Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25
  1. משתמש מנוסה
    מגזין חת"ם
    שלום לכל המשתמשים, כמו שאתם רואים הינה מגזין פורום חת"ם, פה תמצאו כתבות על המשחקים הכי פעילים וטובים בפורום, המגזין הראשון מאוד קטן, כי לא היו הרבה כתבים ורעיונות לפינות אבל בכללי יצא אחלה.

~משתמש החודש ~
    קודם כל, אני שמח להיות הראשון שכותב לפינה הזאת.
    אני מקווה להמשיך לספק לכם סחורה טובה גם פעם הבאה!
    אני רוצה לברך את מפרסם הגיליון הראשון בהצלחה וכל טוב,
    בנוסף אני מקווה שנהניתם לקרוא עד כה.
    ואני שמח מאוד שאני חלק מהפרויקט הגדול הזה.

אחרי מחשבות עמוקות וויכוחים עם עצמי בחרתי במשתמש החודש.
    משתמש החודש שבחרתי לעשות עליו את הפינה היום הוא דור, DarK EviL.

דור הוא שחקן איכותי שמשחק בארבעה משחקים שונים בפורום.
    כאשר נשאל אם הוא נהנה במשחקים, הוא ענה שמאוד!
    המשחק שבו דור הכי נהנה הוא "Pokemon ~ Flame of Rage" המנוהל על ידי עבדכם הנאמן.
    דור אמר כי הוא מאוד אוהב את דרך ניהול המשחק של השה"מים שלו והוא אוהב את כולם!
    אין מישהו שיותר טוב או פחות טוב, כולם פשוט טובים מדי!
    כאמור דור הוא שחקן איכותי וכשנשאל אם ישנה אפשרות של שיפור המשחקים בהם הוא משחק הוא ענה שלא.
    אין לו במה לשפר את המשחקים שהוא משתתף בהם! הוא נהנה בהם מאוד איך שהם ואין ברצונו לשנות דבר!

טיפ קטן לשחקנים המתחילים ממשתמש החודש:
    "להשקיע בתגובות ולא לוותר על דברים 'לא חשובים' כמו מחשבות, רגשות ופעולות קטנות.
    תנסו להפיק את המקסימום מכל תגובה, כדי שיהיה יותר קל לשה"מ להמשיך בשבילכם."

בנוסף נשאל דור על ההנהלה הבכירה יותר של הפורום, וזאת דעתו עליה:
    "לדעתי הם לא נותנים מקום לאנשים.
    במקום למנות מישהו ומקסימום אחרי זה להוריד אותו, הם לא נותנים הזדמנות."

שמחתי מאוד לכתוב לפניה ואני מקווה שנהניתם!
    להתראות בגיליון הבא!
    ( קרדיט ענקי לThunder על כתבה מדהימה)

נא לא להגיב

2. משתמש מנוסה
    ~משחק החודש~
    שלום לכם קוראים וקוראות נחמדים~
    בפינה זאת אציג בפניכם כל חודש משחק שעשה גלים רבים בחודש האחרון.
    המשחק הראשון של מגזין זה, הוא לא אחר מהמשחק Pokemon Flame of Rage מבית היוצר של איציק או בכינויו בפורום Thunder.

המשחק Pokemon Flame of Rage או בשמו בעברית 'פוקימון להבת הזעם' ניפתח ע"י איציק ב 3 לספטמבר.
    המשחק מאז שנפתח קיבל צפיות רבות והתחיל כבר באותו יום.
    המשחק מתקיים במחוז סולאבה. מחוז חדש שעליו שומר הפוקימון האגדי האנטי. הוא שומר על המחוז בפני גורמים 'רעים' הרוצים להשתלט על המחוז.

לאחר 36 שנה אחרי שהתגלה המחוז החדש, האנטי, שומר, נעלם כלא היה. 3 פוקימוני אש חזקים במיוחד מנצלים את היעלמותו של הפוקימון האגדי ומנסים להשתלט על המחוז.
    השחקנים, שמטרתם חוץ מלהיות אלופי הליגה של המחוז, עליהם למצוא לאן נעלם אנטיי האגדי!

המחוז עצמו, הוא מחוז חדש אך משלב ערים שונות מהמחוזות הישנים והטובים.
    המשחק מתחיל כשהשחקן מתחיל עם פוקימון מסוג אש,כיאה למחוז שמגנו הוא פוקימון אש ויוצא למסע שלו יחד עם הפוקימון. בניגוד לשאר המשחקים. פה, השחקנים מתחילים עם רקע שונה ומערים שונות מה שנותן למשחק גוון חדש ומעניין.

"אני חושב תמיד שהוא לא גמור," אומר איציק בראיון מיוחד איתי (תמיד רציתי לומר את זה ) "אולי בעתיד אני אוסיף חלקים מיוחדים" הוא מוסיף.
    טיפ קטן הוא מוסיף לשחקנים "תחשבו שאלו אתם שם באמת! ומה אתם יכולים לעשות באותה נקודה!" אז קחו את זה בחשבון.

לסיכום. אין ספק שזה משחק מושך לעין,צבעוני,מעניין ומרתק.
    משחק ששווה לשים עליו עין.
    תודה שקראתם עומר

העיר הוטווטאר, שומר המחוז שהיה נוהג להסתובב בעיר החביבה עליו נראה לאחרונה שם!
    יש המספרים כי הוא נחטף ויש כאלה שאומרים שאגדת מים ענקית הביסה אותו והוא יותר לא קם!
    כאשר תגיעו לעיר הוטווטאר תגלו שלא הכול אמיתי ממה שאתם יודעים!
    ואילו מי שמפעיל אתכם ומציל אתכם בשעת צרה אמיתית הוא לא באמת מי שחשבתם שהוא!
    ( קרדיט ענקי לThe Cheshire Cat על כתבה מדהימה)

נא לא להגיב

3. משתמש מנוסה
    ~מנהל החודש~
    בחרתי את מנהל החודש על פי כמות התגובות במשחק שלו, וגם כי המשחק שלו הכי עכשיוי, בחרתי את MVP מנהל המשחק Pokemon GSC אז הינה הראיון עם מנהל המשחק.

אתה יכול לספר לי קצת על עלילת המשחק שלך:

המשחק מבוסס על המשחקים GSC שעוסקים במחוז ג'וטו. על המשתתפים במשחק לעבור את 8 המכונים שבמחוז, להביס את מנהיגם ולהיכנס לליגת ג'וטו, שבסיומה הם יתמודדו על האליפות. בדרכם הם יצטרכו להתמודד מול צוות רוקט המרושע, שמטרתו ללכוד את הפוקימונים האגדיים במחוז, ובעזרתם להשתלט על העולם.

יש מקומות במשחק שלך:
    כרגע, לא מתוכננים מקומות מסוימים במשחק לאחר הליגה.

המשחק שלך קיים הרבה זמן מאז שנה שעברה, כפי שאני רואה ההתקדמות שלו מאוד איטית, אפשר לדעת למה:
    מכיוון שאני לומד מחוץ עליר לימודי עתודה, רוב זמני טרוד בלימודים, ולכן סיכמתי עם שחקני המשחק שאני אגיב בסופי שבוע ובחגים.

האם אתה מרוצה מהמשחק שיצא לך, או שציפת ליותר:
    האמת שציפיתי קצר ליותר בהתקדמות השחקנים. רוב השחקנים הוחלפו במהלך המשחק והמשחק היה על סף סגירה, אך לא ויתרתי עליו, נרשמו שחקנים חדשים והמשחק מתפתח שוב לאט לאט, למרות שרוב השחקנים עדיין בעיר הראשונה, כאשר אחד מהם כבר בפתח העיר השלישית.

על פי מה שראיתי המשחק שלך בעל סכויי הצלחה גבוהים מה שמגביל אותו היא כמות התגובות שאתה מגיב, ולכן השחקים מאבדים עניין, חשבת להכניס מנהל שני למשחק:
    המחשבה לא עלתה במוחי, ולכן אשקול אותה.

עם תתקיים תחרות של נבחרי השנה במשחקי החת"ם איזה מקום אתה חושב שהמשחק שלך ייקח מבין אלה שפתוחים עכשיו:
    בסביבות המקום השלישי-רביעי. יש משחקים טובים משלי.

ולסיום, מה עתידו של המשחק שלך, האם אתה כבר יודע מה יהיה הסוף שלו, האם מתוכננות בו עוד הפתעות או אוונטים למשתמשים שלך:
    כרגע הסוף עצמו לא סגור כל כך, אבל אני מתכנן להכניס אוונט בסביבות העיר אקרוטיק.

עד כאן הכתבה על מנהל משחק החודש, בקרוב כתבה מדהימה על משחקים שנסגרו והיו בעלי פוטנציאל אדיר.
    ( קרדיט ענקי לעצמי על כתבה מדהימה)

נא לא להגיב

4. משתמש מנוסה
    ~המשחקים החדשים~
    מסדרת Norg Man מדריכים יצא כעת המשחק החדש והטרי ביותר- Pokemon- legend of the sea כלומר פוקימון- אגדת הים. במשחק נורג מן מספר ברקע המשחק על מספר פוקימונים אגדיים שלא נתפסו מאז ומעולם, הוא מספר גם על ה"קטגוריות" כאשר בכל "קטגוריה" ישנם שלושה פוקימונים אגדיים. אחרי מספר אלפי שנים לאחר שאש קאטצ'ם (המאמן הראשי בסדרה) קיבל את פיקאצ'ו קרה איזה אסון שהפריד בין העולם לארבעה מחוזת. מה עוד יש במשחק? הנה:
    בטופס ההרשמה יש למנהל המשחק מלא בקשות לגבי ההתחלתי... במשחק יש 7 איים כמו באיי תפוז. המרושעים במשחק הם צוות אקווה. במשחק יש 5 מכונים שנחשפו!!!
    את השאר תגלו במשחק.
    ~בינתיים~
    מה אומרים המשתתפים במשחק?

אין משתתפים בינתיים.
    ~קצת מידע על מנהל המשחק~
    Norg Man הוא יצר עד כה ארבעה מדריכים:
    המדריך לשחקן המתחיל- במדריך זה מסופר מה שחקן במשחק חת"מ יכול לעשות ומה לא. עוד במדריך שנמצא בלינקייה.
    המדריך שה"מ המתחיל- המדריך אומר לשה"מ המתחיל מה הוא יכול ומה הוא לא יכול לעשות!
    מדריך אסטרטגיות בסיסיות- במדריך מוסבר לנו על ידי Norg Man מדוע צריך תוכנית פעולות שבה מנהלי משחקי התפקידים מביאים את היריב למקום שבו הם רוצים אותו.
    מדריך בניית מ"ת- במדריך זה Norg Man מסביר לנו כיצד לפתוח משחק תפקידים טוב. 
    ~דעתי על המשחק~
    אני מאד אהבתי את המשחק, אני מאד רוצה להרשם למשחק שלו תוך כדי ניהול המשחק שלי.
    ~מראיון עם Norg Man~
    תספר לי קצת על המשחק שלך:
    אין הרבה מה לספר כי הוא רק נוצר
    החלק העיקרי הוא זה שרוב המשחק חדש לגמרי, השיטה, האתגרים, המחוז, רוב המשחק חדש
    השיטה מבוססת על המ"ת הפורסם מבוכים ודרקונים, עם עוד כמה תוספות של רעיונות שלי ושל השה"מ שלי, כמובן עם מעט שינויים שיתאימו את השיטה למשחק פוקימון
    כחצי מהמחוז נשאר סודי לשחקנים ולא ידוע, והם יגלו אותו לאט לאט
    -תספר קצת על מה שאתה מתכנן למשחק בעתיד כמו מספר האיוונטים וקצת מידע על המחוזות של המשחק (קראתי את הרקע על טונק לייקו הואן והאחרון אני לא זוכר...).
    לדעתי אחד הדברים החשובים במשחק זה העובדה שכל פוקימון יודע את כל המתקפות מההתחלה ומשפר את השליטה בהן, יש יותר הגיון (כשאדם/פוקימון עושה משהו הוא ישתפר בו נכון?) והעולם חי(יש זמן ואירועים קורים לא משנה איפה השחקן, השחקן משפיע על העולם)
    המחוזות הם בעצם מפתח לארבע משחקים, וזה התכנון הגדול שלי
    עוד רעיון במשחק זה שלא יהיו אוונטים, אלה בדיוק כמו התיאור בעצות של ניצן, שחקן טוב יקבל בונוסים ועזרים, ויהיה לו מזל יותר טוב
    המחוז אקווסיג, מחוז אגדות המים, בנוי מאיים, ומהרבה איים
    מחוז אדמה הוא אי אחד עצום בגודלו
    מחוז האגמים הוא יער אחד עצום מלא בחופים ואגמים
    ומחוז השמיים, הוא הסוד הקטן שלי
    - אם אפשר רקע יותר מקוצר על המשחק שלך.
    אסון לא ידוע קרה לעולם ופירק אותו לארבע מחוזות
    האגדיים התחלקו בין המחוזות ולא נחשפו יותר לאנשים, והחלו לקום אגדות עליהם
    אנשים התחילו להחשיב אגדיים בתור אגדה בלבד
    ואתה יוצא למסע במחוז אקוושין, מחוז המים שכולם יודעים שבו קיימות האגדות על קיוגר, פאלקיה ולוגיה
    -דעתך אישית על המשחק?
    דעתי האישית היא שהמשחק הוא משחק חדשני בפורום שלא יצליח עד שיגיעו למחוז השני או השלישי, כלומר אגדות אדמה או האגמים, ורק שם, הוא יפרח בשיאו
    גם יש לי צפייה גדולה המשחק
    שהוא ירים שיטת משחק חדשה בפורום שתהפוך אותו מפורום של חובבנים לפורום רציני, כמו פורום משחקי תפקידים של אנימה-אל, שם יש כ10 משחקי תפקידים פעילים בו בזמן, וזה בשפל
    -יש לך דעות שליליות לגבי המשחק שלך?
    המשחק יכול ליפול כל שנייה בגלל השיטה החדשה, והיתרון הכי גדול שלו הוא החיסרון שלו
    המשחק עצמו די רדוד, העלילה לא הכי מעניינת והוא די מזכיר משחקים אחרים
    -עוד שאלה קטנה- ההמשך יהיה קשה או קל?
    מבחינת השיטה, יהיה קשה מאוד גם לי וגם לשחקנים, לשחקנים כי זאת שיטה חדשה ולי כי אני צריך להטיל קוביות כמעט כל תגובה
    -האם שיטת הקרב תהיה עם תמונות או ללא תמונות?
    שיטת הקרב תכלול ספרייטים של הפוקימונים שמשתתפים בו, לא יותר מזה
    -איך המשחק יגמר?
    הסוף של המשחק? לומר את האמת, אין לי מושג. כל הרעיון בשיטה זה זה שהעולם חי, אז השחקנים יקבעו את הסוף
    העולם יכול להישמד ואחד השחקנים יכול לשלוט בו, כל דבר יכול לקרות בסוף
    ( קרדיט ענקי לGrass-Man על כתבה מדהימה)

נא לא להגיב

5. משתמש מנוסה
    ~סרטון החודש ~
    בכל פעם שמשחק תפקידים יקבל את פרס משחק החודש אני העשה עליו סרטון שמבוסס על העלילה שלו.
    בגלל שהשבוע זכה Pokemon Flame of Rage הוא זוכה בסרטון מגניב.
    קישור לסרטון Pokemon Flame of Rage

~חשוב~
    עם יש לכם רעיונות הצעות, או שאתם רוצים לכתוב את אחד הפינות בגליון הבא, פנו עלי בפרטי או כתבו בנשוא הזה, ואולי תתקבלו.
    צום קל לכולם

אפשר להגיב

6. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    הראיונות נחמדים, היה כיף לקרוא, אני אנסה להיכנס למשתמש החודש בגליון הבא

על איזה בסיס זה יוצא?

7. משתמש מנוסה
    אהבתי את המכזין, במיוחד את הסרטון :}

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Sep 25 2009, 08:26 PM
    הראיונות נחמדים, היה כיף לקרוא, אני אנסה להיכנס למשתמש החודש בגליון הבא

על איזה בסיס זה יוצא?
    על פי הניראה זה יצא כמגזין חודשי, עם יהיה ביקוש רציני למגזין יצא אחד בכל שבועיים.

9. משתמש מנוסה
    מגזין טוב, אשמח עם תוסיפו את הקישורים למשחקים ובמשחק שלי שההרשמה פתוחה לכל גם קישור לה"פ לי.
    אני אשמח לעזור אחרי שראיתי את הרמה, לקשר יש ה"פים

10. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    איזה סרטון מושקע עשית [:
    השקעה גדולה מאוד, בכל המגזין הזה [:
    בברכה, דור.

11. משתמש מנוסה
    הודעה חשובה
    בקרוב אני אתחיל לעשות כתבות שהם בעצם פרוייקטים של מעקב, אני הולך לעשות פינה חדשה שקוראים לה לעלות רמה.
    אני העזור למשתמש לשפר את המשחק שלו ולשנות אותו מהקצה אל הקצה, ככה שהוא יהיה יותר פופולרי.
    על משך התהליך עם אותו משתמש אני אכתוב בתור כתבה, אז עם אתם רוצים לשפר את המשחק שלכם, פנו עלי בפרטי והתהליך יתחיל ממש בקרוב.

12. משתמש מנוסה
    <div align="Center">הודעה חשובה</div>
    אני מצטרף לצוות של המגזין בתור &#39;הידוען&#39;
    למישהו יש שאלה בנוגע למ"ת? כל שאלה שיש לכם בראש, כולל מצבים קשים בהם נתקלתם ואתם רוצים לקבל חוות דעת עליהם? שלחו לי ה"פ עם השאלה מפורטת ואני אענה לכם עליה. בכל מגזין יתפרסמו השאלות והתשובות, אם משתמש לא רוצה שהשאלה תתפרסם מסיבות מוצדקות היא לא תפורסם. רק השאלה והתשובה המלאה יופיעו בפינ, לא השלבים בשיחה ביני לבין השואל.
    אז התחילו לשאול

13. היכל התהילה
    אני חושב שיכולת לחשוף את עצמך לקהל רחב יותר ולמספר תגובות רב יותר אם היית מפרסם יותר מ-2-3 משחקים בלבד.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 25 2009, 09:50 PM
    אני חושב שיכולת לחשוף את עצמך לקהל רחב יותר ולמספר תגובות רב יותר אם היית מפרסם יותר מ-2-3 משחקים בלבד.
    יש מחסור של כתבים וגם מחסור ברעיונות על אילו קטגוריות משחקים אפשר לפרסם

15. with great power comes great responsibility
    אהבתי היה כיף לקרוא :]
    הבנתי מזה את מה שהולך בחת"מ,ואם אני ירצה להירשם למשחק לאיזה כדאי.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •