Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 112 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1678

נושא: Pokemon StarGate

1. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 12:51 AM
    תגובה אחרונה להיום

נדב

"עזרתי לך, עכשיו אתה מוכן לעזור לי?" הוא שואל אותך.
    "בטח. ויש לי רק עוד שאלה אחת. יש לך מושג אם יש באזור ספירלה חוצנית?"
    הוא אומר לך שיש רק 5 בעולם, ואחת מהם כבר תדע להדריך אותך לבאה.
    אתה שואל אותו מה הוא רוצה והוא אומר לך -"תמיד רציתי חבר שייהה לי לחברה.
    ואני שמעתי שדרטינים נורא פיקחים, וממה שאני מבין יש לך אחד. מה דעתך להביא לי אותו?

"אני מבין שאתה צריך את החברה שלו, אבל ככה גם אני. מצטער, אבל לא אוותר על הדרטינינ שלך. אין לי בעיה לעשות בשבילך כל דבר, אבל אני לא מוותר על החברים שלי. אם תרצה, אוכל לארח לך חברה בעצמי, אבקר אותך מתי שתרצה" אני אומר לאיש הזקן ומחכה לתשובה ממנו.

"הוא מתקרב אלייך ואומר - "כשאתה רצית עזרה, עזרתי מבלי לשאול.
    כשאני רציתי משהו בתמורה, גם שאלת מה, וגם סירבת לי. ולטעמי זה הכשלון הגדול ביותר.
    הוא אומר לך שהוא לא באמת רצה את הפוקימון שלך, אלא רצה לדעת מה מידת הנדיבות שלך,
    והוא אומר לך - "אני לא מקנא בפוקימונים שלך, אתה צר וקמצן ואני לא חושב שתגיע רחוק".
    הוא מבקש ממך לעזוב אותו לנפשו.

מה תעשה?
    "אני לא קמצן, אני פשוט לא הולך לתת את הפוקימונים שלי, נקשרתי אליהם והם החברים הכי טובים שלי, אז אני לא הייתי נותן אותם גם בעד כל הכסף שבעולם" אני אומר לו ויוצא מהר הגעש, נכנס אל הסטארגייט ומתשגר לפריז והולך אל המוזיאון שוב, מחפש את התמונות של האגדיים.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 21 2009, 11:22 PM

ירין

תשאל אנשים בפורום, לא במשחק.
    "אני יודע!" אני אומר"האונדום!"
    ----
    ולא שא5לתי אנשים..נשבע..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. היכל התהילה
    עדי

אתה מתרחק מעט מהמים, מוציא את סאלמנס ומבקש ממנו לפגוע במים עם קרן על בתקווה שיקרה משהו, יצוץ משהו מתוך המים.
    סלמנס מסתכל עלייך במבט מוזר ושולח את המתקפה לעבר המים. נוצר ספלאש ענקי ואז המים נרגעים שוב ולא קורה כלום.
    אתה יודע שכדי למצוא את האוצרות האבודים תצטרך לעבור את האגם הזה, כך שיש לך אפשרות או לנסות לעבור או לחזור.

מה תעשה?

4. היכל התהילה
    נדב

כשאני רציתי משהו בתמורה, גם שאלת מה, וגם סירבת לי. ולטעמי זה הכשלון הגדול ביותר.
    והוא אומר לך - "אני לא מקנא בפוקימונים שלך, אתה צר וקמצן ואני לא חושב שתגיע רחוק".

"אני לא קמצן, אני פשוט לא הולך לתת את הפוקימונים שלי, נקשרתי אליהם והם החברים הכי טובים שלי, אז אני לא הייתי נותן אותם גם בעד כל הכסף שבעולם" אני אומר לו ויוצא מהר הגעש, נכנס אל הסטארגייט ומתשגר לפריז והולך אל המוזיאון שוב.

<span style='color:quot'>סרטוני מעבר בסטארגייט

/ /

הפקידה מבקשת ממך 75&#036; דמי כניסה.
    מה תעשה?</span>

5. היכל התהילה
    ירין

אתה אומר לו שזה הונדום, והוא אומר לך לא.
    "תסתכל על הרגליים. להונדום יש 4 וליצור הזה יש 2.
    יש להם מבנה מסוים ואי אפשר לטעות בקשר לאיזה יצור זה"

מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 08:39 AM
    עדי

אתה מתרחק מעט מהמים, מוציא את סאלמנס ומבקש ממנו לפגוע במים עם קרן על בתקווה שיקרה משהו, יצוץ משהו מתוך המים.
    סלמנס מסתכל עלייך במבט מוזר ושולח את המתקפה לעבר המים. נוצר ספלאש ענקי ואז המים נרגעים שוב ולא קורה כלום.
    אתה יודע שכדי למצוא את האוצרות האבודים תצטרך לעבור את האגם הזה, כך שיש לך אפשרות או לנסות לעבור או לחזור.

מה תעשה?
    "סנוראנט צא" אני קורא.. "תשתמש בקרן קרח על המים כדי להקפיא אותם" אני ממשיך.
    אני מסתכל על המים ובודק אם הם קפואים. אם הם קפואים אני הולך עליהם ומתקדם אל עבר האוצר.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 08:45 AM
    ירין

אתה אומר לו שזה הונדום, והוא אומר לך לא.
    "תסתכל על הרגליים. להונדום יש 4 וליצור הזה יש 2.
    יש להם מבנה מסוים ואי אפשר לטעות בקשר לאיזה יצור זה"

מה תעשה?
    "התבלבלתי.. זה אגרון מאה אחוז&#33;" אני אומר
    ---
    התבלבלתי בין שניהם.. אני נזכרתי.. פשוט..לא שאלתי...
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. היכל התהילה
    עדי
    - - -
    לא רע חחח חשבתי שתתייאש
    - - -

"סנוראנט צא" אתה קורא.. "תשתמש בקרן קרח על המים כדי להקפיא אותם" אתה ממשיך.
    אתה מסתכל על המים ובודק אם הם קפואים. הם קפואים בצורה משביעת רצון ואתה מתקדם עליהם.
    כשאתה עובר מעליהם אתה רואה צללית של משהו נורא גדול ואיימתני, ואתה משער שזה מה שהטביע את תילתן.
    אתה לבסוף מגיע לצד השני של השלולית ואתה ממשיך בדרכך. כשאתה מגיע לשלב הבא, אתה נתקל במכשול חדש.
    הפעם אתה נכנס לאיזור שבו יש חושך אימים. אתה לא רואה כלום. ממש חושך מצרים שם במערה.

מה תעשה?

9. היכל התהילה
    ירין

"התבלבלתי.. זה אגרון מאה אחוז&#33;" אתה אומר, "זה נכון מאוד", הוא אומר לך ומתחיל להסביר לך איך זה קרה.
    "אירחנו פה צ&#39;ריזארדית ואגגרון והם התאהבו, ובעזרתינו הם הצליחו להוריד את ההכלאה הזו.
    בהתחלה זה נראה כמו צרמנדר קטן עם רגליים מוזרות, אבל אז הוא התפתח והתפתח וזה מה שיצא ממנו בסוף.
    הוא אומר לך שמכיוון שאתה מבין כל כך גדול בפוקימונים, שהוא רוצה שתיקח ביצה של פוקימון איתך למסע.

בחר מספר מ1-10.
    מה תעשה?

10. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 08:43 AM
    נדב

"אני לא קמצן, אני פשוט לא הולך לתת את הפוקימונים שלי, נקשרתי אליהם והם החברים הכי טובים שלי, אז אני לא הייתי נותן אותם גם בעד כל הכסף שבעולם" אני אומר לו ויוצא מהר הגעש, נכנס אל הסטארגייט ומתשגר לפריז והולך אל המוזיאון שוב.

<span style='color:quot'>סרטוני מעבר בסטארגייט

/ /

הפקידה מבקשת ממך 75&#036; דמי כניסה.
    מה תעשה?</span>
    "שולה ממעבדת החקר של הספירלות החוצניות אמרה שהיא תשלם עלי, אם זה בסדר" אני אומר לפקידה.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 07:06 PM
    ירין

"התבלבלתי.. זה אגרון מאה אחוז&#33;" אתה אומר, "זה נכון מאוד", הוא אומר לך ומתחיל להסביר לך איך זה קרה.
    "אירחנו פה צ&#39;ריזארדית ואגגרון והם התאהבו, ובעזרתינו הם הצליחו להוריד את ההכלאה הזו.
    בהתחלה זה נראה כמו צרמנדר קטן עם רגליים מוזרות, אבל אז הוא התפתח והתפתח וזה מה שיצא ממנו בסוף.
    הוא אומר לך שמכיוון שאתה מבין כל כך גדול בפוקימונים, שהוא רוצה שתיקח ביצה של פוקימון איתך למסע.

בחר מספר מ1-10.
    מה תעשה?
    4-זה המספר שלי
    --------

-------

12. היכל התהילה
    נדב

"שולה ממעבדת החקר של הספירלות החוצניות אמרה שהיא תשלם עלי, אם זה בסדר" אתה אומר לפקידה.
    "נכון, ועובדה שנכנסת פעם אחת בעבר, אבל זה לא חופשי חודשי, כל פעם שאתה יוצא ונכנס אתה צריך לשלם מחדש".
    היא מושיטה את היד ומסמנת לך לשלם. אתה מסתכל בארנק שלך (כרטיס בעמוד 1) ורואה שאין לך שקל אחד.
    אתה יודע שאפשר להרוויח כסף ממכירת דברים, נצחון על מאמנים ועל מאמני מכון.

מה תעשה?

13. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 07:12 PM
    נדב

"שולה ממעבדת החקר של הספירלות החוצניות אמרה שהיא תשלם עלי, אם זה בסדר" אתה אומר לפקידה.
    "נכון, ועובדה שנכנסת פעם אחת בעבר, אבל זה לא חופשי חודשי, כל פעם שאתה יוצא ונכנס אתה צריך לשלם מחדש".
    היא מושיטה את היד ומסמנת לך לשלם. אתה מסתכל בארנק שלך (כרטיס בעמוד 1) ורואה שאין לך שקל אחד.
    אתה יודע שאפשר להרוויח כסף ממכירת דברים, נצחון על מאמנים ועל מאמני מכון.

מה תעשה?
    "טוב, אני אחזור עוד מעט" אני אומר ורץ אל הסטארגייט שוב, משתגר אל כרמל והולך לאתגר את מנהיג המכון.

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    ירין

אתה אומר לו ארבע והוא מוציא את הביצה הרביעית מהתיבת ביצים שיש לו במשרד.
    הוא אומר לך לחכות והוא מפזר אבקה משונה ואז מכניס את הביצה למתקן חימום כלשהו.
    להפתעתך, כשהוא מושיט את הביצה, היא חמימה וזזה בידיים שלך.
    הוא אומר לך שברגע שתלך למרכז הפוקימונים ותבקש מהאחות ג&#39;וי עזרה, הביצה תבקע.
    אתה שואל אותו איזה פוקימון זה, והוא אומר לך שזו הפתעה.

מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 07:16 PM
    ירין

אתה אומר לו ארבע והוא מוציא את הביצה הרביעית מהתיבת ביצים שיש לו במשרד.
    הוא אומר לך לחכות והוא מפזר אבקה משונה ואז מכניס את הביצה למתקן חימום כלשהו.
    להפתעתך, כשהוא מושיט את הביצה, היא חמימה וזזה בידיים שלך.
    הוא אומר לך שברגע שתלך למרכז הפוקימונים ותבקש מהאחות ג&#39;וי עזרה, הביצה תבקע.
    אתה שואל אותו איזה פוקימון זה, והוא אומר לך שזו הפתעה.

מה תעשה?
    "טוב..ממש תודה היה ממש כיף&#33;" אני אומר לו והולך למרכז הפוקימונים
    --------

-------

עמוד 30 מתוך 112 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •