מאיזו נקודה במשחקים רובי\ספיר\ברקת אפשר להחליף? אני יודע שהשאלה הזאת קשורה לנושא של אדום אש וירוק עלה אבל האימולטור בשביל ההחלפות שיש שם בנעוץ להוריד הוא יכול לעבוד גם עם רובי ספיר וברקת?
כן אני יודע שצריך את אבני הרובי והספיר והנשיונל פוקדקס כדי שאפשר יהיה להחליף בין ירוק עלה\אדום אש\לרובי\ספיר\וברקת אבל השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש באימולטור שנמצא בנעוץ של אדום אש וירוק עלה כדי להחליף גם בין כל שאר המשחקים ולא רק בין אדום אש וירוק עלהOriginally posted by stm@Sep 22 2009, 08:05 PM
לא הבנתי את השאלה.
בין רובי לספיר לברקת ניתן להחליף בכל נקודה במשחק.
בין אדום אש לירוק עלה ניתן בכל נקודה במשחק.
בין אדום אש/ירוק עלה לרובי/ספיר/ברקת:
צריך את הנשיונלדקס בRSE ואת אבן הספיר באדום אש וירוק עלה.
רובי, ספיר וברקת בנויים בדיוק כמו אדום אש וירוק עלה, אז כן.Originally posted by lugia rules@Sep 22 2009, 09:09 PM
כן אני יודע שצריך את אבני הרובי והספיר והנשיונל פוקדקס כדי שאפשר יהיה להחליף בין ירוק עלה\אדום אש\לרובי\ספיר\וברקת אבל השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש באימולטור שנמצא בנעוץ של אדום אש וירוק עלה כדי להחליף גם בין כל שאר המשחקים ולא רק בין אדום אש וירוק עלה
משתמשים באותו אמולטור.
זה כמו שאתה משתמש באותו אמולטור בשביל לשחק במשחקים, אז אותו דבר לגביי אמולטור החלפה.
זה לא יעבוד לגביי משחקי הדור הרביעי.
ולא נראה לי שמישהו ניסה, אבל יכול להיות שזה לא יעבוד גם למשחקי הדור הראשון והשני.
אז שלא כמו אדום אש וירוק עלה אפשר להחליף מכל נקודה במשחקים רובי ספיר וברקת גם אם לא השגתי עדיין את התג הראשון?Originally posted by stm@Sep 22 2009, 08:17 PM
רובי, ספיר וברקת בנויים בדיוק כמו אדום אש וירוק עלה, אז כן.
משתמשים באותו אמולטור.
זה כמו שאתה משתמש באותו אמולטור בשביל לשחק במשחקים, אז אותו דבר לגביי אמולטור החלפה.
זה לא יעבוד לגביי משחקי הדור הרביעי.
ולא נראה לי שמישהו ניסה, אבל יכול להיות שזה לא יעבוד גם למשחקי הדור הראשון והשני.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)