Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 112 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 1678

נושא: Pokemon StarGate

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 12:42 AM
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -
    http://www.youtube.com/watch?v=jT6xruEl47E

ירין - "זה הזמן ארקניין להביור ואז ניב אש !מדקיפ אקדח מים וכדור קרח ! וטורטרה לעיסה וביט(אותו הדבר?) על אזלף! בכל הכח!!" הוא צועק

עדי - "סאלמנס תמשיך עם נשימת דרקון על יוקסיי, ואתה גרובייל קפוץ אליו ותשתמש בעלה להב".

נדב - "לא! סלוקינג!" אני צועק בעצב ומרכין את ראשי, ואז מרים אותו עם מבט כועס וצורח "איוויזאור, עלי תער בכל הכוח!!! טייראניטאר, תשתמש בקרן על!!!"

הפוקימונים שלכם תוקפים.

הפוקימונים של ירין והשילוב של אש + מים + מתקפות אופל ממש יעיל נגד הפוקימונים האגדיים
    בשלב הזה של הקרב אזלף נופל לרצפה ורק אחרי שהוא מסתדר על עצמו הוא חוזר לרחף וחוזר לקרב

הפוקימונים של עדי תוקפים את יוקסיי עם נשימת דרקון ואחריה עלה להב, זה פוגע בו
    אבל הוא נראה עדיין יחסית רענן וחזק ואתה יודע שתצטרכו למצוא אלטרנטיבה טובה יותר לתקיפה

הפוקימונים של נדב תוקפים במתקפות עלי התער שלא ממש משפיעה אבל קרן העל פוגעת
    היא מורידה את מספריט והוא נראה כאילו זה ממש פגע בו בצורה קשה, אבל הוא עדיין שם ומוכן להלחם עד מוות

יוקסיי, מספריט, ואזלף תוקפים את הפוקימונים שלכם במתקפות משולבות,
    הם מנסים כדור צל משולב עם מתקפה על חושית משולבת עם מתקפת מהירות והפוקימונים שלכם נפגעים.
    איוויזור של נדב, גרובייל של עדי ומדקיפ של ירין מאבדים את ההכרה ולא יכולים עוד להלחם.

מה תעשו?
    "גרובייל חזור, היית מצויין".
    "סאלמנס, נשארת לבד, תשתמש בזעם דרקון על יוקסיי" אני אומר לו.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 12:42 AM
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

ירין - "זה הזמן ארקניין להביור ואז ניב אש !מדקיפ אקדח מים וכדור קרח ! וטורטרה לעיסה וביט(אותו הדבר?) על אזלף! בכל הכח!!" הוא צועק

עדי - "סאלמנס תמשיך עם נשימת דרקון על יוקסיי, ואתה גרובייל קפוץ אליו ותשתמש בעלה להב".

נדב - "לא! סלוקינג!" אני צועק בעצב ומרכין את ראשי, ואז מרים אותו עם מבט כועס וצורח "איוויזאור, עלי תער בכל הכוח!!! טייראניטאר, תשתמש בקרן על!!!"

הפוקימונים שלכם תוקפים.

הפוקימונים של ירין והשילוב של אש + מים + מתקפות אופל ממש יעיל נגד הפוקימונים האגדיים
    בשלב הזה של הקרב אזלף נופל לרצפה ורק אחרי שהוא מסתדר על עצמו הוא חוזר לרחף וחוזר לקרב

הפוקימונים של עדי תוקפים את יוקסיי עם נשימת דרקון ואחריה עלה להב, זה פוגע בו
    אבל הוא נראה עדיין יחסית רענן וחזק ואתה יודע שתצטרכו למצוא אלטרנטיבה טובה יותר לתקיפה

הפוקימונים של נדב תוקפים במתקפות עלי התער שלא ממש משפיעה אבל קרן העל פוגעת
    היא מורידה את מספריט והוא נראה כאילו זה ממש פגע בו בצורה קשה, אבל הוא עדיין שם ומוכן להלחם עד מוות

יוקסיי, מספריט, ואזלף תוקפים את הפוקימונים שלכם במתקפות משולבות,
    הם מנסים כדור צל משולב עם מתקפה על חושית משולבת עם מתקפת מהירות והפוקימונים שלכם נפגעים.
    איוויזור של נדב, גרובייל של עדי ומדקיפ של ירין מאבדים את ההכרה ולא יכולים עוד להלחם.

מה תעשו?
    "מדקייפ הייתה טוב,חזור! ארקניין שוב להביור על כולם ואז ניב קרח! טורטרה ביט ושאיבה ג'יגה(לא משנה איזה שאיבה..)" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. היכל התהילה
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

ירין - "מדקייפ הייתה טוב,חזור&#33; ארקניין שוב להביור על כולם ואז ניב קרח&#33; טורטרה ביט ושאיבה ג&#39;יגה(לא משנה איזה שאיבה..)" הוא אומר

עדי - "גרובייל חזור, היית מצויין".

נדב לא מספיק לקרוא את ההוראות שלו

הפוקימונים שלכם תוקפים.

הפוקימונים של ירין משתלהבים וארקניין מפציץ עם להביור וזה מוריד את כל שלושת האגדיים.
    טורטרה משלים את המתקפה עם שאיבת ג&#39;יגה והוא גם מחזק את עצמו וגם מחליש את האגדיים.

סלמנס של עדי תוקף עם זעם זרקון ויוקסיי על סף עילפון אבל עדיין חי בקרב ומוכן להלחם

הפוקימונים של נדב לא עושים דבר

יוקסיי, מספריט, ואזלף נכנסים בינם לבין עצמם, הם לא תוקפים אתכם הפעם,
    אבל הם כן יוצרים מעיין מעגל אנרגיה לבן ובוהק, אתם שמים לב שהכוחות שלהם קצת חוזרים לעצמם,
    וזה מאפשר להם להמשיך עוד קצת בסיבוב. את ההדף של הכוח שהם הרגע הפעילו אתם מרגישים בעצמיכם.
    אתם משערים כמה כוח יש לפוקימונים האלה אם הם נשארים חיים ומוכנים להלחם כל כך הרבה זמן.
    אבל זה לא הזמן לוותר, אתם זוכרים את המילים של פרופסור אוק, אתם מסתכלים על הגופות של האנשים,
    ואתם יודעים שזוהי רק יריית הפתיחה, זהו רק הקרב הראשון מבין אלפים שתצטרכו לעשות.
    אתם משערים שעומר התפנה, ואולי זו האפשרות שלכם לקרוא לו ואולי רק תעבדו ארבעיתכם במתקפה אחת משותפת
    אז רק אז הפוקימוני תחושה ייפלו בקרב.

מה תעשו?

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 01:06 AM
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

ירין - "מדקייפ הייתה טוב,חזור&#33; ארקניין שוב להביור על כולם ואז ניב קרח&#33; טורטרה ביט ושאיבה ג&#39;יגה(לא משנה איזה שאיבה..)" הוא אומר

הפוקימונים שלכם תוקפים.

הפוקימונים של ירין משתלהבים וארקניין מפציץ עם להביור וזה מוריד את כל שלושת האגדיים.
    טורטרה משלים את המתקפה עם שאיבת ג&#39;יגה והוא גם מחזק את עצמו וגם מחליש את האגדיים.

סלמנס של עדי תוקף עם זעם זרקון ויוקסיי על סף עילפון אבל עדיין חי בקרב ומוכן להלחם

אבל הם כן יוצרים מעיין מעגל אנרגיה לבן ובוהק, אתם שמים לב שהכוחות שלהם קצת חוזרים לעצמם,
    וזה מאפשר להם להמשיך עוד קצת בסיבוב. את ההדף של הכוח שהם הרגע הפעילו אתם מרגישים בעצמיכם.
    אתם משערים כמה כוח יש לפוקימונים האלה אם הם נשארים חיים ומוכנים להלחם כל כך הרבה זמן.
    אבל זה לא הזמן לוותר, אתם זוכרים את המילים של פרופסור אוק, אתם מסתכלים על הגופות של האנשים,
    אתם משערים שעומר התפנה, ואולי זו האפשרות שלכם לקרוא לו ואולי רק תעבדו ארבעיתכם במתקפה אחת משותפת

מה תעשו?
    אני קורא בפוקידע לעומר:" בוא מהר ליוסטון, זה דחוף&#33; צריכים עזרה&#33;" ואז אומר לעדי ונדב:"חייבים לעבוד ביחד&#33; ארקניין להביור וניב קרח&#33; טורטרה ביט שאיבת ג&#39;יגה&#33;" אני אומר ומחכה שהם יגידול לפוקימונים שלהם גם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

הפוקימונים שלכם תוקפים.

מה תעשו?
    "צ&#39;ארמנדר, גיבל, אני צריך עוד עזרה" אני ומוציא אותם מהפוכדורים.
    סאלמנס, זעם דרקון, צ&#39;ארמנדר להביור, גיבל תשתמש גם אתה בזעם דרקון. תנו את כל כולכם".

6. Kibō no chi
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

הפוקימונים שלכם תוקפים.

מה תעשו?
    "איוויזאור, תשתמש בקרן סולארית בכל הכוח על אזלף&#33; טייראניטאר, פעימת אופל על אזלף&#33;"

Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 12:45 AM
    עומר

ראש הקהילה המקומית אפילו מגיע ושואל אותך - "מה נוכל לעשות למענך ידיד צעיר? הצלת אותנו כעת ואנחנו רוצים להודות לך".
    "וואו" אתה אומר בהלם. "אין צורך בכלום. לא עשיתי את זה בשביל תמורה..." אתה מוסיף.
    "אבל אם אתם מתעקשים, אני מחפש אבן ירח ( tongue.gif)" אתה מוסיף בחיוך

הוא מעניק לך את אבן הירח ואומר לך שוב תודה - "אתה אורח של כבוד אצלינו".
    אתם לוחצים ידיים ונפרדים לדרכיכם הנפרדות.

מה תעשה כעת?
    "תודה רבה&#33;" אני אומר מוציא את ג&#39;יגליפאף ונותן לה את האבן ירח. אח"כ אני הולך למכון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. היכל התהילה
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

ירין - קורא בפוקידע לעומר:" בוא מהר ליוסטון, זה דחוף&#33; צריכים עזרה&#33;" ואז אומר לעדי ונדב:"חייבים לעבוד ביחד&#33; ארקניין להביור וניב קרח&#33; טורטרה ביט שאיבת ג&#39;יגה&#33;" הוא אומר ומחכה שהם יגידול לפוקימונים שלהם גם כן משהו

עדי - "צ&#39;ארמנדר, גיבל, אני צריך עוד עזרה" אתה אומר ומוציא אותם מהפוכדורים.
    סאלמנס, זעם דרקון, צ&#39;ארמנדר להביור, גיבל תשתמש גם אתה בזעם דרקון. תנו את כל כולכם".

נדב - טייראניטאר, פעימת אופל על אזלף&#33;"

הפוקימונים שלכם תוקפים.

הפוקימונים של ירין מנסים לתקוף אבל האינטנסיביות של הקרב כבר גוברת עליהם והם מתעייפים.

הפוקימונים של עדי רעננים יותר והם מצליחים לבצע פגיעה באגדיים, אבל לא משמעותית

טייריניטאר שואג ומנסה להוכיח שזה הסוג שקובע והוא משגר מתקפה אדירה לעבר אזלף

אזלף מאבד את ההכרה והוא כעת לא יכול להלחם יותר.
    יוקסיי, ומספריט נראים כאילו משהו מתוכם נהרס, הם לוקחים את אזלף ומסתירים אותו.
    אז הם משגרים מתקפת פיצוץ אדיר לעבר האיזור. נראה שזו המתקפה הכי חזקה שלהם.
    הפיצוץ בהתחלה נראה כאילו הוא מבוצע בהילוך איטי אבל כל האיזור מתרומם באוויר
    ואז ריקושטים מתחילים לעוף באוויר ולרמוס כל דבר שנמצא בטווח הרדיוס שלהם.
    אתם רואים שהפוקימוני תחושה מתעופפים להם ונעלמים ברקיע. אתם מרגישים שהצלחתם במשימה.
    אז משום מקום אתם רואים צללית ענקית בשמיים שאומרת לכם שתורכם קרוב, קרוב מאוד.

אתם חוזרים לעיירה והשקט חזר אליה. אנשים חוגגים את המאורע, ואתם גם מצטרפים לחגיגות.
    אחרי לילה ארוך של חגיגות, שינה טרופה וחלומות בלהה, אתם מתעוררים בבוקר, מרפאים את הפוקימונים שלכם וממשכים בדרכיכם.

מה תעשו?

9. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 05:49 PM
    נדב, עדי וירין

נעימת פוקימוני התחושה -

ירין - קורא בפוקידע לעומר:" בוא מהר ליוסטון, זה דחוף&#33; צריכים עזרה&#33;" ואז אומר לעדי ונדב:"חייבים לעבוד ביחד&#33; ארקניין להביור וניב קרח&#33; טורטרה ביט שאיבת ג&#39;יגה&#33;" הוא אומר ומחכה שהם יגידול לפוקימונים שלהם גם כן משהו

עדי - "צ&#39;ארמנדר, גיבל, אני צריך עוד עזרה" אתה אומר ומוציא אותם מהפוכדורים.

נדב - טייראניטאר, פעימת אופל על אזלף&#33;"

הפוקימונים שלכם תוקפים.

הפוקימונים של ירין מנסים לתקוף אבל האינטנסיביות של הקרב כבר גוברת עליהם והם מתעייפים.

הפוקימונים של עדי רעננים יותר והם מצליחים לבצע פגיעה באגדיים, אבל לא משמעותית

טייריניטאר שואג ומנסה להוכיח שזה הסוג שקובע והוא משגר מתקפה אדירה לעבר אזלף

אזלף מאבד את ההכרה והוא כעת לא יכול להלחם יותר.
    יוקסיי, ומספריט נראים כאילו משהו מתוכם נהרס, הם לוקחים את אזלף ומסתירים אותו.
    אז הם משגרים מתקפת פיצוץ אדיר לעבר האיזור. נראה שזו המתקפה הכי חזקה שלהם.
    הפיצוץ בהתחלה נראה כאילו הוא מבוצע בהילוך איטי אבל כל האיזור מתרומם באוויר
    ואז ריקושטים מתחילים לעוף באוויר ולרמוס כל דבר שנמצא בטווח הרדיוס שלהם.
    אתם רואים שהפוקימוני תחושה מתעופפים להם ונעלמים ברקיע. אתם מרגישים שהצלחתם במשימה.
    אז משום מקום אתם רואים צללית ענקית בשמיים שאומרת לכם שתורכם קרוב, קרוב מאוד.

אתם חוזרים לעיירה והשקט חזר אליה. אנשים חוגגים את המאורע, ואתם גם מצטרפים לחגיגות.
    אחרי לילה ארוך של חגיגות, שינה טרופה וחלומות בלהה, אתם מתעוררים בבוקר, מרפאים את הפוקימונים שלכם וממשכים בדרכיכם.

מה תעשו?
    מה קרה לאיוויזאור? לא כתבת שהוא התעלף או שהחזרתי אותו :S
    --
    "תמיד רציתי לבקר בפריז..." אחשוב לעצמי בזמן שאלך אל הסטארגייט בשביל להשתגר אל פריז.

Spoiler ספוילר

10. היכל התהילה
    עומר

אתה עוזב את האיזור ומודה להם על נדיבות הלב.
    אתה שם את אבן הירח על ג&#39;יגליפאף והוא מתפתח.

---&#62;

אתה הולך בדרכך לאתגר את מאמנת המכון אבל אתה רואה שהיא בדיוק יוצאת מהמכון.
    אתה שואל אותה לאן היא הולכת, אתה מציג את עצמך ואומר לה שאתה רוצה קרב מכון.

היא אומרת לך שהיא יוצאת למסע לחיפוש הספיר האדומה, ושאם אתה רוצה אז אתה יכול להצטרף.
    היא אומרת לך שהחיפוש ייהיה ביער המוות ככה שזה לא מסע לפחדנים. היא שואלת אותך אם אתה רוצה לבוא?

מה תעשה?

11. the bitch is back
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 05:58 PM
    עומר

אתה עוזב את האיזור ומודה להם על נדיבות הלב.
    אתה שם את אבן הירח על ג&#39;יגליפאף והוא מתפתח.

---&#62;

אתה הולך בדרכך לאתגר את מאמנת המכון אבל אתה רואה שהיא בדיוק יוצאת מהמכון.
    אתה שואל אותה לאן היא הולכת, אתה מציג את עצמך ואומר לה שאתה רוצה קרב מכון.

היא אומרת לך שהיא יוצאת למסע לחיפוש הספיר האדומה, ושאם אתה רוצה אז אתה יכול להצטרף.
    היא אומרת לך שהחיפוש ייהיה ביער המוות ככה שזה לא מסע לפחדנים. היא שואלת אותך אם אתה רוצה לבוא?

מה תעשה?
    "בהחלט" אני אומר. "מה שמך?" אני שואל מבוייש~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. היכל התהילה
    נדב
    - - -
    הוא איבד את ההכרה במהלך התקיפה
    - - -

"תמיד רציתי לבקר בפריז..." אתה חושב לעצמך בזמן שאתה הולך אל הסטארגייט בשביל להשתגר אל פריז.
    אתה עובר בסטארגייט לעבר כוכב הלכת פריס, ואתה מגלה שזה מקום שנודע בזכות האורות שלו,
    כל מקום שאתה מסתכל הכל מואר, הכל צבעוני והכל תוסס, אתה חושב לעצמך שזה מקום שאתה יכול עוד להתרגל אליו.

אתה שומע רחש של צחוקים באיזור ואתה נתקל בחבורה של פוקי-מניאקס.
    הם רבים בין עצמם מי יוכל לעשות את זה. "אני יכול לעשות את זה", אחד מהם אומר.
    "ראינו אותה בשנה שעברה איך ברחת בשניה האחרונה", השני אומר ומתחיל לצחוק"
    השלישי אומר - "אני לא יודע איתכם, אבל הצלקת הזו מראה שלי יש את האומץ".
    אתה לא מבין על מה הם מדברים.

מה תעשה?

13. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 06:04 PM
    נדב
    - - -
    הוא איבד את ההכרה במהלך התקיפה
    - - -

"תמיד רציתי לבקר בפריז..." אתה חושב לעצמך בזמן שאתה הולך אל הסטארגייט בשביל להשתגר אל פריז.
    אתה עובר בסטארגייט לעבר כוכב הלכת פריס, ואתה מגלה שזה מקום שנודע בזכות האורות שלו,
    כל מקום שאתה מסתכל הכל מואר, הכל צבעוני והכל תוסס, אתה חושב לעצמך שזה מקום שאתה יכול עוד להתרגל אליו.

אתה שומע רחש של צחוקים באיזור ואתה נתקל בחבורה של פוקי-מניאקס.
    הם רבים בין עצמם מי יוכל לעשות את זה. "אני יכול לעשות את זה", אחד מהם אומר.
    "ראינו אותה בשנה שעברה איך ברחת בשניה האחרונה", השני אומר ומתחיל לצחוק"
    השלישי אומר - "אני לא יודע איתכם, אבל הצלקת הזו מראה שלי יש את האומץ".
    אתה לא מבין על מה הם מדברים.

מה תעשה?
    לא כתבת אבל אז לא הבנתי...
    --
    "אתם יכולים לעשות מה?" אני שואל ומתקרב אליהם בשביל לברר על מה הם מדברים.

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    עומר

אתה שואל אותה איך קוראים לה והיא אומרת שקוראים לה - מנטה.
    אתה קצת צוחק ושואל אותה אם זה קשור ל... והיא מקדימה אותה ואומרת לך שזה לא.
    אתם אורזים את הדברים שלכם ויוצאים לעבר כוכב הלכת אריאל.

<span style='color:quot'>סרטוני מעבר בסטארגייט

/ /

אתם מגיעים לאיזור ואז ניצבים מול יער המוות. אתה עומד שם וזה לא דומה לשום דבר שהכרת מעולם.
    הפחד והסכנה מבעבעים בך בתוכך ואתה לא יודע אם אתה או הפוקימונים שלך ייצאו מזה בחיים.
    מנטה אומרת לך שאתה מסוגל לעשות את זה ואתם מתקדמים לעבר השער הצפוני של היער.

אתה מרגיש כאילו חזרתם בזמן 30 מיליון שנה, כי האדמה שאתם דורכים עליה מוזרה יותר,
    העצים נראים ישנים יותר ואתה מוכן להישבע שאם היה לך אומץ, היית אומר למנטה שזה נראה כמו גרסה עדכנית לפארק היורה.
    היא אומרת לך שאתה תצטרך להיזהר פה מאוד, כי הפוקימונים באיזור הזה קטלניים מאוד והיא בעצמה איבדה פה פעם פוקימונים.
    היא מציעה לך לא להתרחק יותר מדיי. לפתע אתה רואה פוקימון במרחק. הוא ניזון מאיזה שהוא גופה.

מה תעשה?</span>

15. היכל התהילה
    נדב
    - - -
    היה רשום, זה היה בזמן שישנת
    - - -

"אתם יכולים לעשות מה?" אתה שואל ומתקרב אליהם בשביל לברר על מה הם מדברים.
    הם אומרים לך - "אתה לא יודע?" ואז הם צוחקים - "הוא באמת לא יודע&#33;&#33;&#33;"
    הם מתקרבים אלייך ומספרים לך - "בכל שנה נערך פה טקס מרדף הטאורוסים.
    מאות טאורוסים רצים ברחבי האיזור ומי שמצליח לגעת בקרן של טאורוס מקבל גביע מראש העיר.
    אז מה אתה אומר, אתה מעוניין להצטרף למירוץ? או שאתה מפחד?" הם מחייכים.

מה תעשה?

עמוד 17 מתוך 112 ראשוןראשון ... 715161718192767 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •