Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    אז ככה,יש לי רוזרייד עם טבע טימיד והוא מאומן EV.
    חשבתי לתת לו סט 1 מה2 הבאים,אבל אני לא יודע איזה עדיף לו.

[1]
    Sunny day
    Solarbeam
    Weather ball
    Sludge bomb/Shadow ball

העיקרון הוא דיי פשוט,היום השימשי הוא העיקרון בסט הזה.
    הוא גורם לכך שרוזרייד לא יצטרך לטעון את הקרן הסולארית וגם משנה את הסוג של כדור מזג האוויר לסוג אש ומכפיל את כוחו.
    כאשר כדור מזג האוויר יהיה סוג אש,הוא יהיה יעיל נגד החולשה של רוזרייד לפוקימוני קרח.
    בנוסף,כמו שכבר אמרתי,הוא לא יצטרך לטעון את הקרן הסולארית והוא יוכל לתקוף בה בחופשיות כ- 5 פעמים,מתקפה חזקה שעם סטאב הכוח שלה הוא 180.
    ועכשיו יש 2 אפשרויות,או סלאדג' בומב שהוא סטאב+סיכוי דיי גבוה להרעיל את היריב או שאדוו בול נגד החולשה שלו לפוקימונים על חושיים,אם כי רוב הפוקימונים העל חושיים הנפוצים מהירים ממנו.
    החסרון בסט הזה הוא שהסאני דאי מחזק את מהלכי האש,אז אם היריב ישתמש בפוקימון שהוא לא מסוג אש,אבל יש לו מתקפה מסוג אש,רוזרייד יאכל אותה ובגדול.

הסט השני דיי דומה לשני,גם מבחינת 2/4 המהלכים וגם מבחינת הרעיון.
    [2]
    Rain dance
    Energy ball
    Weather ball
    Sludge bomb/Shadow ball

ריקוד הגשם משנה את הסוג של כדור מזג האוויר לסוג מים ומכפיל את כוחו,זה יכול לעזור לרוזרייד נגד פוקימונים מסוג אש.
    בנוסף זה גם מחליש מהלכים מסוג אש,אז לרוזרייד תיהיה אפשרות לשרוד מתקפה מיוחדת מסוג אש.
    גם בזכות ההגנה המיוחדת הלא רעה שלו,וגם בזכות ריקוד הגשם.
    אנרג'י בול,סטאב לא רע+סיכוי קטן להחליש את הגנתו המיוחדת של היריב.
    וכמו שציינתי כבר בסט הראשון:
    ועכשיו יש 2 אפשרויות,או סלאדג' בומב שהוא סטאב+סיכוי דיי גבוה להרעיל את היריב או שאדוו בול נגד החולשה שלו לפוקימונים על חושיים,אם כי רוב הפוקימונים העל חושיים הנפוצים מהירים ממנו.

אז מה דעתכם?

2. משתמש מנוסה
    אני מעדיף את השני מכמה סיבות:
    א.זה מקורי
    ב.בגלל שרוזרייד הוא לא הכי מהיר,עדיף להתמקד בהגנה שלו במקום בהתקפה
    ג.החיסרון בסט הראשון הוא שכל פעם בשביל להפעיל קרן סולרית אתה תצטרך להשתמש בסאני דיי וזה כבר בזבוז תור,בסט השני אתה יכול להשתמש בכדור אנרגיה וזהו..
    ד.אני ממליץ יותר על סלאג' בומב כי למרות ש כדור צל כי זה קודם כל חזק גם על על חושי וגם על רוח אתה לא תשים לו מתקפה רק בגלל שהיא טובה על 2 סוגים בלבד,עדיף סלאג' בומב בגלל הסטאב,מה גם שאם תתקוף פוקימון על חושי עם סלאג' בומב או עם כדור צל ההבדל בדמג' יהיה מאוד קטן אז מה זה משנה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

3. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    אפילו שאני משתמש בסט הראשון אני דווקא רואה שהסט השני יכול להיות יותר יעיל
    בין sludge bomb לshadow ball אני משתמש בsludge bomb אבל גם הshadow ball יכול לעזור הרבה גם מבחינת סופר אפקטיביות על יותר סוגים
    איזה אימון EV עשית לו?

4. משתמש מנוסה
    אז אני רואה שלדעתכם השני יותר טוב,אוקי.

Just Evil-
    כן,זה באמת יהיה דיי מעצבן להשתמש בסאני דאי כל פעם שאני ארצה להשתמש בקרן סולארית X:
    בקשר לסלאדג&#39; בומב,יכול להיות שאני אלמד אותו את המתקפה הזאת.
    גם סטאב וגם סיכוי של 30% להרעיל את היריב,זה יכול להיות טוב ם:

שון-
    252 התקפה מיוחדת
    252 מהירות
    4HP
    לפי מה שראיתי,לרוזרייד שלי יהיה MAX במהירות [306]

אממ...
    חשבתי על משהו,שילוב של סאנדסטורם וכדור מזג האוויר יכול להיות טוב בשבילו.
    הסאנדסטורם ישנה את כדור מזג האוויר לסוג אבן ויכפיל את כוחו.
    כלומר,תיהיה לו מתקפה שיעילה על רוב החולשות שלו [אש,קרח ומעופף]
    אבל אני לא מתכוון לתת לו סאנדסטורם בסט,אני יכול להשתמש בטיירניטאר/היפודאון לפני.
    ואז יהיה סאנדסטורם עד לסוף הקרב,אלא אם כן היריב ישתמש במתקפת מזג אוויר מסויימת או יבחר את אבומהסנוו.

5. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    אם יש לו מקס במהירות אז יכול להיות שהוא יהיה יותר מהיר מרוב הפוקימונים העל-חושיים לא?
    בכל מקרה sludge bomb יותר טוב אם בודקים לפי הכוח ולפי היכולת של המתקפה עצמה
    30% להרעלה הרבה יותר טוב מאשר 10% להחלשת ההגנה המיוחדת שנעלמת מתי שהפוקימון מוחלף
    אז עדיף שהמתקפה האחרונה תהיה sludge bomb
    בקשר לרעיון של סופת חול לדעתי גם זה טוב מאוד ואז לא תהיה חייב להשתמש בrain dance או sunny day כדי לבזבז תור נגד החולשות שלו
    עכשיו בקשר לסטאב העשב תחשוב על זה ככה:
    אם תשתמש בenergy ball ב2 תורות אז הכוח שלו בסה&#39;&#39;כ יהיה 240 בזמן שsolarbeam תוקף רק פעם אחת עם כוח 180 כי בתור הראשון עשית sunny day וכמו שאמרת זה יחזק את מתקפות האש של היריב
    אז עדיף כבר להשתמש בrain dance כדי להחליש את מתקפות האש
    אז זה המצב שמתקבל:
    עדיף להחליש מתקפות אש ולתקוף פעמיים עם מתקפה חלשה יותר מאשר לחזק מתקפות אש ולתקוף פעם אחת עם מתקפה חזקה

זה אומר שהסט השני חזק יותר ועדיף לך להשתמש בו
    סליחה על החפירה חחח

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by @Shon@@Sep 17 2009, 09:57 PM
    אם יש לו מקס במהירות אז יכול להיות שהוא יהיה יותר מהיר מרוב הפוקימונים העל-חושיים לא?
    בכל מקרה sludge bomb יותר טוב אם בודקים לפי הכוח ולפי היכולת של המתקפה עצמה
    30% להרעלה הרבה יותר טוב מאשר 10% להחלשת ההגנה המיוחדת שנעלמת מתי שהפוקימון מוחלף
    אז עדיף שהמתקפה האחרונה תהיה sludge bomb
    בקשר לרעיון של סופת חול לדעתי גם זה טוב מאוד ואז לא תהיה חייב להשתמש בrain dance או sunny day כדי לבזבז תור נגד החולשות שלו
    עכשיו בקשר לסטאב העשב תחשוב על זה ככה:
    אם תשתמש בenergy ball ב2 תורות אז הכוח שלו בסה&#39;&#39;כ יהיה 240 בזמן שsolarbeam תוקף רק פעם אחת עם כוח 180 כי בתור הראשון עשית sunny day וכמו שאמרת זה יחזק את מתקפות האש של היריב
    אז עדיף כבר להשתמש בrain dance כדי להחליש את מתקפות האש
    אז זה המצב שמתקבל:
    עדיף להחליש מתקפות אש ולתקוף פעמיים עם מתקפה חלשה יותר מאשר לחזק מתקפות אש ולתקוף פעם אחת עם מתקפה חזקה

זה אומר שהסט השני חזק יותר ועדיף לך להשתמש בו
    סליחה על החפירה חחח
    אולי לרוזרייד יש MAX מהירות,אבל פוקימונים על חושיים כמו אספיון,אלקאזאם וסטארמי שהם דיי נפוצים בשישיות מהירים יותר.
    אלא אם כן לסטארמי יהיה טבע מודסט,אז רוזרייד יהיה מהיר ממנו.

החלטתי לתת לו פצצת רפש,לא רק בגלל הכוח,סטאב והסיכוי הגבוהה להרעיל,אלא גם מפני שלימדתי את רוזרייד את המתקפה הזאת לפני זמן מה,דיי שכחתי שכבר לימדתי אותו פיצצת רפש XP

ונראה לי שאני אלך על הסט השני.
    לרוזרייד שלי יש 3/4 מהמתקפות בסט,חסר לו רק את הראין דאנס שגם ככה יש לי את הTM שלו.
    ולפי מה שהבנתי הוא יותר עדיף מהראשון.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •