Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 112 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 1678

נושא: Pokemon StarGate

1. היכל התהילה
    נדב

"בוקר טוב אנון" אתה אומר ומחייך. "בוקר טוב נדב", הוא אומר לך.
    "מה דעתך לאכול ארוחת בוקר טובה, כמו לא יודע... מגנמייטים?"
    אתה שואל ומצחקק והולך אל כיוון אזור החקר, מחפש מגנמייטים או אוכל שמתאים לבני אדם.
    לא עובר הרבה זמן ושבט של מגנמייטים בא לתקוף אתכם, האיזור הזה ידוע בתקיפות חסר שחר על בני אדם.

אנון אומר לך להתרחק והוא מקיף את עצמו באור מוזר, אתה שומע קולות מסביב ואז מתקפה אדירה בכוחה ובלתי מוסברת יוצאת מהגוף של אנון ותוקפת את כל השבט של המגנימייטים. אתה רואה אותם נופלים אחד אחרי השני לאדמה בלי אפשרות להתנגד.

אנון מקלט אותם לערימה אחד גדולה ואז מתחיל לאכול אותם.
    אבל הוא לא אוכל אותם בצורה הרגילה. הוא גורם להם להתפורר לאלפי רסיסים וכל אותם רסיסים מתחברים לגופו ונהיים חלק ממנו. הוא אומר לך שאחרי שהוא יסיים פה לאכול, הוא לא יהיה רעב חודשים.

מה תעשה?

2. היכל התהילה
    ירין

נגד

"טורטרה הייתה מצויין חזור! אני נותן לך את הכבוד להוציא את הפוקימון!" אתה אומר ומחכה
    הוא מחייך ומוציא במהירות את בלבזאור שלו - "צא בלבזאור, תאגור את קרני השמש".

בלבזאור

מה תעשה?

3. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 11:18 PM
    נדב

"בוקר טוב אנון" אתה אומר ומחייך. "בוקר טוב נדב", הוא אומר לך.
    "מה דעתך לאכול ארוחת בוקר טובה, כמו לא יודע... מגנמייטים?"
    אתה שואל ומצחקק והולך אל כיוון אזור החקר, מחפש מגנמייטים או אוכל שמתאים לבני אדם.
    לא עובר הרבה זמן ושבט של מגנמייטים בא לתקוף אתכם, האיזור הזה ידוע בתקיפות חסר שחר על בני אדם.

אנון אומר לך להתרחק והוא מקיף את עצמו באור מוזר, אתה שומע קולות מסביב ואז מתקפה אדירה בכוחה ובלתי מוסברת יוצאת מהגוף של אנון ותוקפת את כל השבט של המגנימייטים. אתה רואה אותם נופלים אחד אחרי השני לאדמה בלי אפשרות להתנגד.

אנון מקלט אותם לערימה אחד גדולה ואז מתחיל לאכול אותם.
    אבל הוא לא אוכל אותם בצורה הרגילה. הוא גורם להם להתפורר לאלפי רסיסים וכל אותם רסיסים מתחברים לגופו ונהיים חלק ממנו. הוא אומר לך שאחרי שהוא יסיים פה לאכול, הוא לא יהיה רעב חודשים.

מה תעשה?
    "לפחות הוא לא אוכל הרבה" אחשוב לעצמי ואחכה שהוא יסיים לאכול. אחרי שהוא יסיים, אלך בחזרה אל הסטארגייט ואשתגר אל כרמל, אלך אל המכון ואאתגר את המנהיג.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 11:21 PM
    ירין

נגד

"טורטרה הייתה מצויין חזור! אני נותן לך את הכבוד להוציא את הפוקימון!" אתה אומר ומחכה

בלבזאור

מה תעשה?
    "ארקניין מהר גחלת ואז נסה לחסום לו את השמש וניב אש!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. היכל התהילה
    נדב

"לפחות הוא לא אוכל הרבה" אתה חושב לעצמך,
    והוא אומר - "אתה יודע שאני יכול לקרוא את המחשבות שלך?&#33; ככה שאתה לא מצחיק אף אחד".

אחרי שהוא מסיים, אתה מתכוון ללכת אל כרמל, ואל המכון כדי לאתגר את המנהיג.
    אבל הוא עוצר אותך - "המכון שם עכשיו תפוס, יש שם מאמן באמצע הקרב, אנחנו לא צריכים להיות שם".
    אתה שואל אותו מאיפה הוא יודע, והוא אומר לך שהוא פשוט יודע.
    אז אתה שואל אותו איפה אתם כן צריכים להיות והוא אמר שעדיף ללכת ליער המוות.

מה תעשה?

6. היכל התהילה
    ירין

נגד

"טורטרה הייתה מצויין חזור&#33; אני נותן לך את הכבוד להוציא את הפוקימון&#33;" אתה אומר ומחכה

בלבזאור
    ארקניין

"ארקניין מהר גחלת ואז נסה לחסום לו את השמש וניב אש&#33;" אתה אומר
    ארקניין תופס את גרי ואת הבלבזאור שלו לא מוכנים והוא תוקף עם מתקפת הלהביור שלו.
    בלבזאור חוטף אותה בכל העוצמה והוא נופל לאדמה מחוסר הכרה.
    ארקניין מגיע אלייך ומשגר גם מתקפת אש לעברך, מרוב שמחה, אתה מרגיש שרוף.
    גרי מוציא את הפוקימון האחרון שלו - טוטודייל.

מה תעשה?

7. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 11:32 PM
    נדב

"לפחות הוא לא אוכל הרבה" אתה חושב לעצמך,
    והוא אומר - "אתה יודע שאני יכול לקרוא את המחשבות שלך?&#33; ככה שאתה לא מצחיק אף אחד".

אחרי שהוא מסיים, אתה מתכוון ללכת אל כרמל, ואל המכון כדי לאתגר את המנהיג.
    אבל הוא עוצר אותך - "המכון שם עכשיו תפוס, יש שם מאמן באמצע הקרב, אנחנו לא צריכים להיות שם".
    אתה שואל אותו מאיפה הוא יודע, והוא אומר לך שהוא פשוט יודע.
    אז אתה שואל אותו איפה אתם כן צריכים להיות והוא אמר שעדיף ללכת ליער המוות.

מה תעשה?
    "טוב, נלך אל יער המוות" אני אומר לאנון ומשתגר בסטארגייט אל אריאל, מתחיל ללכת אל יער המוות עם האנון שלי ושואל אותו למה היינו צריכים לבוא לכאן.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 11:35 PM
    ירין

נגד

"טורטרה הייתה מצויין חזור&#33; אני נותן לך את הכבוד להוציא את הפוקימון&#33;" אתה אומר ומחכה

בלבזאור
    ארקניין

"ארקניין מהר גחלת ואז נסה לחסום לו את השמש וניב אש&#33;" אתה אומר
    ארקניין תופס את גרי ואת הבלבזאור שלו לא מוכנים והוא תוקף עם מתקפת הלהביור שלו.
    בלבזאור חוטף אותה בכל העוצמה והוא נופל לאדמה מחוסר הכרה.
    ארקניין מגיע אלייך ומשגר גם מתקפת אש לעברך, מרוב שמחה, אתה מרגיש שרוף.
    גרי מוציא את הפוקימון האחרון שלו - טוטודייל.

מה תעשה?
    "ארקניין חזור&#33;פיצ&#39;ו צא&#33;תתחיל במכת ברק&#33; ואז מכת וולט&#33;" אני אומר
    -----
    אתה יכול להביא לי את הדף שלו..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. היכל התהילה
    נדב

אתה אומר לו שכדאי שתזוזו בסטארגייט לאריאל והוא אומר לך שאתם כבר באריאל.
    הוא מרים את עצמו ואותך בכוח המשיכה המוזר שלו ומשגר אתכם בשיא המהירות אל עבר יער המוות.
    אתה מתחיל ללכת אל יער המוות עם האנון שלי ושואל אותו למה היינו צריכים לבוא לכאן.
    "יש פה פוקימון בסכנת חיים ואנחנו צריכים לעזור לו". הוא אומר לך בפשטות.
    "אלא אם כן לא בא לך לעזור ואפשר ללכת לאתגר איזה מאמן מכון באחד הכוכבים?"

מה תעשה?

10. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 11:43 PM
    נדב

אתה אומר לו שכדאי שתזוזו בסטארגייט לאריאל והוא אומר לך שאתם כבר באריאל.
    הוא מרים את עצמו ואותך בכוח המשיכה המוזר שלו ומשגר אתכם בשיא המהירות אל עבר יער המוות.
    אתה מתחיל ללכת אל יער המוות עם האנון שלי ושואל אותו למה היינו צריכים לבוא לכאן.
    "יש פה פוקימון בסכנת חיים ואנחנו צריכים לעזור לו". הוא אומר לך בפשטות.
    "אלא אם כן לא בא לך לעזור ואפשר ללכת לאתגר איזה מאמן מכון באחד הכוכבים?"

מה תעשה?
    :מחובתי כמאמן לעזור לפוקימונים, ואם אתה עוד רוצה לעזור לו, אז אני מסכים" אני אומר ומסתכל עליו.
    "תוביל את הדרך אליו"

Spoiler ספוילר

11. היכל התהילה
    נקח איזה שעה הפסקה.

ירין
    - - -
    http://serebii.net/pokedex-dp/172.shtml
    - - -

נגד

טוטודייל
    פיצ&#39;ו

"ארקניין חזור&#33;פיצ&#39;ו צא&#33;תתחיל במכת ברק&#33; ואז מכת וולט&#33;" אתה אומר
    פי&#39;צו מנסה לגבש את המתקפה אבל לא מצליח, הוא חלש מדיי.
    "דחיפה", טוטודייל רץ במלוא הכוח והוא דוחף את פיצ&#39;ו שעף אחורה בעוצמה.

מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 11:47 PM
    נקח איזה שעה הפסקה.

ירין
    - - -
    http://serebii.net/pokedex-dp/172.shtml
    - - -

נגד

טוטודייל
    פיצ&#39;ו

"ארקניין חזור&#33;פיצ&#39;ו צא&#33;תתחיל במכת ברק&#33; ואז מכת וולט&#33;" אתה אומר
    פי&#39;צו מנסה לגבש את המתקפה אבל לא מצליח, הוא חלש מדיי.
    "דחיפה", טוטודייל רץ במלוא הכוח והוא דוחף את פיצ&#39;ו שעף אחורה בעוצמה.

מה תעשה?
    "נסה שוק חשמלי&#33; ואז נשיקות מתוקות&#33;" אני אומר
    --------

-------

13. משתמש מנוסה
    תומך בעומר

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 11:09 PM
    עדי

אתה ממשיך בתוככי המערה ואתה מורה לצראמנדר שלך להאיר את הדרך.
    שניכם קצת מפוחדים וקצת מתלהבים שהגעתם עד כה.
    אתה וצ&#39;רמנדר מגיעים לאיזור פתוח יותר ומואר יותר, אתה מסתכל מסביב ואתה לא רואה נפש חיה.
    אתה מסתכל למעלה ואתה מעיין חור שממנו זורם אל הרצפה חול, החול מגיע אלייך לברכיים.

במרחק אתה רואה את היציאה לשלב הבא, ואתה צועד צעד אחד ופתאום כמות החול שנופלת מתגברת.
    אתה מתקדם עוד צעד וזה כבר מגיע יותר גבוה ויותר גבוה ונראה שהמערה רוצה לקבור אותך חי.

מה תעשה?
    אני מתסכל על המקום ובודק אם הוא גבוה ורחב. אם כן אני מוציא את סאלמנס בכדי שאני יעלה עליו ואם הוא יכול אז שיעוף לעבר השלב הבא..

15. היכל התהילה
    נדב

אתם מתקדמים כמה צעדים ואתה נתקלים בפוקימון התועה. זה פיבאס והוא מחוץ למים.
    הוא קורא בקול קריאות מצוקה אבל אנון אומר לך - "יש לנו פה אורחים, לא כדאי ללכת ישר".

אתה מסתכל מסביב ורואה צלליות של יצורים גדולים ומאיימים.
    נראה שזה מלכודת של פוקימוני היער המוות לתפוס את ארוחת הערב שלהם.

מה תעשה?

עמוד 33 מתוך 112 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •