עד מתי אפשר להגיש?
כי יש לי גם את הפיק מהבית ספר..
עד מתי אפשר להגיש?
כי יש לי גם את הפיק מהבית ספר..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יופי משתמשים תמשיכו לשלוח עבודות![]()
וחג שמח לכולם
משתמשים התחרות מחר בצהריים, ואפשר לשלוח את העבודות עד מחר בצהריים אז מי שלא הספיק לשלוח או שהוא עוד רוצה להכין יש לכם עד מחר בצהריים.
אתה צוחק עלי או משהו ראיתה את המראה של הצביעה הזו, עם אתה לא יודע לעשות עבודות אל תעשה אבל אל תשלח עבודות לא מושקעות או באיכות כזו.
mismagius
זו לא אשמתי שאתה לא יודע לשמור בקובץ הנכון או שתסדר את זה או שאני לא מכניס את זה לתחרות, כי אין סיכוי שזה יקבל אפילו נקודה אחת.
משתמשים בשעה 3 וחצי אני מתחיל את התחרות, אז מי שלא הספיק לשלוח זה הזמן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)