Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 16 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 231
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    PPM- Pokemon Pokedex Mystery

עלילה:

לפני שנים אחדות הופיעו הפוקמונים במחוזנו, קנטו, יום אחד הכל היה בסדר ורגיל וביום למחרת התעוררנו לצפות במפלצות קטנות ומוזרות, רובן מבוססות על חיות.
    הפוקמונים היו תעלומה גדולה ומדען אחד, פרופסור אוק הגדול החל לחקור את תעלומת הפוקמונים, לאחר כשנתיים של מחקר הוא הגיע למסקנה שהם הגיעו מהחלל, אך לא היו לו שום הוכחות או מידע להוכיח זאת, והמקרה נשאר תעלומה, פרופסור אוק החל לעבוד על מכשיר ש"ילכוד" את הפוקמונים ויגרום להם לעבוד לצרכינו, ולאחר שנים שאף אחד לא שמע ממנו הוא הודיע שהמציא מכשירים הנקראים "פוכדורים" ואיתם היה אפשר ללכוד פוקמונים, אבל רק אם רצו בכך הוא אינם יכלו להתנגד, כמה חודשים לאחר התגלית יצא נער אחד, בן 16, שהיה נכדו של פרופסור אוק למסע כדי לתפוס את כל הפוקמונים ולהביאם לסבו כדי שיוכל לחקור אותם, שמו של הנער היה גארי, דרך גארי גילה הפרופסור שיש יותר ממאה סוגים של פוקמונים, ושגארי לא יצליח לאוספם לבדו, ולכן שלח עוד כמה שליחים, אך הוא גילה שלשלוח אנשים לאיזורי הפוקמונים הפראיים ללא פוקימון אינו מעשה חכם במיוחד, שכן כמה מהם חזרו גוססים וכמה מהם לא חזרו בכלל, ארגון המשטרה גילה על מה הפרופסור עובד, וגילה שהוא עושה ניסויים בפוקמונים, הם החליטו שלכל יצור בעל חיים לא מגיע יחס כזה והפרופסור נאלץ להפסיק את ניסוייו, ויצר את הפוקדע, הפוקדע היה מכשיר שגילה כל מידע שהיה צריך על ידי סריקה של הפוקימון בלבד, הפרופסור מצא כמה פוקמונים קטנים מסוגים שונים אשר התפתחו לפוקמונים חזקים ועוצמתיים והפך אותם ל"התחלתיים", הוא החל לתת אותם למאמנים מתחילים ביחד עם פוקדע, בתקווה שיום אחד הפוקדע יושלם, אותם מאמנים ראשונים שנשלחו הפכו למאמני מכונים, יוזמה של וועדה שנקראת "וועדת פיתוח עולם הפוקמונים", יש כחמישה מאמני מכונים וכאשר מנצחים אחד מהם הוא נותן לך תג, פעם בשנה תתקיים ליגת בפוקמונים שבסופה יוכרז אלוף הפוקמונים של השנה, והוא יזכה לתהילה רבה.
    היום הוא היום שבו אתם מקבלים את הפוקימון הראשון שלכם, אתם מוצאים את עצמכם עומדים ליד תיבת הדואר ומחכים לדוור בציפיה, הוא אמור להביא חבילה ובתוכה יהיה פוקדע, ופוקימונכם הראשון...

מפת המחוז:

ערים:
    העיר פאלט: העיר שבא אתם גרים, היא הנקודה הירוקה הימנית ביותר במפה, בעיר אין מה לעשות, אין מרכז פוקמונים או חנות, רק כמה בתים

העיר פלטבורג: הנקודה הכחולה הימנית ביותר במפה, העיר הזאת שורצת מאמנים מתחילים המחפשים קרבות, בעיר יש חנות דלה בעלת כמה פריטים בסיסיים ומרכז פוקמונים

העיר הארטהום: הריבוע הגדול האדום בצד ימין של המפה, העיר הזאת שופעת איזורי מסחר והחלפת פוקמונים והקניון שם הוא הבניין הגבוה ביותר במחוז, מי שחיים שם העשירים ביותר, בעיר די מזוהמת ולכן לא תמצא שם פוקימוני עשב או מים רבים

העיר וורידיאן: הנקודה הירוקה שבאמצע הימין של המפה, העיר הזאת צמודה לעיר פיוטר, היא העיר השניה שאליה אפשר להגיע מפאלט, אך הדרך לשם קשה, כי בדרך עובר יער וורידיאן.
    בעיר יש חנות בינונית ומרכז פוקמונים, מאמנים נחים שם אחרי עבירת יער וורידיאן לרוב
    -יער וורידיאן: יער וורידיאן הוא יער עצום הנמצא בין פאלט לעיר וורידיאן, ביער זה תוכלו למצוא פוקימוני חרק לרוב, ומעט פוקימוני עשב מים וחשמל, הלילה ביער וורידיאן מסוכן, שכן בלילה מגיעים אליו פוקימוני רוח וחושך מבעיתים

-העיר פיוטר, עיר האבנים, יש בה מכרה גדול ומוזאון פוקימוני אבן ומאובנים, העיר מסומנת בנקודה אדומה שנמאת מתחת לעיר הארטהום, וכמו כן צמודה לוורידיאן, בעיר הזאת נמצא המכון הראשון, מכון האבן, המנוהל על ידי ברוק.
    אין בעיר חנות, ויש בה רק מרכז פוקמונים

-עוד יתגלו בהמשך-

חוקים:

-חוקי חת"מ והחוקים הגלובאליים חלים גם כאן
    -אין "לדעת" על פוקמונים שלא השגתם בפוקדע
    -אני הוא מנהל המשחק, אין לחלוק על דעתי ולהתווכח איתי
    -המשחק מדבר על הדור הראשון בלבד, אין להזכיר פוקמונים שלא מהדור הזה
    -מי שלא מגיב יותר מארבעה ימים ללא הודעה מוקדמת, בחוץ

2. מורחקים
    מטרות:

-לנצח בליגה ולהפוך לאלוף
    -להשלים את הפוקדע
    -??????[ יתגלה בהמשך]

מנהיגי מכון:

1.מנהיג מכון האבן, ברוק.

מידע:ברוק הוא מנהיג מכון האבן בעיר פיוטר, הוא אח ל10 אחים וחייב לדאוג לכולם ולמכון, ברוק מאוד מחויב כלפי העזרה לאחיו ולמכון ואיכשהו תמיד מוצא זמן לשניהם, לברוק פוקימוני אבן מאומנים היטב, והוא עצמו מאוד קשוח
    פוקמונים:????
    תג:

מאמנים מוכרים:

-אין כרגע-

חנות:

-כשתגיעו יתווסף-

עדיין לא להגיב!

3. מורחקים
    פוקמונים התחלתיים

בלבאזור- פנוי

צ'ארמנדר- תפוס

סקווירטל- תפוס

נידורן[נקבה]- פנוי

נידורן[זכר]- תפוס

פוליווג- תפוס

אברה- פנוי

מאצ'ופ- פנוי

ג'יודוד- פנוי

גסטלי- תפוס

טופס הרשמה:

עם הסברים:

שם משתמש:[מי שמתחכם לא נרשם]
    שם דמות:[משהו אמריקאי]
    פוקימון התחלתי:[מלמעלה]
    ספרייט:
    רקע:
    אופי:[אני מעודד אופי חריג]
    הערות\בקשות:

בלי הסברים:

קוד:
    [B]שם משתמש:[/B]
    [B]שם דמות:[/B]
    [B]גיל:[/B]
    [B]פוקימון התחלתי:[/B]
    [B]ספרייט[/B]
    [B]רקע[/B]
    [B]אופי:[/B]
    [B]הערות\בקשות:[/B]

רשומים 1-4

שם משתמש:[/b] אבטיח חשמלי
    שם דמות: דיוויס רוק
    ספרייט
    רקע דיוויס נולד למשפחה עמידה בעיר פאלט. אביו עזר לפרופסור אוק לחקור פוקימונים ועבד במעבדתו שעות רבות, בעוד שאימו נשארה בבית בשביל לטפל בדיוויס הקטן, שלא צרך יותר מדי בחייו.
    כשדיוויס החל לגדול, הוא היה מבקר מדי יום במעבדה ומשחק עם הפוקימונים שהפרופסור השאיר בגינה, כמובן שאף אחד לא ידע על כך, כי הפרופסור אסר להתקרב אליהם. הוא היה מציץ מדי פעם מהחלון וראה מה הוא ואביו עושים לאותם פוקימונים מסכנים. לבו של דיוויס נשבר. כאשר אביו חזר מיום עבודה מפרך במעבדה דיוויס בעט בו ודרך על רגלו. כמובן שזה לא כאב, אבל הוא צעק עליו והביע את שנאתו כלפי אביו. הוא הלך אל הגינה של הפרופסור ופתח את השערים, שיחרר את הפוקימונים לחופשי ועקב אחריהם. הפרופסור הספיק לצאת ולתפוס את דייויס, ואם אביו לא היה בא להגן עליו, הוא היה חוטף מכה או שניים מהפרופסור. אביו של דייויס הבטיח בשמו של דיוויס שכאשר יגיע אל גיל 14, הוא יצא למסע ויעזור עם המחקרים בתור פיצוי. והיום, דיוויס מחויב לעמוד בהבטחתו של אביו, אחרת הפרופסור יתבע אותם ולא ישאר להם כסף למחיה.
    אופי: דיוויס הוא די שקט, יש לו חוש צצדק מפותח והוא אוהב דברים חמודים. הוא מפחד מחרקים למיניהם והוא נוטה לפעמים להיות אלים. הוא די חברותי ושונא מריבות.
    הערות\בקשות: לתפוס איווי D:
    פוקימון התחלתי:
    פוקמונים:
    צ'ארמנדר
    מתקפות:שריטה, נהמה, גחלת
    טבע:?
    יכולת:???
    חיבה:270\50, ביטחון
    פוקדע:
    4-צ'ארמנדר
    7- סקווירטל
    10-קטרפי
    34-נידוקינג

2.שם משתמש: DarK EviL
    שם דמות: מייק מובל
    ספרייט:
    רקע: מייק נולד למשפחה ממוצעת. אביו היה חוקר פוקימונים שעבד לרוב ביער ורידיאן, ואמו עזרה בחנות בורידיאן. למייק היו 3 אחים קטנים ושתי אחיות קטנות. מכיוון ששני ההורים עבדו הוא היה חייב לטפל בכולם. למרות שכמעט לא היה למייק זמן לחיי חברה, הוא מאוד אהב פוקימונים. הוא היה פוגש אותם בטבע ומשחק איתם, נותן להם אוכל ואפילו נותן לאחים הקטנים שלו לשחק איתם. למרות שאהב לעזור לאחרים, אף לא מאוד רצה לעזור לאימו בחנות, או אצל אביו ביער. יום אחד, נשרפה לאימו של מייק החנות. אימו של מייק נאלצה לעבוד בבית ולטפל באחיו של מייק. מייק הבין שהוא חייב לעזור לאביו ביער ומאז הוא עובד אצל אביו וחוקר פוקימונים. פעם אחת הוא ראה נידורן זכר פצוע, והוא רצה שאביו יעזור לו, אך הוא לא הסכים. מייק ריחם על הנידורן הפצוע והחליט שכשהוא ייצא למסע פוקימונים, הוא ייקח איתו בתור התחלתי נידורן זכר.
    אופי: מייק מרחם על כל יצור/אדם פצוע, אך עם זאת באמצע קרב לא יוותר עד שינצח; נחמד למי שנחמד אליו, וחם מזג אל מי שלא נחמד לו; לרוב לא חושב לפני שהוא פועל, אבל כשיצטרך לחשוב יעשה זאת בחוכמה.
    הערות\בקשות: להתקבל S:
    פוקימון התחלתי:
    פוקמונים:
    נידורן [זכר]
    מתקפות:דחיפה, נהימה, מכת קרן
    טבע:???
    יכולת???
    חיבה:270\5, שנאה עזה
    פוקדע:
    32 נידורן (זכר)
    10 קטרפי
    34 נידוקינג

3.שם משתמש:flupy
    שם דמות:אנג'ל
    ספרייט
    רקעאנג'ל נולד בכפר קטן שבוא רוב הפוקימונים היו פוקימוני אש ומים .
    הוריו רוב הזמן שמרו על הכפר מפוקימונים פראיים שניסו לתקוף את הכפר.
    יום אחד כמה פוקימוני דמוי נחש אבן ענקי אשרתקפו את הכפר הוריי לא יכלו לבלום את המתקפה ועד שהתגבורות הגיע הם נמצאו מתים על החומה .
    מאז התבודדתי בתוך הבית שלי ופחדתי מהיצורים אשר נקראים פוקימונים.
    פעם אחת שטיילתי לי מחוץ לכפר נפלתי ממשהו ואיבדתי את ההכרה , שהתערוררתי מצאתי את עצמי בתוך מערה ומולי דמות שלא הצלחתי לראות שהתקרבתי ראיתי פוקימון שהיה נראה כמו צב ענק שצבעו היה כחול ישר התחבאתי בתוך המערה ואחריי כמה שניות ראיתי אותו מתקרב שהוא הגיע אליי הוא הביא לי כמה פרות .
    ככה במשך שבועיים שבהם התחברתי יותר ויותר לפוקימונים ושגיליתי שבני האדם הם היצורים הרעים .
    אחרי זמן מה שהחלמתי הבטחתי לצב שאני אחזור לבקר אותה מידי פעם .
    החלטתי שאני התחיל עם הפוקימון אשר מתפתח אל הפוקימון הזה לאות מחווה לצב שהציל אותי ..(הצב בסיפור זה בלאסטויז)
    אופי:נחמד אדיב מתעצבן במהירות אסטרטג פועל במהירות .
    הערות\בקשות:פוקימון אש צארמנדר =@
    פוקימון התחלתי:
    פוקמונים:סקווירטל
    מתקפות:דחיפה, צרחה, בועות
    טבע:???
    יכולת:???
    פוקדע:
    מספר4-צ'ארמנדר
    מספר7-סקווירטל
    מספר 10-קטרפי
    מספר 34-נידוקינג

4.שם משתמש: War Norg
    שם דמות: ניב שלמון
    ספרייט
    רקע: למרות שלא הייתי הכי מקובל בבית הספר, היה לי חבר אחד, חבר אמיתי, ממש קרוב. תמיד שיחקנו ביחד, עשינו שיעורי בית ביחד, הסתבכנו בצרות ביחד וגם יצאנו מהן ביחד. היינו שותפים לכל. לפני שלוש שנים, כשנפרדנו אחד מהשני אחרי הלימודים, נשמע רעש מוזר מתוך בית הספר. רצנו ביחד פנימה לנסות להבין מה קרה. ראינו שם יצור מוזר, לא היה לו גוף, הוא היה שחור לגמרי וריחף באוויר, שולח שתי ידיים קדימה, עם מבט מטורף על הפנים. הוא יצר כדור שחור מוזר בין הידיים שלו ושחרר אותו במהירות. לא יכולתי לזוז. הרגשתי את הפחד משלטת עלי כשהכדור כמעט פגע בי. החבר שלי דחף אותי הצידה ברגע האחרון ונפגע מהכדור. היצור המוזר ברח דרך החלון קצת לפני שאמבולנס הגיע, אבל זה היה מאוחר מדי, הא מת. הרגשתי נורא, שבועות לא יצאתי מהחדר שלי. כל העולם שלי קרס, והרגשתי את כל השמחה שלי נעלמת. כחודשיים אחרי שהוא מת החלטתי להימנע מעוד קשרים כאלה, כדי למנוע עוד אבדות כאלה, כדי להימנע מההרגשה הנוראית הזאת, וכשהחלטתי את ההחלטה הזאת, שכחתי את שמו של החבר היחיד שאי פעם היה לי, החבר שבגללו במשך שבועות לא רציתי לחיות, ואיבדתי כל מה שהיה לי.
    אופי: ניב הוא ילד מתבודד שלא מתחבר עם אנשים, וקשה מאוד ליצור אצלו רגש עמוקץ למרות זאת, אנשים שמצליחים להתקרב אליו ולהתחבר איתו הם הדבר החשוב ביותר בשבילו, והוא יעשה הכל בשביל חבר.
    הערות\בקשות: אין

פוקימון התחלתי:
    פוקמונים:אין.
    פוקדע:101-גסטלי

4. מורחקים
    רשומים 5-8

5.שם משתמש:Steve
    שם דמות:סטיב פוקס
    ספרייט:
    רקע : סטיב פוקס הוא ילד די בודד , אין לו כל כך חברים וכששמע שיכול לקבל פוקימון , שיכול להיות כמו חבר בשבילו , חבר שמעולם לא היה לו
    הוא שמח נורא וביקש מאימו רשות לצאת למסע הפוקימונים אמא שלו לא הסכימה לו כי היא לא מכירה את הפוקימונים ולא יודעת מה יכול ליקרות לו בטבע , אז הם רבו וכרגיל מריבה כזאת מתחילה בצעקות ששני הצדדים לא מסכימים אחד עם השני , לבסוף סטיב לא הקשיב לאימו והלך לגור עם סבו שגר כמו רחובות ליד , גם בעיר פאלט ..והוא רוצה לצאת למסע הזה ולהכיר את עולם הפוקימונים

אופי: חברותי , עקשן , בדר"כ לבד , יצירתי , פסימי , קר רוח , רציני
    הערות\בקשות: X
    פוקימון התחלתי:
    פוקימונים:
    אין.
    פוקדע: ריק.

פרטים נוספים של המשחק:

הפוקדע:

הפוקדע של המשחק הוא הפוקדע הזה:
    http://www.pokemon.com/Pokedex/flash.asp

אתם תוכלו להסתכל ולקחת מידע על פוקימון שסרקתם, כל הפוקמונים שסרקתם יצוינו בטופס ההרשמה שלכם ולפיהם תוכלו לפעול בתגובות

אפשרויות הפוקדע הן: בדיקת חיבה של הפוקימון אליך, מתקפותיו של הפוקימון, אזורי הרבייה של הפוקימון, טבעו והתפתחויותיו

5. Kibō no chi
    שם משתמש: אבטיח חשמלי
    שם דמות: דיוויס רוק
    פוקימון התחלתי: צ'ארמנדר
    ספרייט
    רקע דיוויס נולד למשפחה עמידה בעיר פאלט. אביו עזר לפרופסור אוק לחקור פוקימונים ועבד במעבדתו שעות רבות, בעוד שאימו נשארה בבית בשביל לטפל בדיוויס הקטן, שלא צרך יותר מדי בחייו.
    כשדיוויס החל לגדול, הוא היה מבקר מדי יום במעבדה ומשחק עם הפוקימונים שהפרופסור השאיר בגינה, כמובן שאף אחד לא ידע על כך, כי הפרופסור אסר להתקרב אליהם. הוא היה מציץ מדי פעם מהחלון וראה מה הוא ואביו עושים לאותם פוקימונים מסכנים. לבו של דיוויס נשבר. כאשר אביו חזר מיום עבודה מפרך במעבדה דיוויס בעט בו ודרך על רגלו. כמובן שזה לא כאב, אבל הוא צעק עליו והביע את שנאתו כלפי אביו. הוא הלך אל הגינה של הפרופסור ופתח את השערים, שיחרר את הפוקימונים לחופשי ועקב אחריהם. הפרופסור הספיק לצאת ולתפוס את דייויס, ואם אביו לא היה בא להגן עליו, הוא היה חוטף מכה או שניים מהפרופסור. אביו של דייויס הבטיח בשמו של דיוויס שכאשר יגיע אל גיל 14, הוא יצא למסע ויעזור עם המחקרים בתור פיצוי. והיום, דיוויס מחויב לעמוד בהבטחתו של אביו, אחרת הפרופסור יתבע אותם ולא ישאר להם כסף למחיה.
    אופי: דיוויס הוא די שקט, יש לו חוש צצדק מפותח והוא אוהב דברים חמודים. הוא מפחד מחרקים למיניהם והוא נוטה לפעמים להיות אלים. הוא די חברותי ושונא מריבות.
    הערות\בקשות: לתפוס איווי D:
    אה, ולמה אתה משתמש בספרייטים הישנים?

Spoiler ספוילר

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    שם משתמש:flupy
    שם דמות:אנג'ל
    פוקימון התחלתי:סקווירטל :W
    ספרייט
    רקעאנג'ל נולד בכפר קטן שבוא רוב הפוקימונים היו פוקימוני אש ומים .
    הוריו רוב הזמן שמרו על הכפר מפוקימונים פראיים שניסו לתקוף את הכפר.
    יום אחד כמה פוקימוני דמוי נחש אבן ענקי אשרתקפו את הכפר הוריי לא יכלו לבלום את המתקפה ועד שהתגבורות הגיע הם נמצאו מתים על החומה .
    מאז התבודדתי בתוך הבית שלי ופחדתי מהיצורים אשר נקראים פוקימונים.
    פעם אחת שטיילתי לי מחוץ לכפר נפלתי ממשהו ואיבדתי את ההכרה , שהתערוררתי מצאתי את עצמי בתוך מערה ומולי דמות שלא הצלחתי לראות שהתקרבתי ראיתי פוקימון שהיה נראה כמו צב ענק שצבעו היה כחול ישר התחבאתי בתוך המערה ואחריי כמה שניות ראיתי אותו מתקרב שהוא הגיע אליי הוא הביא לי כמה פרות .
    ככה במשך שבועיים שבהם התחברתי יותר ויותר לפוקימונים ושגיליתי שבני האדם הם היצורים הרעים .
    אחרי זמן מה שהחלמתי הבטחתי לצב שאני אחזור לבקר אותה מידי פעם .
    החלטתי שאני התחיל עם הפוקימון אשר מתפתח אל הפוקימון הזה לאות מחווה לצב שהציל אותי ..(הצב בסיפור זה בלאסטויז)
    אופי:נחמד אדיב מתעצבן במהירות אסטרטג פועל במהירות .
    הערות\בקשות:פוקימון אש צארמנדר =@
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    שם משתמש:Dingo
    שם דמות:מייק
    פוקימון התחלתי:אברה
    ספרייט
    רקע
    מייק נולד לאבא מדען. מייק תמיד שמע על הפוקימונים, הוא גם שמע סיפורים מאביו שהיה עוזרו הנאמן של הפרופסור.
    מייק התנגד לשיטה של אוק וניסה לבקש מאביו שיפסיקו לעשות ניסויים על פוקמונים.
    לאחר כמה שנים שגדל מייק שמע על הפוקדע ועל גרי והבין שזה הייעוד שלו- לגלות את כל הפוקימונים בעולם! מייק התחיל ללכת ליערות והרים וראה יצורים מוזרים בצבעים שונים וחזקים.
    הוא צפה בהם וניסה להבין מה הם ומאיפה הם הגיעו.
    בעיקר מייק זוכר באחד הקרבות שראה יצור חזק וגדול , שניצח המון יצורים אחרים. הוא תמיד הסתכל עליו מהצד וראה כמה הוא טוב. מייק החליט לספר לאביו והוא לקח אותו לשם והראה לו את היצורים המוזרים.
    אביו הסביר לו שאלה הפוקימונים שהוא סיפר לו עליו.
    מייק ממש התלהב מהם והבטיח שיהיה גדול לתפוס פוקימונים חזקים ולגלות את כל הפוקימונים בעולם!
    אופי:פיצול אישיות קל,מזג חם(עם סיכוי לטפטוף),קשוח,עקשן, ועוזר בכל צרה!
    הערות\בקשות:להתקבל..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    שם משתמש: DarK EviL
    שם דמות: מייק מובל
    פוקימון התחלתי: נידורן [זכר]
    ספרייט:
    רקע: מייק נולד למשפחה ממוצעת. אביו היה חוקר פוקימונים שעבד לרוב ביער ורידיאן, ואמו עזרה בחנות בורידיאן. למייק היו 3 אחים קטנים ושתי אחיות קטנות. מכיוון ששני ההורים עבדו הוא היה חייב לטפל בכולם. למרות שכמעט לא היה למייק זמן לחיי חברה, הוא מאוד אהב פוקימונים. הוא היה פוגש אותם בטבע ומשחק איתם, נותן להם אוכל ואפילו נותן לאחים הקטנים שלו לשחק איתם. למרות שאהב לעזור לאחרים, אף לא מאוד רצה לעזור לאימו בחנות, או אצל אביו ביער. יום אחד, נשרפה לאימו של מייק החנות. אימו של מייק נאלצה לעבוד בבית ולטפל באחיו של מייק. מייק הבין שהוא חייב לעזור לאביו ביער ומאז הוא עובד אצל אביו וחוקר פוקימונים. פעם אחת הוא ראה נידורן זכר פצוע, והוא רצה שאביו יעזור לו, אך הוא לא הסכים. מייק ריחם על הנידורן הפצוע והחליט שכשהוא ייצא למסע פוקימונים, הוא ייקח איתו בתור התחלתי נידורן זכר.
    אופי: מייק מרחם על כל יצור/אדם פצוע, אך עם זאת באמצע קרב לא יוותר עד שינצח; נחמד למי שנחמד אליו, וחם מזג אל מי שלא נחמד לו; לרוב לא חושב לפני שהוא פועל, אבל כשיצטרך לחשוב יעשה זאת בחוכמה.
    הערות&#092;בקשות: להתקבל S:
    בברכה, דור.

9. מורחקים
    נדב-רשום.

טומר-סטיליקס הוא דור שני, תקן את זה

ירין-אין תחרויות פוקמונים, הליגה היא התחרות הראשונה

דור-רשום.

10. משתמש מנוסה
    התכוונתי תחרויות לא רשמיות..בשכונה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. מורחקים
    Originally posted by Dingo@Sep 29 2009, 07:29 PM
    התכוונתי תחרויות לא רשמיות..בשכונה
    הפוכדורים רק הומצאו, איך בדיוק?

12. משתמש מנוסה
    ערכתי
    --------

-------

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ערכתי
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. מורחקים
    טומר:שנה ספרייט ותהיה רשום, ותעשה תמונה, לא קישור

ירין: לא&#33;

אתה לא תיקנתה, אתה לא יודע כלום על פוקמונים, כלום&#33;

ומאיפה אתה יודע את השם של הפוקימון? אתה צריך לסרוק אותו כדי לדעת את זה

15. משתמש מנוסה
    ערכתי שב
    --------

-------

עמוד 1 מתוך 16 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •