Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27
  1. משתמש מנוסה
    אז אתם בטח שאולים למה התחרות, התחרות קשורה לראש השנה, מי שיזכה בה יקבל ווינר ל3 ימים.
    את העבודות שתכינו תוכלו לשלוח עד יום ראשון בצהריים, אז איך תעבוד התחרות.
    אני אתן לכם כמה אפשרויות להכנת עבודה הקשורה לראש השנה, כל הז'אנרים יתחרו בכמה באטלים ביום ראשון וניראה מי מבניהם הכי טוב.

אז הינה האפשרויות לעבודות

1 צביעה
    קחו פוקימון וצבעו אותו בצבע תפוח או בצבע דבש.
    הינה הצבעים
    צבע תפוח:

צבע דבש:

2 שילוב
    שלבו את אחד הפוקימונים שתבחרו עם אחד מן הפוקימונים הבאים:

3 פייק
    תעשו פייק תפוח או פייק דבש או משהו מקורי כזה שקשור לחג.

4 עריכת מאמן.
    שיהיה מחופש לתפוח או שיהיה עליו דבש או משהו כזה, אבל שיהיה מקורי.

עם יש לכם עוד רעיונות לז'אנרים תגידו לי ואני אוסיף.

חשוב:
    כל משתמש יכול לפרסם רק שני עבודות, לא יותר!!

2. משתמש מנוסה
    מותר שני הצבעים משולבים?
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
    ----------------------------

קרדיט לרומה על החתימה&#33; D =D =D=

קרדיט לגיל&#33; יחי א.נ.מ.ס.&#33;

3. משתמש מנוסה
    טוב, תנסה להשתמש בשני הצבעים.

4. משתמש מנוסה
    הנה:

שנה טובה&#33;
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>

5. משתמש מנוסה
    משתמשים בבקשה תמשיכו לשלוח עוד עבודות, חשוב לי שהתחרות תצליח, הפורום די יבש, ורק מדי פעם אנשים מגיבים, אז אני מקווה שמי שכן בפורום הזה על בסיס קבוע ישתתף.

6. Kibō no chi

לוגיה בסגנון ראש השנה

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    הנה שלי.. עבדתי על זה הרבה..

רק לא יעדתי איך לעשות קויי מיתאר..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dingo@Sep 18 2009, 01:28 AM
    הנה שלי.. עבדתי על זה הרבה..

רק לא יעדתי איך לעשות קויי מיתאר..
    חבל שלא ציירתה את זה קטן כמו שאנחנו מציירים במפעל.

9. היכל התהילה

10. משתמש מנוסה
    כדאי להוסיף לשילובים את בידריל. הוא גם דבורה.

11. משתמש מנוסה
    שם: עופרי
    פייק תפוח יצא חמוד חחחח אולי אני אוסיף לו דבש כזה:
    Heart Gold - 2064 3557 0921

12. משתמש מנוסה
    אני יקטין..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. משתמש מנוסה
    Hit Man
    העבודה שהכנתה מעוד יפה אבל היא לא קשורה לציור ממוחשב לכן היא לא תיכנס לתחרות.

Helios
    עבודה מאוד יפה, רק הייתי מנשה את צבע התפוח לאדום יותר.

Dingo
    הכוונה שלי בהקטנה, היא שתצייר אותו מחדש קטן יותר מכמו הגודל של הפוקימונים במשחקים לא שתקטין אותו ככה ותהרוס לו את כל האיכות.

משתמשים תמשיכו לשלוח עבודות, תודה רבה שאתם באמת משתפים פעולה עם התחרות

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 11:36 AM

Dingo
    הכוונה שלי בהקטנה, היא שתצייר אותו מחדש קטן יותר מכמו הגודל של הפוקימונים במשחקים לא שתקטין אותו ככה ותהרוס לו את כל האיכות.

איך אני אשחזר את הכל מההתחלה??
    --------

-------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dingo@Sep 18 2009, 11:43 AM
    איך אני אשחזר את הכל מההתחלה??
    רק עם אתה רוצה.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •