Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 112 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 1678

נושא: Pokemon StarGate

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 18 2009, 01:57 AM
    נדב, עדי וירין

ירין - אתה מסיים את הקרב וגרי אומר לך שהוא מסכים להמשיך את הקרב אם תרצה בעתיד.
    עדי - אתה מפלס את דרכך בדרך לסטארגייט ואתה לא מתקשה למצוא את המקום שבו נמצא השריד.

שלושתיכם עומדים שם, בקצה המכתש הענקי, מחכים שמשהו יקרה.
    נדב מספר לכם מה קרה ואתם לא מאמינים למראה עיניכם.
    אתם שומעים קולות בוקעים מתוך הסלע ואתם מתחילים לפחד.
    לפתע הסלע מתפצלח לרסיסים ואתה רואים אור לבן בוהק בוקע ממנו.
    אתם שומעים נעימה קטנה בוקעת מהאור ואתם לא בדיוק יודעים מה זה.
    אתם מסתכלים לעבר האור הלבן ומסתנוורים ממנו.

<span style='color:red'>הנעימה המוזרה שבוקעת מן הסלע -

http://www.youtube.com/watch?v=jT6xruEl47E

לפתע אתם חשים חום רב, נראה שמשהו יוצא מתוך הסלע.
    אתם רואים שלושה צלליות יוצאות מתוך הכוכב השביט שהרגע נפל, ואתם לא מאמינים.
    זהו שלושת הפוקימונים האגדיים יוקסיי, מספריט, ואזלף.
    כמה מהאנשים בסביבה מתקרבים בשמחה לעברם, ומושיטים יד לחבק אותם.
    אבל שלושת הפוקימונים האלה לא באו לפה כדי להתחבב על המין האנושי.
    הם אוספים אנרגיה וכוח על מנת לשחרר מתקפה חסרת תקדים ושולחים קרן על חושית לעבר האנשים.
    אותם אנשים שניסו להתקרב מתרוממים באוויר, ואז נופלים, מתים וחסרי חיים על האדמה.

אתם מזדעזעים לגלות שהפוקימונים האלה באו על מנת להרוס את יוסטון.
    יוקסיי, מספריט, ואזלף מתחילים להתעופף באוויר ולשגר מתקפות אדירות בכוחן לעבר כל שטחי הכוכב.
    בתים עולים באש, אנשים מתמוססים תחת המתקפה ומותקפים ואתם רואים את ההרס הרב.
    אתם יודעים שזה התפקיד שלכם לעצור אותם ואתם מתכוננים לקרב הגדול הראשון שלכם.
    אבל שניה לפני שאתם מתחילים הסלוקינג המוזר שהיה במערה מצטרף אליכם,
    הוא אומר לכם שהוא ניסה להזהיר אתכם וכל מה שאתם עשיתם בתמורה זה לנסות לתקוף אותו.
    הוא אומר לכם שאתם טיפשים ושהפוקימונים האלה ירצחו אתכם אם לא תשתפו פעולה.
    אתם מחליטים להקשיב לסלוקינג ולעשות את זה ביחד.

מה תעשו?</span>
    "זה הזמן שלנו לתקן את הטעות שלנו" אני אומר.
    "סאלמנס, גרובייל, צאו&#33;&#33;" אני צועק וזורק את הפוכדורים.
    "סאלמנס, תשתמש בלהביור ואתה גרובייל, תשתמש בכדורי זרע. שניכם תמקדו את המתקפה על יוקסיי" אני מציין.

2. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 18 2009, 01:57 AM
    נדב, עדי וירין

ירין - אתה מסיים את הקרב וגרי אומר לך שהוא מסכים להמשיך את הקרב אם תרצה בעתיד.
    עדי - אתה מפלס את דרכך בדרך לסטארגייט ואתה לא מתקשה למצוא את המקום שבו נמצא השריד.

שלושתיכם עומדים שם, בקצה המכתש הענקי, מחכים שמשהו יקרה.
    נדב מספר לכם מה קרה ואתם לא מאמינים למראה עיניכם.
    אתם שומעים קולות בוקעים מתוך הסלע ואתם מתחילים לפחד.
    לפתע הסלע מתפצלח לרסיסים ואתה רואים אור לבן בוהק בוקע ממנו.
    אתם שומעים נעימה קטנה בוקעת מהאור ואתם לא בדיוק יודעים מה זה.
    אתם מסתכלים לעבר האור הלבן ומסתנוורים ממנו.

<span style='color:red'>הנעימה המוזרה שבוקעת מן הסלע -

לפתע אתם חשים חום רב, נראה שמשהו יוצא מתוך הסלע.
    אתם רואים שלושה צלליות יוצאות מתוך הכוכב השביט שהרגע נפל, ואתם לא מאמינים.
    זהו שלושת הפוקימונים האגדיים יוקסיי, מספריט, ואזלף.
    כמה מהאנשים בסביבה מתקרבים בשמחה לעברם, ומושיטים יד לחבק אותם.
    אבל שלושת הפוקימונים האלה לא באו לפה כדי להתחבב על המין האנושי.
    הם אוספים אנרגיה וכוח על מנת לשחרר מתקפה חסרת תקדים ושולחים קרן על חושית לעבר האנשים.
    אותם אנשים שניסו להתקרב מתרוממים באוויר, ואז נופלים, מתים וחסרי חיים על האדמה.

אתם מזדעזעים לגלות שהפוקימונים האלה באו על מנת להרוס את יוסטון.
    יוקסיי, מספריט, ואזלף מתחילים להתעופף באוויר ולשגר מתקפות אדירות בכוחן לעבר כל שטחי הכוכב.
    בתים עולים באש, אנשים מתמוססים תחת המתקפה ומותקפים ואתם רואים את ההרס הרב.
    אתם יודעים שזה התפקיד שלכם לעצור אותם ואתם מתכוננים לקרב הגדול הראשון שלכם.
    אבל שניה לפני שאתם מתחילים הסלוקינג המוזר שהיה במערה מצטרף אליכם,
    הוא אומר לכם שהוא ניסה להזהיר אתכם וכל מה שאתם עשיתם בתמורה זה לנסות לתקוף אותו.
    הוא אומר לכם שאתם טיפשים ושהפוקימונים האלה ירצחו אתכם אם לא תשתפו פעולה.
    אתם מחליטים להקשיב לסלוקינג ולעשות את זה ביחד.

מה תעשו?</span>
    "בסדר גמור" אני אומר ומהנהנן.
    "צאו, איוויזאור וטייראניטאר&#33; טייראניטאר, פעימת אופל&#33; איוויזאור, קרן סולארית&#33; תתקפו את מספריט"

Spoiler ספוילר

3. היכל התהילה
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

ירין - "אני מבין, כולם להוציא את הפוקימונים שלהם&#33; ארקניין להביור&#33; מדקיפ אקדח מים וכדור קרח&#33;טורטרה מתקפה כלשהי(לא זוכר את המתקפות..)

עדי - "זה הזמן שלנו לתקן את הטעות שלנו" הוא אומר.
    "סאלמנס, גרובייל, צאו&#33;&#33;" הוא צועק וזורק את הפוכדורים.
    "סאלמנס, תשתמש בלהביור ואתה גרובייל, תשתמש בכדורי זרע. שניכם תמקדו את המתקפה על יוקסיי" הוא מציין.

נדב - "בסדר גמור" הוא אומר ומהנהנן.
    "צאו, איוויזאור וטייראניטאר&#33; טייראניטאר, פעימת אופל&#33; איוויזאור, קרן סולארית&#33; תתקפו את מספריט"

הפוקימונים שלכם תוקפים.

הפוקימונים של ירין מתקיפים בכל הכוח, ארקניין משתמש בלהביור ומדקיפ פותח את הפה שלו ומשתמש באקדח מים.
    המתקפות האלה פוגעות בקווי ההגנה של יוקסיי, מספריט, ואזלף אבל רק בקווי ההגנה שלהם.
    אבל טורטרה פשוט עומד שם ומסתכל על המאמן שלו במבט של &#39;אז מה אמרת שאתה רוצה שאני אעשה שוב?&#39;

הפוקימונים של עדי משתתפים גם כן בתקיפה, סלמנס וגרובייל מתמקדים ביוקסיי עם להביור וכדורי זרע.
    יוקסיי נפגע מהמתקפות האלה, הוא אוגר כוח ומנסה לשחזר את הכוחות שלו אבל הוא בהחלט נפגע מהמתקפה.

נדב שולח את הפוקימונים שלו עם פעימת אופל ואיוויזור שתוקפת עם קרן סולרית.
    זה חודר את ההגנות של הפוקימונים האגדיים והם נראים חשופים ופגיעים יותר מתמיד.

יוקסיי, מספריט, ואזלף תוקפים והם משגרים את המתקפות הכי חזקות שלהם -
    מספריט משגר את מתפקת ההעתק. ונראה שכל האנגריה בעולם נשאבת בחזרה לפוקימון הקטן
    ואז יוצאת בחזרה אל עבר הפוקימונים שלכם , אתם מרגישים את העוצמה של המתקפה ואתם מפחדים ממנה.
    יוקסיי משתמש בכוח העל חושי שלו להרים את הכוכבת שביט שהם נפלו איתו לכדור הלכת הזה
    והוא מפרק אותו לאלפי רסיסים ואז הוא משגר אותו בתגבורת של כוח פי 100 אליכם בחזרה והפוקימונים שלכם נפגעים.
    אזלף לוקח את התפקיד של מגן החבורה של הפוקימונים האגדיים והוא מרים קיר ענקי בלתי נראה
    הקיר הזה חוסם את כל המתקפות שלכם והוא נראה כאילו שום דבר בעולם לא יחדור את ההגנה הזו.

סלוקינג מצטרף למתקפה והוא קופץ אל תוך הקיר ומקריב את חייו בשביל שקיר ההגנה הזה יהרס.
    הקיר נשבר ואין יותר הגנות לפוקימונים הפראיים. הבעייה היא שהפוקימון סלוקינג כבר אינו בחיים.

מה תעשו?

4. the bitch is back
    Originally posted by Hit Man@Sep 17 2009, 11:51 PM
    עומר

אתה מוציא את קינגדרה ומורה עליו לשפוך בועות, האש על הגג נכבתה אבל בפנים יש עדיין פוקימונים.
    אתה משתמש במפתח שלך על מנת לפתוח את הדלת ואתה ממשיך לכבות את האיזור
    וכשאתה מסיים כל תושבי העיירה מחכים לך בחוץ ומריעים לך בכבוד. הם לוחצים לך את היד ואומרים לך תודה.
    ראש הקהילה המקומית אפילו מגיע ושואל אותך - "מה נוכל לעשות למענך ידיד צעיר? הצלת אותנו כעת ואנחנו רוצים להודות לך".

מה תעשה?
    "וואו" אני אומר בהלם. "אין צורך בכלום. לא עשיתי את זה בשביל תמורה..." אני מוסיף.
    "אבל אם אתם מתעקשים, אני מחפש אבן ירח ( :P)" אני מוסיף בחיוך
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Hit Man@Sep 17 2009, 11:58 PM
    רומה

<span style='color:quot'>סרטוני יער

/ / /

אתה הולך אחריו ומנסה לחשוב מה הוא רוצה להראות לך או לעשות לך, אני מתחיל ליהיות פראנואיד בנוגע למתרחש ביער הזה.O_ס
    אתה לבסוף מגלה שהוא מוביל אותך לביתן ישן וחבוט במרכז היער. אתה מתקדם לעברו ואז אתה נופל לבור עמוק עמוק וספיריטטומב צוחק עלייך.
    הוא הוביל אותך למלכודת הביקתה ואתה כעת השבוי שלו, הוא מנסה לעשות עלייך היפנוזיה אבל אתה לא מסתכל לו בעיניים.
    אתה כעת השבוי שלו.

מה תעשה?</span>
    " למה אתה עושה את זה " אני אגיד ואז הוסיף:"זה לא משנה צא גרצ&#39;ומפ תקוף בפעימת דרקון ואז להביור"והוציא את גרצ&#39;ומפ מהפוכדור שלו.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 18 2009, 03:49 AM
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

ירין - "אני מבין, כולם להוציא את הפוקימונים שלהם&#33; ארקניין להביור&#33; מדקיפ אקדח מים וכדור קרח&#33;טורטרה מתקפה כלשהי(לא זוכר את המתקפות..)

"סאלמנס, תשתמש בלהביור ואתה גרובייל, תשתמש בכדורי זרע. שניכם תמקדו את המתקפה על יוקסיי" הוא מציין.

הפוקימונים שלכם תוקפים.

הפוקימונים של ירין מתקיפים בכל הכוח, ארקניין משתמש בלהביור ומדקיפ פותח את הפה שלו ומשתמש באקדח מים.
    המתקפות האלה פוגעות בקווי ההגנה של יוקסיי, מספריט, ואזלף אבל רק בקווי ההגנה שלהם.
    אבל טורטרה פשוט עומד שם ומסתכל על המאמן שלו במבט של &#39;אז מה אמרת שאתה רוצה שאני אעשה שוב?&#39;

הפוקימונים של עדי משתתפים גם כן בתקיפה, סלמנס וגרובייל מתמקדים ביוקסיי עם להביור וכדורי זרע.
    יוקסיי נפגע מהמתקפות האלה, הוא אוגר כוח ומנסה לשחזר את הכוחות שלו אבל הוא בהחלט נפגע מהמתקפה.

ואז יוצאת בחזרה אל עבר הפוקימונים שלכם , אתם מרגישים את העוצמה של המתקפה ואתם מפחדים ממנה.
    יוקסיי משתמש בכוח העל חושי שלו להרים את הכוכבת שביט שהם נפלו איתו לכדור הלכת הזה
    והוא מפרק אותו לאלפי רסיסים ואז הוא משגר אותו בתגבורת של כוח פי 100 אליכם בחזרה והפוקימונים שלכם נפגעים.
    אזלף לוקח את התפקיד של מגן החבורה של הפוקימונים האגדיים והוא מרים קיר ענקי בלתי נראה
    הקיר הזה חוסם את כל המתקפות שלכם והוא נראה כאילו שום דבר בעולם לא יחדור את ההגנה הזו.

סלוקינג מצטרף למתקפה והוא קופץ אל תוך הקיר ומקריב את חייו בשביל שקיר ההגנה הזה יהרס.
    הקיר נשבר ואין יותר הגנות לפוקימונים הפראיים. הבעייה היא שהפוקימון סלוקינג כבר אינו בחיים.

מה תעשו?
    "זה הזמן ארקניין להביור ואז ניב אש &#33;מדקיפ אקדח מים וכדור קרח &#33; וטורטרה לעיסה וביט(אותו הדבר?) על אזלף&#33; בכל הכח&#33;&#33;" אני צועק
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. Kibō no chi
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

הפוקימונים שלכם תוקפים.

מה תעשו?
    "לא&#33; סלוקינג&#33;" אני צועק בעצב ומרכין את ראשי, ואז מרים אותו עם מבט כועס וצורח "איוויזאור, עלי תער בכל הכוח&#33;&#33;&#33; טייראניטאר, תשתמש בקרן על&#33;&#33;&#33;"

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

הפוקימונים שלכם תוקפים.

מה תעשו?
    "סאלמנס תמשיך עם נשימת דרקון על יוקסיי, ואתה גרובייל קפוץ אליו ותשתמש בעלה להב".

9. היכל התהילה

לקראת ראש השנה -
    כל אחד רשאי לבחור פוקימון אחד (התפתחות ראשונה) בתור מתנה.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 18 2009, 06:04 PM

לקראת ראש השנה -
    תודה רבה. גם לך חג שמח.

אני בוחר את גיבל, לא בטוח שאני רושם נכון - הצורה הראשונה של גארצ&#39;ומפ.

11. Kibō no chi
    אני בוחר בדרטיני.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה

לקראת ראש השנה -
    תודה&#33;גם לך&#33;
    אני בוחר בפיצ&#39;ו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. the bitch is back

לקראת ראש השנה -
    תודה רבה&#33;
    שנה טובה ומתוקה D:
    אני רוצה סוויפר אם לא אז באנרי~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. היכל התהילה
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

ירין - "זה הזמן ארקניין להביור ואז ניב אש &#33;מדקיפ אקדח מים וכדור קרח &#33; וטורטרה לעיסה וביט(אותו הדבר?) על אזלף&#33; בכל הכח&#33;&#33;" הוא צועק

עדי - "סאלמנס תמשיך עם נשימת דרקון על יוקסיי, ואתה גרובייל קפוץ אליו ותשתמש בעלה להב".

נדב - "לא&#33; סלוקינג&#33;" אני צועק בעצב ומרכין את ראשי, ואז מרים אותו עם מבט כועס וצורח "איוויזאור, עלי תער בכל הכוח&#33;&#33;&#33; טייראניטאר, תשתמש בקרן על&#33;&#33;&#33;"

הפוקימונים שלכם תוקפים.

הפוקימונים של ירין והשילוב של אש + מים + מתקפות אופל ממש יעיל נגד הפוקימונים האגדיים
    בשלב הזה של הקרב אזלף נופל לרצפה ורק אחרי שהוא מסתדר על עצמו הוא חוזר לרחף וחוזר לקרב

הפוקימונים של עדי תוקפים את יוקסיי עם נשימת דרקון ואחריה עלה להב, זה פוגע בו
    אבל הוא נראה עדיין יחסית רענן וחזק ואתה יודע שתצטרכו למצוא אלטרנטיבה טובה יותר לתקיפה

הפוקימונים של נדב תוקפים במתקפות עלי התער שלא ממש משפיעה אבל קרן העל פוגעת
    היא מורידה את מספריט והוא נראה כאילו זה ממש פגע בו בצורה קשה, אבל הוא עדיין שם ומוכן להלחם עד מוות

יוקסיי, מספריט, ואזלף תוקפים את הפוקימונים שלכם במתקפות משולבות,
    הם מנסים כדור צל משולב עם מתקפה על חושית משולבת עם מתקפת מהירות והפוקימונים שלכם נפגעים.
    איוויזור של נדב, גרובייל של עדי ומדקיפ של ירין מאבדים את ההכרה ולא יכולים עוד להלחם.

מה תעשו?

15. היכל התהילה
    עומר

ראש הקהילה המקומית אפילו מגיע ושואל אותך - "מה נוכל לעשות למענך ידיד צעיר? הצלת אותנו כעת ואנחנו רוצים להודות לך".
    "וואו" אתה אומר בהלם. "אין צורך בכלום. לא עשיתי את זה בשביל תמורה..." אתה מוסיף.
    "אבל אם אתם מתעקשים, אני מחפש אבן ירח ( tongue.gif)" אתה מוסיף בחיוך

הוא מעניק לך את אבן הירח ואומר לך שוב תודה - "אתה אורח של כבוד אצלינו".
    אתם לוחצים ידיים ונפרדים לדרכיכם הנפרדות.

מה תעשה כעת?

עמוד 16 מתוך 112 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •