שלום האם כדאי ללמד את ונונט הפרפר הגול הפוקימון חרק רעל u turn או שהוא מקבל מתקפה הוא רמה 36 אני משחק ב ss
לא, ונומט הוא פוקימון ספיישל.
המתקפה U-Turn היא מתקפה פיזית לכן היא לא ממש תעזור כאן.
כדאי לך ללמד אותו את המתקפה Singal Beam שהוא לומד ברמה 37, ברמה 59 הוא לומד אפילו מתקפה יותר טובה בשם bug Buzz אז תחליף אותה אחרי זה.
נ.ב
תישתדל להבא לתת כותרת יותר עניינית בבקשה, עברתה על חוק.
אוקיי אני אשתדל והנה הסט שלו אז תראה מה אפשר לשפרOriginally posted by Just Haim~@Sep 24 2009, 03:37 PM
לא, ונומט הוא פוקימון ספיישל.
המתקפה U-Turn היא מתקפה פיזית לכן היא לא ממש תעזור כאן.
כדאי לך ללמד אותו את המתקפה Singal Beam שהוא לומד ברמה 37, ברמה 59 הוא לומד אפילו מתקפה יותר טובה בשם bug Buzz אז תחליף אותה אחרי זה.
נ.ב
תישתדל להבא לתת כותרת יותר עניינית בבקשה, עברתה על חוק.
poisonpowder
psybeam
sleeppowder
supersonic
אני יודע הסט לא טוב אבל איך אפשר לשפר אותו?
poisonpowder-זה מרעיל, אבל זה לא מתקיף... עדיף שתשים לו מתקפה שגם תוקפת את היריב וגם יש סיכויים להרעלה כמו sludge bomb או poisonfang [עדיף sludge bomb]
psybeam-מתקפה חמודה, תחליף אותה לאחר מיכן בpsychic זה יותר חזק.
sleep powder-פסדר.. יכול להיות שימושי
super sonic-תעיף את זה, הפוקימון הזה הוא חרק ואין לך שום מתקפת חרק, שים לו bug buzz...
איך הוא לומד sluge bobd וכדור אנרגייה ועל חושי?Originally posted by Just Haim~@Sep 24 2009, 05:17 PM
poisonpowder-זה מרעיל, אבל זה לא מתקיף... עדיף שתשים לו מתקפה שגם תוקפת את היריב וגם יש סיכויים להרעלה כמו sludge bomb או poisonfang [עדיף sludge bomb]
psybeam-מתקפה חמודה, תחליף אותה לאחר מיכן בpsychic זה יותר חזק.
sleep powder-פסדר.. יכול להיות שימושי
super sonic-תעיף את זה, הפוקימון הזה הוא חרק ואין לך שום מתקפת חרק, שים לו bug buzz...
אבל איפה אני משיג כדור אנרגיה ו slouge bomb ואתה יודע איזה פוקימון יכול ללמוד צקשמ ךםםל?Originally posted by @Shon@@Sep 25 2009, 04:43 PM
לא אמרתי שהטבע לא טוב
אבל עדיף modest
זה מחליש את ההתקפה הפיזית (שהוא בכלל לא צריך) ומחזק התקפה מיוחדת
תשתמש בסט שהבאתי לך קודם:
sludge bomb
bug buzz
psychic
energy ball
התכוונתי ל mean look
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)