Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32
  1. JONY_BOY
    Guest
    שמתי לב שיש חידון אהבקות ופותח הנושא שואל שאלות יותר מידי קלות שאני אפילו לא רוצה להשתתף באתגר שלו אני רואה אהבקות למעלה מ10 שנים אני רוצה לפנות לרותם או לאלירן או ליוסי שיתנו לי לפתוח נושא משלי על חידון אהבקות פותח הנושא אמר כמה פעמים שהוא ישאל כמה שאלות ואז ילך וישאל שוב ואז ילך אני מוכן לעשות שאלות רבות במקום שאלה שאלה ככה ואולי גם לעשות שאלות אמרקאיות שלכל שאלה תהיה 4 תשובות אז רותם יוסי או או אלירן אתם מרשים לי לפתוח חידון אהבקות בעצמי?תהיו בטוחים שהשאלות שלי יהיו על רמה גבוהה לא כמו פותח הנושא הזה שכל אחד יודע את התשובות לשאלות שלו מה אתם אומרים?דרך אגב אני שמח שלא החלפתם מנהל ראיתי שהוא רצה להיות מנהל של ספורט ואהבקות אבל זה לא נקרא השקעה להעתיק הורדות מפורום אחר ולתת קרדיט זה ממש לא השקעה בשביל לקבל ניהול הייתי מציע את עצמי לנהל את הפורום הזה אבל יש את איווי אז זה בלתי אפשרי קיצר מה אתם אומרים על מה שכתבתי בתחילת הטקסט?

• with great power comes great responsibility
    זה היה קשה לכל מי שהגיב החידון היה אחלה ואפילו השתתפתי
    אתה סתם מתנשא...

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by לוך ראשי@Sep 25 2009, 11:14 PM
    זה היה קשה לכל מי שהגיב החידון היה אחלה ואפילו השתתפתי
    אתה סתם מתנשא...
    אני סתם מתנשא?זה שאתה לא מבין באהבקות אז בטח שזה יהיה קשה לך אתה לא מבין?אני רואה 10 שנים ומעלה אהבקות עוד מתקופת WWF וגם WCW וגם WWE עד היום השאלות שלו קשות רק למי שלא מבין באהבקות או לא ראה את זה בעבר .

מה אני יגיד לך...
    כל הכבוד כפרה שאתה רואה 10 שנים האבקות (ועדיין לא רושם תשם נכון)
    אבל החידון צריך להתאים את עצמו לרמה בפורום...

תעשה חידון משלך אם בא לך אני לא מבין תבעיה...

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by לוך ראשי@Sep 25 2009, 11:19 PM
    מה אני יגיד לך...
    כל הכבוד כפרה שאתה רואה 10 שנים האבקות (ועדיין לא רושם תשם נכון)
    אבל החידון צריך להתאים את עצמו לרמה בפורום...

תעשה חידון משלך אם בא לך אני לא מבין תבעיה...
    אז מה אתה רוצה שאני יעשה סקר לראות מאיזה שנה כל אחד פה רואה האהבקות?זה לא רציני תאמין לי בפורומים אחרים אני שאלתי שאלות בחידונים או שאפשר לעשות הצעה עכשיו זה שעשה את החידון אז הנושא שלו הגיע ל3 עמודים נכון?אפשר לעשות משהו כזה שהנושא שלו יגיע ל5 עמודים ינעלו לו את הנושא ואז אני יפתח נושא חידות בעצמי ששלי יגיע ל5 עמודים אז מישהו אחר יפתח נושא חידון של WWE וככה יהיה יותר פעילות אבל ההצעה הזאת רק באישור של רותם .

רותם לא יאשר את ההצעה הזאת כמו שאני מכיר אותו...
    תפתח אחד חדש משלך אני לא מבין מה הבעיה,מה שיהיה יותר טוב יהיה יותר פעיל.

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by לוך ראשי@Sep 25 2009, 11:23 PM
    רותם לא יאשר את ההצעה הזאת כמו שאני מכיר אותו...
    תפתח אחד חדש משלך אני לא מבין מה הבעיה,מה שיהיה יותר טוב יהיה יותר פעיל.
    בנתיים פתחתי דברים יותר מענינים בפורום של אהבקות וספורט לך תיראה בעצמך מה הבאתי שם פתחתי לפחות 10 נושאים שמאוד יענינו פה את מי שאוהב WWE או טניס או כדורגל או כדורסל. ואני לא יעשה חידון בזמן שיש אחד אחר חוץ מזה ששלו זה בנעוץ אני פשוט משוכנע שיש לי שאלות יותר מאתגרות מאשר לשלו זה הכל.

• היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    עומר אומרים היאבקות ולא האבקות...
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

• JONY_BOY
    Guest
    בנתיים חוץ מהחידון שאמרתי שאני רוצה לעשות החלטתי לקחת על עצמי אחריות ולהשקיע בתת פורום החדש שנפתח תסתכלו בעצמכם.

http://pokemons.co.il/forum/index.php?showforum=60

פתחתי הרבה נושאים גם על WWE גם על ספורט כללי אני מוכן להשקיע בפורום ויהיה אשר יהיה .

לדעתי ספורט לא פחות חשוב מהמשחקים של פוקמון או כל מה שקשור לפוקמון תסכימו איתי אה?אפשר לתרום לעשות מדריכים למשחקים של פוקמון לדבר בפורום סדרות וסרטים ובהחלט גם לקדם את פורום הספורט ואני יוכיח לרותם שהוא לא הצטער או התחרט שהוא נתן צאנס לתת פורום הזה ניראה מי ישקיע יותר אני או איווי מנהל הפורום ככה שכולם יראו שאצלי ספורט זה אחד הדברים הכי חשובים בחיי.מה גם שלפני 6 שנים השתתפתי באליפות הארץ בשחייה כן כן שמעתם נכון ככה שאצלי ספורט זה האתגר האמיתי של החיים.

• היכל התהילה
    מעבר ללהבין בספורט, מנהל צריך להיות בן אדם שהתכונה הבסייסת שלו היא כתיבה נכונה כך שיוכל לתת דוגמא למשתמשים אחרים, יש לך המון שגיאות כתיב.
    אביב

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Aviv@Sep 26 2009, 01:00 AM
    מעבר ללהבין בספורט, מנהל צריך להיות בן אדם שהתכונה הבסייסת שלו היא כתיבה נכונה כך שיוכל לתת דוגמא למשתמשים אחרים, יש לך המון שגיאות כתיב.
    איפה אתה רואה שגיאות כתיב?אתה טועה בענק אין לי שגיאות כתיב אתה אולי לא יודע לקרוא והייתי מצפה ממך דווקא מאחד שתרם ונמצא פה הרבה מפרגן ולא מעיר הערות כמה הערות אתה מעיר למשתמשים אני שם לב גם שהייתי בבאן אתה פשוט חושב רק על עצמך ולא מסוגל לפרגן לאנשים שמשקיעים המון בפורום ורוצים לתרום מעצמם לכל טובת קהילת הפורום אתה בכלל יודע בן כמה אני?אומנם אני כותב הרבה אבל בלי שגיאות כתיב תאמין לי.

דבר אחד אני יכול להגיד לך שאני כותב הרבה אני לא עושה סימני פיסוק זאת הבעיה שלי אבל אין לי שגיאות כתיב אבל תאמין לי השקעה מרובה ולתת את הנשמה בפורום שאתה אוהב ורוצה להשקיע בו זה לא פחות חשוב מסימני פיסוק וכאלה .

• היכל התהילה
    הבא נתחיל?

"ואני יוכיח לרותם "-אומרים אוכיח, לא יוכיח, הוא יוכיח ולא אתה.
    "שהוא לא הצטער או התחרט "-יצטער ויתחרט, בעבר הוא התחרט? אתה אומר שרותם לא התחרט בעבר?...

ואם אתה רואה אותי מבקר אז אתה רואה ניסיונות לשיפור הפורום אבל אני לא מוכרח להגיב על מה שאמרת מכיוון שזוהי שטות ש"אני חושב רק על עצמי" וכל מה שרשמת.
    אביב

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Aviv@Sep 26 2009, 01:12 AM
    הבא נתחיל?

"ואני יוכיח לרותם "-אומרים אוכיח, לא יוכיח, הוא יוכיח ולא אתה.
    "שהוא לא הצטער או התחרט "-יצטער ויתחרט, בעבר הוא התחרט? אתה אומר שרותם לא התחרט בעבר?...

ואם אתה רואה אותי מבקר אז אתה רואה ניסיונות לשיפור הפורום אבל אני לא מוכרח להגיב על מה שאמרת מכיוון שזוהי שטות ש"אני חושב רק על עצמי" וכל מה שרשמת.
    תכתוב מה שאתה רוצה אין לי שגיאות כתיב קח בחשבון שאם קוראים הכל ולא חשוב מי כותב אז אפשר לקרוא ולהבין אני ראיתי פה משתמשים שהם דיברו בצורה כזאת שאי אפשר להבין כלום אבל אחרי שקוראים את השגיאות כתיב שלהם ומפעילים את ההיגיון אז אפשר להבין מה הם מנסים לקרוא ואני לא מתכוון לדון איתך על הנושא הזה על מנת שלא יהיה ספאם אני מאמין שעם רותם יוסי ואלירן יראו בעצמם של זמן ממושך כמה אני משקיע בתת פורום ספורט הם לא יפסלו אותי בתור מנהל אייך להגיד נכון אתה רוצה להיות מנהל?תוכיח את עצמך ותהיה ראוי לאחריות שמעליך ככה למדתי בצבא וזה אותו דבר גם בפורומים.ובקשר למילות תיקון שכתבת אני כתבתי ככה כי זה מנובא לעתיד לכן אמרתי מה שאמרתי לרותם.

• היכל התהילה
    עוד טעות....."אני מאמין שעם רותם" התכוונת להגיד שאם, עם-הכוונה לבעזרת משהו למשל, אם-בצורה היפותטית[קשה לי להסביר את המילים הם אמורות להיות ברורות במשמעותן]

אתה לא יכול לטעון שגם אם מישהו כותב עם שגיאות כתיב אז זה לא נורא ושאפשר להבין אותו...פשוט אל תשקר שאין לך שגיאות, זה מעצבן אותי שאתה משקר.
    אביב

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Aviv@Sep 26 2009, 01:18 AM
    עוד טעות....."אני מאמין שעם רותם" התכוונת להגיד שאם, עם-הכוונה לבעזרת משהו למשל, אם-בצורה היפותטית[קשה לי להסביר את המילים הם אמורות להיות ברורות במשמעותן]

אתה לא יכול לטעון שגם אם מישהו כותב עם שגיאות כתיב אז זה לא נורא ושאפשר להבין אותו...פשוט אל תשקר שאין לך שגיאות, זה מעצבן אותי שאתה משקר.
    לא זכור לי שבקשתי שתהיה המורה לספרות שלי אתה מתעצבן?יופי תילך לישון תאמין לי הסתכלתי כמה כינויים החלפת ואתה החלפת למעלה מ26 כינויים פאקינג ואתה פה משנת 2007 ואני ראיתי אותך עד היום רק בתור משתמש בהיכל התהילה אני לא זוכר שאתה אפילו היית משגיח או מפקח או מנהל ראשי וזה למה?כי כנראה אתה לא מתאים לתפקידים האלה מה גם שאמרתי לך שאין לי שגיאות כתיב ואני לא מוכן להוכיח לך כלום אתה לא שווה את זה שאני סתם יוציא עליך אנרגיות וכתיבה מרובה אתה ואני עשינו ספאם אבל אני רואה שאתה בכל זאת לא קולט מה שמסבירים לך אז שתהיה בריא ורד ממני טוב?עוד אחד בא לחנך אותי בדיחה .

• עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •