Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    אחרי הרבה דברים מעצבנים סיימתי את המערה של הקרח והגעתי לעיר של המכון השמיני
    ניצחתי את כל האנשים במכון הגעתי למנהיגה ונצחתי אותה.. אבל משום מה היא לא מביאה לי את התג!! :o :blink: :angry:
    למה??
    לא רציתי לחפור לכם כמו עכשיו אז חרשתי כל מקום אפשרי אפילו הגעתי לספארי משהו שלא יכולתי לעשות לפני
    (משעמם בספארי אין אפילו סקיטר <_< )..
    אבל בקיצור פתחתי תאשכול כדי שתעזרו לי להבין למה :
    1.אני לא מקבל את התג?&#33;
    2.יש לי WATERFALL ואני לא יכול להשתמש בו?&#33;
    אבל למההה? חחח
    תודה לעוזרים
    B)

2. JONY_BOY
    Guest
    לדעתי אתה אף פעם לא שחקת במשחק קריסטל כי אם היית משחק היית מבין שבמשחק קריסטל אחרי המכון השמיני יש מערה מעל המכון ושם יש חידות בתוך בית כזה בקיצור אתה עונה נכון על החידות ואז אתה מקבל את התג גם פה זה ככה תילך מעל המכון השמיני אתה תיראה מערה אתה תצטרך HM6 כי יש שם מערבולת תביא אותה לפוקמון מים תיכנס לבית תדבר עם האיש עם הקרחת הוא ישאל אותך שאלות כל שאלה לתשובה פשוט תעשה נגיד 3 אפשריות תלחץ בחידה הראשונה אפשרות אחת אחר כך אפשרות שניה אחר כך אפשרות שלישית אחר כך אפשרות ראשונה אחר כך שוב שניה ואז תקבל את התג השביעי תשים לב אתה תקבל אחר כך מאסטר בול מפרופסור אלם אז הילדה תעצור אותך ולא תוכל ללכת לליגה אז תילך לעיר של המכון הרביעי תלחם בבית שבו קבלת HM3 שחייה נגד המאמנות של איווי ואז תלכוד את לוגיה או או הו תלוי באיזה משחק אתה משחק ואז הילדה לא תחסום אותך לעבר הליגה תקרא כל מה שכתבתי ותצליח בהצלחה.

WATERFALL אחרי התג השמיני אתה יכול להשתמש במתקפה הזאת יש את המפל בדרך לליגה תשתמש במתקפה הזאת בפוקמון מים.

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 20 2009, 05:39 AM
    לדעתי אתה אף פעם לא שחקת במשחק קריסטל כי אם היית משחק היית מבין שבמשחק קריסטל אחרי המכון השמיני יש מערה מעל המכון ושם יש חידות בתוך בית כזה בקיצור אתה עונה נכון על החידות ואז אתה מקבל את התג גם פה זה ככה תילך מעל המכון השמיני אתה תיראה מערה אתה תצטרך HM6 כי יש שם מערבולת תביא אותה לפוקמון מים תיכנס לבית תדבר עם האיש עם הקרחת הוא ישאל אותך שאלות כל שאלה לתשובה פשוט תעשה נגיד 3 אפשריות תלחץ בחידה הראשונה אפשרות אחת אחר כך אפשרות שניה אחר כך אפשרות שלישית אחר כך אפשרות ראשונה אחר כך שוב שניה ואז תקבל את התג השביעי תשים לב אתה תקבל אחר כך מאסטר בול מפרופסור אלם אז הילדה תעצור אותך ולא תוכל ללכת לליגה אז תילך לעיר של המכון הרביעי תלחם בבית שבו קבלת HM3 שחייה נגד המאמנות של איווי ואז תלכוד את לוגיה או או הו תלוי באיזה משחק אתה משחק ואז הילדה לא תחסום אותך לעבר הליגה תקרא כל מה שכתבתי ותצליח בהצלחה.

WATERFALL אחרי התג השמיני אתה יכול להשתמש במתקפה הזאת יש את המפל בדרך לליגה תשתמש במתקפה הזאת בפוקמון מים.
    HM5 לא 6.
    והתג השמיני לא השביעי.
    אחר כך תשחה ימינה במערה ותקח חפץ ואז תצא מהמערה ותפגוש את קליר לקראת היציאה.
    היא תביא לך גם TM.

סיטר אפשר להשיג בתחרות תפיסת פוקימוני החרק.

• משתמש מנוסה
    תודה רבה לשניכם נכון אף פעם לא היה לי כח לסיים תמשחק עד הסוף של סילבר או גולד
    עשיתי את כל מה שאמרתם חוץ מהמכון הרביעי על איזה מאמנות איווי אתה מדבר אחי? ואני שכחתי מאיפה השגתי SURF קיצר הגעתי לעיר אם המכון לפוקימוני רוחות איפה שרואים את הכלבים האגדיים פעם ראשונה שם נכנסתי לבית שנמצא ליד אגם קטנטן אם מזרקה יש שם אנשים אם קרחת שאחד מהם נתן לי לעבור המשכתי והגעתי למגדל כזה ענקק&#33;&#33; נכנסתי לתוכו היו מלא פסלים של או-הו המשכתי קדימה הגעתי לסולם לעלות במגדל ןפתאום זה איזה קוף אם קרחת ואומר משהו ולא נותן לעבור..
    1. אוהו נמצא למעלה?
    2.איזה מאמנות איווי אחי כי אני לא ראיתי איווי אפילו פעם אחת חחח

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    בבית מעל מרכז הפוקימונים נמצאות האחיות איוי.
    הן נקראות ככה כי לכל אחד מהן יש צורה מפותחת של איוי שונה (לא כולל הדור הרביעי).
    במשחקים הקודים אם אתה מביס אותן אתה מקבל surf.
    במשחקים האלה אתה עוזר לאחת מהן נגד צוות רוקט בבית ואיש שם יביא לך surf.
    בכל מקרה בשלב מסוים במשחק (לא זוכר בדיוק ממתי) אם תלך לבית שלהן תפגוש שם את כולן.
    אם תביס אותן, הן ילחמו למגדל של הואו או למערה של לוגיה, תלוי במשחק שלך.
    ואז אתה צריך ללכת לשם ולמצוא אותן.
    הן יעשו איזה טקס כלשהו ואחר כך יופיע לוגיה או הואו, תלוי במשחק.

אם אתה משחק בנשמת כסף, לא תוכל למצוא את הואו לפני שתגיע לפיוטר.

• משתמש מנוסה
    אנינצחתי את הבנות האלה אם כל ההתפתחויות של איווי ואז באה ילדה קטנה ואמרה להם משהו והם יסתלקו
    נתחיל בזה שאני משחק בנשמת הכסף אז אתה יודע איפה המערה של לוגיה נמצאת :blink:

תודה לעוזרים&#33; B)

• משתמש מנוסה
    לא בעיה....

אתה עף לאי הזה עם המערבולות איפה שמכון הלחימה

אז אתה מפעיל SURF במים יורד למטה ואז ממשיך שמאלה

אתה עושה סיבוב ואז יש לך מערבולת אתה עובר אותה ואתה תיראה כניסה למערה

עריכה:
    אני השתמשתי בסרטון הזה הוא על המשחקים הישנים אבל זו אותה הדרך רק שינוי בגראפיקה
    http://www.youtube.com/watch?v=ZF_an8AOHNk

בהצלחה

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •