Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 112 ראשוןראשון ... 567891757107 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 1678

נושא: Pokemon StarGate

1. היכל התהילה
    נדב

קרב מכון

נגד

סוויפר
    טיירניטאר

"טייראניטאר, רעידת אדמה!!!" אתה שואג ומיד לאחר מכן צועק "ותשתמש מיד לאחר מכן בפעימת אופל!"
    "סוויפר, תתלפף סביב הצוואר שלו במהירות הבזק ואז תנסה מתקפת רעל".

שני הפוקימונים זזים במהירות, טייראניטאר מפעיל את מתקפת הרעידת אדמה והיא פוגעת קצת ביריב שלו,
    סוויפר ממהר לעלות על הגוף של טייראניטאר והוא נועץ בו מקרוב את מתקפת הרעל. הפוקימון שלך מורעל.

מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 06:35 PM
    עדי

מרכז פוקימונים

"סלאמנס, צ'ארמנדר.. צאו!!" וזורק את הפוכדורים.
    "סלאמנס, תתחיל עם להביור על ג'יראפרינג ואתה צ'ארמנדר, להביור על סייטר" אתה קורא.

פוקימוני היריבים
    הפוקימונים שלך

הן קוראות - "סייטר, תשתמש בריקוד החרבות ותתחמק מהמתקפה.
    ג'יראפיק - תשתמש בדריכה על צ'ראמנדר".

הפוקימונים שלך מכינים את עצמם ומתקיפים עם להביור,
    סייטר מצליח להתחמק מהמתקפה אבל ג'יראפיק נפגע.
    אז ג'יראפיק קופץ באוויר גובה ונוחת בדריכה אדירה על צ'ארמנדר שנפגע בצורה קשה.

מה תעשה?
    "צ'ארמנדר תחזיק מעמד" אני אומר.
    "סלאמנס השתמש בנשימת דרקון על סייטר, ואתה צ'ארמנדר, תעזור לו עם להביור נוסף על סייטר"

3. היכל התהילה
    עדי

מרכז פוקימונים

פוקימוני היריבים
    הפוקימונים שלך

"צ'ארמנדר תחזיק מעמד" אתה אומר.
    "סלאמנס השתמש בנשימת דרקון על סייטר, ואתה צ'ארמנדר, תעזור לו עם להביור נוסף על סייטר"
    שני הפוקימונים שלך תוקפים את הפוקימון החרק עם המתקפת אש והוא נופל ומאבד את ההכרה.

"ג'יראפריק, סיים את צ'ארמנדר עם מתקפת דריכה נוספת" אחת מהן צועקת.
    והפוקימון שלה שוב עולה למעלה ויורד עם דריכה ענקית שמביאה את צ'ארמנדר למצב שהוא לא יכול עוד להלחם.

נשארו רק 2 פוקימונים בקרב
    מה תעשה?

4. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 06:42 PM
    נדב

קרב מכון

נגד

סוויפר
    טיירניטאר

"טייראניטאר, רעידת אדמה!!!" אתה שואג ומיד לאחר מכן צועק "ותשתמש מיד לאחר מכן בפעימת אופל!"
    "סוויפר, תתלפף סביב הצוואר שלו במהירות הבזק ואז תנסה מתקפת רעל".

שני הפוקימונים זזים במהירות, טייראניטאר מפעיל את מתקפת הרעידת אדמה והיא פוגעת קצת ביריב שלו,
    סוויפר ממהר לעלות על הגוף של טייראניטאר והוא נועץ בו מקרוב את מתקפת הרעל. הפוקימון שלך מורעל.

מה תעשה?
    "טייראניטאר, תפוס אותו מהר ותטיח אותו באדמה, ואז קפוץ עליו עם קצה אבן ותנשך אותו בניב רעם!"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 07:00 PM
    עדי

מרכז פוקימונים

פוקימוני היריבים
    הפוקימונים שלך

"צ'ארמנדר תחזיק מעמד" אתה אומר.
    שני הפוקימונים שלך תוקפים את הפוקימון החרק עם המתקפת אש והוא נופל ומאבד את ההכרה.

"ג'יראפריק, סיים את צ'ארמנדר עם מתקפת דריכה נוספת" אחת מהן צועקת.
    והפוקימון שלה שוב עולה למעלה ויורד עם דריכה ענקית שמביאה את צ'ארמנדר למצב שהוא לא יכול עוד להלחם.

נשארו רק 2 פוקימונים בקרב
    מה תעשה?
    "עבודה טובה צ'ארמנדר, תחזור".
    "סלאמנס, נותרת לבדך בקרב, בוא נסיים עם זה. עוף במהירות לעברו של ג'יראפריג ותקוף אותו עם קרן על"

6. היכל התהילה
    נדב

קרב מכון

נגד

סוויפר
    טיירניטאר

טייראניטאר נפגע מהתקפת הרעל שהוא לקה בה.
    "טייראניטאר, תפוס אותו מהר ותטיח אותו באדמה, ואז קפוץ עליו עם קצה אבן ותנשך אותו בניב רעם!"
    הוא מרים את עצמו לאוויר ומניף את היריב שלו בסיבוב אדיר באוויר, וכשהוא מטיח את הפוקימון היריב אתה כמעט מוכן להישבע שהוא לא יצליח לקום מזה בחיים שלו. המאמן מולך מתחיל לבכות ולרוץ אל הפוקימון שלו, "אתה הרגת לי את הפוקימון" הוא צורח עלייך! "קח את התג אם אתה כל כך רוצה ופשוט צא לי מהמכון". הוא זורק את התג באדמה וניגש לטפל בפוקימון שלו.

מה תעשה?

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 06:30 PM
    רומה

היא אומרת לך שהתפקיד שלך זה לנצח את המלח הראשי בספינה הבין גלקטית ולהביא ממנו מוצר סודי.
    היא אומרת לך שהדרך הולכת להיות קשה ושבדרך למלח הראשי אתה תתקל בהרבה תומכים שלו.
    אבל הדרך תחשל אותך לעתיד ותעשה את הפוקימונים שלך חזקים יותר, ואם תנצח אותו, אז תהיה גיבור.
    היא שואלת אותך מה אתה חושב לגבי זה?

מה תעשה?
    " טוב אני יעשה את זה רק תגידי לי איך אני מגיע אליו??"אני משיב לה

8. היכל התהילה
    עדי

מרכז פוקימונים

פוקימוני היריבים
    הפוקימונים שלך

"סלאמנס, נותרת לבדך בקרב, בוא נסיים עם זה. עוף במהירות לעברו של ג'יראפריג ותקוף אותו עם קרן על"
    "ג'יראפיק, תשתמש גם אתה בקרן על". המאמנת השניה אומרת.

בשלב הזה של הקרב סאלמנס מסתכל עלייך ומחליט לא לציית.
    הוא מנמנם לו ומתחיל להירדם. ג'יראפיק תוקף את סלמאנס וסלמאנס מפיץ אש לכל עבר ולא מקשיב לך.
    האחות ג'וי מגיעה לאיזור ואומרת שהפוקימון שלך מסכן אותך ואת האחרים ועלייך להחזיר אותו.
    הפסדת בקרב שלך ואתה מרפא את הפוקימונים שלך, אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים בתחושה מרה.

מה תעשה?

9. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 07:06 PM
    נדב

קרב מכון

נגד

סוויפר
    טיירניטאר

טייראניטאר נפגע מהתקפת הרעל שהוא לקה בה.
    הוא מרים את עצמו לאוויר ומניף את היריב שלו בסיבוב אדיר באוויר, וכשהוא מטיח את הפוקימון היריב אתה כמעט מוכן להישבע שהוא לא יצליח לקום מזה בחיים שלו. המאמן מולך מתחיל לבכות ולרוץ אל הפוקימון שלו, "אתה הרגת לי את הפוקימון" הוא צורח עלייך! "קח את התג אם אתה כל כך רוצה ופשוט צא לי מהמכון". הוא זורק את התג באדמה וניגש לטפל בפוקימון שלו.

מה תעשה?
    אופסי? O:
    --
    "אני באמת מצטער, לא חשבתי שאני אפגע בו כל כך קשה" אני אומר בזמן שאני מרים את התג ומחזיר את טייראניטאר.
    "בוא ניקח אותו מהר אל מרכז הפוקימונים, אולי יש לו עוד סיכוי"

Spoiler ספוילר

10. היכל התהילה
    רומה

היא אומרת לך, "בכוכב הלכת של אריאל יש את יער המוות. אתה תצטרך לחצות אותו ובסופו אתה תגלה את הצי.
    כשתגיע לצי, תשאל איפה זו הספינה הבין גלקטית, ותעלה עליה. ברגע שתעלה עליה, זה יהיה הרבה יותר קל להבין.
    רק תדע כמה דברים לפני שאתה יוצא לדרך. אין מאמן שאי פעם נכנס ליער המוות ולא חווה אובדן כלשהו,
    בין אם זה הקרבת החיים שלו או החיים של הפוקימונים שלו, ככה שאתה עושה פה ממש עבודת קודש.
    שנית, זה בשביל המזל טוב, ובשביל המסע שלך". היא פותחת את היד שלה ונותנת לך מטרואיט ישן וחבוט.

"אתה תצטרך את זה, ובהצלחה".
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 07:10 PM
    עדי

מרכז פוקימונים

פוקימוני היריבים
    הפוקימונים שלך

"ג'יראפיק, תשתמש גם אתה בקרן על". המאמנת השניה אומרת.

בשלב הזה של הקרב סאלמנס מסתכל עלייך ומחליט לא לציית.
    הוא מנמנם לו ומתחיל להירדם. ג'יראפיק תוקף את סלמאנס וסלמאנס מפיץ אש לכל עבר ולא מקשיב לך.
    האחות ג'וי מגיעה לאיזור ואומרת שהפוקימון שלך מסכן אותך ואת האחרים ועלייך להחזיר אותו.
    הפסדת בקרב שלך ואתה מרפא את הפוקימונים שלך, אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים בתחושה מרה.

מה תעשה?
    אחרי שאני יוצא ממרכז הפוקימונים אני מוציא את סלאמנס מהפוכדור שלו ומנסה להבין מה הבעיה שלו איתי.
    "סלמאנס, נשלחתי למשימה שהיא להציל את העולם, אתה באת איתי כדי לעזור לי במשימה, אתה לא יכול להתעלם ממני ולעשות מה שבראש שלך" אני אומר לו.

12. היכל התהילה
    נדב

אתה מציע את עזרתך למנהל המכון. "אני באמת מצטער, לא חשבתי שאני אפגע בו כל כך קשה"
    אתה אומר בזמן שאני מרים את התג ומחזיר את טייראניטאר.
    שניכם מרימים את סוויפר ומכניס אותם למרכז הפוקימונים.

מרכז פוקימונים

<span style='color:quot'>סרטון מרכז פוקימונים

האחות ג&#39;וי מקבלת את סוויפר אל הלשכה שלה ואומרת לכם שהמצב שלו נראה אנוש.
    ושהיא תצטרך כנראה לעשות לו ניתוח כדי לגרום לו להחלים. ואתה מרגיש ממש רע בפנים.
    אתם מחכים שעה ועוד שעה ועוד שעה ועדיין אין תשובה.

מה תעשה?</span>

13. Kibō no chi
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 07:22 PM
    נדב

אתה מציע את עזרתך למנהל המכון. "אני באמת מצטער, לא חשבתי שאני אפגע בו כל כך קשה"
    אתה אומר בזמן שאני מרים את התג ומחזיר את טייראניטאר.
    שניכם מרימים את סוויפר ומכניס אותם למרכז הפוקימונים.

מרכז פוקימונים

<span style='color:quot'>סרטון מרכז פוקימונים

האחות ג&#39;וי מקבלת את סוויפר אל הלשכה שלה ואומרת לכם שהמצב שלו נראה אנוש.
    ושהיא תצטרך כנראה לעשות לו ניתוח כדי לגרום לו להחלים. ואתה מרגיש ממש רע בפנים.
    אתם מחכים שעה ועוד שעה ועוד שעה ועדיין אין תשובה.

מה תעשה?</span>
    "אני באמת מצטער." אני אומר וקם.
    "אבל אל תדאג, אני בטוח שסוויפר יחלים, אני אלך למערה לבדוק אם היא כבר התפנתה ואחזור יותר מאוחר בשביל לבדוק מה עם סוויפר" אני מוסיף ויוצא מהמרכז אל כיוון המערה.

Spoiler ספוילר

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 07:18 PM
    רומה

היא אומרת לך, "בכוכב הלכת של אריאל יש את יער המוות. אתה תצטרך לחצות אותו ובסופו אתה תגלה את הצי.
    כשתגיע לצי, תשאל איפה זו הספינה הבין גלקטית, ותעלה עליה. ברגע שתעלה עליה, זה יהיה הרבה יותר קל להבין.
    רק תדע כמה דברים לפני שאתה יוצא לדרך. אין מאמן שאי פעם נכנס ליער המוות ולא חווה אובדן כלשהו,
    בין אם זה הקרבת החיים שלו או החיים של הפוקימונים שלו, ככה שאתה עושה פה ממש עבודת קודש.
    שנית, זה בשביל המזל טוב, ובשביל המסע שלך". היא פותחת את היד שלה ונותנת לך מטרואיט ישן וחבוט.

"אתה תצטרך את זה, ובהצלחה".
    מה תעשה?
    אני יגיש לה:"תודה" ואצא לכיוון המעבר שמעביר לאריאל .
    כשהגיע לשם אלך ליער המוות.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 16 2009, 06:39 PM
    ירין

קרב פוקימונים

"חזור הייתה טוב&#33; ארקניין צא&#33; מהר להביור חזק על הכנפיים שלו&#33;" אתה אומר

נוקטאול
    ארקניין

המהירות של המתקפה של ארקניין אפילו מפחידה אותך.
    הוא פותח את הלוע ומשגר את המתקפה ונוקטאול פשוט נופל בלי להספיק להוזיז אפילו עפעף.
    ניצחת בקרב שלך, זכית ב-100&#036; וארקניין שלך שולח להביור לעברך לאות שמחה. אתה נשרף בעודך חי.
    המאמנת אומרת לך תודה על קרב טוב ומשלמת לך את הכסף.

מה תעשה עכשיו?
    "כל הכבוד&#33;" אני אומר והלך לרפות את הפוקימונים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

עמוד 7 מתוך 112 ראשוןראשון ... 567891757107 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •