Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 112 ראשוןראשון 12341252102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 1678

נושא: Pokemon StarGate

1. היכל התהילה
    משלחת פוקימון סטארגייט

פרופסור אוק: "ברוכים הבאים עדי, נדב, רומה, ירין ועומר, או בשמכם האמיתי - משלחת פוקימון סטארגייט.
    אתם כעת נמצאים בתחילתו של מסע, מסע שבמהלכו גורל כדור הארץ כולו יהיה מונח על הכתפיים שלכם.
    מסע זה יהיה רצוף בחוויות משמחות וכמו כן גם באירועים טרגיים. אנא אל תתנו ללהבת החיים להתכבה.
    גורל כל המין האנושי מונח בכף ידיכם. אני סמוך ובטוח שתעשו את הדבר הנכון ושתצליחו במשימה".

פרופסור אוק מעניק לכל אחד מחברי המשלחת את הפוקימונים שלו ואת המוצרים ואז אומר להם - "בהצלחה"

קליפ רישמי -
    http://www.youtube.com/watch?v=VadGMEi6Y5E

אתם צועדים באיטיות לעבר החישוק המתכתי הגדול ורעש מבעבע ומפחיד בוקע ממנו.
    כל אחד ממכם מוצא את עצמו עוצם את העיניים לפני שהוא עובר בתוך תולעת העולמות,
    ואחד אחרי השני אתם נבלעים אל תוך הסטארגייט הענקי וחווים את מעבר העולמות הראשון שלכם.

<span style='color:quot'>סרטוני מעבר בסטארגייט

/ /

אתם מגיעים לצד השני של התולעת ואתם מוצאים את עצמיכם בכוכב לכת אחר.
    שמעתם סיפורים על חיים בכוכב אחר, אבל ההרגשה הזו של להיות מחוץ לכדור הארץ היא משהו שאתם מתקשים לתאר.
    אתם לוקחים נשימה עמוקה ומעכלים שסוף סוף הצלחתם להגשים את החלום שלכם ואתם בדרך הנכונה למטרה.
    לפתע אתם מסתכלים אחורה, ואתם רואים את כדור הארץ. אתם מתמלאים תחושת גאווה אדירה ומתחייבים לעשות הכל כדי להציל אותו.

נכון לעכשיו אתם ביציאה מהמעבורת של יוסטון, אתם יכולים להמשיך ביחד או כל אחד בדרכו שלו.
    אתם זוכרים את מילותיו של פרופסור אוק ואתם מרגישים מחוזקים מהם. מה תעשו עכשיו?</span>

2. משתמש מנוסה
    אני נכנס למערה כדי לאמן את הפוקימונים שלי.

3. היכל התהילה
    עדי
    - - -
    להבא לצוטט את ההודעה שלך בבקשה.
    - - -

אתה בוחר לעזוב את שאר חברי המשלחת וללכת לעבר המערה.
    הדרך למערה די קשה וחולות מדבר סוררים באיזור ומפריעים לך להתקדם כמו שצריך.
    אתה רואה מלמעלה את כוכב הצפון וזה עוזר לך בניווט שלך אל עבר המערה הרחוקה.
    כאשר אתה מגיע למערה אתה מגלה שזה אם כל המערות, והיא ענקית בגודלה.
    בהתחלה אתה מרגיש לבד ומפוחד להכנס אליה לבד, אבל לאחר מכן אתה אוגר אומץ ועושה את זה.

<span style='color:quot'>סרטוני מערה

/

כאשר אתה נכנס למערה אתה מרגיש עד כמה האוויר תחוב שם וזה מקשה עלייך לנשום.
    אתה מתקדם אל תוך המערה ושומע נהמות אדירות. הלב שלך כמעט ולא עומד בזה.
    אתה ממשיך להתקדם והנהמות האלה נהיות חזקות יותר וקרובות יותר.

מה תעשה?</span>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 02:20 PM

כאשר אתה נכנס למערה אתה מרגיש עד כמה האוויר תחוב שם וזה מקשה עלייך לנשום.
    אתה מתקדם אל תוך המערה ושומע נהמות אדירות. הלב שלך כמעט ולא עומד בזה.
    אתה ממשיך להתקדם והנהמות האלה נהיות חזקות יותר וקרובות יותר.

מה תעשה?
    אני ממשיך להתקדם בזהירות ומניח את ידי על אחד מהפוכדורים למקרה שיצוץ משהו מפתיע.

5. היכל התהילה
    עדי

אתה ממשיך להתקדם במעבה המערה, ואתה שם ליתר בטחון יד על אחד הפוכדורים שלך.
    אתה מרגיש כאילו עוד שניה אתה נכנס למלכודת הנחש ואז אתה שומע צרחות מהדהדות ברחבי המערה.
    כשאתה מסתכל קדימה אתה רואה משהו מתקרב אלייך במהירות,
    אתה לא מספיק לעשות כלום וחבורה של זובאטים מתעופפת לה מהמערה החוצה מהרעש.

אתה ממשיך לראות את אותה צללית שצורחת ומתקרבת אלייך במהירות ואז מתגלה לפנייך אדם.
    הוא ממלמל כל מיני דברים ויש לו קצף יוצא לו מהפה. אתה עוזר לו לחזור להכרה ואז הוא מסתכל עלייך ואומר -
    "הוא היה מת, הוא כבר היה מת, אני בדקתי לו את הנשימה והוא היה מת.
    גם דקרתי אותו ליתר בטחון ברגל והוא לא זז, ככה שאין מצב שהוא לא היה מת.
    ואז אחרי כמה שניות הוא קם לחיים&#33; הוא קיים לחיים&#33; והוא התחיל לתקוף אותי... תציל את עצמך ותברח&#33;"

מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 02:31 PM
    עדי

אתה ממשיך להתקדם במעבה המערה, ואתה שם ליתר בטחון יד על אחד הפוכדורים שלך.
    אתה מרגיש כאילו עוד שניה אתה נכנס למלכודת הנחש ואז אתה שומע צרחות מהדהדות ברחבי המערה.
    כשאתה מסתכל קדימה אתה רואה משהו מתקרב אלייך במהירות,
    אתה לא מספיק לעשות כלום וחבורה של זובאטים מתעופפת לה מהמערה החוצה מהרעש.

אתה ממשיך לראות את אותה צללית שצורחת ומתקרבת אלייך במהירות ואז מתגלה לפנייך אדם.
    הוא ממלמל כל מיני דברים ויש לו קצף יוצא לו מהפה. אתה עוזר לו לחזור להכרה ואז הוא מסתכל עלייך ואומר -
    "הוא היה מת, הוא כבר היה מת, אני בדקתי לו את הנשימה והוא היה מת.
    גם דקרתי אותו ליתר בטחון ברגל והוא לא זז, ככה שאין מצב שהוא לא היה מת.
    ואז אחרי כמה שניות הוא קם לחיים&#33; הוא קיים לחיים&#33; והוא התחיל לתקוף אותי... תציל את עצמך ותברח&#33;"

מה תעשה?
    אני מנסה להרגיע אותו ושואל אותו "על מי אתה מדבר? מי מת? מי קם לחיים? מי יתקוף אותי? תסביר לי בבקשה"

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 02:00 PM
    משלחת פוקימון סטארגייט

פרופסור אוק: "ברוכים הבאים עדי, נדב, רומה, ירין ועומר, או בשמכם האמיתי - משלחת פוקימון סטארגייט.
    אתם כעת נמצאים בתחילתו של מסע, מסע שבמהלכו גורל כדור הארץ כולו יהיה מונח על הכתפיים שלכם.
    מסע זה יהיה רצוף בחוויות משמחות וכמו כן גם באירועים טרגיים. אנא אל תתנו ללהבת החיים להתכבה.
    גורל כל המין האנושי מונח בכף ידיכם. אני סמוך ובטוח שתעשו את הדבר הנכון ושתצליחו במשימה".

פרופסור אוק מעניק לכל אחד מחברי המשלחת את הפוקימונים שלו ואת המוצרים ואז אומר להם - "בהצלחה"

קליפ רישמי -
    http://www.youtube.com/watch?v=VadGMEi6Y5E

אתם צועדים באיטיות לעבר החישוק המתכתי הגדול ורעש מבעבע ומפחיד בוקע ממנו.
    כל אחד ממכם מוצא את עצמו עוצם את העיניים לפני שהוא עובר בתוך תולעת העולמות,
    ואחד אחרי השני אתם נבלעים אל תוך הסטארגייט הענקי וחווים את מעבר העולמות הראשון שלכם.

<span style='color:quot'>סרטוני מעבר בסטארגייט

/ /

אתם מגיעים לצד השני של התולעת ואתם מוצאים את עצמיכם בכוכב לכת אחר.
    שמעתם סיפורים על חיים בכוכב אחר, אבל ההרגשה הזו של להיות מחוץ לכדור הארץ היא משהו שאתם מתקשים לתאר.
    אתם לוקחים נשימה עמוקה ומעכלים שסוף סוף הצלחתם להגשים את החלום שלכם ואתם בדרך הנכונה למטרה.
    לפתע אתם מסתכלים אחורה, ואתם רואים את כדור הארץ. אתם מתמלאים תחושת גאווה אדירה ומתחייבים לעשות הכל כדי להציל אותו.

נכון לעכשיו אתם ביציאה מהמעבורת של יוסטון, אתם יכולים להמשיך ביחד או כל אחד בדרכו שלו.
    אתם זוכרים את מילותיו של פרופסור אוק ואתם מרגישים מחוזקים מהם. מה תעשו עכשיו?</span>

להוסיף את הדדבר הזה לחתימה?
    --------
    אני אלך למערה
    ------
    חייבים לראות את כל הסרטונים?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. היכל התהילה
    עדי

/

אתה מנסה להרגיע אותו ושואל אותו "על מי אתה מדבר? מי מת? מי קם לחיים? מי יתקוף אותי? תסביר לי בבקשה"
    והוא אומר לך, "יצאנו אחי ואחי למסע הפוקימונים שלנו, אנחנו משפחה של מאמני פוקימוני סלע כאמור,
    והדרך שלנו הובילה אותנו למערה הזו, תפסנו כמה פוקימונים ולפתע בחשיכה הופיעו 2 עיניים וכישפו את אחי.
    הוא איבד את ההכרה, פירכס ומת במקום. בדקתי אותו והוא היה מת. אפילו דקרתי אותו ברגל כדי לוודא את זה.
    כשבאתי להרים אותו בכוונה להחזיר אותו הבייתה כדי לקבור אותו, הוא חזר לחיים והתחיל לתקוף אותי.
    והדבר הכי מוזר, שהוא דיבר בשפה שבכלל לא הבנתי, שפה עתיקה מוזרה ועכשיו גם הוא אחוז דיבוק וגם יש שם עדיין את היצור שעשה לו את זה".

מה תעשה?</span>

9. היכל התהילה
    ירין
    - - -
    החתימה היא אופציה.
    הסרטונים הם להמחשה.
    והתגובות שלך צריכות להיות מפורטות יותר
    - - -

אתה גם כן מחליט לעזוב את חברי המשלחת על מנת לבקר את המערה המרוחקת.
    אבל אז החשיכה יורדת על יוסטון ובמהלך הדרך שלך למערה אתה פוגש נערה יפה.
    היא שואלת אותך איך קוראים לך ואומרת לך שהשם שלה הוא - אודם.
    היא שואלת אם אתה מאמן פוקימונים ואתה אומר לך שכן, והיא מציעה לך קרב פוקימונים.

מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 02:48 PM
    עדי

אתה מנסה להרגיע אותו ושואל אותו "על מי אתה מדבר? מי מת? מי קם לחיים? מי יתקוף אותי? תסביר לי בבקשה"
    והוא אומר לך, "יצאנו אחי ואחי למסע הפוקימונים שלנו, אנחנו משפחה של מאמני פוקימוני סלע כאמור,
    והדרך שלנו הובילה אותנו למערה הזו, תפסנו כמה פוקימונים ולפתע בחשיכה הופיעו 2 עיניים וכישפו את אחי.
    הוא איבד את ההכרה, פירכס ומת במקום. בדקתי אותו והוא היה מת. אפילו דקרתי אותו ברגל כדי לוודא את זה.
    כשבאתי להרים אותו בכוונה להחזיר אותו הבייתה כדי לקבור אותו, הוא חזר לחיים והתחיל לתקוף אותי.
    והדבר הכי מוזר, שהוא דיבר בשפה שבכלל לא הבנתי, שפה עתיקה מוזרה ועכשיו גם הוא אחוז דיבוק וגם יש שם עדיין את היצור שעשה לו את זה".

מה תעשה?
    "אתה רוצה שנלך לנסות לעזור לאח שלך ולנסות להתעמת עם היצור שכישף את אח שלך?" אני שואל אותו ומראה ביטחון שאני כן יכול לעזור לו.

11. היכל התהילה
    עדי

/

"אתה רוצה שנלך לנסות לעזור לאח שלך ולנסות להתעמת עם היצור שכישף את אח שלך?" אתה שואל אותו ומראה ביטחון שאתה כן יכול לעזור לו.
    הוא ממלמל כל מיני דברים ואז מאבד את ההכרה. אתה כורע ברך לעזור לו ואז כשאתה עושה את זה משב רוח קר באופן חריג נושב במערה.
    אתה שומע שוב את השאגה האדירה ואתה מתחיל להודות שכל העסק הזה מפחיד אותך עד לעצמות.

מה תעשה?</span>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 02:56 PM
    עדי

"אתה רוצה שנלך לנסות לעזור לאח שלך ולנסות להתעמת עם היצור שכישף את אח שלך?" אתה שואל אותו ומראה ביטחון שאתה כן יכול לעזור לו.
    הוא ממלמל כל מיני דברים ואז מאבד את ההכרה. אתה כורע ברך לעזור לו ואז כשאתה עושה את זה משב רוח קר באופן חריג נושב במערה.
    אתה שומע שוב את השאגה האדירה ואתה מתחיל להודות שכל העסק הזה מפחיד אותך עד לעצמות.

מה תעשה?
    אני מנסה להבין מאיפה השאגה באה, מאיזה כיוון. אני מוציא את גרובייל שינסה להשיג לי מידע. אני אומר לו לסרוק את המערה, אבל שלא יתרחק יותר מדי.

13. היכל התהילה
    עדי

אתה מנסה להבין מאיפה השאגה באה, מאיזה כיוון. אתה מוציא את גרובייל שינסה להשיג לך מידע.
    אתה אומר לו לסרוק את המערה, אבל שלא יתרחק יותר מדי.

לפתע אותו יצור מוזר מתקדם לעבר גרובייל, ואתה חושש לחייך ולחיי הפוקימונים שלך.
    אתה רואה שבמרחק נדלקים להם העיניים המכושפות שלו, כמו שני זרקורים כתומים מוזרים.

לפתע גרובייל מתחיל לחטוף התקף כלשהו, הוא צורח ואתה מנסה להושיט יד אבל אור לבן מקיף אותו,
    גרובייל עולה לאוויר ונראה שהיצור הזה השתלט על הגוף של גרובייל והוא מתעלל בו כאות נפשו.

<span style='color:quot'>סרטון קרב פוקימונים

גרובייל
    יצור מסתורי

היצור ממשיך עם המתקפה האדירה שלו והוא שולח את גרובייל בכל הכוח על דפנות המערה והפוקימון שלך נפצע.
    מה תעשה?</span>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 03:15 PM
    עדי

אתה מנסה להבין מאיפה השאגה באה, מאיזה כיוון. אתה מוציא את גרובייל שינסה להשיג לך מידע.
    אתה אומר לו לסרוק את המערה, אבל שלא יתרחק יותר מדי.

לפתע אותו יצור מוזר מתקדם לעבר גרובייל, ואתה חושש לחייך ולחיי הפוקימונים שלך.
    אתה רואה שבמרחק נדלקים להם העיניים המכושפות שלו, כמו שני זרקורים כתומים מוזרים.

לפתע גרובייל מתחיל לחטוף התקף כלשהו, הוא צורח ואתה מנסה להושיט יד אבל אור לבן מקיף אותו,
    גרובייל עולה לאוויר ונראה שהיצור הזה השתלט על הגוף של גרובייל והוא מתעלל בו כאות נפשו.

<span style='color:quot'>סרטון קרב פוקימונים

גרובייל
    יצור מסתורי

היצור ממשיך עם המתקפה האדירה שלו והוא שולח את גרובייל בכל הכוח על דפנות המערה והפוקימון שלך נפצע.
    מה תעשה?</span>
    אני מנסה להחזיר את גרובייל לפוכדור. אם אני מצליח להחזיר אותו אז מנסה לברוח מהמערה ובמיוחד מהיצור המסתורי.

15. היכל התהילה
    עדי

אתה מנסה להחזיר את גרובייל לפוכדור. ואז מנסה לברוח מהמערה ובמיוחד מהיצור המסתורי.
    אתה מצליח לעשות את זה וכשאתה בורח אתה שומע את אותו יצור אומר לך - "בל תופר שלוות..."
    אבל אתה לא שומע את שארית המשפט שלו. אתה מגיע בחזרה לשטח הכוכב לכת של יוסטון.

אתה בודק בפוקידע שלך, אולי הוא קלט משהו על היצור האיום והנורא הזה.

<span style='color:red'>פוקידע

סלוקינג - פוקימון מים/על חושי.
    למרות שהוא מתפתח מייצור יחסית טיפש, הפוקימון הזה הוא אחד מהנבונים בטבע.

אתה חושב לעצמך לרגע על זה ואז אתה ממשיך ללכת.
    מה תעשה כעת?</span>

עמוד 2 מתוך 112 ראשוןראשון 12341252102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •