חחחח...מה שאתם עשיתי בטירונות עשיתי כל ימי חיי.
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
נו"ד (על ו)נגד ניב!!
ניב תעזוב תפורום! אתה לא מאיים...
שיט רגע מה אתה לא מאפיונר? נפלה לי כל התאוריה.
אני הייתי אחד השוטרים, וארד הצליח לגרום לי לפרוש מהמשחק כשהוא נתן לי את כל המידע שהייתי צריך על המשחק הדפוק הזהOriginally posted by Thunder@Sep 26 2009, 03:14 PM
נו"ד (על ו)נגד ניב!!
תומך.Originally posted by Thunder@Sep 26 2009, 03:14 PM
נו"ד (על ו)נגד ניב!!
ספוילר
ביקור רופא זה רק באזרחות זה שבא אליך רופא הביתה אין דבר כזה בצבא ולמה הורידו לך פרופיל על מה?Originally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 01:11 PM
שתדע שאחרי שחזרתי הביתה צלעתי,היו לי כאבים חדים ברגל ועקבות הרגל שלי כאבו.באתי הביתה מאוד חלש ותשוש ולא היה לי כוח אפילו לאכול..נפלתי לשינה ארוכה בסופו של דבר וכן היו לי גם סחרורות =0
הם פשוט הגזימו עם כל הפעילויות המטורפות שלהם.
אתמול חזרתי והיה לי מאוד קשה ללכת.כשהורדתי את הגרביים ראיתי פצעים בצורת עיגול כזה על הרגלים וזה כאב ושרף ביותר,זה מה שגרם לי לצלוע =0
בקיצור היו לי שפשופים שגרמו לי לצלוע וזה אדום!
מקווה שעד יום שלישי זה יעבור...אני לא יודע מה לעשות ואיך אשרוד עוד שבוע בבסיס במצב שכזה =0
בכל מקרה,ההליכה שלי השתפרה היום עוד קצת ומקווה שאתחיל ללכת שוב מהר כמו שהלכתי לפני.זה כאילו מוטות תקועים לך ברגל וגורמים לך לצלוע.נשרפתי מהשמש כמעט בכל גופי והעור שלי אדום כהה =[
מקווה שיביאו לי גימלים לפחות 2 גימלים שאוכל לרפא את זה.
אמממ שמעתי שיש כזה דבר ביקור רופא...מה זה?
אתם לא תגרמו לי לעזוב את הפורום.
נסו כמה שתרצו, לא תגיעו לשום מקום
התכוונתי לקטע שאתה לא מאיים, לא אכפת לי אם תפרוש או לא.
ספוילר
אייך אתה עשית טירונות אם אתה עדיין תלמיד?Originally posted by TickTak@Sep 26 2009, 01:13 PM
אהלן וסהלן.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
מי שיגיד עוד פעם לנורג לעזוב מקבל אזהרה.
על הבוקר יש לי 10 תלונות מכל משתמש.
בבקשה, אל תגרמו לי להביא לכם אזהרה.
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
אהה, אני מאיים פה על מישהו? רק נתתי לנו"ד כותרת נו"ד נגד המאפיהOriginally posted by איש האבטיח@Sep 26 2009, 03:17 PM
התכוונתי לקטע שאתה לא מאיים, לא אכפת לי אם תפרוש או לא.
מה יש לכם אתם רבים?מה זה השטיות האלה לעזוב את הפורום וכל זה?יאלה תעשו סולחה מחר יום כיפור תבקשו סליחה מכל אחד ותסגרו עניין ואלירן תענה לי על השאלה ששאלתי אותך בקשה ואלכס הגבתי לך על מה שכתבת חחח כמה שטיות אני כותב בטקסט אחד.
עניתי לך.
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
נראה לך שיום כיפור יכפר על זה?Originally posted by JONY_BOY@Sep 26 2009, 03:19 PM
מה יש לכם אתם רבים?מה זה השטיות האלה לעזוב את הפורום וכל זה?יאלה תעשו סולחה מחר יום כיפור תבקשו סליחה מכל אחד ותסגרו עניין ואלירן תענה לי על השאלה ששאלתי אותך בקשה ואלכס הגבתי לך על מה שכתבת חחח כמה שטיות אני כותב בטקסט אחד.
יום כיפור מחפר על חטאים שבין אדם למקום, לא על חטאים שבין אדם לחברו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)