פוקמונים התחלתיים
בלבאזור-
פנוי
צ'ארמנדר-
תפוס
סקווירטל-
תפוס
נידורן[נקבה]-
פנוי
נידורן[זכר]-
תפוס
פוליווג-
תפוס
אברה-
פנוי
מאצ'ופ-
פנוי
ג'יודוד-
פנוי
גסטלי-
תפוס
טופס הרשמה:
עם הסברים:
שם משתמש:[מי שמתחכם לא נרשם]
שם דמות:[משהו אמריקאי]
פוקימון התחלתי:[מלמעלה]
ספרייט:
רקע:
אופי:[אני מעודד אופי חריג]
הערות\בקשות:
בלי הסברים:
קוד:
[B]שם משתמש:[/B]
[B]שם דמות:[/B]
[B]גיל:[/B]
[B]פוקימון התחלתי:[/B]
[B]ספרייט[/B]
[B]רקע[/B]
[B]אופי:[/B]
[B]הערות\בקשות:[/B]
רשומים 1-4
שם משתמש:[/b] אבטיח חשמלי
שם דמות: דיוויס רוק
ספרייט
רקע דיוויס נולד למשפחה עמידה בעיר פאלט. אביו עזר לפרופסור אוק לחקור פוקימונים ועבד במעבדתו שעות רבות, בעוד שאימו נשארה בבית בשביל לטפל בדיוויס הקטן, שלא צרך יותר מדי בחייו.
כשדיוויס החל לגדול, הוא היה מבקר מדי יום במעבדה ומשחק עם הפוקימונים שהפרופסור השאיר בגינה, כמובן שאף אחד לא ידע על כך, כי הפרופסור אסר להתקרב אליהם. הוא היה מציץ מדי פעם מהחלון וראה מה הוא ואביו עושים לאותם פוקימונים מסכנים. לבו של דיוויס נשבר. כאשר אביו חזר מיום עבודה מפרך במעבדה דיוויס בעט בו ודרך על רגלו. כמובן שזה לא כאב, אבל הוא צעק עליו והביע את שנאתו כלפי אביו. הוא הלך אל הגינה של הפרופסור ופתח את השערים, שיחרר את הפוקימונים לחופשי ועקב אחריהם. הפרופסור הספיק לצאת ולתפוס את דייויס, ואם אביו לא היה בא להגן עליו, הוא היה חוטף מכה או שניים מהפרופסור. אביו של דייויס הבטיח בשמו של דיוויס שכאשר יגיע אל גיל 14, הוא יצא למסע ויעזור עם המחקרים בתור פיצוי. והיום, דיוויס מחויב לעמוד בהבטחתו של אביו, אחרת הפרופסור יתבע אותם ולא ישאר להם כסף למחיה.
אופי: דיוויס הוא די שקט, יש לו חוש צצדק מפותח והוא אוהב דברים חמודים. הוא מפחד מחרקים למיניהם והוא נוטה לפעמים להיות אלים. הוא די חברותי ושונא מריבות.
הערות\בקשות: לתפוס איווי D:
פוקימון התחלתי: 
פוקמונים:
צ'ארמנדר 
מתקפות:שריטה, נהמה, גחלת
טבע:?
יכולת:???
חיבה:270\50, ביטחון
פוקדע:
4-צ'ארמנדר
7- סקווירטל
10-קטרפי
34-נידוקינג
2.שם משתמש: DarK EviL
שם דמות: מייק מובל
ספרייט: 
רקע: מייק נולד למשפחה ממוצעת. אביו היה חוקר פוקימונים שעבד לרוב ביער ורידיאן, ואמו עזרה בחנות בורידיאן. למייק היו 3 אחים קטנים ושתי אחיות קטנות. מכיוון ששני ההורים עבדו הוא היה חייב לטפל בכולם. למרות שכמעט לא היה למייק זמן לחיי חברה, הוא מאוד אהב פוקימונים. הוא היה פוגש אותם בטבע ומשחק איתם, נותן להם אוכל ואפילו נותן לאחים הקטנים שלו לשחק איתם. למרות שאהב לעזור לאחרים, אף לא מאוד רצה לעזור לאימו בחנות, או אצל אביו ביער. יום אחד, נשרפה לאימו של מייק החנות. אימו של מייק נאלצה לעבוד בבית ולטפל באחיו של מייק. מייק הבין שהוא חייב לעזור לאביו ביער ומאז הוא עובד אצל אביו וחוקר פוקימונים. פעם אחת הוא ראה נידורן זכר פצוע, והוא רצה שאביו יעזור לו, אך הוא לא הסכים. מייק ריחם על הנידורן הפצוע והחליט שכשהוא ייצא למסע פוקימונים, הוא ייקח איתו בתור התחלתי נידורן זכר.
אופי: מייק מרחם על כל יצור/אדם פצוע, אך עם זאת באמצע קרב לא יוותר עד שינצח; נחמד למי שנחמד אליו, וחם מזג אל מי שלא נחמד לו; לרוב לא חושב לפני שהוא פועל, אבל כשיצטרך לחשוב יעשה זאת בחוכמה.
הערות\בקשות: להתקבל S:
פוקימון התחלתי: 
פוקמונים:
נידורן [זכר] 
מתקפות:דחיפה, נהימה, מכת קרן
טבע:???
יכולת???
חיבה:270\5, שנאה עזה
פוקדע:
32 נידורן (זכר)
10 קטרפי
34 נידוקינג
3.שם משתמש:flupy
שם דמות:אנג'ל
ספרייט 
רקעאנג'ל נולד בכפר קטן שבוא רוב הפוקימונים היו פוקימוני אש ומים .
הוריו רוב הזמן שמרו על הכפר מפוקימונים פראיים שניסו לתקוף את הכפר.
יום אחד כמה פוקימוני דמוי נחש אבן ענקי אשרתקפו את הכפר הוריי לא יכלו לבלום את המתקפה ועד שהתגבורות הגיע הם נמצאו מתים על החומה .
מאז התבודדתי בתוך הבית שלי ופחדתי מהיצורים אשר נקראים פוקימונים.
פעם אחת שטיילתי לי מחוץ לכפר נפלתי ממשהו ואיבדתי את ההכרה , שהתערוררתי מצאתי את עצמי בתוך מערה ומולי דמות שלא הצלחתי לראות שהתקרבתי ראיתי פוקימון שהיה נראה כמו צב ענק שצבעו היה כחול ישר התחבאתי בתוך המערה ואחריי כמה שניות ראיתי אותו מתקרב שהוא הגיע אליי הוא הביא לי כמה פרות .
ככה במשך שבועיים שבהם התחברתי יותר ויותר לפוקימונים ושגיליתי שבני האדם הם היצורים הרעים .
אחרי זמן מה שהחלמתי הבטחתי לצב שאני אחזור לבקר אותה מידי פעם .
החלטתי שאני התחיל עם הפוקימון אשר מתפתח אל הפוקימון הזה לאות מחווה לצב שהציל אותי ..(הצב בסיפור זה בלאסטויז)
אופי:נחמד אדיב מתעצבן במהירות אסטרטג פועל במהירות .
הערות\בקשות:פוקימון אש צארמנדר =@
פוקימון התחלתי:
פוקמונים:סקווירטל
מתקפות:דחיפה, צרחה, בועות
טבע:???
יכולת:???
פוקדע:
מספר4-צ'ארמנדר
מספר7-סקווירטל
מספר 10-קטרפי
מספר 34-נידוקינג
4.שם משתמש: War Norg
שם דמות: ניב שלמון
ספרייט 
רקע: למרות שלא הייתי הכי מקובל בבית הספר, היה לי חבר אחד, חבר אמיתי, ממש קרוב. תמיד שיחקנו ביחד, עשינו שיעורי בית ביחד, הסתבכנו בצרות ביחד וגם יצאנו מהן ביחד. היינו שותפים לכל. לפני שלוש שנים, כשנפרדנו אחד מהשני אחרי הלימודים, נשמע רעש מוזר מתוך בית הספר. רצנו ביחד פנימה לנסות להבין מה קרה. ראינו שם יצור מוזר, לא היה לו גוף, הוא היה שחור לגמרי וריחף באוויר, שולח שתי ידיים קדימה, עם מבט מטורף על הפנים. הוא יצר כדור שחור מוזר בין הידיים שלו ושחרר אותו במהירות. לא יכולתי לזוז. הרגשתי את הפחד משלטת עלי כשהכדור כמעט פגע בי. החבר שלי דחף אותי הצידה ברגע האחרון ונפגע מהכדור. היצור המוזר ברח דרך החלון קצת לפני שאמבולנס הגיע, אבל זה היה מאוחר מדי, הא מת. הרגשתי נורא, שבועות לא יצאתי מהחדר שלי. כל העולם שלי קרס, והרגשתי את כל השמחה שלי נעלמת. כחודשיים אחרי שהוא מת החלטתי להימנע מעוד קשרים כאלה, כדי למנוע עוד אבדות כאלה, כדי להימנע מההרגשה הנוראית הזאת, וכשהחלטתי את ההחלטה הזאת, שכחתי את שמו של החבר היחיד שאי פעם היה לי, החבר שבגללו במשך שבועות לא רציתי לחיות, ואיבדתי כל מה שהיה לי.
אופי: ניב הוא ילד מתבודד שלא מתחבר עם אנשים, וקשה מאוד ליצור אצלו רגש עמוקץ למרות זאת, אנשים שמצליחים להתקרב אליו ולהתחבר איתו הם הדבר החשוב ביותר בשבילו, והוא יעשה הכל בשביל חבר.
הערות\בקשות: אין
פוקימון התחלתי: 
פוקמונים:אין.
פוקדע:101-גסטלי