תראו עברתי את המכון השמיני קיבלתי את התג קיבלתי מאסטר בול מהפרופסור ונלחמתי נגדד 5 המאמנות של הצורות של איוי איך אני תופס אתה לוגיה באיזה מערה היא נמצאת?
אני לא יכול להגיד לך בידיוק אבל קודם כל המערה היא לא כזאת גדולה,אתה צריך למצוא בה איזה בחור אחד שיתן לך נוצה ואז מתחת לבחור הזה ליד המים יש עוד מערה,שמה אתה תמצא את האחיות איוי רוקדות ריקוד מפגר שיוציא את לוגיה החוצה ואז תילחם נגדה..
אני לא הבנתי מה אמרתה יש מצב שאתה מצלם את המערה?Originally posted by Just Evil@Sep 18 2009, 11:44 AM
אני לא יכול להגיד לך בידיוק אבל קודם כל המערה היא לא כזאת גדולה,אתה צריך למצוא בה איזה בחור אחד שיתן לך נוצה ואז מתחת לבחור הזה ליד המים יש עוד מערה,שמה אתה תמצא את האחיות איוי רוקדות ריקוד מפגר שיוציא את לוגיה החוצה ואז תילחם נגדה..
בים שבין העיר עם מכון הברזל למכון הלחימה יש מערבולות,תעברו את המערבולות ויש שם מערה קחו איתכם MAX REPEL בשביל שפוקימונים מעצבנים לא יקפצו כל שניה וזהו..
עברתם על החוקים אחד עשה פה דאבל פוסט 2 הודעות ברצף והשני שואל שאלות וגם עושה ספאם בנושא לא שלך תתחילו לקרוא חוקים אתם סתם עושים לעצמיכם אחר כך אזהרות וחבל בכל מקרה לוגיה לוכדים אותה אחרי 8 תגים אחרי המאסטר בול אחרי שנלחמים נגד 5 המאמנות של איווי תגיע לים ותשחה בצד ימין למטה ואז אתה תיראה מערבולת שם לוגיה נמצאת .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)