אז ככה,אני מעוניין לפתוח חידון בנושא היאבקות(WWE,TNA)עם פרסים,אז לפני שההנהלה תחליט אני רוצה לדעת עם בכלל יש קהל יעד,אז מעוניינים או לא?
אז ככה,אני מעוניין לפתוח חידון בנושא היאבקות(WWE,TNA)עם פרסים,אז לפני שההנהלה תחליט אני רוצה לדעת עם בכלל יש קהל יעד,אז מעוניינים או לא?
חחחח אהבתי.Originally posted by Thunder@Sep 22 2009, 05:28 PM
><" ניתאי חבל שתקבל איזה FU מהפכני..
בכל מקרה, אני אשמח.
עם יהיו בערך עוד איזה 5-6 הצבעות חיוב,אז זה נראה לי מספיק לחידון..
אלא אכפת לי..
אני לא מומחה אבל נשמע טוב,יש פרסים...
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה יהיה חידון רציני.Originally posted by Dingo@Sep 22 2009, 05:38 PM
אלא אכפת לי..
אני לא מומחה אבל נשמע טוב,יש פרסים...
אם אתם לא ממש מבינים אז אל תרשמו סתם כי זה יהיה חידון רציני ויהיו גם שאלות קשות.
בנתיים יש 4...עוד איזה 3-4 ויהיה טוב.
אני הצבעתי כן כי אני רואה אהבקות מגיל 10 אבל בתנאי אחד אם אתה רוצה שאני ישתף איתך פעולה בשאלות אז בכייף נעשה את החידות אבל אם אתה מתכוון להעתיק את השאלות מפורום אחר שרובו מכירים אותו אז אין טעם לעשות את החידון אני מעוניין לעשות חידון כזה בעצמי אבל עם שאלות שאנחנו נחשוב עליהם ולא שנעתיק מפורום אחר אני אמרתי את שלי תעשה מה שאתה רוצה.
אם אתה רוצה נחשוב ביחד על שאלות בפרטי אני אתה ופותח הנושא צריך לדבר עם רותם על עניין הפרסים אבל זה אידיוטי לדוגמא אני ירצה לשאול שאלה על אהבקות אז אני לא יוכל לתת תשובה וגם לזכות בפרס?בכל מקרה יש חידונים כאלה בפורומים אחרים אני פשוט לא רוצה שנעתיק את השאלות של החידון מפורום אחר כי זה לא יהיה לעניין .Originally posted by Hit Man@Sep 23 2009, 12:53 AM
אם זה יעזור להרים את הפרויקט אז אני גם מצטרף.
אני לא מתכוון להעתיק שאלות מפורום אחר,ואני רוצה לעשות את החידון הזה לבד,אני יחשוב על שאלות לבד אני רואה היאבקות מגיל 9 ואני יודע מספיק טוב בשביל לחשוב על שאלות לבד,תודה אבל אני לא צריך עזרה,עם אתם רוצים תששתפו בחידון כמו כולם,אני יעשה אותו לבד.
אני מציע לך לוותר על זה אין טעם לעשות את החידון האלה לא הרבה כאן רואים אהבקות ואתה בטח תשאל שאלות על העבר כמו WCW ויש פה משתמשים שהתחילו לראות אהבקות רק בשנה שנתיים האחרונות לא יודע מה להגיד לך לא חושב שהחידון הזה יצליח אבל תעשה חידון על כדורגל ספרדי או אנגלי או אפילו ליגת העל יש פה הרבה חובבי כדורגל.Originally posted by Suicide@Sep 23 2009, 05:31 AM
אני לא מתכוון להעתיק שאלות מפורום אחר,ואני רוצה לעשות את החידון הזה לבד,אני יחשוב על שאלות לבד אני רואה היאבקות מגיל 9 ואני יודע מספיק טוב בשביל לחשוב על שאלות לבד,תודה אבל אני לא צריך עזרה,עם אתם רוצים תששתפו בחידון כמו כולם,אני יעשה אותו לבד.
אני בקושי ישאל שאלות על WCW ועל העבר,אולי רק בשלב הכי קשה.Originally posted by JONY_BOY@Sep 24 2009, 08:44 AM
אני מציע לך לוותר על זה אין טעם לעשות את החידון האלה לא הרבה כאן רואים אהבקות ואתה בטח תשאל שאלות על העבר כמו WCW ויש פה משתמשים שהתחילו לראות אהבקות רק בשנה שנתיים האחרונות לא יודע מה להגיד לך לא חושב שהחידון הזה יצליח אבל תעשה חידון על כדורגל ספרדי או אנגלי או אפילו ליגת העל יש פה הרבה חובבי כדורגל.
אם אתה לא רוצה להשתתף אז אל תשתתף,עם יהיו עוד כמה הצבעות בעד אז אולי זה יתקיים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)