יש למישהו מושג למה איציק (טאנדר) בבאן?
בברכה, דור.
הוא אמור כבר לצאת מהבאן הוא צריך רק להתחבר...Originally posted by DarK EviL@Sep 26 2009, 01:16 PM
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
45?!Originally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 02:09 PM
כן,אני לא רוצה לעשות טירונות נוספת XD
הורידו את הפרופיל שלי ל45 =[,חראות =[
מקווה שאחרי זה יהיה בבסיס פתוח.
חוץ מזה עברתי את הטקס שבו נתנו לי את התגים שמסמנים שאני בפלוגה.
ד"א,אני בפלוגה בשם פלוגת דורס (תגים אדומים כאלה).
תגיד במבחן בר אור בטירונות 02 (נגיד ויהיה לי פטור מריצה),מה המספר המקסימלי של שכיבות סמיכה שיעשו לי?
WTF?!
אבל למה הוא קיבל באן מהתחלה?Originally posted by לוך ראשי@Sep 26 2009, 03:17 PM
הוא אמור כבר לצאת מהבאן הוא צריך רק להתחבר...
הוא קילל? עשה ספאם?
בברכה, דור.
בקיצור שישרפו אמן!
זה אמור להיות 64!
הלכתי לאכול..
ביי
בברכה, דור.
למה איציק קיבל באן??
חחחחח שעות ביציאה יוואו הרגת אותי עכשיו בכלל אני מרגיש כמו טירון אתה יודע מתי נותנים לך שעות ביציאה?לנו נתנו רק אם אחד החיילים לא קם לשמירה תגיד יש לך מפקד או מפקדת?לי היית מפקדת והיא שיגעה אותי התיחסה אליי כמו אל רובוט אמרה לי תרוץ תקפוץ הרגשתי שהיא כמו המלכה שלי אגב בטירונות שיחקנו גם כדורגל אבל עם המפקדת שלי מהטירונות עד היום אני בקשר איתה עוד 3 חודשים זה כבר יהיה 4 שנים שאני והיא מכירים .Originally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 12:16 PM
גם אם אני לא רץ,עדיין לא כיף,יש עוד דברים שמבאסים וזה התנהלות הצבא בטירונות.כל מיני נהלים כאלה והכול שמה זה לעמוד בזמנים ואם לא תעמוד תענש בעונשים כמו ריתוק,שעות ביציאה ועד לכלא חחח
יכולים לתת שעות ביציאה בכל מקרה.המפקדים ומעלה מחליטים איזה עונשים לתת.
יש לי רק בנים בפלוגה שלי.
אז מה אתה רוצה?יש לך מפקדים אז תדבר איתם ותתחבר אליהם שיצאו איתך גברים וידאגו לך מפקד זה לא כמו מפקדת למפקדת היא עושה לך את המוות כדאי שתוציא ממנה משהו אבל מפקד אם יש מישהו טוב ורואה שאתה חייל טוב הוא יכול לדאוג לך כאילו הוא החבר הכי טוב שלך בצבא תזכור מה שאני אומר לך מאחד שכבר עשה צבא תדאג להיות חבר של המפקד ואתה תרוויח מזה בענק.Originally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 12:50 PM
יכולים לתת שעות ביציאה בכל מקרה.המפקדים ומעלה מחליטים איזה עונשים לתת.
יש לי רק בנים בפלוגה שלי.
כן אתה צודק,קצת התחברתי עם הסמל XDDDD
נשרפתי מהשמש והוא הביא לי קרם הגנה ועוד איזה מפקד רוסי שעזר לי כשהייתי צריך חח
מקווה שזה ימשך ככה חחח
תגיד אם אני רוצה גימלים לאן אני אמור ללכת או מה לעשות בשביל זה?
חזרתי =]
בברכה, דור.
יש בטירונות חופל או חופלת שאתה צריך לקבוע מסדר חולים מה אני יגיד לך תשתה הרבה תה תגיד שיש לך חום ולפי התה יראו שיש לך חום שיעשו לך מד חום אולי תקבל גימלים אבל כבר אמרתי לך תגיד שיש לך שילשולים ושאתה לא רגיל לאוכל של הצבא תגיד גם שקשה לך לישון בחדר אחד עם הרבה אנשים אני שרציתי גימלים בצבא מה עשיתי?הלכתי צולע לרופא ואמרתי לה שיש לי התכווצות שרירים מכל האימונים והיא הביאה לי 4 גימלים על זה אגב בכלא אתה יודע אייך הולך הגימלים?גם שאתה בגימלים אתה בכלא אבל אתה לא עושה שם כלוםOriginally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 12:59 PM
כן אתה צודק,קצת התחברתי עם הסמל XDDDD
נשרפתי מהשמש והוא הביא לי קרם הגנה ועוד איזה מפקד רוסי שעזר לי כשהייתי צריך חח
מקווה שזה ימשך ככה חחח
תגיד אם אני רוצה גימלים לאן אני אמור ללכת או מה לעשות בשביל זה?![]()
שתדע שאחרי שחזרתי הביתה צלעתי,היו לי כאבים חדים ברגל ועקבות הרגל שלי כאבו.באתי הביתה מאוד חלש ותשוש ולא היה לי כוח אפילו לאכול..נפלתי לשינה ארוכה בסופו של דבר וכן היו לי גם סחרורות =0
הם פשוט הגזימו עם כל הפעילויות המטורפות שלהם.
אתמול חזרתי והיה לי מאוד קשה ללכת.כשהורדתי את הגרביים ראיתי פצעים בצורת עיגול כזה על הרגלים וזה כאב ושרף ביותר,זה מה שגרם לי לצלוע =0
בקיצור היו לי שפשופים שגרמו לי לצלוע וזה אדום!
מקווה שעד יום שלישי זה יעבור...אני לא יודע מה לעשות ואיך אשרוד עוד שבוע בבסיס במצב שכזה =0
בכל מקרה,ההליכה שלי השתפרה היום עוד קצת ומקווה שאתחיל ללכת שוב מהר כמו שהלכתי לפני.זה כאילו מוטות תקועים לך ברגל וגורמים לך לצלוע.נשרפתי מהשמש כמעט בכל גופי והעור שלי אדום כהה =[
מקווה שיביאו לי גימלים לפחות 2 גימלים שאוכל לרפא את זה.
אמממ שמעתי שיש כזה דבר ביקור רופא...מה זה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)