"טייראניטאר, צא! תקוף את הטאורוס הזה בקרן על, ואחרי זה פעימת אופל!" אגיד ואכין פוקדור ספארי ריק.
ספוילר
ירין
![]()
נגד
![]()
חוקים:
- עלייך להבקיע שער לפני היריב שלך.
- מותר להשתמש בכל מתקפה אפשרית (לא כולל TM וHM)
- מי שמנצח עולה לסבב הבא.
אתה מתחיל:" תתחיל בגל בלבול ואז בלבול לראש שלו! ואז תסחוב בעל חושי את החישוק!" אתה אומר
"תעצום את העיניים ותשתמש בטפרים שלך בכיוון צפון צפון".
הפוקימון שלך מנסה לבלבל את היריב אבל ללא כל הצלחה מרובה.
לבינתים המאמן הנגדי מנחה את הפוקימון שלו אל זה שלך והוא פוגע בו עם מכת טפרים.
אז פלייגון עף לעבר הטבעת ותופס אותה בפה שלו, הוא מתעופף לעבר השער.
מה תעשה?
"מהר אל חושי אבל על פלייגון ואז שוב על חושי על החישוק!" אני אומרOriginally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 12:28 AM
ירין
![]()
נגד
![]()
חוקים:
אתה מתחיל:" תתחיל בגל בלבול ואז בלבול לראש שלו! ואז תסחוב בעל חושי את החישוק!" אתה אומר
"תעצום את העיניים ותשתמש בטפרים שלך בכיוון צפון צפון".
הפוקימון שלך מנסה לבלבל את היריב אבל ללא כל הצלחה מרובה.
לבינתים המאמן הנגדי מנחה את הפוקימון שלו אל זה שלך והוא פוגע בו עם מכת טפרים.
אז פלייגון עף לעבר הטבעת ותופס אותה בפה שלו, הוא מתעופף לעבר השער.
מה תעשה?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
הגבת לי ורשמת את השם של נדב.Originally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 12:32 AM
נדב
"נתת קרב אדיר צ'ארמנדר" אתה אומר לו ומלטף אותו.
לאחר מכן אתה מחזיר אותו לפוכדור והולך לרפות את הפוקימונים שלך.
מרכז פוקימונים
<span style='color:quot'>סרטון מרכז פוקימונים
אז אתה עובר בסטארגייט ומגיע לספארי.
הפקידה מסבירה לך את החוקים ואומרת לך שהכניסה היא 100$.
מה תעשה?</span>
~~~
אני מחפש פוקימונים כדי לאמן את צ'ארמנדר שלי.
נדב
<span style='color:quot'>סרטוני ספארי
/
ספארי
חוקי פארק -
- יש לך או שעה או 1000 צעדים.
- יש לך 30 פוכדורים.
- מה שתצליח לתפוס בפארק שייך לך.
"טייראניטאר, צא! תקוף את הטאורוס הזה בקרן על, ואחרי זה פעימת אופל!" אתה אומר ומכין פוקדור ספארי ריק.
טאורוס
טייריניטאר
טיייריניטאר וטאורוס משגרים בו זמנית קרן על אחד לעבר השני ונוצר פיצוץ אדיר במקום.
בזמן הזה טאורוס דוהר לעבר הפוקימון שלך, שמנסה לתוקף עם פעימת אופל אבל הוא מורם מהרגליים, ומוטח בעוצמה על הקרקע הקשה. טייריניטאר שלך נפגע.
מה תעשה?</span>
'יש לי כבר פוקימון מים, והמילוטיק הזה ישן' אני חושב לעצמי וממשיך להיסתובב שם.Originally posted by Hit Man@Oct 7 2009, 11:02 PM
עומר
<span style='color:quot'>סרטוני יער
/
/
/
אתה נהנה מיופיו של המקום ומתחיל לטייל שם, לראות אולי יהיה שם פוקימון חזק, שיוכל למלא את מקומה של וויגליטאף.
אתה מוכן להישבע שזה שיש מלא מים זורמים, פרחים מלבלבים, שאתה רואה בנות ים יושבות על החוף ומצחקקות.
אתה מתקדם ואתה חבורה של פוקימונים שמרוכזת במקום אחד. אתה יכול לנסות לפנות אליהם, או לפתוח איתם בריב.
במידה ותנסה לתפוס אחד מהם, זה רק אחד.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אתה ניגש אליהם בשקט "שלום, אחד מכם רוצה להיצטרף אליי?" אתה שואל בחיוך את סקיטי,רוזליה ואת הצ'ינצ'ו (הפעמון רוח הזה).
כמה מהם ניגשים אלייף ואתה מלטף אותם, הם מרחרחים אותך ואז מתחילים לרקוד בפנייך. אתה שם לב שהם חברים נורא טובים.
אתה מחליט להתקדם הלאה, אולי לראות אם יש פוקימונים יותר בודדים באיזור, ולא פחות יפים ואתה נתקל באחד כזה ישן על גדת הנהר.
מה תעשה?</span>
"טייראניטאר, תשתמש ב-TFO!!!"Originally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 12:40 AM
נדב
<span style='color:quot'>סרטוני ספארי
/
ספארי
חוקי פארק -
- יש לך או שעה או 1000 צעדים.
- יש לך 30 פוכדורים.
- מה שתצליח לתפוס בפארק שייך לך.
"טייראניטאר, צא! תקוף את הטאורוס הזה בקרן על, ואחרי זה פעימת אופל!" אתה אומר ומכין פוקדור ספארי ריק.
טאורוס
טייריניטאר
טיייריניטאר וטאורוס משגרים בו זמנית קרן על אחד לעבר השני ונוצר פיצוץ אדיר במקום.
בזמן הזה טאורוס דוהר לעבר הפוקימון שלך, שמנסה לתוקף עם פעימת אופל אבל הוא מורם מהרגליים, ומוטח בעוצמה על הקרקע הקשה. טייריניטאר שלך נפגע.
מה תעשה?</span>
ספוילר
ירין
![]()
נגד
![]()
חוקים:
"מהר אל חושי אבל על פלייגון ואז שוב על חושי על החישוק!" אתה אומר
העל חושי הראשון מנדנד את פלייגון באוויר אבל זה לא מונע ממנו להפיל את הטבעת.
העל חושי השני מפיל אותו עם החישוק לרצפה.
"פלייגון, מתקפת סופת רוח, שלא יוכל לתקוף אותך מרחוק". פלייגון מפיץ סופת רוח בינו לבין נאטו.
מה תעשה?
"פוייזן ואז לייר! ותנסה לחטוף את החישוק!" אני אומרOriginally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 12:51 AM
ירין
![]()
נגד
![]()
חוקים:
"מהר אל חושי אבל על פלייגון ואז שוב על חושי על החישוק!" אתה אומר
העל חושי הראשון מנדנד את פלייגון באוויר אבל זה לא מונע ממנו להפיל את הטבעת.
העל חושי השני מפיל אותו עם החישוק לרצפה.
"פלייגון, מתקפת סופת רוח, שלא יוכל לתקוף אותך מרחוק". פלייגון מפיץ סופת רוח בינו לבין נאטו.
מה תעשה?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עדי
בספארי או מחוצה לו?
אני לא הבנתי אותך.
בספארי תופסים פוקימונים.
אימונים אתה יכול להשיג בכל מקום.
אני רוצה לעלף אותו בשביל ללכוד אותו...Originally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 12:58 AM
נדב
בספארי או מחוצה לו?
אני לא הבנתי אותך.
בספארי תופסים פוקימונים.
אימונים אתה יכול להשיג בכל מקום.
לא משנה
--
"טייראניטאר, תקוף ברעידת אדמה!" אגיד, ואחרי שהוא יתקוף אזרוק פוקדור ספארי על טאורוס.
ספוילר
עומר
/
/
/
'יש לי כבר פוקימון מים, והמילוטיק הזה ישן' אתה חושב לעצמך וממשיך להיסתובב שם.
אתה ממשיך להסתובב ואז אתה פוגש בדמות מיוחדת. היא נראית בדיוק כפי שדיימנת אותה.
היא מלטפת את הפוקימונים שלה ומאכילה אותם. אתה מתקרב ואתה מזהה אותה, זו מיסטי.
מה תעשה?</span>
"וואו, את מיסטי!" אני אומר לה בטום מיתלהב "שמעתי עליך כה רבות!" אני מוסיףOriginally posted by Hit Man@Oct 8 2009, 01:02 AM
עומר
/
/
/
'יש לי כבר פוקימון מים, והמילוטיק הזה ישן' אתה חושב לעצמך וממשיך להיסתובב שם.
אתה ממשיך להסתובב ואז אתה פוגש בדמות מיוחדת. היא נראית בדיוק כפי שדיימנת אותה.
היא מלטפת את הפוקימונים שלה ומאכילה אותם. אתה מתקרב ואתה מזהה אותה, זו מיסטי.
מה תעשה?</span>
"שמי עומר אני חבר במשלחת הסטארגייט" אומר ואושיט את ידי לשלום.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)