Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 112 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 1678

נושא: Pokemon StarGate

1. היכל התהילה
    נדב

אתה מודה לה, אומר לה שאתה עוד תחזור ואתה הולך לכוכב הלכת של כרמל על מנת לאתגר את המאמן מכון.
    אתה לוחץ בהתרגשות על המספר הסידורי של כוכב הלכת של כרמל ואז אתה מרגיש משהו מוזר קורה בתיק שלך.
    אתה עובר את הסטארגייט ויוצא מהצד השני של התולעת ואתה מרגיש תנודות מוזרות בתוך התיק שלך.

אתה פותח את התיק שלך ואתה מוצא שהביצת פוקימון שלך מתחילה לבקוע.
    אתה מתיישב ומסתכל על התהליך. בהתחלה אתה שומע בקעים קטנים ואתה מחייך.
    ואז אתה רואה שחתיכת ביצה קטנה נשברת ונופלת, ואז אתה רואה אור לבן בוהק.

http://img185.imageshack.us/img185/9131/po...sbyredflare.jpg

ואז בוקע לך הפוקימון שפרופסור נתן לך בתחילת המסע, ולהפתעתך הרבה זה אנון.
    אתה מסתכל עליו, והוא מסתכל עלייך. אתה מחייך אליו, והוא מחייך אלייך.
    אתה אומר לו "שלום, אני נדב ואני חבר שלך", ולהפתעתך הוא גם מדבר - "אני אנון, ואני פוקימון".

מה תעשה?

2. היכל התהילה
    ירין

"טוב..ממש תודה היה ממש כיף!" אתה אומר לו והולך למרכז הפוקימונים
    אתה אומר לאחות ג'וי שאתה רוצה לפתח את הפוקימון שלך והיא שמחה לעזור.
    היא אומרת לך שתתחיל לשיר לו, ואתה שר לו שיר מטופש מהילדות שלך.
    ואז אתה מוצא שהביצת פוקימון שלך מתחילה לבקוע.

http://img185.imageshack.us/img185/9131/po...sbyredflare.jpg

ואז בוקע לך הפוקימון, ולהפתעתך הרבה זה מיאו.
    הוא מסתכל עלייך ומתכרבל בגוף שלך ואז אומר - "מממיייאו".

מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 07:38 PM
    ירין

"טוב..ממש תודה היה ממש כיף!" אתה אומר לו והולך למרכז הפוקימונים
    אתה אומר לאחות ג'וי שאתה רוצה לפתח את הפוקימון שלך והיא שמחה לעזור.
    היא אומרת לך שתתחיל לשיר לו, ואתה שר לו שיר מטופש מהילדות שלך.
    ואז אתה מוצא שהביצת פוקימון שלך מתחילה לבקוע.

http://img84.imageshack.us/img84/913...byredflare.jpg

ואז בוקע לך הפוקימון, ולהפתעתך הרבה זה מיאו.
    הוא מסתכל עלייך ומתכרבל בגוף שלך ואז אומר - "מממיייאו".

מה תעשה?
    "ואוו..מיאו.." אני מתפעל ואז הולך לבדוק שוב את המכון
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 07:34 PM
    נדב

אתה מודה לה, אומר לה שאתה עוד תחזור ואתה הולך לכוכב הלכת של כרמל על מנת לאתגר את המאמן מכון.
    אתה לוחץ בהתרגשות על המספר הסידורי של כוכב הלכת של כרמל ואז אתה מרגיש משהו מוזר קורה בתיק שלך.
    אתה עובר את הסטארגייט ויוצא מהצד השני של התולעת ואתה מרגיש תנודות מוזרות בתוך התיק שלך.

אתה פותח את התיק שלך ואתה מוצא שהביצת פוקימון שלך מתחילה לבקוע.

http://img84.imageshack.us/img84/9131/poke...sbyredflare.jpg

ואז בוקע לך הפוקימון שפרופסור נתן לך בתחילת המסע, ולהפתעתך הרבה זה אנון.
    אתה מסתכל עליו, והוא מסתכל עלייך. אתה מחייך אליו, והוא מחייך אלייך.
    אתה אומר לו "שלום, אני נדב ואני חבר שלך", ולהפתעתך הוא גם מדבר - "אני אנון, ואני פוקימון".

מה תעשה?
    באסה...
    לא רק שהוא חלש, הוא יודע גם רק מתקפה אחת >_>
    --
    "א... אתה הרגע דיברת?" אני שואל אותו וצועד קצת אחורה, המום מכך שהוא יודע לדבר. אני נרגע קצת ופותח את פי, אומר לאנון "תשמע, אני הולך לאתגר את מנהיג המכון. נראה לך שתוכל להלחם שם? הרי אתה יודע רק מתקפה אחת, ורק בקעת... זה יהיה קצת קשה, לא?"

Spoiler ספוילר

5. היכל התהילה
    ירין

איזה מכון? באיזה כוכב לכת?

6. היכל התהילה
    נדב

"א... אתה הרגע דיברת?" אתה שואל אותו וצועד קצת אחורה, המום מכך שהוא יודע לדבר. אתה נרגע קצת ופותח את פיך, אומר לאנון "תשמע, אני הולך לאתגר את מנהיג המכון. נראה לך שתוכל להלחם שם? הרי אתה יודע רק מתקפה אחת, ורק בקעת... זה יהיה קצת קשה, לא?"

"אם אתה לא רוצה להשתמש בי, אז אני לא מכריח אותך, אבל תדע שפרופסור אוק עבר אין ספור מכשולים בכדי לנסות לתפוס אותי, וכידוע לך, אנחנו לא באיזה משחק גיים בוי, ככה שאני מאמין שאני יותר חזק ממה שאתה חושב, אבל שוב, אם אתה לא רוצה, אז אני לא מכריח אותך להשתמש בי". הוא אומר לך ואז הוא שואל - "תגיד, יש לך משהו לאכול?"

מה תעשה?

7. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 07:50 PM
    נדב

"א... אתה הרגע דיברת?" אתה שואל אותו וצועד קצת אחורה, המום מכך שהוא יודע לדבר. אתה נרגע קצת ופותח את פיך, אומר לאנון "תשמע, אני הולך לאתגר את מנהיג המכון. נראה לך שתוכל להלחם שם? הרי אתה יודע רק מתקפה אחת, ורק בקעת... זה יהיה קצת קשה, לא?"

"אם אתה לא רוצה להשתמש בי, אז אני לא מכריח אותך, אבל תדע שפרופסור אוק עבר אין ספור מכשולים בכדי לנסות לתפוס אותי, וכידוע לך, אנחנו לא באיזה משחק גיים בוי, ככה שאני מאמין שאני יותר חזק ממה שאתה חושב, אבל שוב, אם אתה לא רוצה, אז אני לא מכריח אותך להשתמש בי". הוא אומר לך ואז הוא שואל - "תגיד, יש לך משהו לאכול?"

מה תעשה?
    "לא אמרתי שאני לא אשתמש, ]שוט רק בקעת, ואתה עוד תינוק, לא? אבל אל תדאג, אשתמש בך. ולגבי האוכל... אין לי ממש. בוא נלך אל מרכז הפוקימונים לאכול" אני אומר והולך אל מרכז הפוקימונים, מבקש מהאחות ג&#39;וי אוכל.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 07:46 PM
    ירין

איזה מכון? באיזה כוכב לכת?
    למכון שהייתי בו מקודם ען גרי..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. היכל התהילה
    נדב

"לא אמרתי שאני לא אשתמש, ]שוט רק בקעת, ואתה עוד תינוק, לא? אבל אל תדאג, אשתמש בך. ולגבי האוכל... אין לי ממש. בוא נלך אל מרכז הפוקימונים לאכול" אני אומר והולך אל מרכז הפוקימונים, מבקש מהאחות ג&#39;וי אוכל.

מרכז פוקימונים

אתה הולך איתו למרכז הפוקימונים שם אתה מנסה להאכיל אותו בכל מה שהתפריט של מרכז הפוקימונים מציע.
    והוא לא מרוצה, הוא אומר לך שהוא אלרגי לחלב, שהוא שונא בשר, ושאין לו חשק לאכול ירקות.

"אני לא אוהב את האוכל האנושי, אני רוצה שתשיג לי אוכל אמיתי".
    אתה שואל אותו מה זה אומר, והוא אומר לך שהוא מרגיש רעב מיוחד לפוקימוני ברזל, במיוחד מגנימייט.

10. היכל התהילה
    ירין

אתה חוזר לקרב החוזר שלך נגד גרי לפני שהמשלחת של המטאורים תקפו את כדור הארץ.
    גרי אומר לך שזה חייב להיות קרב חוזר מההתחלה. ושאתה בטח כבר מכיר את החוקים.

נגד

גרי אומר לך - "תתכבד בהוצאת הפוקימון הראשון שלך".
    מה תעשה?

11. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 07:56 PM
    נדב

מרכז פוקימונים

אתה הולך איתו למרכז הפוקימונים שם אתה מנסה להאכיל אותו בכל מה שהתפריט של מרכז הפוקימונים מציע.
    והוא לא מרוצה, הוא אומר לך שהוא אלרגי לחלב, שהוא שונא בשר, ושאין לו חשק לאכול ירקות.

"אני לא אוהב את האוכל האנושי, אני רוצה שתשיג לי אוכל אמיתי".
    אתה שואל אותו מה זה אומר, והוא אומר לך שהוא מרגיש רעב מיוחד לפוקימוני ברזל, במיוחד מגנימייט.
    "בסדר... למרות שאני די נגד זה שתאכל פוקימונים." אני לוחש לו ואז שואל את האחות ג&#39;וי "תגידי, איפה אפשר למצוא מגנמייטים או כל פוקימון פלדה אחר באיזור?"

Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    נדב

"בסדר... למרות שאני די נגד זה שתאכל פוקימונים." אתה לוחש לו
    ואז שואל את האחות ג&#39;וי "תגידי, איפה אפשר למצוא מגנמייטים או כל פוקימון פלדה אחר באיזור?"
    היא חושבת לרגע ואז אומרת - "אני זוכרת שבת דודה שלי מצאה קהילה שלמה של מגנמייטים בין איזור החקר לבין המעבדה בכוכב הלכת אריאל.
    מרחק של 3 ימים מהסטארגייט. למה? אתה רוצה לתפוס לך פוקימון ברזל? שמעתי שהם נורא חזקים".היא אומרת לך.

מה תעשה?

13. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 08:02 PM
    נדב

"בסדר... למרות שאני די נגד זה שתאכל פוקימונים." אתה לוחש לו
    ואז שואל את האחות ג&#39;וי "תגידי, איפה אפשר למצוא מגנמייטים או כל פוקימון פלדה אחר באיזור?"
    היא חושבת לרגע ואז אומרת - "אני זוכרת שבת דודה שלי מצאה קהילה שלמה של מגנמייטים בין איזור החקר לבין המעבדה בכוכב הלכת אריאל.
    מרחק של 3 ימים מהסטארגייט. למה? אתה רוצה לתפוס לך פוקימון ברזל? שמעתי שהם נורא חזקים".היא אומרת לך.

מה תעשה?
    "משהו כזה" אני אומר לה ומחייך חיוך מזויף.
    "טוב, בוא אנון, הולכים אל כוכב הלכת אריאל למצוא מגנמייט" אני אומר לו ויוצא אל הסטארגייט אל כוכב הלכת אריאל, וכשאני מגיע אני מחפש את איזור החקר שהאחות ג&#39;וי דיברה עליו.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 07:58 PM
    ירין

אתה חוזר לקרב החוזר שלך נגד גרי לפני שהמשלחת של המטאורים תקפו את כדור הארץ.
    גרי אומר לך שזה חייב להיות קרב חוזר מההתחלה. ושאתה בטח כבר מכיר את החוקים.

נגד

גרי אומר לך - "תתכבד בהוצאת הפוקימון הראשון שלך".
    מה תעשה?
    "טורטרה צא&#33;תתחיל ברעידת אדמה ואז ביט&#33;" אני אומר
    --------

-------

15. היכל התהילה
    נדב

אתה עוזב את המרכז ועובר לכוכב הלכת אריאל בידיעה שיש לך 3 ימים של הייק ושל טיול עד שתגיעו.
    אתה נתקלים במין קניון ענקי, ואין לך אפשרות לעבור אותו רגלית או לעוף מעליו (HM ניתן להשיג רק ברכישה).
    ואז אתה מתיישב שם ומתייאש מהחיים.

אנון יוצא מהפוכדור שלו ואומר לך לתפוס אותו ב.. "טוב נו, נעשה את זה בלי לתפוס".
    הוא מתחיל לאגור אנרגיה ואז הוא משחרר קרן כלשהי לצד השני.
    אתה יושב שם ומחכה ואחרי שעה קלה, הוא אומר לך שהקניון הוא 1.3 קילומטרים.
    הוא אוגר שוב אנרגיה ואז אתה מרגיש שאתה נשאב כמו בשואב אבק,
    מסתבר שאנון מרחף במהירות שיא והוא לוקח אותך באוויר אל עבר המטרה.
    המהירות שבה אתם טסים היא מהירות שיא ואתה חש את האוויר הקפוא על הפנים שלך.
    כעבור מספר דקות אתם מגיעים לצד השני של הקניון ורואים את איזור חקר הפוקימונים ברקע.
    אנון אומר לך - "ועכשיו אני שימושי?"

מה תעשה?

עמוד 31 מתוך 112 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •