מה היית טעות?Originally posted by The Dudi@Sep 28 2009, 09:22 PM
איזה טעות זאת היתה !
מה היית טעות?Originally posted by The Dudi@Sep 28 2009, 09:22 PM
איזה טעות זאת היתה !
"אבל אחרי זה מתפלאים למה שונאים אותנו כשאנחנו הורגים ותוקפים ערביים, או כשזורקים אבנים על הומואים ותוקפים אותם, זה בדיוק כמו הנאציזם. "Originally posted by איש האבטיח@Sep 28 2009, 07:22 PM
אמרתי שם, תקרא את סוף הציטוט.
לא שאני אומר שאתם נאצים, אבל יש המון אנשים שהם כאלה
כי מה לעשות, זה המצב בעולם הזה.
ושוב, הורגים ערבים והומואים בישראל, זה לא רק צעקות וכו', אז זה די נאצי.
אין לך מושג בגרוש מה זה נאציזם, אני מציע לך לסיים את יא' קודם כל לפני שאני מתבטא על הנאציזם כי זה החומר של יא' בהיסטוריה.
היכן הורגים ערבים? יש לך בכלל משוג על מה אתה מדבר?
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
ליאור: דרגונייט לא יפחיד קטרפי, ובטח שלא קווילבה, דרגונייט בעל כרס גדולה, קווילבה מגניב, לא אכפת לי כמה הוא חזק, הוא מגניב, ואין מתחרה לו בשוסיות D::::Originally posted by The Dudi@Sep 28 2009, 09:17 PM
WTF !
עסיתי 2 עידכונים למשחק והלכתי ......
ניתאי
אח שלי לא מפגר , הוא יודע שיש לי שגיעות כתיב .....
דודי: כטיבה וכנאות זה לא שגיאות קלות...
אני יתחיל להיות פעיל בסוכות!Originally posted by idan456@Sep 28 2009, 09:22 PM
היי דבר ראשון:
מה קורה כולם?!
דבר שני:
לא הייתי הרבה זמן כי היו לי בגרויות!
אני כבר מתרגם פרקים של פוקימון (מיפנית לעברית) למי שביקש ממני!
הלו דרגונייט אפס לעומת ג'ולטיאון שלי שמחסל אותו במכת טנדרבולט אחת וגם מול הפרליגאטור שלי שמוריד לו תצורה בקרן קרח,וקיואילבה שלא נדבר איך הוא משתין מפחד כהזנב אקווה של פרליגאטור מתקרב אליו =]אולי אני ישנה כינוי ל The Feraligatro אם ככה כותבים פליגאטור באנגלית
נורג
להשאיר את הפורום פתוח
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
דרגוייט לא מספיק להפחיד קטרפי, בכל מקום שדרגונייט עבר קטרפים נמצאו מעוכים ;)Originally posted by ~nitay~@Sep 28 2009, 09:24 PM
ליאור: דרגונייט לא יפחיד קטרפי, ובטח שלא קווילבה, דרגונייט בעל כרס גדולה, קווילבה מגניב, לא אכפת לי כמה הוא חזק, הוא מגניב, ואין מתחרה לו בשוסיות D::::
דודי: כטיבה וכנאות זה לא שגיאות קלות...
אתה אומר שקווילבה יותר מגניב מדרגונייט?! אני מודה שהוא מגניב אבל דרגונייט הוא מאגניב!
ואין לו כרס -_-
כן זאת הייתה טעות רציניתOriginally posted by The Dudi@Sep 28 2009, 09:25 PM
נורג
להשאיר את הפורום פתוח
אני מבטא את הדעה שלי על מה שאני יודע, אתה בכתה יא'? אתה למדת? בקיא בנושא? שיהיה לך בכיף. אני אומר מה שאני חושב, זאת הדעה שלי. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%...8.D7.99.D7.9D_2Originally posted by Aviv@Sep 28 2009, 09:23 PM
"אבל אחרי זה מתפלאים למה שונאים אותנו כשאנחנו הורגים ותוקפים ערביים, או כשזורקים אבנים על הומואים ותוקפים אותם, זה בדיוק כמו הנאציזם. "
אין לך מושג בגרוש מה זה נאציזם, אני מציע לך לסיים את יא' קודם כל לפני שאני מתבטא על הנאציזם כי זה החומר של יא' בהיסטוריה.
היכן הורגים ערבים? יש לך בכלל משוג על מה אתה מדבר?
נכון, זה לא משתווה ל-6 מיליון שנהרגו, אבל זה לא אומר שזה כלום ושזה לא חשוב.
ספוילר
אוקיי...Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 09:25 PM
הלו דרגונייט אפס לעומת ג'ולטיאון שלי שמחסל אותו במכת טנדרבולט אחת וגם מול הפרליגאטור שלי שמוריד לו תצורה בקרן קרח,וקיואילבה שלא נדבר איך הוא משתין מפחד כהזנב אקווה של פרליגאטור מתקרב אליו =]אולי אני ישנה כינוי ל The Feraligatro אם ככה כותבים פליגאטור באנגלית
תן לי להבין משהו....
אתה מעשן ופאקינג מתעניין בפוקמונים?!
מצטער אחי, הגעתי למסקנה שאתה נסחף אחרי החברה שלך ו\או משקר, זה פשוט לא מסתדר לי
פראליגאטר* Feraligatr* ומישהו כבר תפס את הכינויף אני רציתי אותו אבל הוא כבר בשימושOriginally posted by ~JolTeoN~@Sep 28 2009, 09:25 PM
ספוילר
ניתאי
זכותו של רומה לאוהוב פוקימונים
ורומה
אני יכול לבקש מימך משו
בבקשה תפסיק לעשן
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אי אפשר בכלל להשוות אפילו רצח רגיל על פי שנאה כזו ואחרת לרצח שנעשה על ידי הנאצים, ושוב, איפה לטענתך "נהרגים ערבים" במדינה?Originally posted by איש האבטיח@Sep 28 2009, 07:27 PM
אני מבטא את הדעה שלי על מה שאני יודע, אתה בכתה יא'? אתה למדת? בקיא בנושא? שיהיה לך בכיף. אני אומר מה שאני חושב, זאת הדעה שלי. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%...8.D7.99.D7.9D_2
נכון, זה לא משתווה ל-6 מיליון שנהרגו, אבל זה לא אומר שזה כלום ושזה לא חשוב.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
חזרתי
הצום היה קל
אבל שעה אחרי שנגמר הצום הקאתי את מה שאכלתי שהסתיים הצום
קולה ותה ביחד פעם שניה זה לא כזה טעים
And If You Don't Know, Now You Know
כרס!!!Originally posted by Dragonite!!!@Sep 28 2009, 09:26 PM
דרגוייט לא מספיק להפחיד קטרפי, בכל מקום שדרגונייט עבר קטרפים נמצאו מעוכים ;)
אתה אומר שקווילבה יותר מגניב מדרגונייט?! אני מודה שהוא מגניב אבל דרגונייט הוא מאגניב!
ואין לו כרס -_-
כרס!@!@!@!@
כרס!@##E@#$@#$#%#T
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)