תחבר למסן @:Originally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 12:32 PM
היי מה נשמע?
איך הולך?
אני הרגשתי אתמול מאוד תשוש וחלש,הרגליים שלי כאבו והיום אני מרגיש קצת יותר טוב אבל הרגליים שלי עדיין כואבות וכן התחלתי לצלוע בצבא =0
תחבר למסן @:Originally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 12:32 PM
היי מה נשמע?
איך הולך?
אני הרגשתי אתמול מאוד תשוש וחלש,הרגליים שלי כאבו והיום אני מרגיש קצת יותר טוב אבל הרגליים שלי עדיין כואבות וכן התחלתי לצלוע בצבא =0
היי אלכס מיאוו 83
נדב אני אוהב את הכינוי איש האבטיח.
ניב אתה החלפת ברשימה את המנהל ההוא שהיה שלישי.
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
כן אז?Originally posted by THE BIG SLAKING!!!@Sep 26 2009, 12:38 PM
היי אלכס מיאוו 83
נדב אני אוהב את הכינוי איש האבטיח.
ניב אתה החלפת ברשימה את המנהל ההוא שהיה שלישי.
הוא נתן אישור במסן כי הוא אמר שהוא עוזב את הפורום עד סוכות, הראתי לאלירן תמונה ואלירן שם אותי במקומו.
מיאו מיאו ^^
מאוד נהנה בבית D:
ביום שלישי ב10 וחצי אני בבסיס...
תגיד את האמת אייך האוכל של הצבא? אני שרתתי בבסיס מזון אז אני מבין באוכל של הצבא מה דעתך ?Originally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 10:46 AM
מיאו מיאו ^^
מאוד נהנה בבית D:
ביום שלישי ב10 וחצי אני בבסיס...
האוכל חרא במלוא המילה חחח
באיזה בסיס שירתת בטירונות ומה סוג הבסיס?
אמרו לי בבית שאן יש אוכל טוב...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
תגידו מישהו זוכר את המישתמש איציק? אם כן אז אני לא מוצא את שמו בפורום.
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
בכל מקרה,אני משרת בבסיס זיקים באשקלון,בסיס סגור.
האוכל שמה הוא חרא של דבר אבל מה לעשות,אוכלים כדי לשרוד ולחיות הלאה.
נשאר לי עוד 3 שבועות ו4 ימים מיום שלישי,מקווה לעבור אותם מהר =0
אני גר בעכו ונוסע לאשקלון ביום שלישי XD
בגלל הבלאגן שהיה בתת פורום אהבקות וספורט דניאל עשה חוק חדש.
http://pokemons.co.il/forum/index.ph...T&f=60&t=17747
שלא תגידו שלא ידעתם ולא שמעתם אני הולך מעכשיו לפי החוק הזה ועם מישהו רואה את ההודעה שלי בנוד אז אפשר לנעול את הנושא במשוב .
ג'וני בוי תענה לי על השאלה.
הואה אתה מדבר איתי משנת 2006 חח טוב אז ככה.Originally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 11:08 AM
האוכל חרא במלוא המילה חחח
באיזה בסיס שירתת בטירונות ומה סוג הבסיס?
טירונות עשיתי בטבריה בסיס של גובניקים והוא נקרא חוות השומר זה טירונות של חודשיים מה שאומר 8 שבועות .האוכל שם היה סבבה מה אני יגיד לך היה לנו פתיתים עוף שניצל בבוקר היה לנו ריבה עם שוקלד ולחם ואחר כך עברתי לבסיס מזון ששם הייתי עד סוף השירות היה לנו שם מה שאתה רוצה פיצות בורקסים מלוח גחנונים הכל כל מאכל שאתה רוצה והיה לנו חלב ושוקו ומעדנים והכל אפילו חלקתי לחיילות אוכל מהמטבח בתמורה הן אמרו לי אם אתה לא יושב איתנו בהפסקה אנחנו מושכות אותך מהאוזן אז אמרתי להן עדיף לקבל ממכן נשיכה באוזן חחחחחחח :lol:
חחחח איזה מזל יש לך...זה בסיס סגור או פתוח?
חוץ מזה בצבא נאמר שאסור להתקרב,לדבר או ליצור כל קשר עם המין השני חחח
אחי אין דבר כזה טירונות שזה בסיס פתוח בכל טירונות אתה חייב לישון שם היה לנו השכמה ב5 וחצי בבוקר ו10 דקות אחרי זה שלחו אותי להתגלח אבל שהייתי בבסיס מזון זה היה בסיס פתוח היו מקרים שהייתי עריק ונתנו לי ריתוק אז הייתי כל הלילה עם הפקידות של החמל למקרה שאתה לא ידוע זה חדר מלחמה ששם עושים בלילות עליית משמר וכאלה לשומרים.אמרתי לך אם אתה רוצה לשאול משהו על הצבא תפנה אליי בפרטי אגב בטירונות היו לנו מסעות לרמת הגולן וכאלה אפילו למצדה כדאי לראות את השמש גם אני הלכתי ברגל לא רק אתה .בקשר למין אומרים לכן את זה בטירונות תחכה שתגיע לבסיס סדיר יש שם חרמניות שיגרמו לך לשכוח מהאוכל של הצבא תאמין לי.Originally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 11:31 AM
חחחח איזה מזל יש לך...זה בסיס סגור או פתוח?
חוץ מזה בצבא נאמר שאסור להתקרב,לדבר או ליצור כל קשר עם המין השני חחח
תגיד אלכס לימדו אותכם כבר עם נשק או שעוד לא?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)