עם יש לכם הצעות לשיפור הניהול שלי או לשיפור הפורום תכתבו לי פה, זה חשוב לי מאוד לדעת איך אני מנהל כדי שהפורום יהיה חי יותר ופעיל יותר.
עם יש לכם הצעות לשיפור הניהול שלי או לשיפור הפורום תכתבו לי פה, זה חשוב לי מאוד לדעת איך אני מנהל כדי שהפורום יהיה חי יותר ופעיל יותר.
קודם כל אתה מנהל טוב!
עכשיו הבעיה באמת שהפורום דיי יבש ואני אומ עשה יותר תחרויות, פרוייקטים-גייס אנשים!
תעשה תחרויות לא רק של תביעות או שילובים(אני לא זסוכר..) פשוט תפרסם יותר.. אולי תגיד לרותם שיסים את זה בעידכונים למעלה-לדוגמא את הפרוייקט של ראש השנה...
אבל אתה מנהל טוב ותמשיך כך!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
mismagius
תודה רבה![]()
Dingo
ניסיתי להביא אנשים הבעיה היא שאף אחד לא רוצה לעשות ציור ממוחשב וכאלה, מאז פרש מנהל הקודם הפורום כמעט מת, היו כמה משתמשים שניסו להציל אותו אבל לא הצליחו.
יש שני משתמשים שכתבו שהם חושבים שאני לא מנהל טוב, הייתי שמח שתכתבו למה ככה אני אוכל להשתפר.
אתה מרים תפורום לפי מה שאני רואה...
כל הכבוד :]
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אני לאיכול לומר לך איך הניהול שלך. רק התקבלת לתפקיד.
אבל ממה שראיתי עד העכשיו- אתה מבצע את התפקיד נכון. תמשיך ככה.
דבר אחד שאני מיעץ לך~ חוק תגובה בונה.
אפילו אם משתמשים כותבים: "לא אהבתי את היד שלו. 9.5" -
זה מראה שהם לא יודעים ורוצים רק עוד הודעה למונה.
לכן תקשיח עם המשתמשים המספים פה- שיגיבו תגובות נכונות (אם העבודה בעינהם יפה שלפחות יגידו למה),
שידרגו את העבודה נכון (לא לכל עבודה 10/10 או "ואווווו זה מעולה" וזה נראה כמו קקי מהלך).
אם תרצה הסבר מפורט יותר דבר בפרטי.
תמשיך ככה 3:>
<div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper!</span>
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
שי תחזור לפורום! חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) >:
</div></span>
אתה מנהל מעולה , יש עוד כמה דברים לשפר אבל זה לא דברים שייחודיים למנהל ואני מדבר על קשר טוב עם משתמשי הפורום והגולשים הקבועים בפורום הזה .
תוכל לעזור לי אם תתן לי אתגר לשילוב (:
טוב תודה לכל האנשים שנתנו לי ביקורת טובה להמשך הניהול, הפורום יתחיל ליוחת בקרוב, ולהיות אחד הפורומים הכי פעילים, זה יקח חודש חודשיים לשקם את הפורום למה שהוא היה פעם אבל הוא יחזור לעצמו.
~ננעל~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)