שימו לב במדריך הזה אני יכתוב את הפוקמנים של רד ואני יתן טיפים אני לא כותב אייך להגיע לרד כי זה מאוד מסובך אני הגעתי אליו אחרי רבע שעה זה לא כמו במשחקים הישנים שרק עולים למעלה וכל זה לא זה לוקח זמן זה דומה למערה שנלחמים אחרי המכון השביעי בשינו וזה רבה עליות וסיבובים ומבוכים אז תסתכלו ביוטיוב אבל אני כן יכתוב מתי אפשר להלחם בו וטיפים נגדו.
רד מבוסס על אש והוא נמצא בהר סילבר אתם מגיעים אליו אחרי 16 תגים.
8 תגים של גוטו 8 תגים של קנטו.
אחר כך דברו עם פרופסור אוק בעיר פאלט.
אתם זוכרים את 2 האנשים שחסמו לכם את הדרך לפני הליגה מצד ימין ושמואל?
לכו לשם וכנסו לצד שמואל משם תגיעו למערה של רד המערה גדולה במפלי מים מבוכים ויש בתוכה לפחות 5 מערות שחובה להכנס אליהם.
בתחילת המערה לכו לצד ימין תשתמשו בHM8 שאתם מקבלים מפרופסור אוק אחרי ה16 תגים ואז תשתמשו בHM7 תעלו במפל ותגיעו למולטריס ברמה 50.
עכשיו הינה הפוקמנים של רד.
פיקצו רמה 88.
וינזאור רמה 84.
בלסטויז רמה 84.
צריזרד רמה 84.
לפרמס רמה 80.
סנורלקס רמה 82.
נגד פיקצו מתקפות אדמה יהיו סופר אפקטיביות עליו הוא פוקמון חשמל אז פוקמנים מסוג אדמה או אבן לא יפגעו ממנו.
נגד וינזאור פוקמון מסוג אש או כנף או קרח יועילו נגדו ויהיו סופר אפקטיביות נגדו.
נגד בלסטויז מתקפות רעם יהיו סופר אפקטביות עליו אני ממליץ לא להשתמש נגדו בפוקמון עשב כי יש לו מתקפת קרח חזקה שיכולה לחסל אותכם.
נגד צריזרד מתקפות מסוג מים רעם ישפיע עליו גם כי הוא חצי אש חצי כנף.
נגד סנורלקס פוקמון מסוג לוחם ברמה גבוהה 80+ יחסלו אותו במכה אחת או שתיים כי סוג לוחם סופר אפקטיבי על פוקמון מסוג רגיל.
נגד לפרס אני ממליץ על פוקמון מסוג רעם כי היא חצי פוקמון מים וחצי פוקמון קרח גם פוקמון לוחם יהיה טוב נגדה .
חשוב תבואו אם פוקמנים ברמות 90 +אחרי שאתם עוברים אותו הוא ילחם נגדכם שוב בתקווה שתעברו את הליגה.
לא כתבתי אייך להגיע אליו כי זה מלא מערות וזה מבוכים שלמים תהנו מהמדריך ומקווה שתסתדרו.