ממש יפה!
אני מציע שתמשיכו..לדעתי יש לזה ביקוש ואני בטוח שכולם(כולל אני)נהנו מאוד לקרוא את הכל, כל הכבוד!
ממש יפה!
אני מציע שתמשיכו..לדעתי יש לזה ביקוש ואני בטוח שכולם(כולל אני)נהנו מאוד לקרוא את הכל, כל הכבוד!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני לא אחראי אני רק אמרתי שאין לנו צוות גדול.Originally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 11:05 AM
כל הכבוד על הרעיון של המגזין,תמשיך לתת עוד מגזינים כאלה בעתיד ואהנה לקרוא אותם.
Norg Man וmamoswine,אם אתם רוצים לפתח את הצוות שלכם,תפרסמו בחתימה קישור למגזין עם דרישות לכתב לצוות שלכם ושאתם צריכים כתב עם קישור לה"פ שלכם.
ככה הצוות יתרחב.
בכל מקרה הפרוייקט שפירסמתי בוטל לבקשת עומר, ככה שלא לשלוח לי שאלות ואני אחשוב עם מאמוסיוון על עוד אפשרויות
קבל ח"ח מומו 3:
סתם דבר, אתה יכול לבקש מאחד שיודע לעשות חתימות/לוגויים שיעשה לכל נושא במגזין מן לוגו קטן.
בכל מקרה אהבתי D=
<div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper!</span>
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
שי תחזור לפורום! חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) >:
</div></span>
הרעיון טוב מאוד, זה בהחלט יכול לעזור.
אם כי זה מכביד על כמות הנעוצים. צריך לטפל בזה.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)