מי ירשם לחידון WWE שאני אפתח בלילה הלבן?
מי ירשם לחידון WWE שאני אפתח בלילה הלבן?
אני צריך ללכת לישון =/
בעי כולם
בברכה, דור.
עומר הפך לאימו, שיט ><
ספוילר
לא הרבה אוהבים פה WWE , אני אהבתי פעם והפסקתי :o
אישרו לי לפתוח חידון עם פרס שווה..
בגללי? אתה האימו כאן :huh:Originally posted by The Cheshire Cat@Sep 24 2009, 11:15 PM
לילה טוב כולם~ 3:
נדב בגללך אני אתאבד כי אף אחד לא אוהב אותי! =[
זה מזכיר לי בדיחה על ערבים...
משפחת ערבים רוצה להתגייר, והרב אומר להם שאם הם יחצו נהר מהגדה הראשונה אל השנייה הם יהיו יהודים.
האבא נכנס אל הנהר ומגיע, האמא נכנסת ומגיעה, הילד נכנס ופתאום תנין קופץ ואוכל אותו. האמא מתחילה לבכות על הבן שאיבדה, כשלפתע אומר האב "אל תבכי, זה רק ערבי"
אני לא מנסה לפגוע באף אחד, ואם פגעתי אז אני מצטער.
ספוילר
חחח יפה יפה.. B)Originally posted by The Trooper@Sep 24 2009, 11:18 PM
בגללי? אתה האימו כאן :huh:
זה מזכיר לי בדיחה על ערבים...
משפחת ערבים רוצה להתגייר, והרב אומר להם שאם הם יחצו נהר מהגדה הראשונה אל השנייה הם יהיו יהודים.
האבא נכנס אל הנהר ומגיע, האמא נכנסת ומגיעה, הילד נכנס ופתאום תנין קופץ ואוכל אותו. האמא מתחילה לבכות על הבן שאיבדה, כשלפתע אומר האב "אל תבכי, זה רק ערבי"
אני לא מנסה לפגוע באף אחד, ואם פגעתי אז אני מצטער.
זאת לא צביעות
זאת התחכמות.
DEAL WITH IT
ספוילר
נראה לי אני מתקדם למיטה..
לילה טוב!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
נעלמתי,
ביי.
למה אתה לא מעדכן את המאפיה?
אין לך כח?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
בערך. היה לי יום עמוס, אני אעדכן מחר בבוקר
ספוילר
סבבה..
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)