את כל ההערות,שאלות,בעיות וכו'... נא לפרסם כאן!
אם אתה באמת תמשיך עם המדריך ולא תפרוש אחרי 15 פוקימונים אז כל הכבוד
אל תדאג! אני אמין,אתה תראה!
אם באמת תעשה אותו זה יהיה חתיכת מדריך.... אבל יש את כל מה שרשמתה בסרבי זה לא יעזור כל כך, לי בכל אופן.
Originally posted by Just Haim~@Sep 26 2009, 01:15 PM אם באמת תעשה אותו זה יהיה חתיכת מדריך.... אבל יש את כל מה שרשמתה בסרבי זה לא יעזור כל כך, לי בכל אופן. אתה צודק כן, אבל לא כל אחד יודע אנגלית או לא כל אחד יודע מזה ה-Fire x100 מצידי,לא כל אחד גאון...
המדריך טוב אבל אתה תצטרך לעשות גם על ההתפתחויות של ההתחלתיים את המדריך... ואני אשנה את השם של המדריך ל-"מדריך להשלמת הפוקידע". ואני נועץ את המדריך כדי שלא "יעלם" בעמודים קודמים.
Originally posted by Dragonite!!!@Sep 26 2009, 01:48 PM המדריך טוב אבל אתה תצטרך לעשות גם על ההתפתחויות של ההתחלתיים את המדריך... טוב... פשוט זה כמו לעשות 3 פעמים על אותו פוקמון...
אז תעשה את שלושת הפוקימונים בעמוד אחד. רעיון טוב,אבל אם זה יהיה יותר מסודר המדריך יהיה מצויין
Originally posted by omrizohar95@Sep 26 2009, 01:59 PM אז תעשה את שלושת הפוקימונים בעמוד אחד. רעיון טוב,אבל אם זה יהיה יותר מסודר המדריך יהיה מצויין מה לא מסודר בו? רק תגיד!
אחי אתה צריך עזרה?
Originally posted by אספיאון-הפוקימון השווה ביותר!@Sep 26 2009, 05:00 PM אחי אתה צריך עזרה? לא,תודה אבל לא!
אז בהצלחה.
Originally posted by אספיאון-הפוקימון השווה ביותר!@Sep 26 2009, 06:10 PM אז בהצלחה. תודה
ואם אתה צריך עזרה רק תגיד לי.
טוב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום