אני אצא מהמקום ואלך לחנות לראות אילו מתקפות יש שם~Originally posted by Hit Man@Sep 24 2009, 11:29 AM
עומר
אתה מקבל 1000$ וזה מעודכן בכרטיס שלך.
מה תעשה עכשיו?
מצטער על התפוקה העלובה של היום.
אני עם בחילות/שלשולים וזה הורס קצת.
נשוב לאיתננו מחר בעזרת השם.
נדב
אתה אומר לה שתעשה את זה לפני שאתה תתחרט והיא מושיבה אותה במתקן מיוחד.
היא אומרת לך שבזמן הזה אתה לא תרגיש שום כאב ושאתה תהפך לאלאקאזאם בלי שום בעיה.
אתה שואל אותה אם יהיו לך את המתקפות שלו, והיא אומרת לך שכן, שאתה בעצם תהיה פוקימון לכל דבר.
ואז אתה שואל אותה - "אז מה יקרה עם הפוקימונים שלי?",
והיא עונה - "הם יוחזקו במחשב של פרופסור אוק עד שתחזור להיות אתה".
ואז התהליך מתחיל !
אתה מתחיל להרגיש דגדוגים וכל הגוף שלך מתפורר.
במקום זכרונות של הורייך מגדלים אותך, נהיים לך זכרונות חדשים של פוקימונים מלמדים אותך איך לצוד.
אתה רואה בהתחלה כף שבה אתה נעזר בה לאכול מרק, ואז כף שבה אתה נעזר על מנת לעשות מתקפות.
התהליך הסתיים ואז אתה אומר להם - "אלאקאזם!"
היא מסבירה לך שבזמן הזה אתה תצטרך לאכול כמו פוקימון, להתרפא כמו פוקימון ולהיות פוקימון.
היא אומרת לך שהיא משחררת אותך בחוף הדקלים והיא מאחלת לך בהצלחה.
מה תעשה?
ירין
- - -
הוא מסוג חרק / רעל
- - -
![]()
נגד
חוקי קרב מכון
- רק לשחקן מותר להחליף פוקימונים.
- המאמן שכל שלושת הפוקימונים שלו לא יוכלו להלחם יוגדר המפסיד.
- במידה ואתה מנצח, אתה מקבל סכום כסף.
המאמן מוציא את הפוקימון הראשון שלו.
"טורטרה צא! תתחיל בריעודת אדמה חזקה! ואז ביט!" אתה אומר
פרסקט
טורטרה
הפוקימון שלך מתחיל עם רעידת אדמה ונראה שכל האיזור מרגיש את העוצמה. פרסקט נפגע.
"פרסקט, אבקת שיתוק עכשיו על טורטרה". טורטרה מתקרב על מנת לנשוך את פרסקט,
והוא מקבל ענן של אבקת שיתוק לפנים. הוא לא יכול לתקוף עם הנשיכה, הוא כרגע משותק.
מה תעשה?
עדי
"סאלמנס, תנסה לנופף בכנפיך וליצור משב רוח שיכבה את האש" אתה אומר לסאלמנס ומקווה שזה יפעל.
אבל הרוח רק מחזקת את האש והופכת אותה לקטלנית יותר. האש מתגברת ומתפשטת ואתה כבר מרגיש אבוד.
אבל אז אתה שומע קול במרחק שצועק - "קדימה, צאו כולם ותלחמו בשריפה", אתה מסתכל ואתה רואה שזה אש.
אש
אש מוציא את הפוקימונים שלו, אחד מהם מרים אבנים, ואחד מהם מתיז מהם, השלישי מכבה עם הגוף,
ונראה שהם עובדים בעבודת צוות מעולה. כשהם מסיימים אש ניגש אלייך ושואל אותך אם הכל בסדר.
אתה מגמגם ואתה לא יודע איך להגיב, אחרי הכל, זה אש !!!
הוא מחייך ואומר לך - "תודה שהצלת את היער, תרצה להצטרף אליי לאחר צהרים, יש לנו עוגיות".
מה תעשה?
עומר
אתה ניגש לחנות הקרובה ואתה בודק מה יש להם. המוכר אומר לך - "ברוך הבא לחנות, איך אפשר לעזור לך?"
אתה אומר לו שאתה רק בא להסתובב והוא אומר לך שיש לו רשימת מוצרים ושאתה מוזמן לעשות את הקנייה שלך על פיה.
http://www.pokemonelite2000.com/rsitemsprites.html
"אם תמצא משהו שאתה מתעניין בו, תגיד לי, וארשום לך כמה הוא עולה"
מה תעשה?
סתם הערה, פרסקט הוא מסוג חרק/עשב, לא חרק/רעלOriginally posted by Hit Man@Sep 25 2009, 09:22 AM
נדב
אתה אומר לה שתעשה את זה לפני שאתה תתחרט והיא מושיבה אותה במתקן מיוחד.
היא אומרת לך שבזמן הזה אתה לא תרגיש שום כאב ושאתה תהפך לאלאקאזאם בלי שום בעיה.
אתה שואל אותה אם יהיו לך את המתקפות שלו, והיא אומרת לך שכן, שאתה בעצם תהיה פוקימון לכל דבר.
ואז אתה שואל אותה - "אז מה יקרה עם הפוקימונים שלי?",
והיא עונה - "הם יוחזקו במחשב של פרופסור אוק עד שתחזור להיות אתה".
ואז התהליך מתחיל !
אתה מתחיל להרגיש דגדוגים וכל הגוף שלך מתפורר.
במקום זכרונות של הורייך מגדלים אותך, נהיים לך זכרונות חדשים של פוקימונים מלמדים אותך איך לצוד.
אתה רואה בהתחלה כף שבה אתה נעזר בה לאכול מרק, ואז כף שבה אתה נעזר על מנת לעשות מתקפות.
התהליך הסתיים ואז אתה אומר להם - "אלאקאזם!"
היא מסבירה לך שבזמן הזה אתה תצטרך לאכול כמו פוקימון, להתרפא כמו פוקימון ולהיות פוקימון.
היא אומרת לך שהיא משחררת אותך בחוף הדקלים והיא מאחלת לך בהצלחה.
מה תעשה?
--
אני עדיין חושב על זה שאני פוקימון ומרגיש מוזר בזמן שאני מטייל בחוף הדקלים ומחפש פוקימונים לדבר אתם או לשחק אתם.
ספוילר
נדב
סרטון ים
![]()
אתה עדיין חושב על זה שאתה פוקימון ומרגיש מוזר בזמן שאתה מטייל בחוף הדקלים ומחפש פוקימונים לדבר אתם או לשחק אתם.
אתה רואה כמה פוקימונים במרחק ואתה שואג את המילים - "צא פוכדור", אבל כל מה שיוצא לך זה "אלקאזאם".
אתה מתקרב אליהם ואתה פוגש פוקימון יחסית נדיר, אתה מסתכל עליו והוא אומר לך - "אתה רוצה גם תמונה?"
ואתה צוחק והוא אומר לך - "אז מה הסיפור שלך?"
מה תעשה?
פרוסלאס תמיד צריך להיות נקבה לא?Originally posted by Hit Man@Sep 25 2009, 09:57 AM
נדב
סרטון ים
![]()
אתה עדיין חושב על זה שאתה פוקימון ומרגיש מוזר בזמן שאתה מטייל בחוף הדקלים ומחפש פוקימונים לדבר אתם או לשחק אתם.
אתה רואה כמה פוקימונים במרחק ואתה שואג את המילים - "צא פוכדור", אבל כל מה שיוצא לך זה "אלקאזאם".
אתה מתקרב אליהם ואתה פוגש פוקימון יחסית נדיר, אתה מסתכל עליו והוא אומר לך - "אתה רוצה גם תמונה?"
ואתה צוחק והוא אומר לך - "אז מה הסיפור שלך?"
מה תעשה?
--
"אני בעצם מאמן שהפך לפוקימון בגלל ניסוי, רציתי תמיד להרגיש איך זה להיות פוקימון, והנה, עכשיו אני מרגיש" אני אומר לפרוסלאס.
"אבל מה פוקימון קרח כמוך עושה במקום אקזוטי וחם שכזה?"
ספוילר
נדב
"אני בעצם מאמן שהפך לפוקימון בגלל ניסוי, רציתי תמיד להרגיש איך זה להיות פוקימון, והנה, עכשיו אני מרגיש" אתה אומר לפרוסלאס.
"אני לא יודעת", היא אומרת לך, "רגע אחד הייתי ביער בירושלים נהנית מהכפור ומהקור, ורגע אחר הייתי ברשת של אנשים, נראה לי שחטפו אותי. אבל אז משהו השתבש והם הפילו אותי פה ומאז אני מנסה לבלות כמה שיותר זמן בקירור בתוך הים, כי ביער אני אצלה למוות ואמות". היא אומרת לך - "יש לך אפשרות לעזור לי להחזיר אותי? אם אתה אלקאזאם, אז אתה בטח יודע טלפורט. תוכל להחזיר אותי לבית?"
מה תעשה?
"אני מניח שכן" אני אומר לה.Originally posted by Hit Man@Sep 25 2009, 10:10 AM
נדב
"אני בעצם מאמן שהפך לפוקימון בגלל ניסוי, רציתי תמיד להרגיש איך זה להיות פוקימון, והנה, עכשיו אני מרגיש" אתה אומר לפרוסלאס.
"אני לא יודעת", היא אומרת לך, "רגע אחד הייתי ביער בירושלים נהנית מהכפור ומהקור, ורגע אחר הייתי ברשת של אנשים, נראה לי שחטפו אותי. אבל אז משהו השתבש והם הפילו אותי פה ומאז אני מנסה לבלות כמה שיותר זמן בקירור בתוך הים, כי ביער אני אצלה למוות ואמות". היא אומרת לך - "יש לך אפשרות לעזור לי להחזיר אותי? אם אתה אלקאזאם, אז אתה בטח יודע טלפורט. תוכל להחזיר אותי לבית?"
מה תעשה?
"תחזיקי אותי חזק" אני מוסיף ומחכה שהיא תחזיק אותי, ומשתמש בטלפורט אל ירושלים אל תוך יער עד.
ספוילר
נדב
"אני מניח שכן" אתה אומר לה."תחזיקי אותי חזק"
כשהיא מושיטה את היד שלה לעברך אתה מרגיש את הכפור שלה.
אתה משגר את עצמך על עבר יער העד שבירושלים.
אבל אתה עדין לא יודע איך להפעיל את הכוחות של עצמך במלוא המיקוד
ואתה מוצא את עצמך משגר את שניהם לירושלים ובחזרה לאותו מקום.
אתה מסתכל עלייה ומחייך, והיא אומרת לך - "עכשיו אני מאמינה שאתה בן אדם".
מה תעשה?
"בסדר, אבל אנחנו בכל זאת צריכים להחזיר אותך אל יער העד, לא? אולי נעשה איזה אימון קצר כדי שאני אתרגל לכוחות שלי ואז אני אשגר אותך לשם?"Originally posted by Hit Man@Sep 25 2009, 10:25 AM
נדב
"אני מניח שכן" אתה אומר לה."תחזיקי אותי חזק"
כשהיא מושיטה את היד שלה לעברך אתה מרגיש את הכפור שלה.
אתה משגר את עצמך על עבר יער העד שבירושלים.
אבל אתה עדין לא יודע איך להפעיל את הכוחות של עצמך במלוא המיקוד
ואתה מוצא את עצמך משגר את שניהם לירושלים ובחזרה לאותו מקום.
אתה מסתכל עלייה ומחייך, והיא אומרת לך - "עכשיו אני מאמינה שאתה בן אדם".
מה תעשה?
ספוילר
נדב
"בסדר, אבל אנחנו בכל זאת צריכים להחזיר אותך אל יער העד, לא?
אולי נעשה איזה אימון קצר כדי שאני אתרגל לכוחות שלי ואז אני אשגר אותך לשם?"
היא מסכימה ואומרת לך - "קרב פוקימונים, רק תדע שאני לא ארחם עלייך".
פרוסלאס
אתה (אלאקאזאם )
היא מתחילה עם Hail וכל זירת הקרב ביניכם נהפכת בין שניה לאיזור נפילת גבישי קרח.
בסיבוב הראשון אתה לא נפגע אבל אתה יודע שבסבבים הבאים זה הולך להיות קצת יותר קשה.
מה תעשה?
אני מנסה להתרכז ולאגור כוחות בשביל להשתמש במתקפה "ראיית עתיד", ומיד לאחר מכן אני מנסה לתקוף ב"על חושי".Originally posted by Hit Man@Sep 25 2009, 10:33 AM
נדב
"בסדר, אבל אנחנו בכל זאת צריכים להחזיר אותך אל יער העד, לא?
אולי נעשה איזה אימון קצר כדי שאני אתרגל לכוחות שלי ואז אני אשגר אותך לשם?"
היא מסכימה ואומרת לך - "קרב פוקימונים, רק תדע שאני לא ארחם עלייך".
פרוסלאס
אתה (אלאקאזאם )
היא מתחילה עם Hail וכל זירת הקרב ביניכם נהפכת בין שניה לאיזור נפילת גבישי קרח.
בסיבוב הראשון אתה לא נפגע אבל אתה יודע שבסבבים הבאים זה הולך להיות קצת יותר קשה.
מה תעשה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)