תקשיבו עם זה לא דור אז זה תמיר בטוח טוב משנה את ההצבעה שלי לדור בגלל שבמילא כבר הרוב הצביע לו אבל אני עדיין חושב שזה תמיר כי תראו הוא די השתתק כשראה שהחשדות יורדים ממנו
תקשיבו עם זה לא דור אז זה תמיר בטוח טוב משנה את ההצבעה שלי לדור בגלל שבמילא כבר הרוב הצביע לו אבל אני עדיין חושב שזה תמיר כי תראו הוא די השתתק כשראה שהחשדות יורדים ממנו
גם אני חושב שזה נכון אבל זה טבעי, חוץ מזה שרוב הרמזים מצביעים על דור.
זה כמו שאתה לא תוסיף כרגע משהו לחתימה שלך כדי לא להעלות חשדות.
(לפי דעתי צריכים לשים חוק שלמשתתפים יהיה מותר לשנות את החתימה רק בלילה)
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
יש שמונה קולות עד ללניץ' נראה לי...
חזרתי!!
שיצביעו פה מהר חצי שחקנים לא הצביעו!!!!!!!!! ;
אגב מה זה לינץ'?
חזרתי!!
לינץ' זה כשהעיירה הורגת מישהוOriginally posted by Grass-Man@Sep 23 2009, 02:52 PM
שיצביעו פה מהר חצי שחקנים לא הצביעו!!!!!!!!! ;
אגב מה זה לינץ'?
בברכה, דור.
כאילו אם לדור יש 8 הצבעותזה נחשב שיש לו 8 לינץ' והוא מודח?
חזרתי!!
כן
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
אם 8 מצביעים לי אז יש לינץ' ואני עובר לנושא המתיםOriginally posted by Grass-Man@Sep 23 2009, 02:55 PM
כאילו אם לדור יש 8 הצבעותזה נחשב שיש לו 8 לינץ' והוא מודח?
בברכה, דור.
Dark Evil - דור (קול המתים, עומר, תמיר, ליאור, מתן, עידו).
ה-אספיון - אוהד (מור, איציק).
עוד 2 קולות ודור מחוץ למשחק. ובפעם הבאה שמישהו ישנה את החתימה במהלך היום (להוסיף זה מותר, למחוק לא), הוא יקבל 3 קולות בתור עונש, זה עונש די רציני אז תשקלו את המעשים שלכם.
ספוילר
את הלינץ' הבנתי...
אני משנה הצבעתי נגד דור בגלל שאני הולך עם הרוב! וגם כי אני רוצה שהסיבוב הזה יגמר
חזרתי!!
וצריך שמשתמשים כמו ארד לדוגמא, יוסיפו פרטים לחתימה כי אם לא לא נוכל לחשוד בהם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)