סולרית".

הפוקימונים הפראיים
    הפוקימונים שלכם

גארצ&#39;ומפ מתקיף את אחד הגאבייטים עם זעם והוא נופל אבל מיד לאחר מכן הוא מתרומם, עצבני מתמיד.
    צארמיליון מתקיף גאבייט אחר בלהביור והוא נפגע אבל זה לא מונע ממנו להמשיך להלחם.
    דריפלין משתמש ברוח מאיימת, אבל חיוך ממזרי עולה על הפנים של הגאבייטים. הם נראים לא מאוימים.

הם תוקפים את הפוקימונים שלך בזעם דרקון והפוקימונים שלך נפגעים.
    אז הם עוברים לתקוף את הפוקימונים של ג&#39;יימס עם קרן על והם נפגעים ומיים ג&#39;וניור מאבד את ההכרה.
    וויקטיריבל משתמש בקרן סולרית אבל אין פה שמש, ככה שאין לו אור להשתמש בו בשביל המתקפה.

לפתע אחד הגאבייטים קורא קריאות באוויר, קריאות מוזרות כאלה ומקבוצה של 5 גאבייטים הם נהפכים לשבט.
    מסתבר שהוא קרא לחברים שלו ועכשיו יש מולכם 20 פוקימוני פרא שמוכנים לעשות הכל כדי להצדיק את השם &#39;יער המוות&#39;.
    אתה מרגיש כאילו אם תמשיך לשלוח את הפוקימונים שלך לקרב, שאתה מסכן את החיים שלהם.

מה תעשה?</span>
    אני אחשוב קצת ואז אחזיר את כולם לפוכדורים שלהם והעדיף שהם יפגיעו בי ולא בהם.

14. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 17 2009, 01:21 PM
    נדב ועדי

סרטון קרב פוקימונים

סלוקינג
    הפוקימונים שלכם

נדב אומר - "טייראניטאר, צא&#33; תחסל אותו עכשיו בעזרת ניב רעם&#33;"
    "חייבים לעזור לנדב" עדי אומר. "צא סאלמנס, מצפה לנו קרב קשה,
    השתמש בקרן על ועזור לטיירניטאר" עדי מוסיף.

אבל הכוח העל חושי של סלוקינג בולם את המתקפות של הפוקימונים שלכם..
    סלוקינג אומר לכם שיש לכם הזדמנות לברוח כל עוד אתם בחיים ואז הוא ממלמל משפט במצרית עתיקה.
    אתם מרגישים שזה הולך להיות משהו לא מהעולם הזה.

מה תבחרו לעשות?
    איך המתקפות העל חושיות פוגעות בטייראניטאר? הוא מסוג אופל :S
    --
    "טייראניטאר, אל תוותר לו&#33; תשתמש בפעימת אופל וכשהוא לא יהיה מוכן תתקוף ברעידת אדמה&#33;"

Spoiler ספוילר

15. היכל התהילה
    עדי

"שמעתי על יער המוות, ואני חושש שאני לא מספיק חזק כדי להיכנס לשם. אני רוצה לתפוס פוקימונים נוספים בכדי להתחזק".
    אתה מבקש בפניהם סליחה ופונה לניו יורק במטרה ללכת להר הגעש.
    אתה עוזב אותם כאשר הם פורצים בבכי ולא מסוגלים לעכל שלא עזרת להם.
    "אבל אש קאטשם תמיד היה עוזר לנו", אתה שומע את מייאו אומר ברגע...
    אתה רץ לסטארגייט, לוחץ את הקוד של העולם של ניו יורק ועובר לכוכב הלכת המרוחק.

<span style='color:quot'>סרטוני מעבר בסטארגייט

/ /

אתה מגיע לכוכב הלכת החדש ושם אתה רואה אותו, את הר הגעש המלכותי.
    הוא שקט כרגע, אבל אתה יכול לתאר לעצמך את המצב כשהוא פעיל ומתפרץ.
    אתה מתחיל ללכת את ההליכה המסורתית בעליית ההר הקשה, ואתה רואה שעוד מלא אנשים עושים כמוך.
    אתה מדבר איתם וכנראה שיש תיירים מכל היקום שרוצים לבקר באיזור.
    אתה מתידד עם כמה מהם שאומרים לך שהם מחפשים בפסגת ההר אבני אש כדי לפתח את הפוקימונים שלהם.
    אתה מגיע לפסגת ומשם אתה יכול להישבע שאתה רואה את כל העולם. אתה נושם נשימה עמוקה ומסתכל לרקיע.
    ההרגשה שלך כל כך טובה.

מה תעשה כעת?</span>

עמוד 11 מתוך 112 ראשוןראשון ... 9101112132161111 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •