Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 14 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 201
  1. משתמש מנוסה
    יוקי
    האנשים אומרים שהוא באחד החופים, ושזה כל המידע שיודעים.
    אתה גם מגלה שרוב מי שעובר בין האיים שאין לו פוקימון נעזר בסירה, כלי התחבורה הציבורי הידוע ביותר במחוז שאין בו אפילו כביש אחד.

קיט
    שיקנס תוקף בניצוץ (סיכויי פגיעה 10) אבל טוטודייל קופץ בקלילות וחומק (סיכויי חמיקה 12)
    שינקס עוצר את עצמו ומסתובב בדיוק כשטוטודייל (סיכויי פגיעה 20) שורט אותו (נזק של 2) אבל למרות זאת הוא מצליח לנשוך אותו (סיכויי פגיעה 20) ולזרוק אותו לאחור (נזק של 5)
    טוטודייל מתעלף מהמכה הקטנה והמאמן המודאג מחזיר אותו לפוקדור ונותן אותו לאחות גוי שתטפל בו, ובאותה הזדמנות היא מטפלת בשינקס

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by War Norg@Sep 30 2009, 06:27 PM
    קיט
    שיקנס תוקף בניצוץ (סיכויי פגיעה 10) אבל טוטודייל קופץ בקלילות וחומק (סיכויי חמיקה 12)
    שינקס עוצר את עצמו ומסתובב בדיוק כשטוטודייל (סיכויי פגיעה 20) שורט אותו (נזק של 2) אבל למרות זאת הוא מצליח לנשוך אותו (סיכויי פגיעה 20) ולזרוק אותו לאחור (נזק של 5)
    טוטודייל מתעלף מהמכה הקטנה והמאמן המודאג מחזיר אותו לפוקדור ונותן אותו לאחות גוי שתטפל בו, ובאותה הזדמנות היא מטפלת בשינקס
    "מה קרה לטוטודייל שלך?" אשאל את המאמן בעודנו מחכים לפוקמונים שלנו

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by War Norg@Sep 30 2009, 06:27 PM
    יוקי
    האנשים אומרים שהוא באחד החופים, ושזה כל המידע שיודעים.
    אתה גם מגלה שרוב מי שעובר בין האיים שאין לו פוקימון נעזר בסירה, כלי התחבורה הציבורי הידוע ביותר במחוז שאין בו אפילו כביש אחד.
    נו באמת, זה הגיוני? מישהו חייב לדעת איפה הגשר ~.~ אני מנסה להיות יצירתי =/
    אין בעיה, אני לא יהיה יצירתי =/
    -----------------------------------
    אני הולך לחוף הדרומי, אם הגשר לא יהיה שם אני אלך לחוף המזרחי, ואם גם שם לא יהיה אז אני אלך לחוף הצפוני.
    אחרי שהגיע לאי 5 ארוץ ישר אל הנמל, נראה אם ישאר לי עוד זמן לעוד כמה דברים.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

4. משתמש מנוסה
    יוקי
    אל תבין לא נכון, פשוט אנשים לא מתקרבים לגשרים כי זה מסוכן. יש פוקימונים שעלולים לתקוף אנשים בלי פוקימונים. יש אנשים שיודעים, רובם לא משוטטים ברחובות עכשיו
    __________________________________________________ ___
    אתה הולך לחוף הדרומי ומוצא את הגשר האחרון, מוקף באזורילים.
    יהיה קשה לעבור מרוב אזורילים, הם ממלאים את החוף עד אפס מקום וגם את הגשר, ונראה שמאמנים נוספים נתקעים בגללם. כל האזורילים מונהגים ע"י מריל אחד שעומד על הגשר.

קיט
    "נלחמתי בכמה פוקימונים פראיים והוא התעצבן והפסיק להקשיב לי, ואז הוא תקף את שינקס שלך. למה צבעת את שינקס שלך?"

5. מורחקים
    Originally posted by War Norg@Sep 30 2009, 06:42 PM
    קיט
    "נלחמתי בכמה פוקימונים פראיים והוא התעצבן והפסיק להקשיב לי, ואז הוא תקף את שינקס שלך. למה צבעת את שינקס שלך?"
    "לא צבעתי את השינקס שלי, הלכתי לישון כשהוא בצבעו הרגיל וכשהתעוררתי הוא היה צבוע" אגיד לילד "גם יש לי איתו די הרבה בעיות, הוא מפחד ממני ולא מוכן להתקרב אליי מסיבה כלשהי" אוסיף

6. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by War Norg@Sep 30 2009, 06:42 PM
    יוקי
    אל תבין לא נכון, פשוט אנשים לא מתקרבים לגשרים כי זה מסוכן. יש פוקימונים שעלולים לתקוף אנשים בלי פוקימונים. יש אנשים שיודעים, רובם לא משוטטים ברחובות עכשיו
    אתה הולך לחוף הדרומי ומוצא את הגשר האחרון, מוקף באזורילים.
    יהיה קשה לעבור מרוב אזורילים, הם ממלאים את החוף עד אפס מקום וגם את הגשר, ונראה שמאמנים נוספים נתקעים בגללם. כל האזורילים מונהגים ע"י מריל אחד שעומד על הגשר.
    "מעניין" אני אמלמל ואמשיך בדרך "זוזו לאחור!" אני אכעס עליהם "אין לי זמן לשטויות שלכם" אני אגיד ואחצה את הגשר, לא נותנים? אדחף לשם. תוקפים? אקפוץ מעליהם וארוץ לצד השני. אם הם ירדפו אחרי אמשיך לרוץ. הם לא יעזו להיכנס לתוך העיר. בטח שלא דווקא ביום שבו כל כך הרבה מאמנים מסתובבים ברחובות.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

7. משתמש מנוסה
    יוקי
    תגובה יפה, תקבל בונוס של 2 להטלות בתגובה הבאה שלך

קיט
    "בסדר. רוצה להתקדם ביחד לאי 5? אני יודע מה המיקומים של האיים, אבא שלי היה מאמן והוא סיפר לי. רק את המיקום של הגשר לאי שלוש הוא שכח, אבל אותו מצאתי בעצמי"
    האחות גוי מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם

8. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by War Norg@Sep 30 2009, 07:09 PM
    יוקי
    תגובה יפה, תקבל בונוס של 2 להטלות בתגובה הבאה שלך
    "הבנתי את הקטע שלכם" אני אומר "אתם חושבים שבאמת תחוללו מהפכה ותשלטו על העיר? שהמרילים והאזורילים ישלטו בכל בני האדם והפוקימונים? תסלחו לי, אני מוכרח לגחך" אני אומר להם, דוקר את מצפונם. "בוא הנה מריל, נראה אם אתה יודע להלחם כמו גבר, או שתמשיך להסתתר מאחורי הר האזורילים שלך? במילא בקרוב נביס את כולם, ואתה תהיה הבא בתור. אני אפילו אלך לקראתך. אתה תלחם נגד פוקימון שחלש עליך בסוג" אני אומר לו מנסה לפתות את האגו המנופח שלו "צא טורצ'יק!" אני אומר ואוציא את טורצ'יק.
    "נו מריל, אתה ממשיך לפחד?" אני אשאל אותו "אולי אני צריך להתחיל? אין בעיה. טורצ'יק גחלת מתחת לרגליו של מריל" אני אומר ואז כשמריל יקפוץ באוויר (זה הדרך הטובה ביותר לחמוק מזה מן הסתם) אני אומר "טורציק תשתמש בניקור על מריל!"

וואי יצאה לי הודעה ארוכה ^^
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

9. מורחקים
    Originally posted by War Norg@Sep 30 2009, 07:09 PM
    קיט
    "בסדר. רוצה להתקדם ביחד לאי 5? אני יודע מה המיקומים של האיים, אבא שלי היה מאמן והוא סיפר לי. רק את המיקום של הגשר לאי שלוש הוא שכח, אבל אותו מצאתי בעצמי"
    האחות גוי מחזירה לכם את הפוקימונים שלכם
    "ברור" אגיד ואחייך, שמח על ההזדמנות הנדירה הזאת לפגוש חבר למסע ולהתקדם במהירות "צא! שינקס!" אנמי אומר ומוציא אותו ואז מוסיף לילד "אני מנסה לגרום לו להתרגל אליי, שמי הוא קיט, מה שמך?" אשאל אותו

10. משתמש מנוסה
    יוקי
    הודעה ארוכה זה מצוין

קיט
    הוא אומר "לי קוראים יוגין."
    שינקס חוזר מיד לאותו המרחק הקבוע, ויוגין אומר "לא הוא לא. אין סיכוי שהוא פוקימון מהניסוי הזה"

11. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by War Norg@Sep 30 2009, 07:26 PM
    יוקי
    הודעה ארוכה זה מצוין
    'מעניין, אסרטגית התשה' אני אחשוב לעצמי 'רעיון די טוב, נראה לו למי יש יותר סבלנות. אחרי הכל בקרוב יגיעו מאמנים יותר חזקים והוא אמור לדעת את זה' אני אחשוב ואגיד לטורצ'יק "טורצ'יק, תתכונן" אני אומר לו וארגע, כשהוא יתקוף טורצ'יק יחמוק. ואם לא אז יגיעו מאמנים יותר מתקדמים שיעיפו אותו לעזאזל' אני אחשוב בחצי חיוך. יש לי את כל הזמן שבעולם. ואילו שלו רק הולך ונגמר.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

12. מורחקים
    Originally posted by War Norg@Sep 30 2009, 07:26 PM
    קיט
    הוא אומר "לי קוראים יוגין."
    שינקס חוזר מיד לאותו המרחק הקבוע, ויוגין אומר "לא הוא לא. אין סיכוי שהוא פוקימון מהניסוי הזה"
    "מה?" ואסתכל עליו במבט תוהה ואוסיף "איזה ניסוי?"

13. משתמש מנוסה
    קיט
    "אילוף פוקימונים. הפוקימונים מורגלים לא להתרחק מהמאן יותר ממרחק מסוים, ונראה שהשינקס שלך לקח חלק בניסוי הזה, והיה חלק מהפוקימונים שגם הצליחו. כנראה שהוא גם שונא להיות לכוד ולכן הוא שומר על המרחק המקסימלי, אבל הוא לא מתקרב יותר, בגלל שהוא מרגיש מאויים וכועס. אז, שנצא לדרך?"

יוקי
    בעוד יומיים אתה אמור לצאת להפלגה, ויש לו מספיק אזורילים שיעקבו מאמנים חזקים
    שני הפוקימונים מחכה במשך כחמש דקות ולא קורה כלום. מרי מחליט להסתער בגילגול שטורציק חומק ממנו בקלות, אבל לא עוצר וחוזר ממנו לעוד גילגול שגם ממנו טורציק חומק.
    מריל נראה נהנה בזמן שטורציק נראה כמתקשה לחמוק, הוא לא נראה כמו מריל פראי רגיל

14. מורחקים
    Originally posted by War Norg@Sep 30 2009, 07:51 PM
    קיט
    "אילוף פוקימונים. הפוקימונים מורגלים לא להתרחק מהמאן יותר ממרחק מסוים, ונראה שהשינקס שלך לקח חלק בניסוי הזה, והיה חלק מהפוקימונים שגם הצליחו. כנראה שהוא גם שונא להיות לכוד ולכן הוא שומר על המרחק המקסימלי, אבל הוא לא מתקרב יותר, בגלל שהוא מרגיש מאויים וכועס. אז, שנצא לדרך?"
    "יש איזשהי דרך שאני אצליח לגרום לו להתקרב אליי?" אשאל את יוגין והתחיל ללכת תוך כדי

15. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    Originally posted by War Norg@Sep 30 2009, 03:16 PM
    גימי
    איש נחמד מוביל אותך לחנות הבגדים, אבל אין בה בגדים חמים בגלל שזאת עונת הקיץ, בגדי החורף יגיעו רק בעוד חודש
    ''חבל, רציתי לחקור את המערה'' אני אומר לעצמי בהתאכזבות
    אני הולך לחוף הדרומי כדי למצוא את הגשר שמוביל לספונקו 5

עמוד 11 מתוך 14 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •