Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 112 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 1678

נושא: Pokemon StarGate

1. היכל התהילה
    עדי

אתה הולך למכון שביוסטון כדי לאתגר את מאמן המכון.
    אתה מגיע למכון והוא אומר לך את החוקים של המכון.

<span style='color:quot'>סרטון קרב פוקימונים

חוקי קרב מכון -
    - רק למאמן מותר להחליף פוקימונים.
    - הקרב יסתיים כאשר כל שלושת הפוקימונים של אחד מהמתחרים לא יוכלו להלחם.
    - אם תנצח מובטח לך פרס של 250&#036;.

מה תעשה?</span>

2. the bitch is back
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 07:05 PM
    עומר

אתם יוצאים מהיער, ואתה נעמד מול מנטה שאומרת לך שאתה לא היית אחראי וכל המבצע נכשל.
    "אני חוזרת למכון שלי, ובבקשה אל תבוא לאתגר אותי עד שתתבגר", היא אומרת לך ונעלמת מהעין.

השער של יער המוות נסגר כאשר ברק אחרון מפלח את האוויר, ואתה מוכן להישבע שאתה שומע את הטוגפי הקטן צוחק.

מה תעשה עכשיו?
    &#39;מרשעת&#39; אני חושב לעצמי והולך למעבורת ומישתגר משם לכרמל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. היכל התהילה
    עומר

&#39;מרשעת&#39; אתה חושב לעצמך והולך למעבורת ומישתגר משם לכרמל.
    "אני שמעתי אותך", היא אומרת. ואז אתה עובר לכוכב הלכת של כרמל.

<span style='color:quot'>סרטוני מעבר בסטארגייט

/ /

כשאתה מגיע לכרמל, אתה נתקל בתייר שאומר לך מה כל בניין מכיל -
    בית גידול - אם אתה לא מאמן טוב או שאתה רוצה הפסקה מגידול של פוקימון, תוכל להיעזר בהם.
    תחרות הסרט - כמו במכון פוקימונים רק שזה יותר בצד היצירתי, תצטרך להוכיח שהפוקימון שלך הכי יפה והכי מוכשר.
    מכון - שם תוכל לפגוש את מאמן המכון שיציב לך אתגר בקרב פוקימונים שיהיה מאוד קשה לפיצוח.
    מרכז הפוקימונים - המקום לרפא פוקימונים, לדבר עם פרופסור אוק, או סתם לשבת ולפטפט עם האחות ג&#39;וי.
    חנות - אם חסר לך מוצרים לפוקימונים, תכשירים או כל דבר אחר, תוכל לבצע את הקניות שלך שם.
    בית - בסוף כוכב הלכת נמצא בית נטוש, אף אחד לא נכנס אליו כבר עשרות שנים. מאמינים שהוא עזוב ונטוש.

מה תעשה?</span>

4. the bitch is back
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 07:18 PM
    עומר

&#39;מרשעת&#39; אתה חושב לעצמך והולך למעבורת ומישתגר משם לכרמל.
    "אני שמעתי אותך", היא אומרת. ואז אתה עובר לכוכב הלכת של כרמל.

<span style='color:quot'>סרטוני מעבר בסטארגייט

/ /

כשאתה מגיע לכרמל, אתה נתקל בתייר שאומר לך מה כל בניין מכיל -
    בית גידול - אם אתה לא מאמן טוב או שאתה רוצה הפסקה מגידול של פוקימון, תוכל להיעזר בהם.
    תחרות הסרט - כמו במכון פוקימונים רק שזה יותר בצד היצירתי, תצטרך להוכיח שהפוקימון שלך הכי יפה והכי מוכשר.
    מכון - שם תוכל לפגוש את מאמן המכון שיציב לך אתגר בקרב פוקימונים שיהיה מאוד קשה לפיצוח.
    מרכז הפוקימונים - המקום לרפא פוקימונים, לדבר עם פרופסור אוק, או סתם לשבת ולפטפט עם האחות ג&#39;וי.
    חנות - אם חסר לך מוצרים לפוקימונים, תכשירים או כל דבר אחר, תוכל לבצע את הקניות שלך שם.
    בית - בסוף כוכב הלכת נמצא בית נטוש, אף אחד לא נכנס אליו כבר עשרות שנים. מאמינים שהוא עזוב ונטוש.

מה תעשה?</span>
    "תודה" אני אומר לתייר והולך ישר למכון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 07:09 PM
    עדי

אתה הולך למכון שביוסטון כדי לאתגר את מאמן המכון.
    אתה מגיע למכון והוא אומר לך את החוקים של המכון.

חוקי קרב מכון -

מה תעשה?</span>
    "התנאים הוגנים", אני אומר.

"צ&#39;ארמנדר אני יתחיל איתך" אני ממשיך ומוציא אותו מהפוכדור ומחכה לתגובת מאמן המכון.

6. היכל התהילה
    עומר

אתה הולך למכון שבכרמל כדי לאתגר את מאמן המכון.
    אתה מגיע למכון ואתה פוגש שם את גרי אוק והוא אומר לך את החוקים של המכון.

חוקי קרב מכון -

מה תעשה?</span>

7. היכל התהילה
    עדי

נגד

"צ&#39;ארמנדר אני יתחיל איתך" אתה ממשיך ומוציא אותו מהפוכדור ומחכה לתגובת מאמן המכון.
    "צא פרסקט, תתחיל עם אבקת שינה", מאמן המכון אומר, ופרסקט יוצא מפוכדור שלו.

פרסקט
    צ&#39;רמנדר

הוא מפזר אבקת שינה באוויר וצ&#39;רמנדר שלך נרדם.
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 10:08 PM
    עדי

נגד

"צ&#39;ארמנדר אני יתחיל איתך" אתה ממשיך ומוציא אותו מהפוכדור ומחכה לתגובת מאמן המכון.
    "צא פרסקט, תתחיל עם אבקת שינה", מאמן המכון אומר, ופרסקט יוצא מפוכדור שלו.

פרסקט
    צ&#39;רמנדר

הוא מפזר אבקת שינה באוויר וצ&#39;רמנדר שלך נרדם.
    מה תעשה?
    "צ&#39;ארמנדר תקום" אני קורא לצ&#39;ארמנדר. "אסור לך להירדם עכשיו, "אתה חייב לקום" אני ממשיך.

9. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 06:50 PM
    נדב

"אני חייב לאזור אומץ, אני לא בורח&#33;" אתה חושב לעצמך ונשאר במקום,
    מחכה שטאורוס יתקרב אליך ומפנה את הידיים שלך לכיוון הראש שלו ומנסה להיאחז בקרן שלו.

<span style='color:red'>משימה

- עלייך לכתוב חיבור בן 5-10 שורות בו אתה מספר מהרגע שהטאורוסים מופיעים ועד הרגע שאתה תופס את הקרן של אחד מהם. החיבור חייב להיות משעשע והוא חייב להיות ללא שגיאות כתיב. אם תכתוב קטע מספיק טוב, אז אתה תגע בקרן של טאורוס. אם לא, אז אתה תיפצע ותפונה למרכז החולים של בני האדם.

בהצלחה.</span>
    פאק, עד שיש חופש אני צריך לכתוב חיבור >>
    והומור זה לא הצד החזק שלי...
    --
    אני לא אשכח את הרגע ההוא של אותה התחרות בה הייתי צריך לתפוס טאורוס בקרן שלו, זה אחד הדברים היותר מפחידים שעברתי בחיי הדי-קצרים.
    עמדתי מול להקה של טאורוסים, מפוחד ורועד, מרגיש כאילו הלב נפל אל הגרביים שלי. היצורים דמויי השוורים הללו דהרו לעברי במהירות עצומה, וכמובן שדי נבהלתי. לאחר מחשבה מהירה החלטתי לאגור אומץ ולהתייצב מול הטאורוסים ולהצליח לגעת בקרן שלהם.
    התייצבתי במהירות והסתכלתי עליהם, מחכה לרגע הנכון בשביל לזנק ולתפוס את הקרן של הטאורוס, כשלפתע מבלי לשים לב השתנתי במכנסיי, כנראה מהפחד.
    נבוך ומפוחד עמדתי שם, מנסה לחשוב מה לעשות, כשלפתע מצאתי את עצמי קרוב אל טאורוס שהקרן שלו נתקעה במכנסיים שלי, והוא המשיך לדהור והמכנסיים שלי נמשכו אתו וכיסו את פניו.
    מבלי לראות כלום, הוא בקיר של אחד הבתים שם ונפל מכאבים.
    קפצתי על ההזדמנות ותפסתי את הקרן שלו.
    הייתי מאושר מאוד מכך שהצלחתי, גם אם פחדתי נורא ושזה לא היה ממש הוגן שתפסתי טאורוס שבקושי הצליח לזוז.
    כשכולם ראו שמי שהצליח לגעת בקרנו של הטאורוס היה בחור בתחתונים רטובים כולם צחקו עלי, אבל אני בטוח שזה עוד יעבור, והעיקר שאני אקבל גביע משלי.

Spoiler ספוילר

10. היכל התהילה
    עדי

נגד

פרסקט
    צ&#39;רמנדר

"צ&#39;ארמנדר תקום" אתה קורא לצ&#39;ארמנדר. "אסור לך להירדם עכשיו, "אתה חייב לקום" אתה ממשיך.
    אבל האבקה חזקה יותר מקריאות ההערה שלך, וצ&#39;אמנדר עדיין ישן.
    "פרסקט, תשתמש עכשיו בשאיבת חיים בבקשה", המאמן קורא, וצ&#39;ראמנדר שלך נפגע מהמהלך הזה.

מה תעשה?

11. היכל התהילה
    נדב

- עלייך לכתוב חיבור בן 5-10 שורות בו אתה מספר מהרגע שהטאורוסים מופיעים ועד הרגע שאתה תופס את הקרן של אחד מהם. החיבור חייב להיות משעשע והוא חייב להיות ללא שגיאות כתיב. אם תכתוב קטע מספיק טוב, אז אתה תגע בקרן של טאורוס. אם לא, אז אתה תיפצע ותפונה למרכז החולים של בני האדם.

תשובה
    אני לא אשכח את הרגע ההוא של אותה התחרות בה הייתי צריך לתפוס טאורוס בקרן שלו, זה אחד הדברים היותר מפחידים שעברתי בחיי הדי-קצרים.
    עמדתי מול להקה של טאורוסים, מפוחד ורועד, מרגיש כאילו הלב נפל אל הגרביים שלי. היצורים דמויי השוורים הללו דהרו לעברי במהירות עצומה, וכמובן שדי נבהלתי. לאחר מחשבה מהירה החלטתי לאגור אומץ ולהתייצב מול הטאורוסים ולהצליח לגעת בקרן שלהם.
    התייצבתי במהירות והסתכלתי עליהם, מחכה לרגע הנכון בשביל לזנק ולתפוס את הקרן של הטאורוס, כשלפתע מבלי לשים לב השתנתי במכנסיי, כנראה מהפחד.
    נבוך ומפוחד עמדתי שם, מנסה לחשוב מה לעשות, כשלפתע מצאתי את עצמי קרוב אל טאורוס שהקרן שלו נתקעה במכנסיים שלי, והוא המשיך לדהור והמכנסיים שלי נמשכו אתו וכיסו את פניו.
    הייתי מאושר מאוד מכך שהצלחתי, גם אם פחדתי נורא ושזה לא היה ממש הוגן שתפסתי טאורוס שבקושי הצליח לזוז.
    כשכולם ראו שמי שהצליח לגעת בקרנו של הטאורוס היה בחור בתחתונים רטובים כולם צחקו עלי, אבל אני בטוח שזה עוד יעבור, והעיקר שאני אקבל גביע משלי.

תוצאה
    אני לא חושב שזה פייר שתתפוס קרן של טאורוס שלא נע, והתחרות היא לנסות לתפוס קרן של טאורוס בתזוזה.
    בכל אופן, אתה שולח את ידך ואתה מנסה לתפוס את הקרן של טאורוס אבל אתה לא מצליח, הוא משליך אותך באוויר.
    אתה עף כמה מטרים אחורה ואתה רואה שאתה שלם ובריא, אבל לא הצלחת לגעת בקרן של אחד הטאורוסים.
    אתה רואה אותם מתרחקים לעבר האצטדיון שבו יתקיימו קרבות הדיפה של טאורוסים.

מה תעשה?</span>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 10:17 PM
    עדי

נגד

פרסקט
    צ&#39;רמנדר

"צ&#39;ארמנדר תקום" אתה קורא לצ&#39;ארמנדר. "אסור לך להירדם עכשיו, "אתה חייב לקום" אתה ממשיך.
    אבל האבקה חזקה יותר מקריאות ההערה שלך, וצ&#39;אמנדר עדיין ישן.
    "פרסקט, תשתמש עכשיו בשאיבת חיים בבקשה", המאמן קורא, וצ&#39;ראמנדר שלך נפגע מהמהלך הזה.

מה תעשה?
    "צ&#39;ארמנדר חזור" אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור. "צא סאלמנס" אני ממשיך. "תשתמש בנשימת דרקון על פרסקט, אחרי שתשתמש בזה תעוף לאוויר ותשתמש בלהביור".

13. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 19 2009, 10:21 PM
    נדב

תשובה

תוצאה
    אני לא חושב שזה פייר שתתפוס קרן של טאורוס שלא נע, והתחרות היא לנסות לתפוס קרן של טאורוס בתזוזה.
    בכל אופן, אתה שולח את ידך ואתה מנסה לתפוס את הקרן של טאורוס אבל אתה לא מצליח, הוא משליך אותך באוויר.
    אתה עף כמה מטרים אחורה ואתה רואה שאתה שלם ובריא, אבל לא הצלחת לגעת בקרן של אחד הטאורוסים.
    אתה רואה אותם מתרחקים לעבר האצטדיון שבו יתקיימו קרבות הדיפה של טאורוסים.

מה תעשה?</span>
    "טוב, אולי זה מסוכן מדיי, אני לא אנסה שוב" אני חושב בזמן שאלך אל המכון.

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    עדי

נגד

פרסקט
    צ&#39;רמנדר

"צ&#39;ארמנדר חזור" אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור.

פרסקט
    סלמנס

"צא סאלמנס" אתה ממשיך.
    "תשתמש בנשימת דרקון על פרסקט, אחרי שתשתמש בזה תעוף לאוויר ותשתמש בלהביור".
    סלמנס משגר את מתקפת הדרקון שלו על פרסקט ופרסקט מתקפל בתוך עצמו, הוא אינו יכול יותר להלחם.
    מאמן המכון מחזיר את הפוקימון שלו ומוציא את הפוקימון הבא שלו - סוויפר.

מה תעשה?

15. היכל התהילה
    נדב - אין פה מכון.

עמוד 19 מתוך 112 ראשוןראשון ... 917181920212969 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •