כתיבהOriginally posted by Hit Man@Oct 11 2009, 12:56 AM
ירין
אתה צודק. אביב בנה את בית החרק בפוקימון סטארגייט 1.
הוא השלים את הבנייה, שכר אחות ג'וי ואיכלס שם 2 פוקימונים.
תחרויות:
- תחרות כתיבה.
- תחרות ציור.
מה תבחר הפעם?
כתיבהOriginally posted by Hit Man@Oct 11 2009, 12:56 AM
ירין
אתה צודק. אביב בנה את בית החרק בפוקימון סטארגייט 1.
הוא השלים את הבנייה, שכר אחות ג'וי ואיכלס שם 2 פוקימונים.
תחרויות:
- תחרות כתיבה.
- תחרות ציור.
מה תבחר הפעם?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עדי
"כן, פגשתי אותו" אתה אומר לה. אתה מחליט לעבור לירושלים.
אתה יוצא מהמרכז ואתה עושה את דרכך אל עבר הסטארגייט.
אתה עומד מולו ואתה מקליד את המספר עולם של ירושלים -
8 - 9 - 0 - A - 1 - 9 - 0 4 -5
ואז אתה מקבל שיחת טלפון בהולה מגרי אוק.
פוקידע
סבא נפטר, אז אני מטפל בענייני המשלחת נכון לעכשיו. אני גרי, הנכד שלו.
אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה לא לעבור כרגע לירושלים.
יש לנו ניתוקים בסאטרגייט, ואנשים נהרגו מהם. המערבולת אינה יציבה.
מה תעשה?
אני מפסיק את פעולת ההעברה לירושליים, ומתחיל לחפש פוקימונים בטוקיו. בזמן שאני מחפש אני שואל את גרי "אתה יודע במקרה איפה נמצא אתגר ה-BRAIN?"Originally posted by Hit Man@Oct 11 2009, 01:02 AM
עדי
"כן, פגשתי אותו" אתה אומר לה. אתה מחליט לעבור לירושלים.
אתה יוצא מהמרכז ואתה עושה את דרכך אל עבר הסטארגייט.
אתה עומד מולו ואתה מקליד את המספר עולם של ירושלים -
8 - 9 - 0 - A - 1 - 9 - 0 4 -5
ואז אתה מקבל שיחת טלפון בהולה מגרי אוק.
פוקידע
סבא נפטר, אז אני מטפל בענייני המשלחת נכון לעכשיו. אני גרי, הנכד שלו.
אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה לא לעבור כרגע לירושלים.
יש לנו ניתוקים בסאטרגייט, ואנשים נהרגו מהם. המערבולת אינה יציבה.
מה תעשה?
ירין
כתיבה.
עברנו ביחד 100 עמודים, אני ואתה. אתה אחד מחמשת השחקנים הכי טובים בעולם.
אני אוהב לערוך לך את המשחק, אבל הגיע הזמן לעשות קצת שטויות, וזה אומר דבר אחד.
עלייך לרשום קטע מבדר/מצחיק/הומוריסטי שהוביל לכך שהתגלו הסטארגייטים.
איך הם התגלו, מה יצר אותם, ומה השימוש האמיתי שלהם?
2 חוקים -
- תן לדימיון שלך להתפרע.
- הקטע שיהיה בסביבות ה-10 שורות.
בהצלחה.
עדי
אתה מחליט להפסיק את פעולת ההעברה לירושליים, ומתחיל לחפש פוקימונים בטוקיו.
בזמן שאתה מחפש אתה שואל את גרי "אתה יודע במקרה איפה נמצא אתגר ה-BRAIN?"
פוקידע
"כן, כמובן, אני נלחמתי שם והגעתי לגמר. הפסדתי לסינתיה.
המקום הזה הוא סודי מאוד. יש מעבורת פעם בחודש שמגיעה לקצה הכוכב ומעבירה אנשים לאי.
באי יש הרבה סוגי לחימה, ואני מאמין שאם שמעת על המקום, אז בטח גם שמעת על סוגי הקרבות.
למה אתה שואל? אתה חושב על להשתתף בזה?"
מה תעשה?
הכל התחיל שפרופסור אוק נולד!Originally posted by Hit Man@Oct 11 2009, 01:06 AM
ירין
כתיבה.
עברנו ביחד 100 עמודים, אני ואתה. אתה אחד מחמשת השחקנים הכי טובים בעולם.
אני אוהב לערוך לך את המשחק, אבל הגיע הזמן לעשות קצת שטויות, וזה אומר דבר אחד.
עלייך לרשום קטע מבדר/מצחיק/הומוריסטי שהוביל לכך שהתגלו הסטארגייטים.
איך הם התגלו, מה יצר אותם, ומה השימוש האמיתי שלהם?
2 חוקים -
- תן לדימיון שלך להתפרע.
- הקטע שיהיה בסביבות ה-10 שורות.
בהצלחה.
הוא היה ילד חמוד, עם שפתיים מתוקום וגוף שמנמן.
ת'אמת לא הרבה יודעים אבל אוק נולד פג 450 גרם..![]()
אוק היה בכיין רציני אך כשגדל התחיל להתעניין בפוקימונים, ויותר מידי..
אבל על זה נספר אחר כך..קודם נספר על סבתו של אוק..איזה בחורה..באמת..סתם...
אז ככה: אוק גדל ולמד הכל על פוקימונים! הוא המציא את הפוכדורים אך לא הרבה יודעים שהוא המציא אותם משעמום, זה הלך ככה..
אוק נכנס למוסך של אביו( מוסך לסוסים..) וגנב כמה חלקים קטנים והוא לקח את הגולה של אחיו ההקטן. הוא ניסה לחבר את הכל ביחד עד שיצא לו משהו כזה מוזר ועגול. אל אביו התלהב והמציא מזה פוכדור..
אוק היה ילד לא כל כך חכם וגם לא היו לו ציונים טובים (כן, כן ,תתפלאו..)
הוא היה יוצא עם חברים לעשן עד השעות המאוחרות(שאמא הרשתה לו...)
כשאוק יצא לטיול שנתי שהיה בן 25(כן הוא נשאר כמה שנים בכיתה יא..)
באותו טיול אוק התגנב החוצה כשכולם ישנו ואחרי שמרך על כולם משחת שיניים הוא וחבר שלו אלם( כן גם הוא היה שובב לא קטן..) ראו משהו נוצץ בתוך האפלה ושם הם גילו את הסטארגייטים (אומנם אלם כמעט הרס אותם כי הוא חשב שזה שירותים.. והוא גילה שלא בדרך הקשה..)
אוק ואלם החליטו לעשות משהו עם עצמם והחליטו ללמוד רציני..ואז הם ישר הוקפצו לאונברסיטה לתואר 3..(מה לעשות שיש קשרים...)
וזהו!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
חחחחחח קצת לא קשור לחיים. הא?
יפה מאוד, עברת את 2 המשימות האלה ברמה גבוהה.
ציור.
המשימה האחרונה שלך בודקת את כישורי הציור שלך.
פתח צייר ותנסה באמצעות העט שם לצייר פוקימון.
כשתסיים תעלה את זה לפה. (זה לא חייב להיות יפה).
בהצלחה.
הנה..היה מאו מאוד מאוד קשה.. :POriginally posted by Hit Man@Oct 11 2009, 01:29 AM
ירין
חחחחחח קצת לא קשור לחיים. הא?
יפה מאוד, עברת את 2 המשימות האלה ברמה גבוהה.
ציור.
המשימה האחרונה שלך בודקת את כישורי הציור שלך.
פתח צייר ותנסה באמצעות העט שם לצייר פוקימון.
כשתסיים תעלה את זה לפה. (זה לא חייב להיות יפה).
בהצלחה.
http://www.siz.co.il/my.php?i=jmknmmrjgthf.bmp
--------
![]()
-------
![]()
ירין
לסיכום התחרות, עברת 2 משימות בצורה טובה ואחת בצורה פחות טובה.
אתה מוזמן לבחור בין אחד משלושת הפרסים הנסתרים האלה, כל אחד מהם הוא דבר אחר.
- פרס 1
- פרס 2
- פרס 3
מה תעשה?
פרס 1!Originally posted by Hit Man@Oct 11 2009, 01:38 AM
ירין
לסיכום התחרות, עברת 2 משימות בצורה טובה ואחת בצורה פחות טובה.
אתה מוזמן לבחור בין אחד משלושת הפרסים הנסתרים האלה, כל אחד מהם הוא דבר אחר.
- פרס 1
- פרס 2
- פרס 3
מה תעשה?
ולה עברתי את השלישי פחות טוב..?חשבתי שזה יצחיק....
![]()
ואי אפשר את שלושתם? :P (אני עדיין בצחוקים..)
--------
![]()
-------
![]()
ירין
אתה מתקדם עם ארקניין שלך ליציאה מהמתחם ואתה ניגש לעמדת הפרסים.
הם מברכים אותך. הגעת למקום 17 בתוצאה הכללית, ואתה זוכה בפרס מסתורי.
הם נותנים לך חכה ! (היא תעודכן מחר בכרטיס, רק תזכיר לי).
אתה יוצא משם.
מה תעשה כעת?
אני יכול להחליף את זה?Originally posted by Hit Man@Oct 11 2009, 01:48 AM
ירין
אתה מתקדם עם ארקניין שלך ליציאה מהמתחם ואתה ניגש לעמדת הפרסים.
הם מברכים אותך. הגעת למקום 17 בתוצאה הכללית, ואתה זוכה בפרס מסתורי.
הם נותנים לך חכה ! (היא תעודכן מחר בכרטיס, רק תזכיר לי).
אתה יוצא משם.
מה תעשה כעת?
ואיך כל זה קשור בין האבה ביני ובין ארקניין?
----
מאפי הבדיוק יאצתי? איפה אני?
--------
![]()
-------
![]()
"כן, שמעתי על האתגר הזה בפעם הראשונה מהאחות ג'וי, חיפשתי אותו ולא מצאתי" אני אומר לו. לבינתיים אני מחפש פוקימונים פראיים.Originally posted by Hit Man@Oct 11 2009, 01:11 AM
עדי
אתה מחליט להפסיק את פעולת ההעברה לירושליים, ומתחיל לחפש פוקימונים בטוקיו.
בזמן שאתה מחפש אתה שואל את גרי "אתה יודע במקרה איפה נמצא אתגר ה-BRAIN?"
פוקידע
"כן, כמובן, אני נלחמתי שם והגעתי לגמר. הפסדתי לסינתיה.
המקום הזה הוא סודי מאוד. יש מעבורת פעם בחודש שמגיעה לקצה הכוכב ומעבירה אנשים לאי.
באי יש הרבה סוגי לחימה, ואני מאמין שאם שמעת על המקום, אז בטח גם שמעת על סוגי הקרבות.
למה אתה שואל? אתה חושב על להשתתף בזה?"
מה תעשה?
"אני מניח שזובט זה גם משהו. צא ברלום אגרוף מאך ואז פצצת זרע!"Originally posted by Hit Man@Oct 11 2009, 12:36 AM
ניב
אתה מגיע לכוכב הלכת יוסטון ואתה מסתכל במראה. אתה רואה שיש שם מערה ואתה מחליט ללכת לשם.
אחרי מסע רגלי ארוך אתה מגיע למערה ואתה נכנס לתוכה. היא אפלולית ורטובה ותחושת פחד בוערת בך.
<span style='color:quot'>סרטוני יער
/
/
/
אתה מגיע עד לסופה ואתה מגלה שהיא חסומה ואין בה מוצא החוצה כך שכל מה שקורה בה נשאר בה.
אתה מחליט לחפש דברים מעניינים או פוקימונים וכל מה שאתה מוצא זה זובאט שישן לו את שינת הבוקר שלו.
מה תעשה?</span>
מצטער שלא הייתי פעיל אתמול...Originally posted by Hit Man@Oct 10 2009, 05:54 PM
נדב
הפוקימונים שלך יוצאים אבל אז אתה שומע קול שאומר לך -
"אני במקומך לא הייתי עושה את זה". אתה מסתכל אחורה ואתה רואה אדם.
אתה מסתובב אחורה לגמרי. "למה לא?" אתה שואל אותו.
הוא אומר לך שזהו איזור לשימור פוקימונים ואסור לתקוף / לתפוס / להלחם באיזור הזה.
אתה שואל אותו מה התפקיד שלו, והוא אומר לך שהוא השריף המקומי של המקום.
מה תעשה?
--
"אה, אופס... לא ידעתי" אגיד ואורה לאנון לשחרר אותם.
"אני פשוט צריך ללכוד פוקימונים למשימה חשובה, יש לך מושג איפה אוכל למצוא פוקימונים חזקים?"
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)