Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 51 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 757
  1. Kibō no chi
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 4 2009, 10:35 PM

נדב-
    אתה אפילו לא בעיר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך בדרכך ועובר בשביל ליד נחל קטן שעל גדותיו יושבות משפחות על ילדים האוכלות,צוחקות ונהנות מהיום המקסים שבחוץ.
    אתה מיסתכל סביבך ורואה מספר פוקימונים ליד המים, באוויר וכמה שנימצאים בחורשה הקטנה שבצד.

אסתכל על הפוקימונים שבחורשה ואחפש שם פוקימון מעניין לקרב.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    איציק-
    "ראית אותם?" היא שואלת. "כל האנשים האלה, אני מרחמת עליהם.." היא אומרת בשקט ומביטה על האדמה.
    "גם אנחנו ניתקע פה?" היא מוספה לשאול אחרי שקט מביך.

"אני מקווה שלא!" אני אומר מעט מודאג..
    "אבל בואי לא נחפש את היציאה!! ככה מצאתי אותך! פשוט לא חיפשתי!" אני מסביר לה..

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ניתאי-
    קלפה מתוסכלת מחוסר ההבנה שלך ועושה שוב. מצביעה על עצמה ואז על איפה שקלפייבל הייתה ועושה מין סימן שווה אחרי זה
    "את תגדלי להיות כזאתי?" אשאל אותה כשאני מעלה בראשי את קלפייבל וחושב כמה הן דומות

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תומר-
    אתה מכריז על פוקדותיך ראשון, מה שמותיר מספיק זמן לנערה לצוות על פוקימוניה. "פוליוירל תישתמש בקרן קרח על סאנקורן האנדאוור תטען קרן סולרית!" היא קוראת בקול.
    סאנקורן מתחיל לשאוב חיים מפוליוירל שמגיב בקרן קרח שפוגעת בה מאוד והיא נחלשת. מהצד השני האנדאוור מתחיל לטעון קרן סולרית.
    פוליוואג מנצל את ההיזדמנות ושולח בועות ופוגע בו מאוד.

90% 80%

VS.

60% 100%
    "סאנקורן תשתמש בצמיחה ואז תשתמש בשאיבת גיגה על פוליווירל ואתה פוליוואג תמשיך בהיפנוזה על שניהם ואז תשתמש בבועות על האנדאוור "אומר לשניהם .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 4 2009, 08:17 PM
    תמיר-
    "בוא נגדיר את זה ככה," הוא אומר באיטיות "אני אוהב לראות פונטציאל של צעירים ואני רוצה לעזור להם לצמוח ולהיתפתח. בכל מובן" הוא אומר ומיסתכל עליך מוזר.
    "בסדר" אני אומר משועשע, ולאחר מכן מסתובב וממשיך בדרכי, בודק לאן אני יכול ללכת כעת.

6. the bitch is back
    נדב-
    אתה מתחיל להיסתכל בחורשה ואתה מצליח לזהות מספר של פוקימונים.
    אתה מזהה רטטה (), שלוס (), זיגזגון (), סנטרט () ונינקדה () המטיילים בחורשה.

איציק-
    "זה הדבר הכי מטופש ששמעתי אי פעם!" היא קוראת בכעס שבדיוק ברק גדול חוצה את השמיים.
    "אם אנחנו לא מחפשים את היציאה את מה נחפש?" היא שואלת ומסתכלת עליך מבט מלא בכעס.

ניתאי-
    קלפה מתייאשת מנסיונות להסביר לך ומשלבת את ידיה בכעס ומצידה את פרצופה הצידה ממך. לפתע אתה רואה מולך ילד קטן, המזכיר לך מישהו אבל אינך יכול להצביע בוודאות מי "שלום" הוא אומר בשקט.

תומר-
    "פוליויל תישתמש בסתירה כפולה על פוליוואג האנדהאוור תשחרר את הקרן סולרית על פוליוואג!" קוראת הנערה.
    סאנקורן מישתמשת בגדילה, וההתקפה המיוחדת שלה גדלה ואז מישתמשת בשאיבת מגה ושואבת חיים מפוליוואג שבינתיים קופץ על פוליוואג עם סתירה כפולה, ופוגע בו שלוש פעמים.
    פוליוואג מנסה לשלוח היפנוזה, אבל עף אחורה מהקרן הסולרית של האנדהאוור.

80% 80%
    VS.

60% 60%

"אתה חייב יותר תחכום ילד" אומרת הילדה בקצרה "פוליוירל קרן קרן על הסאנקורן, האנדאוור תשתמשי בגחלת על סאנקורן!" היא קוראת.

תמיר-
    אתה מיסתכל סביבך ורואה מספר מסעדות קטנות לצד הנחל, חורשה קטנה עם פוקימונים, כמה בני נוער המשחקים עם הפוקימונים שלהם והמך של השביל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 4 2009, 11:45 PM
    תמיר-
    אתה מיסתכל סביבך ורואה מספר מסעדות קטנות לצד הנחל, חורשה קטנה עם פוקימונים, כמה בני נוער המשחקים עם הפוקימונים שלהם והמך של השביל.
    אני צועד עם ההמשך של השביל, וברגע שאני מוצא מקום קטן ובודד אני עוצר שם ובודק אם הוא טוב לאימונים.

8. Kibō no chi
    נדב-
    אתה מתחיל להיסתכל בחורשה ואתה מצליח לזהות מספר של פוקימונים.
    אתה מזהה רטטה (), שלוס (), זיגזגון (), סנטרט () ונינקדה () המטיילים בחורשה.

"שלוס!" אצעק ואגיד ללארוויטאר לתקוף אותו בנשיכה, לטנגלה בספיגה ולאזוריל בהצלפת זנב.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים

איציק-
    "זה הדבר הכי מטופש ששמעתי אי פעם!" היא קוראת בכעס שבדיוק ברק גדול חוצה את השמיים.
    "אם אנחנו לא מחפשים את היציאה את מה נחפש?" היא שואלת ומסתכלת עליך מבט מלא בכעס.

"בואי נחפש איזה פוקימון מגניב.." אומר לך ואנסה להרגיע אותה..
    "ראית כבר את הטוגאפי שלי?!" אציג אותו בפניה בזמן שאנחנו מתקדמים...

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 3 2009, 09:51 PM
    אליעד-
    אתה זורק פוקדור ריק מהחגורה שלך על פוצ'יאנה המעולף. פיצ'ו מאושר מניצחנו מקפץ לידך ומחכה לראות מה יקרה.
    הפוקדור בולע את פוצ'יאנה ומתחיל להיתנדנד במקום וכעבור מספר נידנודים הוא מאשר לך שתפסת את פוצ'יאנה!
    פיצ'ו ואתה צורחים מרוב אושר ופיצ'ו קופץ אליך ונותן לך חיבוק גדול. אתה לוקח את הפוקדור של פוצ'יאנה ושם אותו על חגורת הפוקדורים שלך.

"יש!, כל הכבוד פיצ'ו" אופוץ באושר ואחבק את פיצ'ו, ואז אני אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאה את פוצ'יינה.

11. משתמש מנוסה
    שם בפורום:פיקצו 1
    שם במשחק:בן
    רקע: בן הו בן למישפחה שאתופה בופוקמונים אבין אוזר מנהל מכון אימו אחרית על שמורת תבה לפוקמונים אחיב אגדול מאמן פוקמונים מוביל אחותו אגדולה מתעמת בחירה ויש לו דוד שהוא מבדל ממדש טוב
    אופי: בן הוא ילד חברותי בעל הומר רב
    פוקימון התחלתי: טוטודיל
    מראה:בן:בן הוא בגובה ממוצה שאר חון אינעיםן כחולות ים בעל גטף חסון
    הערות ובקשות:אין
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>
    פיקצו זה שמי
    ופוקימון זה אני</span></span>

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פוקימון האתר הישראלי</span></span>

12. A little MONSTER
    שם: <=====
    אפשר לשמור מקום להרשמה אם תפתח עוד מקום למשתמשים בלילה הלבן?

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תומר-
    "פוליויל תישתמש בסתירה כפולה על פוליוואג האנדהאוור תשחרר את הקרן סולרית על פוליוואג&#33;" קוראת הנערה.
    סאנקורן מישתמשת בגדילה, וההתקפה המיוחדת שלה גדלה ואז מישתמשת בשאיבת מגה ושואבת חיים מפוליוואג שבינתיים קופץ על פוליוואג עם סתירה כפולה, ופוגע בו שלוש פעמים.
    פוליוואג מנסה לשלוח היפנוזה, אבל עף אחורה מהקרן הסולרית של האנדהאוור.

80% 80%
    VS.

60% 60%

"אתה חייב יותר תחכום ילד" אומרת הילדה בקצרה "פוליוירל קרן קרן על הסאנקורן, האנדאוור תשתמשי בגחלת על סאנקורן&#33;" היא קוראת.
    פוליוואג תשתמש בבועות על מנת לעצור את שתי המתקפות ואתה סאנקורן תנסי להתחמק ואז להשתמש בהשרשה על פוליווירל "אומר לשניהם בזמן שאני חושב מה לעשות .
    ----------
    היכולת של פוליוואג עובדת פה נכון O:?
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ניתאי-
    קלפה מתייאשת מנסיונות להסביר לך ומשלבת את ידיה בכעס ומצידה את פרצופה הצידה ממך. לפתע אתה רואה מולך ילד קטן, המזכיר לך מישהו אבל אינך יכול להצביע בוודאות מי "שלום" הוא אומר בשקט.
    "אני מכיר אותך?" אשאל אותו ואנסה לטפס על אחד מקירות המבוך, כדי שאוכל לראות דרך מלמעלה

15. the bitch is back
    נדב-
    אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך וקורא לשלוסץ
    שלוס מיסתכל עליך מותע, מנסה להבין מה קורה לפתע, לרביטר קופצת עליו עם נשיכה ומתחילה לגרור אותו לשביל. באותו זמן, שלוס צורח וצווח מכאבים, מה שגורם לעשרות אנשים להיתקהל סביבך וקוראים בקולות בוז וגנאי לך. אתה מיתעלם מהם וממשיך בשלך. תור טנגלה והוא קופץ קדימה ומישתמש בספיגה, מה שמאוד מחליש את שלוס ואז אזוריל יוצאת עם הצלפת זנב ומורידה את ההגנותיו.

45%

VS.

100% 100% 100%

הקהל ממשיך בקריאות הבוז שלו כלפיך.

איציק-
    "מאיפה מצאת אותו?" היא שואלת ומיתבנוננת בטוגפי שלך שמתחיל לפהק מעייפות. "מעניין באמ איפה כל הפוקימונים" היא מוסיפה ולפתע אתה שומעים צעקה בטנה ולפניכם מיתעופפת לה סייטר () המחיזקה משהו בידייה, זה ניראה כמו גולה גדולה וורודה, ואחריה מקפצץ ספוינק(), מבלי הגולה שלו, רץ אחריה בצעקות וקריאות.

אליעד-
    אתה הולך למרכז פוקימונים, שנימצא מטר ממך, האחות ג&#39;וי פונה אליך "ראיתי את כל הקרב הייתי רוצה לתת לך את זה" היא אומרת ומוציאה דיסק קטן "אם תיתן את זה לאחד מהפוקימונים שלך הוא ילמד צוות כפול" היא מוסיפה בחיוך ומגישה לך את הדיסק. "אז לרפא?" היא שואלת בחיוך.
    אתה נותן לה את הפוקדורים שלך ואחרי מספר דקות הפוקימונים שלך בריאים ושלמים.

תומר-
    יש לו שתיים~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג שולח בועות ועוצר את שתי המתקפות. הבועות הורסות את האש ואילו הקרן קרח מקפיאה את הבועות והן הופכות לכדורי קרח.
    סאנקורן מישתמשת בהשרשה, ומוציאה שורשים לתוך האדמה ומעלה לעצמה חיים.
    "מה קורה פה?&#33;" קוראת הנערה "פוליווירל אקדח מים על פוליוואג, האנדהאוור נשיכה על סאנקורן&#33;"

80% 80%

VS.

60% 65%

ניתאי-
    אתה מטפס על קיר אחד של המבוך ונעמד מעליו. המבוך ניראה שמיתפרס לכל מקום. אתה לא רואה אפילו את הכניסה יותר. אתה יורד בחזרה למטה "כולם מכירים פה" אומר הילד. "כי כל מיש שניכנס לפה הוא, הוא עצמו" אומר הילד במעורפל

פיקצו 1- גם אם אני אתעלם מכל השגיאות כתיב שכתבת.
    ביקשתי רקע של חמש שורות לפחות, אתה כתבת שורה מבלי ניקוד שלא קשור לשום דבר. הפוקימון התחלתי, למרות שאמרתי שאסור התחלתיים של המחוזות בחרת טוטדייל.
    לא רשום.

טל~
    אתה לא יכול לשמור, אבל אתה יכול לנסות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 19 מתוך 51 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •