אחרי שסיימתי את המשחקים אמרתי לעצמי נתחיל לשחק שוב אני צריך שתמליצו על מי לקחת מצד אחד גם אנטיי וגם הו או הם פוקמני אש והו או גם פוקמון מסוג מעופף ומיוטו פוקמון על חושי וגם לוגיה על חושי וגם מעופף מי כדאי לי אז לקחת לפי הכותרת שכתבתי באשכול?
לדעתי כדאי לך את הואו ומיוטו. בין הואו לאנטי ברור שהואו.
130 התקפה,מתקפות טובות כמו brave bird ו scared fire.
לעומת אנטי שיש לו 115 התקפה ו90 התקפה מיוחדת אבל ההתקפות הטובות שלו הם התקפה מיוחדת...
עכשו בין מיוטו ללוגיה כדאי לך את מיוטו לדעתי.(לא שאני מזלזל בלוגיה,הגנות טובות מהיר וחיים)
כי למיוטו יש 154(!) התקפה מיוחדת ו90 הגנות(שזה לא כל כך נמוך) אבל הוא גם מהיר לעומת לוגיה שיש לו 90 בהתקפות ואין הרבה מה ללמד אותו וגם בגלל שיש לך כבר מעופף.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
אוקי אני יחשוב על מה שאמרת תיתן לי רק סטים בשבילם יש עוד מישהו שמעוניין להגיב?בבקשה זה דחוף לי.Originally posted by togeBEAM@Sep 24 2009, 05:34 AM
לדעתי כדאי לך את הואו ומיוטו. בין הואו לאנטי ברור שהואו.
130 התקפה,מתקפות טובות כמו brave bird ו scared fire.
לעומת אנטי שיש לו 115 התקפה ו90 התקפה מיוחדת אבל ההתקפות הטובות שלו הם התקפה מיוחדת...
עכשו בין מיוטו ללוגיה כדאי לך את מיוטו לדעתי.(לא שאני מזלזל בלוגיה,הגנות טובות מהיר וחיים)
כי למיוטו יש 154(!) התקפה מיוחדת ו90 הגנות(שזה לא כל כך נמוך) אבל הוא גם מהיר לעומת לוגיה שיש לו 90 בהתקפות ואין הרבה מה ללמד אותו וגם בגלל שיש לך כבר מעופף.
הואו:
טבע adamant
מתקפות:
scared fire
brave bird
eartquake
iron head
המתקפות הראשונות הם סטאב, רעידת אדמה זה נגד אבן וחשמל.ראש ברזל זה נגד ארודקטיל.
מיוטו:
טבע modest
מתקפות:
psychic
aura sphere/focus bladt
shdow ball
recover
ראשונה זה סטאב,השני זה נגד חושך וכדור צל זה נגד רוח.
האחרון ירפא אותך.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
חשבתי על קרן קרח משאבת אידרו ואיזה כדאי עוד?Originally posted by Just Haim~@Sep 24 2009, 12:22 PM
אם אין לך מים בשישיה קח סוויקון ותלמד אותו מתקפת קרח אחת בתור פיצוי...
שים לו calm mind לחזק התקפה מיוחדת והגנה מיוחדת.
ושים לו איזו התקפה מיוחדת שתשפיע על מים לא חצי (כמו כדור צל).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)