Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. היכל התהילה
    פרטים נוספים בקשר לאליפויות העולם

Go-Pokemon.com (שמוגדר אתר רישמי) שחרר לאחרונה כמה פרטים על תחרות אליפות העולם של 2010.
    תחרויות קלפי ההחלפה, ותחרויות המשחקי וידאו השנה יערכו בכפר הילטון שהוואי, בדומה לאליפויות 2007.
    הגמר ייקח מקום בין התאריכים 14-15 באוגוסט, כאשר שלבי ההעפלה יסתיימו ב-13 באוגוסט.

כמו שפורסם אצלינו בעבר, http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=16509
    כעת ידוע שמשחקי הוידאו של 2010 יתמקדו במשחקי פוקימון לב זהב, ופוקימון כסף נשמה.
    וכעת ידוע שפוקימונים שלא הורשו להיות חלק בעבר, כגון: מיוטו, ודיוקסיס יורשו להכנס לטורניר.

תודה.

2. JONY_BOY
    Guest
    חחחחחח יפה אחי כל הכבוד תאמין לי אתה אתה מוכן להביא מידע אפילו מתחת לאדמה ישפיץ

• היכל התהילה
    חחחחחחחח אני עושה את זה כי יש אנשים (כמוך) שדוחפים אותי לעשות את זה. תודה בחור. :lol:

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Hit Man@Sep 22 2009, 06:58 AM
    חחחחחחחח אני עושה את זה כי יש אנשים (כמוך) שדוחפים אותי לעשות את זה. תודה בחור. :lol:
    כל עידכון שלך אני קורא לפחות 3 פעמים יש לך שפה עשירה ואני אוהב את זה

• משתמש מנוסה
    זה לה תוקעים את זה בכל יי חורים שיבואו פעם אחת לישראל!

תודה על העדכון D:

• משתמש מנוסה
    שם: בתוך הארגז ליד שופרסל שלי!
    תודה רבה על המידע, מישהו אולי יכול הסביר לי על אליפויות העולם האלו, אני לא מבין בזה ממש...
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><u>רוצים הזמנת VIP ללוקרז?</u>
    <span style=\'color:red\'>כאן זה המקום, פנו אלי במהרה, למה יש לי מס&#39; מוגבל&#33;&#33;&#33; </span>
    <span style=\'color:green\'>[=</span>
    </span>

• היכל התהילה
    לוקחים אלפי ועשרות אלפי אנשים. הם נלחמים אחד נגד השני בסבבים.
    לאחר נניח 10 ימי משחק שבהם השחקן מתמודד מול 50 יריבים שונים (לדוגמא נגד 5 יריבים בכל יום),
    הם לוקחים את האנשים שהצליחו במידת ההצלחה הגדולה ביותר, עם אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר,
    ואלה עולים לטורניר הגמר.
    בטורניר הגמר זה נהפך להיות שיטת המנצח עולה שלב, והמפסיד יוצא מהתחרות.
    התחרויות עצמן הן תחרות קלפי ההחלפה של פוקימון, ותחרות משחקי הוידאו, כמפורט בעדכון.

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •