שלום, הצוציקים הלכו?
שלום, הצוציקים הלכו?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
זה יותר גרוע
עברתי את הודעה 888
לא ממש.Originally posted by The Chuna@Sep 29 2009, 12:25 AM
שלום, הצוציקים הלכו?
משוואות!![]()
ספוילר
הנה נדב:
![]()
אני הולך
משעמם כאן מדי
ביי כולם
אוי אוי אוי, נחזור עוד שעה.Originally posted by איש האבטיח@Sep 28 2009, 10:26 PM
לא ממש.
משוואות!![]()
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
היית מת שאני אהיה אימו עם פוני מגעיל כזה @:Originally posted by Suicide@Sep 29 2009, 12:27 AM
הנה נדב:
![]()
ספוילר
אני לא יכול למות.Originally posted by איש האבטיח@Sep 29 2009, 12:28 AM
היית מת שאני אהיה אימו עם פוני מגעיל כזה @:
ואני כבר לא יודע למה לצפות..
אז כולה כתבתי בכל הודעה "משוואות" ואז עשיתי "Originally posted by Suicide@Sep 29 2009, 12:28 AM
אני לא יכול למות.
ואני כבר לא יודע למה לצפות..", ביג דיל. זה לא הופך אותי למוזר (תקן אותי אם אני טועה ><).
אז כן, מתמטיקה זה קצת מעניין (אבל מדעים יותר), וכן, אני חנון, וכן, אני חרשן, אבל אני בהחלט לא אימו! :angry:
ספוילר
זה לא ביג דיל אבל אתה חופר עם זה וזה נמאס ולא מצחיק..Originally posted by איש האבטיח@Sep 29 2009, 12:31 AM
אז כולה כתבתי בכל הודעה "משוואות" ואז עשיתי "", ביג דיל. זה לא הופך אותי למוזר (תקן אותי אם אני טועה ><).
אז כן, מתמטיקה זה קצת מעניין (אבל מדעים יותר), וכן, אני חנון, וכן, אני חרשן, אבל אני בהחלט לא אימו! :angry:
אבל זאת לא סיבה להשוות אותי לאימוOriginally posted by Suicide@Sep 29 2009, 12:32 AM
זה לא ביג דיל אבל אתה חופר עם זה וזה נמאס ולא מצחיק..
ספוילר
שיהיה.. B)Originally posted by איש האבטיח@Sep 29 2009, 12:32 AM
אבל זאת לא סיבה להשוות אותי לאימו
איך נורג היה אומר? "פגעת בכבודי, אני עוד אזיל דמעה.", אבל אני שונא אותו, אז זאת לא דוגמא טובה.Originally posted by Suicide@Sep 29 2009, 12:33 AM
שיהיה.. B)
אז...
איך עומר היה אומר?
"זה לא היה נחמד מצידך."
אני מצפה להתנצלות -_-
ספוילר
גם אני שונא את נורג.Originally posted by איש האבטיח@Sep 29 2009, 12:35 AM
איך נורג היה אומר? "פגעת בכבודי, אני עוד אזיל דמעה.", אבל אני שונא אותו, אז זאת לא דוגמא טובה.
אז...
איך עומר היה אומר?
"זה לא היה נחמד מצידך."
אני מצפה להתנצלות -_-
תמשיך לצפות..
הינה אני באמצע עם הנייק השחור[כובע] זמהטיול השנתי אני יודע שאני בפוזה מוזרה ותכירו זו הכיתה המאפנה שלי לא כולם הרוב[מאפנים]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)