Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    המדריך הזה בעצם ילמד שה"מים לא כל כך מנוסים להכין משחק,מקווה שיעזור [המדריך מכוון למשחקי פוקימון בעיקר]

תוכן:
    1.הרעיון הבסיסי
    2.התחלת הכנת המשחק
    3.הכנת המשחק והמשחק הסופי
    4.פתיחת המשחק והרשמה
    5.ניהול ותגובות

<div align="Center">1.הרעיון הבסיסי</div>

קודם כל, לפני שאתם פותחים את המשחק תחשבו על רעיון, אחרי שמצאתם רעיון מקורי או דרך משחק מיוחדת ומעניינית תתחילו לפתח אותה, תמציאו רעיונות, דרכי משחק וכו&#39; ורק כשתהיו ממש בטוחים שהמשחק שלכם מושלם וטוב תפתחו את המשחק, שלב זה דורש מחשבה מרובה אם ברצונך לפתוח משחק טוב.
    כמו כן, אתם צריכים לבדוק שאין משחק דומה פעיל, ושלא גנבתם לאף אחד רעיון, כי אם כן, זה יהיה קריטי מאוד ותוכלו לקבל באן על גניבת זכויות יוצרים.
    תמצאו לעצמכם רעיון ייחודי שיוכל למשוך עלילה ולגרום למשחק להיות ענייני, פופולרי, ופעיל.

<div align="Center">2.התחלת הכנת המשחק</div>

קודם כל, לכל משחק חייבת להיות עלילה, והעלילה היא שמושכת אנשים למשחק ומראה לשחקנים כמה אתה רציני וכמה כדאי להם להירשם למשחק שלך, אל תרוצו לפתוח משחק ותחרבשו עלילה מראשכם, תחשבו טוב טוב ותעשו אותה בקובץ וורד[המלצה שלי] תגדילו אותה כמה שאפשר ותכניסו בא חלקי דיבור, תנסו למתוח אותה כמה שיותר

דוגמא לא טובה: "לפני כ2000 שנה הפוקמונים האגדיים דיאלגה ופאלקיה נלחמו וכוחם היה כל כך חזק שהרס את כל מחוז שינו ורק פוקמונים מעטים הצליחו לשרוד ואחרי שדיאלגה ניצח תושבי האיזור בנו מחוז חדש...."

דוגמא טובה: "לפני כ2000 שנה, מסופר שהתרחש קרב אדיר בין שני הפוקמונים האגדיים של אותו הזמן-דיאלגה ופאלקיה.
    שניהם היו פוקמונים עם כוח עצום והקרב היה כל כך עוצמתי עד שהוא השמיד את המחוז שהיה אז, מחוז בשם שינו, עשרות פוקמונים שהיו מיוחדים למחוז זה נכחדו ונעלמו מעל פניי האדמה.
    לאחר קרב ארוך וממושך גבר דיאלגה על פאלקיה והשליטה בעולם עברה אליו, מעטי הניצולים משינו וכמה אנשים מהמחוזות האחרים בנו מחוז חדש מההריסות, מחוז שבו הפוקמונים ובני האדם יוכלו לחיות בשקט..."

רואים את ההבדל?

כמו כן, העלילה היא לא הכל, הקפידו על כל פרט קטן, השתדלו להשתמש בתמונות, ולא להמעיט בתיאורים ובמילים, ככל שהמשחק יותר מלא, ככה הוא יותר מושקע, וככל שהוא יותר מושקע הוא יותר טוב.

<div align="Center">3.הכנת המשחק והמשחק הסופי</div>

זה החלק החשוב ביותר.
    הכנת המשחק שלכם היא דבר שצריך להשקיע בו ולא למהר, תשקיעו בתמונות, מפות, דמויות, מכונים[אם זה של פוקימון], חפצים, חנויות, אתגרים ואולי גם פרסים אם אתם רוצים, תשימו גופנים וצבעים, תמונות באנרים ולוגואים ותנסו לגרום למשחק שלכם להיראות כמה שיותר צבעי ומושך ולא שחור ומשעמם, וככה יגיעו גם השחקנים.
    אורך המשחק הוא דבר די קריטי, אנשים לא ירצו להירשם למשחק שבקושי יש בו פרטים ומשהו כתוב, אך גם לא יהיה להם כוח לקרוא חמישה עמודים, ולכן תנסו להאריך&#092;לצמצם את מה שכתבתם שיגיע לגודל של שלושה עמודי וורד בערך. [למשחק פוקימון רגיל, משחק מיוחד יכול להיות פחות ואם זאת מושקע]
    אחרי שגמרתם לבנות הכל, הגיעה הרגע שבו אנחנו צריכים לקבל אישור, תעברו במהירות על המשחק ותכניסו אותו לקובץ וורד כדי לבדוק שאין שגיאות, אם עקבתם אחרי כל ההוראות והשקעתם, אני בטוח שתקבלו אישור, אבל אם לא, אין מה להתאכזב, מנהל חת"מ יודע מניסיון מה חסר במשחק שלכם והוא יסביר לכם, אז פשוט תתקנו לפי הוראותיו ותפתחו את המשחק.

<div align="Center">4.פתיחת המשחק והרשמה</div>

אחרי שקיבלתם אישור פתחו את המשחק, אני מציע לא להכניס את כולו להודעה אחת, פשוט תחלקו אותו בין כמה הודעות ותבקשו לא להגיב בינהן ואם בכל זאת מגיבים תבקשו ממנהל חת"מ למחוק תגובות אלה, חשוב מאוד גם להשאיר תגובה או שתיים ריקות לדברים של המשחק, כי אם לא תמצאו את ההודעות שלכם מתארכות ומתארכות עד לגודל לא סביר.
    בקשר להרשמה, כשאתם מכינים טופס הרשמה תכניסו בו כמה דברים שימדדו את רצינותו של הנרשם וכמה הוא באמת רוצה להיות במשחק שלכם, לדעתי, רקע הוא חובה כדי לסנן נרשמים, חשוב מאוד גם שתחליטו על מה אתם רוצים שיהיה בטופס ולא תתגמשו יותר מדי, כי אחרי זה יתווכחו אתכם על דברים כמו "אבל אותו את כן רשמת, והטופס שלו היה בדיוק כמו שלי&#33;" שעדיף להימנע מהם כמה שיותר, כמו כן, אם מישהו מנסה להירשם שלוש פעמים בערך אחרי שאמרתם לו בדיוק מה לתקן בכל פעם אפשרי ואולי אפילו רצוי לא לתת לו להירשם שוב, שאם הוא לא יכול להשקיע בטופס איך הוא ישקיע בתגובות?

<div align="Center">5.ניהול ותגובות</div>

עכשיו כשאתם כבר בשלב התגובות, אל תחשבו על עידכון המשחק כעונש, אם אתם לא רוצים לעדכן, זכותכם, אבל כשאתם כן מעדכנים כדאי שזה יהיה מושקע.

דוגמא להמשך לא מושקע: "פיקאצ&#39;ו רץ אל טרטוויג אבל מפספס אותו ואז טרטוויג דוחף אותו ופיקאצ&#39;ו מפסיד"

דוגמא להמשך מושקע וטוב: "פיקאצ&#39;ו רץ אל טרטוויג עם מתקפת זנב הברזל שאמרתה לו לבצע, הוא מתקדם אליו במהירות וקופץ כשלפתע זנבו של פיקאצ&#39;ו, שהפך כבד עקב המתקפה, מפיל אותו על פניו וגורם לו לפספס.
    טרטוויג מנצל את מצבו של פיקאצ&#39;ו ודוחף אותו אל העץ הקרוב, פיקאצ&#39;ו מתעלף מפגיעתו בעץ וטרטוויג מקפץ בשמחה על נצחונו בקרב"

ההבדל מדהים, נכון?

כמו כן, חוב שלא "תדפקו שחקן" ותגרמו לזה ששום דבר שהוא מנסה לא יצליח לו, גם חשוב מאוד שלא תתנו פרוטקציות לשחקן אחר, בין אם אתם אוהבים אותו כשחקן ובין אם הוא חברכם, פרוטקציות הורסות את המשחק.
    גם חשוב מאוד שלא תכתבו "תגובות סתמיות" כגון:

מנהל משחק: "גליגר מופיע לפניך ותוקף אותך עם עוקץ רעל, מה תעשה?"
    שחקן: "אני מנסה ליפול ארצה ולהתחמק מהפגיעה"
    מנהל משחק: "אתה לא מספיק והוא פוגע בך..."

כאן עולה השאלה: "למה הוא נתן את התגובה הראשונה??" וזאת שאלה נכונה והגיונית, היה הרבה יותר טוב אם מנהל המשחק היה פשוט כותב "גליגר בא אליך עם עוקץ רעל ופוגע בך", זה קורה משתי סיבות: מנהל המשחק עצלן או שהוא פשוט שונא את השחקן ורוצה לתקוע אותו, דבר שפסול בהחלט.
    כמו כן, ישנן "תגובות תוקעות" שהן תגובות שלא משאירות לשחקן מה לעשות, וגם כשהוא מנסה הוא לא מצליח, דוגמא:

"השוטר זורק אותך לחדר מבטון, החדר ריק לגמרי והוא גם די קטן, את מושיט יד לחגורתך ומגלה שפוקימוניך נלקחו ממך, אתה מסתכל סביב ורואה שהחדר אטום ואין בו שום חלון או פתח, אתה מבודד לגמרי."

מה השחקן אמור לעשות? מה יש לו לעשות? כלום&#33; אז תשתדלו להמנע מתגובות כאלה.

אני חושב שנגעתי כאן בהכל,אם יש לכם הארות&#092;הערות משהו להוסיף, או שסתם באלכם להגיב אז תגיבו D:

כל הזכויות על המדריך שמורות לי ואך ורק לי וכל מי שמעתיק שיקבל באן לכל חייו&#33;&#33;&#33;

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    לא מסכים פה על כל מילה, אבל סבבה.
    השקעה יפה, המשך כך&#33;

3. משתמש מנוסה
    אמרתי לך במסן מה הבעיות, לדעתי זה סוג של קיצור של שני המדריכים שכתבתי לשה"מים בלבד, אבל זה לא מה שחשוב.
    מקווה שתשפר

4. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    לגבי 2.: קודם כל, לא מוכרחים עלילה ארוכה בכל משחק, יש משחקים שכן ויש משחקים שלא. כשמדובר במשחקי פוקימון העלילה נמצאת במצב הכי פחות קריטי ואפשר גם בלעדיה. שנית, כדאי שתתקן דברים כמו הקרב היה כל כך חזק...קרב חזק? עדיף שתגיד קרב עוצמתי, קרב חסר מעצורים וכו&#39;.

מה הקטע של 3.? אתה אומר לשלוח ולדואג שלא יהיו שגיאות, אבל בכל מקרה המשחק לא עמד להיות מפורסם עם שגיאות כך שזה מיותר, ומה כל מה שבין 2 ל3? זה כל הכנת המשחק

"גם חשוב מאוד שלא תתנו פרוטקציות לשחקן אחר, בין אם אתם אוהבים אותו כשחקן " כל מה שיכול להיות טוב במשחקים הוא לצ&#39;פר שחקנים טובים[אני מדגיש, לא פותח עמוד 85, לא המגיע הראשון לזובי].

תשמע ניתאי ביקשת שאגיב ואני אוהב להגיד בדיוק את מה שאני חושב, המדריך לא ברמה גבוהה, כל הכבוד שניסית...
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

5. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    Originally posted by Aviv@Sep 24 2009, 08:07 PM
    לא המגיע הראשון לזובי
    :XD: :XD: :XD: :XD: :XD:
    המגיע ראשון לזובי זה גם חלק מעניין מהמשחק וזה גם מדרבן את המשתתפים להגיב יותר.
    בכל מקרה אתה אומר דברים נכונים שלי לא היה כוח לפרט לניתאי..
    אבל קטלת אותו כאילו הוא איזה ג&#39;וק שלא מבין כלום..
    זה לא נכון, הוא בסדר..
    אבל הוא יכול להשתפר.. לא צריך להגיד לא שמה שהוא עשה זה לא טוב בכלל..
    לא צריך להיות רעים. ;)

נ.ב
    אביב ימלך&#33;&#33;

6. מורחקים
    לגבי 2.: קודם כל, לא מוכרחים עלילה ארוכה בכל משחק, יש משחקים שכן ויש משחקים שלא. כשמדובר במשחקי פוקימון העלילה נמצאת במצב הכי פחות קריטי ואפשר גם בלעדיה. שנית, כדאי שתתקן דברים כמו הקרב היה כל כך חזק...קרב חזק? עדיף שתגיד קרב עוצמתי, קרב חסר מעצורים וכו&#39;.

מה הקטע של 3.? אתה אומר לשלוח ולדואג שלא יהיו שגיאות, אבל בכל מקרה המשחק לא עמד להיות מפורסם עם שגיאות כך שזה מיותר, ומה כל מה שבין 2 ל3? זה כל הכנת המשחק

"גם חשוב מאוד שלא תתנו פרוטקציות לשחקן אחר, בין אם אתם אוהבים אותו כשחקן " כל מה שיכול להיות טוב במשחקים הוא לצ&#39;פר שחקנים טובים[אני מדגיש, לא פותח עמוד 85, לא המגיע הראשון לזובי].

תשמע ניתאי ביקשת שאגיב ואני אוהב להגיד בדיוק את מה שאני חושב, המדריך לא ברמה גבוהה, כל הכבוד שניסית...
    אני רואה את התגובה הזאת על הצד הטוב ביותר, ומחר אני אתקן הכל, אני לא ארוץ לכתוב מדריך חדש עד שזה לא יהיה מושלם.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Sep 24 2009, 08:19 PM
    אני רואה את התגובה הזאת על הצד הטוב ביותר, ומחר אני אתקן הכל, אני לא ארוץ לכתוב מדריך חדש עד שזה לא יהיה מושלם.
    אתה גם מתייחס למה שאמרתי לך במסן נכון?
    כי כמו שזה נראה, גם אני, גם אביב וגם טאנדר מדברים על אותן בעיות בדיוק

8. מורחקים
    Originally posted by Norg Man@Sep 24 2009, 08:20 PM
    אתה גם מתייחס למה שאמרתי לך במסן נכון?
    כי כמו שזה נראה, גם אני, גם אביב וגם טאנדר מדברים על אותן בעיות בדיוק
    ברור.

אני אתקן הכל עד שכולכם תישארו בלי הערות, טוב נו... אני אתקן O:

9. היכל התהילה
    פרט לקטע של התגובות של המנהל משחק, שאמורות להיות מכל הלב, כל שאר המדריך הזה זה שטות במיץ.

10. מורחקים

תיקנתי את מה שאמרתה כאן, אשמח לשמוע חוות דעת נוספת

היטמן:מכיוון שאתה גם לא אומר מה לשפר, היה עדיף שלא תגיב.

11. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    טוב לגבי השינויים, שיפרת את חלק 3 אך מאוד חשוב שתכתוב שהמשחק מכוון למשחקי פוקימון כי יש משחקים שאי אפשר לשים מפה או חנות ושזה לא נחוץ[זו דוגמא אחת].
    לגבי העניין עם שלושת עמודי הוורד, זה תלוי גם בסוג המשחק כך שבהחלט אפשר יותר ולדעתי נחוץ כשמדובר במשחקי פוקימון כשרובם מדברים על אותה מטרה ואותה דרך משחק ולכן צריכים פתיחה מושקעת ושונה ככל האפשר משל האחרים.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

12. מורחקים
    Originally posted by Aviv@Sep 25 2009, 03:43 PM
    טוב לגבי השינויים, שיפרת את חלק 3 אך מאוד חשוב שתכתוב שהמשחק מכוון למשחקי פוקימון כי יש משחקים שאי אפשר לשים מפה או חנות ושזה לא נחוץ[זו דוגמא אחת].
    לגבי העניין עם שלושת עמודי הוורד, זה תלוי גם בסוג המשחק כך שבהחלט אפשר יותר ולדעתי נחוץ כשמדובר במשחקי פוקימון כשרובם מדברים על אותה מטרה ואותה דרך משחק ולכן צריכים פתיחה מושקעת ושונה ככל האפשר משל האחרים.
    תיקנתי.

עוד הערות?

13. משתמש מנוסה
    המדריך לא מושלם,אבל נתת לי חשק לפתוח משחק תפקידים,תודה רבה&#33;

14. מורחקים
    Originally posted by אספיאון&#045;הפוקימון השווה ביותר&#33;@Sep 26 2009, 10:29 AM
    המדריך לא מושלם,אבל נתת לי חשק לפתוח משחק תפקידים,תודה רבה&#33;
    תודה.

ואשמח אם תגיד לי מה יש לשפר

15. משתמש מנוסה
    מה שהחבר&#39;ה מעליי אמרו.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •