ירין
והיא אומרת לכם שיש כמה דרכים להחליף פוקימון.
- או ע"י שיטוט באיזור ומציאת מאמן פנים מול פנים.
- או ע"י הקלדת הנתונים של הפוקימון שלך ומציאת התאמה מסביב לעולם.
"איזה פוקימון משלך תרצה להמיר? ואיזה תעדיף לקבל?" היא שואלת אותך.
ירין
"אני יעדיף פוקימון מעופף במקום המיאו שלי" אני אומרOriginally posted by Hit Man@Oct 6 2009, 11:07 PM
ירין
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"את הלוקשים שלך תנסה למכור למישהו אחר!" אני צועק עליו "אני איבדתי עכשיו פוקימון אהוב וכל מה שאתה מנסה זה לחשוב איך לתחמן אותי!?" אני ממשיך וצועק עליו.Originally posted by Hit Man@Oct 6 2009, 10:28 PM
עומר
האיש מציע לך את העיסקה של החיים שלך. ואתה עונה לו -
"הכסף ממש לא מעניין אותי" אתה אומר לו "אבל אין לי בעיה לקנות ממך אחד ב-25$ וזה המקסימום"
והוא אומר לך - "אוי, לא, נערי הטוב, אתה מסתכל פה על סחורה סחורה, גוטה גוטה, אני לא יכול למכור בהפסד.
תחשוב על זה, אני צדתי אותו, זה כבר 10$, האכלתי אותו, זה עוד 50$, חיסונים וטיפולים זה עוד 30$ ואני מרוויח רק 10$.
לא תיתן לזקן טירח כמוני לעשות את היומית שלו? אחרי הכל אמרת שכסף הוא לא פונקציה בשבילך. מה אתה אומר?"
"אני לא צריך את המג'יקארפ המעצבן שלך!" אני אומר לו והולך משם.
ירין
אתה מכניס את הנתונים שלך על הפוקימון שלך.
פוקימון מיאו, בריא וכשיר, מעוניין להחליף אותו.
אתה מכניס את הנתונים של הפוקימון אותם אתה מחפש...
יוצאים 3 תוצאות ברחבי העולם, סוריה, טיבט וגווטאמלה.
אתה יכול לבחור רק אחד מבין ההצעות האלה על מנת להמיר תמורת מיאו.
או
או
מה תעשה?
אתה יכול לכתוב לי את הסוגים?Originally posted by Hit Man@Oct 6 2009, 11:15 PM
ירין
אתה מכניס את הנתונים שלך על הפוקימון שלך.
פוקימון מיאו, בריא וכשיר, מעוניין להחליף אותו.
אתה מכניס את הנתונים של הפוקימון אותם אתה מחפש...
יוצאים 3 תוצאות ברחבי העולם, סוריה, טיבט וגווטאמלה.
אתה יכול לבחור רק אחד מבין ההצעות האלה על מנת להמיר תמורת מיאו.
או
או
מה תעשה?
--
נראה לי אני אקח את הימיני.. אני חושב
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני אומר להם:Originally posted by Hit Man@Oct 6 2009, 09:53 PM
עומר
"שלום לכולם אני עומר" אתה אומר להם בחיוך.
'לא אוכל להגיד להם מה אני עושה באמת, מצד שני אין פרופסור שיחפור על זה' אתה נזכר בפרופסור והחיוך יורד לך מיד מהפנים.
אתה עונה להם:"אני פה בשביל לעשות מסע בין הכוכבים עם הפוקימונים שלי,מה אתם מחפשים פה?"
אתה שואל אותם.
![]()
![]()
"סתם, מעשנים, שותים, מעבירים את הלילה בכיף בסיפורים על החוויות שלנו בתור מאמנים.
אתה יכול גם לשבת איתנו ולספר לנו משהו, אם אתה לא ממהר כמובן", הם אומרים ומפנים לך מקום.
מה תעשה?
"מצטער אני ממהר,מסע אתם יודעים..
אני צריך לזוז,אולי עוד אפגוש אותכם!.
אני ממשיך להסתובב ביער בתקווה למצוא פוקימון קרח.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
עומר
"את הלוקשים שלך תנסה למכור למישהו אחר!" אתה צועק עליו
"אני איבדתי עכשיו פוקימון אהוב וכל מה שאתה מנסה זה לחשוב איך לתחמן אותי!?"
אתה ממשיך וצועק עליו."אני לא צריך את המג'יקארפ המעצבן שלך!" אתה אומר לו והולך משם.
בדיוק כשאתה מתרחק משם אתה נופל על הפנים על האדמה.
כשאתה מסתובב אתה מגלה לראות שאותו אדם הוציא את הפוקימון שלו ואמר לו שישתמש נגדך בדחיפה.
הוא אומר לו - "מג'יקארפ, עכשיו אנחנו נוכיח לו מי פה מעצבן ומי לא. תתכנון לקרב!".
מה תעשה?
ירין
אתה שואל אותה לגבי הפוקימון הימיני והיא אומרת לך שזהו נאטו.
פוקימון על חושי ומעופף במתמחה במתקפות עתיד ובמתקפות על חושיות.
היא אומרת לך שהפוקימון הזה נמצא בשוק ההחלפות כבר למעלה מ70 שנה ושהוא נורא מבוגר.
-
ואז היא שואלת אותך - "זה כמו ב'תנו לחיות לחיות', שיש חיה שאף אחד לא רצה והיא תמיד שם.
אז הנאטו הזה הוא כזה. אתה בטוח שאתה רוצה אותו? הוא לא ממש הדבר הכי צעיר בשוק".
מה תעשה?
"הוא חזק?" אני שואל אותהOriginally posted by Hit Man@Oct 6 2009, 11:39 PM
ירין
אתה שואל אותה לגבי הפוקימון הימיני והיא אומרת לך שזהו נאטו.
פוקימון על חושי ומעופף במתמחה במתקפות עתיד ובמתקפות על חושיות.
היא אומרת לך שהפוקימון הזה נמצא בשוק ההחלפות כבר למעלה מ70 שנה ושהוא נורא מבוגר.
-
ואז היא שואלת אותך - "זה כמו ב'תנו לחיות לחיות', שיש חיה שאף אחד לא רצה והיא תמיד שם.
אז הנאטו הזה הוא כזה. אתה בטוח שאתה רוצה אותו? הוא לא ממש הדבר הכי צעיר בשוק".
מה תעשה?
--------
![]()
-------
![]()
עומר
![]()
![]()
אתה אומר להם:"מצטער אני ממהר,מסע אתם יודעים..
הם אומרים לך- "שטויות, היער לא בורח לשום מקום", ומושיבים אותך ליד המדורה.
הם מוציאים אוכל ומפנקים אותך בו. אתה טועם אותו וזה הדבר הכי טעים שאכלת בחיים שלך.
הם אומרים לך - "אז תגיד, שמעת את הסיפור החדש?" אתה מתעניין ובינתיים יורדת החשיכה.
וכך לאור המדורה, בעת החשיכה, הם מספרים לך על חבורה של מאמני על שנלחמו והרגו את גיראטינה.
"אומרים שהוא הציב מולם קרב אדיר והרג להם כמה מהפוקימונים שלהם, אבל הם לא נכנעו וניצחו אותו.
מספרים לאחד מהם יש טוגפי אכזרי ואני הייתי מאוד רוצה לפגוש את אותו אדם ולראות אותו פנים מול פנים".
אז הם שואלים אותך אם יש לך סיפור משלך?
מה תעשה?
"אתה ממש רוצה?" אני שואל ומעלה מעט גיחוח "קרב זה קרב" אני אומר בזעם ומוציא את קינגדרה.Originally posted by Hit Man@Oct 6 2009, 11:35 PM
עומר
"את הלוקשים שלך תנסה למכור למישהו אחר!" אתה צועק עליו
"אני איבדתי עכשיו פוקימון אהוב וכל מה שאתה מנסה זה לחשוב איך לתחמן אותי!?"
אתה ממשיך וצועק עליו."אני לא צריך את המג'יקארפ המעצבן שלך!" אתה אומר לו והולך משם.
בדיוק כשאתה מתרחק משם אתה נופל על הפנים על האדמה.
כשאתה מסתובב אתה מגלה לראות שאותו אדם הוציא את הפוקימון שלו ואמר לו שישתמש נגדך בדחיפה.
הוא אומר לו - "מג'יקארפ, עכשיו אנחנו נוכיח לו מי פה מעצבן ומי לא. תתכנון לקרב!".
מה תעשה?
"קינגדרה קרן קרח ומשאבת הידרו!" אני אומר בזעם.
ירין
-
אתה מתעניין בו ומלטף אותו קצת במקור והוא מגרגר בהנאה, אתה שואל אותה אם הוא חזק.
היא עונה לך - "הוא חכם מאוד. ומה שהוא לא חזק בפיזי, הוא מפצה על זה בכוח שכל".
מה תעשה?
בגלל זה התבלבלתי עם מגדלי התאומים, זכרתי משהו שקשור לג'ובאני משם XDOriginally posted by Hit Man@Oct 6 2009, 10:43 PM
נדב
אתה הולך לפאריס בכוונה לאתגר את מנהל המכון - ג'ובאני לקרב פוקימונים במכון שלו.
כשהיית רק סטודנט במחקרי פוקימון סטארגייט אתה קראת שג'ובאני הוא המנהיג החזק ביותר מבין כולם.
אתה בעיקר זוכר משפט אחד מהספרים האלה שקראת בעת שהתכוננת למסע, והמשפט הזה הולך ככה -
'ג'ובאני מעולם לא הפסיד, מעולם לא נתן תג ומעולם לא אמר לא לקרב, הוא אחד ממאמני הפוקימונים הגדולים ביותר בעולם בכל הזמנים אי פעם'.
כשאתה מגיע למכון, אתה מגלה שהוא סגור.
אתה מסתכל על ההודעה שכתובה על הדלת שבה רשום -
'ג'ובאני נמצא במשרדים שלו במגדלי התאומים.
הוא מקבל רק אתגרים שניצחו את כל המאמני מכון האחרים'.
מה תעשה?
--
"זאת בעיה, כי המכון בטוקיו סגור לשנה" אגיד ואסתכל על פרוסלאס.
"בואי נלך לנסות לאתגר את המכון בירושלים" אומר ואשתגר אל ירושליים בסטארגייט ואלך אל המכון.
ספוילר
'אני רואה שהשמועה התפשטה..'.Originally posted by Hit Man@Oct 6 2009, 10:43 PM
עומר
![]()
![]()
אתה אומר להם:"מצטער אני ממהר,מסע אתם יודעים..
הם אומרים לך- "שטויות, היער לא בורח לשום מקום", ומושיבים אותך ליד המדורה.
הם מוציאים אוכל ומפנקים אותך בו. אתה טועם אותו וזה הדבר הכי טעים שאכלת בחיים שלך.
הם אומרים לך - "אז תגיד, שמעת את הסיפור החדש?" אתה מתעניין ובינתיים יורדת החשיכה.
וכך לאור המדורה, בעת החשיכה, הם מספרים לך על חבורה של מאמני על שנלחמו והרגו את גיראטינה.
"אומרים שהוא הציב מולם קרב אדיר והרג להם כמה מהפוקימונים שלהם, אבל הם לא נכנעו וניצחו אותו.
מספרים לאחד מהם יש טוגפי אכזרי ואני הייתי מאוד רוצה לפגוש את אותו אדם ולראות אותו פנים מול פנים".
אז הם שואלים אותך אם יש לך סיפור משלך?
מה תעשה?
"בטח חרטה,מי בדיוק יוכל להרוג את גיראטינה?" אשאל אותם בתמימות.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
עומר
<span style='color:quot'>סרטון קרב פוקימונים
מג'יקארפ
קינגדרה
"אתה ממש רוצה?" אתה שואל ומעלה מעט גיחוח "קרב זה קרב" אתה אומר בזעם ומוציא את קינגדרה.
"קינגדרה קרן קרח ומשאבת הידרו!" אתה אומר בזעם. המג'יקרפ שלו מתעלף והוא מוציא עוד 5 במקום.
![]()
![]()
![]()
![]()
מג'יקארפ
ואומר להם להתיז על קינגדרה אקדח מים, אבל הם לא מצליחים.
מה תעשה?</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)