אני בעיר אוליביין, אני צריך פוקימון מים כדי שאני ישחה לעיר הבאה.
אני נסיתי לדוג אבל תמיד הוא מרים את החקה. האם יש פוקימון מים שאני יכול לתפוס באזור?.
תודה לעוזרים.
תראה,אם אתה זורק את החכה ולא לוחץ על הכפתור בזמן הנכון כשזה כותב שפוקימון מסויים נתפס בחכה,מן הסתם לא תמצא שום פוקימון..
בקשר לפוקימון מים,אממ...אם אני לא טועה אתה יכול ללכוד סלופוקים בבאר הסלופוקים שבאזליה.
אני לא בטוח באיזה שלב במשחק אפשר כבר ללכוד אותם או אם יש פוקימון מים שנמצא באזור קרוב יותר X:
אולי יש משהו יותר קרוב? ומתי זה הזמן הנכון כדי לתפוס בחכה?.Originally posted by brock@Sep 16 2009, 05:49 PM
תראה,אם אתה זורק את החכה ולא לוחץ על הכפתור בזמן הנכון כשזה כותב שפוקימון מסויים נתפס בחכה,מן הסתם לא תמצא שום פוקימון..
בקשר לפוקימון מים,אממ...אם אני לא טועה אתה יכול ללכוד סלופוקים בבאר הסלופוקים שבאזליה.
אני לא בטוח באיזה שלב במשחק אפשר כבר ללכוד אותם או אם יש פוקימון מים שנמצא באזור קרוב יותר X:
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
זה שאתה לא מצליח זה משהו אחר.Originally posted by 3434@Sep 16 2009, 05:50 PM
לא קשור זה לא תופס בכלל וגם קבלתי GOOD ROD
שזה חכה יותר טובה וזה לא עובד.
וניסיתי במלא מקומות.
אני משחק בSS והצלחתי לדוג קורסולה,קראבי ומג'יקארפים.
אז אל תגיד שאי אפשר בכלל לדוג...
לפותח הנושא-
אמרתי שאין לי מושג למשהו יותר קרוב.
והזמן הנכון ללחוץ על הכפתור בחכה זה כאשר הודעת הטקסט משתנה.
לפעמים זה כותב שאין כלום,אבל לפעמים זה כותב שפוקימון מסויים נתפס בחכה וצריך ללחוץ ם:
אתה מתכוון שמתי שאני לוחץ בתיק על החכה יש כזה שלוש ארבע מילים ואז הוא מרים את החכה אז צריך ללחוץ ולחכות עד שזה משנה את הכתב?.Originally posted by brock@Sep 16 2009, 05:59 PM
זה שאתה לא מצליח זה משהו אחר.
אני משחק בSS והצלחתי לדוג קורסולה,קראבי ומג'יקארפים.
אז אל תגיד שאי אפשר בכלל לדוג...
לפותח הנושא-
אמרתי שאין לי מושג למשהו יותר קרוב.
והזמן הנכון ללחוץ על הכפתור בחכה זה כאשר הודעת הטקסט משתנה.
לפעמים זה כותב שאין כלום,אבל לפעמים זה כותב שפוקימון מסויים נתפס בחכה וצריך ללחוץ ם:
חתימה בשיפוצים.
לא.Originally posted by loroza@Sep 16 2009, 06:02 PM
אתה מתכוון שמתי שאני לוחץ בתיק על החכה יש כזה שלוש ארבע מילים ואז הוא מרים את החכה אז צריך ללחוץ ולחכות עד שזה משנה את הכתב?.
אתה צריך ללחוץ את החכה למים.
זה ירשום לך מן הודעה טקסט כזאת במסך.
ברגע שההודעה הזאת משתנת אתה צריך ללחוץ.
אחרת החכה תצא בלי כלום,ואז תצטרך לנסות שוב.
כן עשיתי עד לשלב שהטקסט מופיע אבל הוא לא משתנה, חכיתי איזה 7-10 דקות ולא משתנה.Originally posted by brock@Sep 16 2009, 06:12 PM
לא.
אתה צריך ללחוץ את החכה למים.
זה ירשום לך מן הודעה טקסט כזאת במסך.
ברגע שההודעה הזאת משתנת אתה צריך ללחוץ.
אחרת החכה תצא בלי כלום,ואז תצטרך לנסות שוב.
חתימה בשיפוצים.
אוקי,טעות שלי.Originally posted by loroza@Sep 16 2009, 06:18 PM
כן עשיתי עד לשלב שהטקסט מופיע אבל הוא לא משתנה, חכיתי איזה 7-10 דקות ולא משתנה.
כנראה התרגלתי למשחקים הישנים יותר.
אתה צריך לזרוק את החכה,וכאשר יופיע מעל לשחקן שלך מן בועה קטנה עם סימן קריאה,אז אתה צריך ללחוץ.
אם אתה משחק באימולןטור שהוא ממש מהיר זה יקשה עליך,כי הפוקימון ייתפס לפרק זמן קצר והמהירות תקצץ את הזמן שבו הפוקימון יתפס בחכה.
אם לא הופיע בימן קריאה מעל השחקן,תצטרך לנסות שוב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)