Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 50
  1. JONY_BOY
    Guest
    הבן אדם הזה מביא לי עצבים ולא רבתי איתו אז לכן אני פונה אליו פה במשוב להנהלה הגבוהה תתחילו להרגיע אותו הוא שולח לי הודעה בפרטית אומר לי יש בנינו יריבות כי שנינו רוצים לנהל את התת פורום של ספורט ואהבקות ואמרתי לו שאני לא רוצה להיות מנהל רק בגלל שאני משקיע קודם כל יש את איווי מנהל אז לא צריך לדעתי מנהל נוסף והוא שולח לי הודעות בפרטי כמו תסתום את הפה שלך ואל תתפוס תחת על משתמשים אחרים וכל זה הוא חושב שאני הולך איתו ראש בראש על ניהול של פורום אהבקות וספורט והוא טועה בענק אין לו טקט בדיבור אם הוא מדבר כמו סתום את הפה וכאלה דברים אז תטפלו בו שירגיע עם הדיבור שלו.

• משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 26 2009, 10:03 AM
    הבן אדם הזה מביא לי עצבים ולא רבתי איתו אז לכן אני פונה אליו פה במשוב להנהלה הגבוהה תתחילו להרגיע אותו הוא שולח לי הודעה בפרטית אומר לי יש בנינו יריבות כי שנינו רוצים לנהל את התת פורום של ספורט ואהבקות ואמרתי לו שאני לא רוצה להיות מנהל רק בגלל שאני משקיע קודם כל יש את איווי מנהל אז לא צריך לדעתי מנהל נוסף והוא שולח לי הודעות בפרטי כמו תסתום את הפה שלך ואל תתפוס תחת על משתמשים אחרים וכל זה הוא חושב שאני הולך איתו ראש בראש על ניהול של פורום אהבקות וספורט והוא טועה בענק אין לו טקט בדיבור אם הוא מדבר כמו סתום את הפה וכאלה דברים אז תטפלו בו שירגיע עם הדיבור שלו.
    אני אתקן אותך,ההודעה ששלחתי לך הייתה הצעת ניהול משותף,אמרתי שיש בטח בין שנינו יריבות על ניהול כי שנינו ממש משקיעים אז הצעתי ששנינו ננהל ביחד,דבר שני תסתכל על התגובות שלך,"אתה לא מבין בכלל בWWE","החידון קל מדי","אתה לא קולט שלא אוהבים את זה?","מי שאל אותך בכלל על זה?אם אתה לא אוהב אז אל תכנס לנושאים בכלל,אני לא שלחתי לך הודעות פרטיות וקיללתי אותך או משהו והכל התחיל מהצעה שהצעתי לך,אלא אתה שולח לי אימוים שתתלונן לרותם וכאלו, רק אמרתי לך כמו עוד כמה משתמשים שתדבר יותר בכבוד ואל תתפוס תחת גם אתה חושב שאתה צודק,בסך הכל שנינו משקיעים בתת פורום הזה,וכמו שאתה פרסמת תלונה עלי אני יכול לפרסם תלונה עליך!
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Suicide@Sep 26 2009, 08:18 AM
    אני אתקן אותך,ההודעה ששלחתי לך הייתה הצעת ניהול משותף,אמרתי שיש בטח בין שנינו יריבות על ניהול כי שנינו ממש משקיעים אז הצעתי ששנינו ננהל ביחד,דבר שני תסתכל על התגובות שלך,"אתה לא מבין בכלל בWWE","החידון קל מדי","אתה לא קולט שלא אוהבים את זה?","מי שאל אותך בכלל על זה?אם אתה לא אוהב אז אל תכנס לנושאים בכלל,אני לא שלחתי לך הודעות פרטיות וקיללתי אותך או משהו והכל התחיל מהצעה שהצעתי לך,אלא אתה שולח לי אימוים שתתלונן לרותם וכאלו, רק אמרתי לך כמו עוד כמה משתמשים שתדבר יותר בכבוד ואל תתפוס תחת גם אתה חושב שאתה צודק,בסך הכל שנינו משקיעים בתת פורום הזה,וכמו שאתה פרסמת תלונה עלי אני יכול לפרסם תלונה עליך!
    אמרתי לך שאני משקיע בשביל הפורום ורותם אמר לך שלא צריך מנהל נוסף בפורום אז תפסיק להוכיח את עצמך ברגע שירצו מנהל יעשו בחירות אל תחשוב שכל העולם רוקד סביבך.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 26 2009, 10:23 AM
    אמרתי לך שאני משקיע בשביל הפורום ורותם אמר לך שלא צריך מנהל נוסף בפורום אז תפסיק להוכיח את עצמך ברגע שירצו מנהל יעשו בחירות אל תחשוב שכל העולם רוקד סביבך.
    אני לא חושב ככה,וזה שאתה בן 20 ומשהו לא נותן לך את הזכות להגיד לי את זה,אני מאוד משקיע שם ולא בגלל שאני רוצה להיות מנהל,זה נכון שאני מאוד רוצה להיות מנהל ולנהל את התת פורום הזה אבל זה כבר החלטה של רותם,עם הוא יחליט שהוא משנה מנהל אז אני אשמח ואם לא אני אמשיך להשקיע כמו שאני משקיע עכשיו.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Suicide@Sep 26 2009, 08:28 AM
    אני לא חושב ככה,וזה שאתה בן 20 ומשהו לא נותן לך את הזכות להגיד לי את זה,אני מאוד משקיע שם ולא בגלל שאני רוצה להיות מנהל,זה נכון שאני מאוד רוצה להיות מנהל ולנהל את התת פורום הזה אבל זה כבר החלטה של רותם,עם הוא יחליט שהוא משנה מנהל אז אני אשמח ואם לא אני אמשיך להשקיע כמו שאני משקיע עכשיו.
    אתה יכול להשקיע מצדי עד מחר אבל לפחות תדבר יפה ובנימוס למשתמשים פה .

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 26 2009, 10:33 AM
    אתה יכול להשקיע מצדי עד מחר אבל לפחות תדבר יפה ובנימוס למשתמשים פה .
    למשתמשים אני מדבר יפה מאוד,לא תמצא משתמש אחד שאני אדבר אליו לא יפה סתם,גם אתה דיברת אלי לא יפה אז לפני שאתה מעביר ביקורת ורץ להתלונן על אחרים,תבדוק מה הצד שלך בעניין.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Suicide@Sep 26 2009, 08:35 AM
    למשתמשים אני מדבר יפה מאוד,לא תמצא משתמש אחד שאני אדבר אליו לא יפה סתם,גם אתה דיברת אלי לא יפה אז לפני שאתה מעביר ביקורת ורץ להתלונן על אחרים,תבדוק מה הצד שלך בעניין.
    מה שתגיד וזהו אני לא מתכוון להגיב בנושא הזה רק אחרי שמישהו ממנהל ראשיי או מייסד יגיב יש מצב שאני ואתה משקיעים סתם בתת פורום הזה ויש שם רק ציפיה אחת מי יודע אולי זה היה טעות לפתוח את התת פורום הזה אבל כל עוד הוא פתוח אני ימשיך להביא דברים שקשורים לספורט את כל שאר התלונות והבעיות והדברים האחרים אני משאיר למי שאחראי על זה .

• משתמש מנוסה
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 26 2009, 10:38 AM
    מה שתגיד וזהו אני לא מתכוון להגיב בנושא הזה רק אחרי שמישהו ממנהל ראשיי או מייסד יגיב יש מצב שאני ואתה משקיעים סתם בתת פורום הזה ויש שם רק ציפיה אחת מי יודע אולי זה היה טעות לפתוח את התת פורום הזה אבל כל עוד הוא פתוח אני ימשיך להביא דברים שקשורים לספורט את כל שאר התלונות והבעיות והדברים האחרים אני משאיר למי שאחראי על זה .
    בעניין הזה אתה צודק,אנחנו מביאים מלא דברים ומשקיעים הרבה מאוד בתת פורום הזה ובקושי יש כניסות ותגובות,אז אולי זאת הייתה באמת טעות לפתוח את התת פורום הזה ואולי צריך לתת לו הזדמנות להצליח..בסך הכל הוא נפתח רק אתמול..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• היכל התהילה
    3 דברים:

1. אם אתם רוצים אי פעם לנהל משהו, וזה נאמר לכל אחד ממכם בנפרד ולשניכם ביחד. זו לא הדרך.
    אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים שרבים על 'מי יקבל ניהול' וזה בכלל לא שיקול שלכם.

2. השקעה זה לא פתיחת 5 טופיקים ביומיים הראשונים של הפורום, זה הרבה יותר מזה.
    השקעה זה לפתוח טופיקים מעניינים למשך תקופה ארוכה, לגרום לאנשים אחרים להגיב, ולהפעיל את הפורום.

3. אם המניע היחידי שלכם להשקעה זה ניהול ואתם מוכיחים את זה כרגע, אז בחיים לא יתנו לכם את זה.
    צריך באמת לרצות לעזור לפורום לפרוח ולא להתחרות מי משקיע יותר ומי לא. כי במצב הזה אף אחד לא מרוויח.

בהצלחה.

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Hit Man@Sep 26 2009, 08:55 AM
    3 דברים:

1. אם אתם רוצים אי פעם לנהל משהו, וזה נאמר לכל אחד ממכם בנפרד ולשניכם ביחד. זו לא הדרך.

השקעה זה לפתוח טופיקים מעניינים למשך תקופה ארוכה, לגרום לאנשים אחרים להגיב, ולהפעיל את הפורום.

3. אם המניע היחידי שלכם להשקעה זה ניהול ואתם מוכיחים את זה כרגע, אז בחיים לא יתנו לכם את זה.
    צריך באמת לרצות לעזור לפורום לפרוח ולא להתחרות מי משקיע יותר ומי לא. כי במצב הזה אף אחד לא מרוויח.

בהצלחה.
    אמרתי כבר שאני לא מעוניין לנהל את תת פורום אל תכניס לי מילים לפה זה לא מתאים לך אפשר להשקיע בשביל הקהילה גם בלי לקבל כלום בתמורה וזה מה שאני עושה.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 26 2009, 10:55 AM
    3 דברים:

בהצלחה.
    אני לא משקיע רק בשביל לנהל את הפורום,אני רוצה לנהל אותו ואמרתי לך את זה אפילו,אבל אני משקיע גם בלי קשר,ואנחנו מביאים הרבה דברים ואין כניסות,אין תגובות..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

• מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    אתם פותחים 45453535 נושאים ואפילו לא נותנים למשתמש אחד להגיב!

תסתכלו על הפורום!

http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=SF&s=&f=60

זאת השקעה?!

לא, יש לזה שם אחר: ספאם.

תתחילו להשקיע באמת מרצון להפעיל את הפורום, ולא כדי להתחרות מי משקיע ופותח יותר נושאים

• משתמש מנוסה
    אל תישכחו גם
    זה לא רק פורום אהבקות זה גם פורום ספורט , הרסתם אותו , תיראו פירסמתי נושא אתמול ב12 בלילה פירסמתי נושא , עכשיו הוא עמוד 3
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

• משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Sep 26 2009, 11:02 AM
    אתם פותחים 45453535 נושאים ואפילו לא נותנים למשתמש אחד להגיב!

תסתכלו על הפורום!

http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=SF&s=&f=60

זאת השקעה?!

לא, יש לזה שם אחר: ספאם.

תתחילו להשקיע באמת מרצון להפעיל את הפורום, ולא כדי להתחרות מי משקיע ופותח יותר נושאים
    צודק ם:

אני לא משקיע רק בשביל לנהל את הפורום,אני רוצה לנהל אותו ואמרתי לך את זה אפילו,אבל אני משקיע גם בלי קשר,ואנחנו מביאים הרבה דברים ואין כניסות,אין תגובות..
    זה בגלל שרב המשתמשים חושבים שזה רק להתאבקות X_X
    אתם סתם פותחים נושאים במהירות, משתמשים לא קוראים ולא מגיבים.
    חכו קצת. תנו למשתמשים לנשום כי פאק אתם סתם לוקחים מידע- שמים אותו כהודעה ומגיבים.
    זה לא הכי השקעה אתה יודע.. בכל מקרה תורידו את רף המהירוטת של פתחית הנושאים.
    תנו למשתמשים להגיב ואז להגיב גם.

או שפושט הנושאים האלה בכלל לא מעניינים אותם.. וזה רק אותכם
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

• JONY_BOY
    Guest
    בפעם האלף אני אומר אני מביא כל מה שקשור לספורט לפורום הזה רוצים לסדר אותו?בבקשה תעשו משהו כזה שיהיה נושא אחד לכדורגל שיהיה נושא אחד לכדורסל שיהיה נושא אחד לאהבקות שיהיה נושא אחד לספורט כללי כמו שחיה או כמו טניס וכאלה אני משקיע כי זה פורום ספורט ואני מביא כתבות ועידוכנים לכל מי שמתעניין בזה אני לא מביא דברים רק על הWWE אני משקיע כי אני אוהב ספורט וזה התחיל מלפני 6 שנים שהייתי באליפות הארץ בשחייה אז אומנם אנחנו פותחים הרבה נושאים אבל מה לעשות אני חובב ספורט ואני מביא נושאים ופותח כתבות והכל כדאי שאתם תהנו מזה אני לא עושה את זה בשבילי אלה בשביל כל קהילת הפורום.

• עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •