ערב טוב חברי,אני חייב תירגום לסרט השני "כוח של האחד".
חיפשתי בכול אתרי התרגום והכתוביות ול מצתי,בבקשה מי שיכול להביא לי קישור לאתר שבו מופיע התירגום או להביא לי את התירגום אני אשמח מאו,זה ממש חשוב ודחוף לי תודה מראש לכול מי שיעזור!![]()
למעשה לא, הוא ביקש את הקישור.Originally posted by JONY_BOY@Sep 26 2009, 08:23 AM
כי לא הורדתי את הסרט ואין לי אותו במחשב .בקיצור פותח הנושא קיבל תשובה אז לדעתי אפשר לנעול את הנושא שלא יגרר לספאם .
אין לי את הקישור אז אני לא יכול להביא אותו.
ואין לי את הזמן לחפש את הקישור עכשיו מסיבות כאלה ואחרות
תקרא חוקים!Originally posted by danielnahmias@Oct 8 2009, 03:02 PM
יש למישאו תהורדה של הסרט השני?.
אסור להשאול שאלה בנושא שלא שלך..
ולפותח הנושא:
אם יש לך יס לפעמים יש ביס סבבה או בהוט קידס..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)