Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אני מצטער ג'ון, אבל בזמן שאתה כותב שגיאות כתיב וטוען אפילו בהודעה ההודעה בה כתבת שגיאה, שאתה לא שוגה, אתה יוצא הבדיחה.
    סליחה, אם היה לך מושג בעבר שלי בפורום היית יודע שאני עשיתי אולי 8 מהשינויים, כל השאר עשו לי חבריי לפורום שהיו בעמדות גבוהות.
    הייתי אדמין, ומה זה משנה בכל מקרה? ביקשתי ממך להגיד האם אני מתאים להיות בדרגת ניהול? אתה פשוט רואה איך אני מדגיש את השקר והטעות שלך ומנסה לתקוף אותי בצורה ילדותית...אתה בטוח שעברת צבא?
    ואגב, בכל פורום בעולם יכול להיבחר מנהל לא מתאים, כך שגם אם הייתי מנהל זה לא פוליסת ביטוח לשום יכולת שלי, כי יש בחירות מוטעות, רק זכור זאת.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Aviv@Sep 26 2009, 01:25 AM
    אני מצטער ג'ון, אבל בזמן שאתה כותב שגיאות כתיב וטוען אפילו בהודעה ההודעה בה כתבת שגיאה, שאתה לא שוגה, אתה יוצא הבדיחה.
    סליחה, אם היה לך מושג בעבר שלי בפורום היית יודע שאני עשיתי אולי 8 מהשינויים, כל השאר עשו לי חבריי לפורום שהיו בעמדות גבוהות.
    הייתי אדמין, ומה זה משנה בכל מקרה? ביקשתי ממך להגיד האם אני מתאים להיות בדרגת ניהול? אתה פשוט רואה איך אני מדגיש את השקר והטעות שלך ומנסה לתקוף אותי בצורה ילדותית...אתה בטוח שעברת צבא?
    ואגב, בכל פורום בעולם יכול להיבחר מנהל לא מתאים, כך שגם אם הייתי מנהל זה לא פוליסת ביטוח לשום יכולת שלי, כי יש בחירות מוטעות, רק זכור זאת.
    חביבי לידעתך בחודש מרץ אני יהיה בן 23 תפעיל היגיון ותבין לפי הגיל שאני עשיתי צבא ואני ממש לא תוקף אותך רק אני ממש לא אוהב משתמשים שבמקום שיראו משתמשים אחרים משקיעים את הנשמה ומביאים דברים טובים לפורום אז אותם משתמשים רק מעבירים ביקורת ולא מסתכלים על הצד החיובי ומסתכלים רק על הצד השלילי אתה טיפוס כזה נכון?תאמין לי שאם אתה היית במקומי ואני הייתי במקומך אתה לדוגמא היית משקיע בפורום ספורט מביא כתבות ראיונות והכל ורוצה להתקבל לניהול בגלל שאתה אוהב להשקיע ואתה מוכן לתת מעצמך 10 שעות בפורום כדאי שיהיה למען המשתמשים פה עיסוק שהם אוהבים וזה ספורט אבל אתה לא אתה מחפש את הצד הפחות חשוב וזה לחפש שגיאות כתיב אצל משתמשים אחרים ואתה פחות מסתכל על ההשקעה המטורפת שהם עושים למען כולם מה אני יגיד לך כל בן אדם יש לו את האופי שלו ואם זה האופי שלך והדרך שבה אתה נוהג למשתמשים אחרים אז באמת אביב שהשם ירחם זה מה שיש לי להגיד לך.

• משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    השאלות יותר מדי קלות לך אז אל תשתתף,בסך הכל היו רק איזה 5 שאלות וזה עדיין ברמה הקלה,אם לא הבנת אז המשחק עולה ברמה כל הזמן וזה אומר שעוד מעט יהיו שאלות קשות מאוד
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

• with great power comes great responsibility
    הצד החשוב זאת לא השקעה,הצד החשוב זה להתאים להיות מנהל.
    שים פסיקים לא הבנתי כלום ממה שאתה אומר...

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by לוך ראשי@Sep 26 2009, 08:22 AM
    הצד החשוב זאת לא השקעה,הצד החשוב זה להתאים להיות מנהל.
    שים פסיקים לא הבנתי כלום ממה שאתה אומר...
    אני לא עושה סימני פיסוק תקרא לאט ותבין כמו אחרים.

• ~TyLeR~
    Guest
    ג'וני בוי שאל שאלה לפתיחת חידון כלשהו המיועדת לפקחים ומעלה.

כל מי שמתחת לא יכול להחליט על כך או במקום הפקחים ומעלה.

הייתי חייב להעיר על כך.כל הדיונים האלה ללמה הוא לא יכול לפתוח ואתם חושבים כך או כך זה ספאם אחד גדול.

• with great power comes great responsibility
    Originally posted by CraZyCatMe@Sep 26 2009, 09:39 AM
    ג'וני בוי שאל שאלה לפתיחת חידון כלשהו המיועדת לפקחים ומעלה.

כל מי שמתחת לא יכול להחליט על כך או במקום הפקחים ומעלה.

הייתי חייב להעיר על כך.כל הדיונים האלה ללמה הוא לא יכול לפתוח ואתם חושבים כך או כך זה ספאם אחד גדול.
    ואתה פקח?
    ---
    שיבקש אישור לפתוח חידון ואין סיבה שלא יתנו לו...
    זה הכל הנושא הזה סתם מפגר.
    לא להגיב אחריי

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by לוך ראשי@Sep 26 2009, 09:05 AM
    ואתה פקח?
    ---
    שיבקש אישור לפתוח חידון ואין סיבה שלא יתנו לו...
    זה הכל הנושא הזה סתם מפגר.
    לא להגיב אחריי
    אני לא יפתח חידון שיש חידון אחר אתם התחלתם להתווכח איתי ועל מה אז אלכס צודק שאלירן או רותם או יוסי יקראו את מה שכתבתי בתחילת האשכול ויחליטו לגביי זה .

• היכל התהילה
    שאני אבין.
    אתה רוצה לפתוח חידון כולה?
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by TickTak@Sep 26 2009, 01:11 PM
    שאני אבין.
    אתה רוצה לפתוח חידון כולה?
    כן אבל אני רוצה לעשות חידון בזמן שאין חידון אחר אתה רוצה לתת כמה ימים לזה שפתח את החידון לפניי ואז שינעלו את שלו אחרי כמה וימים ואז אפתח במקומו?מה אתה אומר?או שאתה רוצה שיהיה 2 נושאים של חידונים?אבל זה יהיה לגמרי טיפשי תחליט אתה.מה שבטוח פותח החידון רוצה לעשות את החידון לבד הוא לא רוצה שיהיו ביחד איתו בקשר לשאלות אתה מבין?

• היכל התהילה
    אז לא.
    אני לא רואה שום בעיה בחידון הקיים, אף אחד לא פנה אליי או אל מישהו אחר בתלונות.
    אלא אם כן מי שפתח יגיד שהוא סוגר.
    הנושא פתור?
    Go ♥

לשעבר:
    ואולי גם בעתיד =]

• משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 26 2009, 03:14 PM
    כן אבל אני רוצה לעשות חידון בזמן שאין חידון אחר אתה רוצה לתת כמה ימים לזה שפתח את החידון לפניי ואז שינעלו את שלו אחרי כמה וימים ואז אפתח במקומו?מה אתה אומר?או שאתה רוצה שיהיה 2 נושאים של חידונים?אבל זה יהיה לגמרי טיפשי תחליט אתה.מה שבטוח פותח החידון רוצה לעשות את החידון לבד הוא לא רוצה שיהיו ביחד איתו בקשר לשאלות אתה מבין?
    אני רק התחלתי את החידון,היו בסך הכל רק 5 שאלות ומאתמול בלילה אף אחד לא הגיב כי הבאתי שאלה קצת יותר קשה,שנגיע ל20 שאלות אז אולי אני אתן גם לך לפתוח חידון ואני אנעל את שלי.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by TickTak@Sep 26 2009, 01:15 PM
    אז לא.
    אני לא רואה שום בעיה בחידון הקיים, אף אחד לא פנה אליי או אל מישהו אחר בתלונות.
    אלא אם כן מי שפתח יגיד שהוא סוגר.
    הנושא פתור?
    רק תגיד לי מתי אני יכול לפתוח חידון משלי שקשור לאהבקות אני רוצה לעשות שאלות מאתגרות בעצמי ומה אני יחכה ששלו יגיע ל20 שאלות כמו שהוא כותב?זה יכול לקחת חודשים שלמים מתי אתה רוצה שאני יפתח את החידון שלי אלירן?

• היכל התהילה
    מתי שהחידון שלא יהיה כושל.
    Go ♥

לשעבר:
    ואולי גם בעתיד =]

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by TickTak@Sep 26 2009, 01:28 PM
    מתי שהחידון שלא יהיה כושל.
    שזה אומר?למה שלא תעשה זמן מסויים לדוגמא שבוע ימים לכל אחד הוא פתח את הנושא אתמול אז עוד 6 ימים תנעל לו את הנושא אני יפתח עוד 6 ימים נושא חידון משלי ואז שלי יהיה פתוח שבוע ואחרי שבוע הוא ינעל ואז אחריי יהיה אותו דבר ככה כולם יהיו מרוצים ויוכלו לתת ידע למשתמשים פה מה אתה אומר על ההצעה?תחשוב שבוע שלם כל אחד עושה חידון אהבקות סבבה?

• עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •