Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 51 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 757
  1. Kibō no chi
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 7 2009, 01:25 AM
    נדב-
    אתה שולח את לארביטר שמנסה לעבור את האנשים שיש שם, אבל זה אבוד והיא נעמדת במקום ומיסתכלת עליך מעט מפוחדת מכל האנשים ששם. כולם בוחנים אותכם וממשיכים עם השאלות.
    "מה זאת אומרת אתה לא יודע מי זה?! אנחנו רוצים תשובות!" הם ממשיכים לצעוק ולדחוף אחרים.

"בואי לארוויטאר" אגיד וארים אותה בשביל שתפסיק לפחד.
    "אנחנו נגמור את זה ביום אחר, אפס" אוסיף ואתחיל לברוח משם אל כיוון המכון בעיר ג'נטה

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 7 2009, 12:12 AM

רונלד-
    תבחר פוקימון מהרבעייה שנישארה~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מקובל עליי" היא אומרת ומוציאה ליקיטונג ()
    "מוכן?" היא שואלת בחיוך.

VS.

"ליקי, תישתמש בסופרסוניק ואז ליקוק!" קוראת הנערה.
    ליקיטונג מישתמש בעל קולי ומצליח לבלבל את דאסקול ואז שולח את לשונו הארוכה ומעביר ליקוק על פרצופו של דאסקול.

100%

VS.

90% (מבולבל)

בידריל

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;

"פזילה וצל לילה בכל הכוח" אני פוקד."ברגע שהוא תוקף תשתמש בניטרול"אני לוחש לו"

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 7 2009, 01:10 AM
    תומר-
    מתוך הפוקדור יוצאת לדיאן () נחמדה למראה המיסתכלת עליך באימה ומנסה לחפש מישהו בחדר וכלא רואה אף אחד מתחילה לבכות.
    "לידאן מה קרה איבדת את המאמן שלך ?"אשאל אותו בזמן שאנסה להרגיע אותו .
    "אתה יודע מה ?מחר בבוקר נשאל את האחות גוי אם היא יודעת איפה המאמן שלך אוקי ?"אשאל את לידאן .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 7 2009, 01:10 AM
    תמיר ונדב-
    שניכם מחזירים על מתקפות כלפתע, ציפור ענקית חוצה את השמיים ומפזרת על החול.
    אתפ מיסתכלים ורואים שוב זהוב וצבעוני אחרי הציפור הענקית.
    אתם מיסתכלים אחד על השני, מופתעים ולפתע עדר של אנשים רצים לכיוונכם
    "ראיתם אותה? לאן היא עפה? אתם לא תפסת אותה נכון?" שואלים האנשים השונים בשילוב של זעם ושימחה.
    "לא ניראה לי שהם יודעים משהו" אומרת אחת מהם וגוררת אחריה את רוב האנשים משם שממשיכים לרוץ בעקבות הציפור הגדולה.
    אתם מיסתכלים אחד על השני מופצעים.
    שאר האנשים ממשיכים לשאול אותכם שאלות "איפה היא? מה עשיתם פה? אתם אחראים לזה?"
    "אחראים למה? אנחנו רק ערכנו קרב פוקימונים אחד נגד השני והיא הופיעה פתאום" אני אומר בבילבול "אלקיד, אתה בסדר??" אני בודק את מצבו.

5. A little MONSTER
    שם: <=====
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 7 2009, 01:25 AM

טל-
    תקבל רק אחרי שרונלד יבחר~ O:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "זה מהשתן של ויקטריבל" הוא אומר ומיסתכל עליך מוזר.
    "אלו מים מהמזרקה" הוא אומר ומצביע עליה ומיסתכל עליך מוזר.
    אתה מיתעלם ומוציא את הפוקידע שלך ומכוון על הפסל.
    הפוקידע קולט את התמונה ומגלה לך שזה דאלגיה () שליט הזמן.
    "יש פה גם כתובת מוזרה, אף פעם לא הצלחתי להבין אותה" הוא אומר ומקריא לך "מי שמוצא מבלי לחפש הוא מי שחיפש זמן רב מבלי למצוא." הוא מסיים לקרוא "מה זה ניראה לך אומר?"
    "רגע למה הפסל עכשיו של דיאגלה?"אני שואל אותו "אוליי מכיוון שדיאגלה
    שליט החלל אז..הדרכים כל הזמן משתנות" אני אומר "מי שמוצא מבלי לחפש הוא מי שחיפש זמן רב מבלי למצוא,רגע אתה היית פה הרבה זמן נכון?וחיפשת את היציאה אז אתה המחפש זמן רב בלי למצוא אז אוליי אני אמור ללמוד מהטעויות של עצמי..ולא לחפש את היציאה,חברה או פוקימונים&#33;"אני אומר וקם בהתלהבות "תודה רבה&#33;על הכל&#33;" אני צועק לא בזמן שאני רץ בדרכים אקראיות
    לא מחפש דבר.

6. the bitch is back
    נדב-
    אתה מרים את לארביטר ומעיף ממכל אנשים כדי לעבור "ילד תזהר&#33;" קוראים כמה אנשים בזמן שאתה דחוף אותם בכוח.
    אחרי כמה ניסיונות אתה מצליח להיתחמק מכל האנשים וחוזר לעיר, לבד בחושך. למרות כל הדברים שעברת ועשית, עדיין מלחיץ אותך ללכת לבד בחושך.
    כעבור חצי שעה הליכה אתה מגיע למכון העיר.
    הבניין המפואר שניראה כמו אולם כנסים מבחוץ, חשוך מבפנים ואין תשובה שאתה דופק על הדלת.
    אתה מבחין בשלט קטן &#39;שעת פעילות כל יום 08:00- 20:00" אתה מיסתכל בשעון ומגלה שכבר עשר בלילה.
    היום, אתה כבר לא תספיק לאתגר את המנהיג המכון.

רונלד-
    מתקפות מסוג רוח לא משפיעות על ליקיטונג :mellow:
    דאסקול מישתמש בפזילה, וההגנות של ליקיטונג יורדות "ליקי, חבטת גוף" היא קוראת וליקיטונג יוצא עם חבטת גוף אבל, משום מה, המתקפה לא עובדת על דאסקול. דאסקול מישתמש בצל לילה, אבל המתקפה הזאת גם לא עובדת על ליקיטונג.
    לפתע, הנערה קוראת "אוי, איזו טיפשה אני הם סוגים הפוכים, שום דבר מהמתקפות שלנו לא יעבדו אחד על השני&#33;" היא אומרת ומעבירה ציחקוק קטן. "אני מניחה שאין טעם להמשיך, או שאתה רוצה היא אומרת?" בחיוך מתנצל

תומר-
    בחיי תלמד לקרוא גופים>< לדיאן נחמדה&#33;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לאחר המון ניסיונות להרגיע את לדיאן, אתה מצליח והיא נירגעת וחוזרת לפוקדור שלה.
    אתה מוצא בחדרך מיטה זוגית ענקית, טלוויזית פלזמה, עם כבלים, מטבח ענקי עם מקרר מלא.
    אתה בודק את השירותים, והם הדבר הכי מפואר שראית מעודך.
    הכל מזהב ונחושת, מאובזר וריחני.
    השאלה היא מה תעשה קודם?

תמיר-
    "אז אתה לא יודע מה זה היה?" שואל אחד מהם שרושם בפינקסו כל מה שאתה אומר "אפשר ראיון אישי? מאיפה אתה בכלל?" שואל אותו בן אדם בזמן שאתה מרים את אלקיד בידייך "אתה מאמן מתחיל, זאת הפעם הראשונה שאתה רואה את הו-או? אתה יודע מי זה בכלל? מה אתה אומר על הרצח מהעיר ניו-טורטריק?" הוא שואל וממשיך.

טל-
    שידרגת צבע P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "חכה&#33;" הוא קורא לפתע "קח את זה, הוא יעזור לך" הוא אומר וזורק לך פוקדור גדול ואדום.
    אתה מתחיל לרוץ ברחבי המבוך, אבל הניסיונות שלא לחפש דבר, גורמים לך באמת לא לחפש שום דבר.
    השעות מיתחלפות במהירות והעונות מישתנות.
    המקום הזה מתחיל לעצבן אותך ברמות.
    לפתע, אתה מבחין במשהו ירקרק באחת מהפניות &#39;יציאה&#33;&#39; אתה חושב לעצמך והולך לשם.
    המקום, מה שלא מיתגלה כיציאה, אלא כגן ירוק ופירחוני ובסופו ביקתה קטנה, מארובתה , יוצא עשן וריח של בישול נהדף ממנה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 7 2009, 12:14 PM
    תומר-
    בחיי תלמד לקרוא גופים>< לדיאן נחמדה&#33;
    לאחר המון ניסיונות להרגיע את לדיאן, אתה מצליח והיא נירגעת וחוזרת לפוקדור שלה.
    אתה מוצא בחדרך מיטה זוגית ענקית, טלוויזית פלזמה, עם כבלים, מטבח ענקי עם מקרר מלא.
    אתה בודק את השירותים, והם הדבר הכי מפואר שראית מעודך.
    הכל מזהב ונחושת, מאובזר וריחני.
    השאלה היא מה תעשה קודם?
    סליחה באמת :@
    ----------
    &#39;נראה לי שאני הלך לישון &#39;אומר ואנסה להירדם במיטה המפוארת שלי .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 7 2009, 12:12 AM
    ניתאי-
    אתה מתחיל לחפש כיתוב ואתה מוצא שלט קטן ועליו רשום משפט אחד "מי שמוצא מבלי לחפש הוא מי שחיפש זמן רב מבלי למצוא." אתה מתחיל לטהות על מהות המשפוט כשאתה רואה תימרת עשן במרחק קצר ממך.
    "משפט מוזר.." אגיד לעצמי ואחזיר את כולם לפוכדורים, ואז אלך למקום שבו ראיתי את העשן

9. Kibō no chi
    נדב-
    אתה מרים את לארביטר ומעיף ממכל אנשים כדי לעבור "ילד תזהר&#33;" קוראים כמה אנשים בזמן שאתה דחוף אותם בכוח.
    אחרי כמה ניסיונות אתה מצליח להיתחמק מכל האנשים וחוזר לעיר, לבד בחושך. למרות כל הדברים שעברת ועשית, עדיין מלחיץ אותך ללכת לבד בחושך.
    כעבור חצי שעה הליכה אתה מגיע למכון העיר.
    הבניין המפואר שניראה כמו אולם כנסים מבחוץ, חשוך מבפנים ואין תשובה שאתה דופק על הדלת.
    אתה מבחין בשלט קטן &#39;שעת פעילות כל יום 08:00- 20:00" אתה מיסתכל בשעון ומגלה שכבר עשר בלילה.
    היום, אתה כבר לא תספיק לאתגר את המנהיג המכון.

"אוף. לא נורא לארוויטאר, נלך אל מרכז הפוקימונים לישון שם, בתקווה שלא יזהו אותי? או שאולי כדאי שנישן עוד פעם בחוץ?" אני אומר בזמן שאני חושב על זה שזה לא פיר שלארוויטאר תישן בחוץ כיוון שלא עשתה שום דבר, ובעצם גם אני לא.
    אלך אל מרכז הפוקימונים בתקווה שעכשיו הוא לא עמוס, ואבקש לישון באיזה חדר.

Spoiler ספוילר

10. A little MONSTER

טל-
    שידרגת צבע P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "חכה&#33;" הוא קורא לפתע "קח את זה, הוא יעזור לך" הוא אומר וזורק לך פוקדור גדול ואדום.
    אתה מתחיל לרוץ ברחבי המבוך, אבל הניסיונות שלא לחפש דבר, גורמים לך באמת לא לחפש שום דבר.
    השעות מיתחלפות במהירות והעונות מישתנות.
    המקום הזה מתחיל לעצבן אותך ברמות.
    לפתע, אתה מבחין במשהו ירקרק באחת מהפניות &#39;יציאה&#33;&#39; אתה חושב לעצמך והולך לשם.
    המקום, מה שלא מיתגלה כיציאה, אלא כגן ירוק ופירחוני ובסופו ביקתה קטנה, מארובתה , יוצא עשן וריח של בישול נהדף ממנה.
    יא לכבוד ה100 הודעות?:o
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מתקדם אל עבר הבקתה ודופק בדלת בזמן שאני חושב לעצמי:&#39;איזה ריח
    נעים עולה מן המקום הזה,כנראה מי שנמצא פה מבשל ממש טוב,רגע מעניין
    איזה פוקימון הוא נתן לי&#39; אני חושב ומחזיק בידי את אותו הפוכדור
    "פוכדור צא&#33;" אני צועק ומחכה בהתרגשות לראות איזה פוקימון קיבלתי"

11. משתמש מנוסה

רונלד-
    מתקפות מסוג רוח לא משפיעות על ליקיטונג :mellow:
    דאסקול מישתמש בפזילה, וההגנות של ליקיטונג יורדות "ליקי, חבטת גוף" היא קוראת וליקיטונג יוצא עם חבטת גוף אבל, משום מה, המתקפה לא עובדת על דאסקול. דאסקול מישתמש בצל לילה, אבל המתקפה הזאת גם לא עובדת על ליקיטונג.
    לפתע, הנערה קוראת "אוי, איזו טיפשה אני הם סוגים הפוכים, שום דבר מהמתקפות שלנו לא יעבדו אחד על השני&#33;" היא אומרת ומעבירה ציחקוק קטן. "אני מניחה שאין טעם להמשיך, או שאתה רוצה היא אומרת?" בחיוך מתנצל

"חחח את צודק" אני אומר."תחזור דסקול" אני פוקד."להתראות"אני אומר לה וממשיך בדרכי.

קיבלתי את הבידריל?

12. the bitch is back
    תומר-
    חושב זה עם &#39;-&#39; אומר זה עם "-"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נישכב במיטה המפוארת שלך ומנסה להירדם. למרות המיטה הנוחה שלך, קשה להרדם.
    ההיתרגשות של מסע, לבדך משגעת אותך.
    לבסוף אתה נירדם.
    אתה קם בבוקר, אחרי שינה טרופה ומגלה שהפוקימונים שלך מיסתובבים בחדר ומשוחחים עם לדיאן נימרצות.
    הם רואים אותך וקופצים על מיטתך באושר ומחייכים ומחבקים את לדיאן, שקופצת גם על מיטתך.

ניתאי-
    אתה מכניס את הפוקימונים שלך והולך בעקבות העשן. אחרי מספר נסיונות להגיע לשם, אתה מוצא ביקתה קטנה, עם גינת ירק. אתה דופק בדלת ואישה זקנה פותחת אותה
    "ומי אתה?" היא שואלת מחוייכת "חדש?" היא מוסיפה.

נדב-
    אתה מגיע למרכז הענק שוב, שנייה לפני שהאחות ג&#39;וי נועלת את הדלת.
    "טיפה מאוחר אתה לא חושב?" היא שואלת "המכונות ריפוי סגורות, מה תירצה?" היא מוסיפה.
    "חדר" אתה אומר בפשטות.
    "יש לי עוד חדר פנוי, הוא טיפה קטן אבל אני חושבת שתיסתדר" היא אומרת ומביאה לך מפתח לחדר
    "המעלית שם, אתה קומה 89" היא אומרת ומכוונת אותך.
    אתה עולה במעלית ומוצא את חדרך בקלות. החדר, שאמרה שקטן, הוא גדול פי שתיים מכל הבית שלך.
    אתה מופתא מהגודל ומהאיכות.
    החדר שמכיל סלון, מטבח, שירותים מפוארים ועוד שני חדרים גדולים ומאובזרים קורץ לך מאוד.
    המטבח מאובזר והמקלחת מדהימה, הכל נוצץ מניקיון ומזמין.
    אתה ניכנס לאחד מחדרים ומגלה מיטה עצומה, שיכולה להכיל בקלות חמישה אנשים וישאר עוד מקום.

טל-
    אליעד יצא מהמשחק ואת האפור אני בקושי רואה XP
    אתה זורק את הפוקדור לאוויר וממנו יוצא באטרפריי () דיי גדול שמתעופף באוויר ומיסתכל עליך בתמיהה

רונלד-
    "רגע&#33;" קוראת לפתע הנערה "תפסתי את הפוקימון הזה, והוא לא כ"כ מחבב אותי" היא אומרת "תרצה אותו?" היא שואלת ומוציאה בידריל () שיוצא מהפוקדור וניראה מעט מעוצבן על הנערה.
    הוא משלב את זרועתיו הקטנות ומזמזם לו בשקט. "הוא דיי חזק, אבל אני לא הכי רוצה אותו- או יותר נכון הוא אותי" היא מוסיפה וטיפה צוחקת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. Kibō no chi
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 7 2009, 02:05 PM

נדב-
    אתה מגיע למרכז הענק שוב, שנייה לפני שהאחות ג&#39;וי נועלת את הדלת.
    "טיפה מאוחר אתה לא חושב?" היא שואלת "המכונות ריפוי סגורות, מה תירצה?" היא מוסיפה.
    "חדר" אתה אומר בפשטות.
    "יש לי עוד חדר פנוי, הוא טיפה קטן אבל אני חושבת שתיסתדר" היא אומרת ומביאה לך מפתח לחדר
    "המעלית שם, אתה קומה 89" היא אומרת ומכוונת אותך.
    אתה עולה במעלית ומוצא את חדרך בקלות. החדר, שאמרה שקטן, הוא גדול פי שתיים מכל הבית שלך.
    אתה מופתא מהגודל ומהאיכות.
    החדר שמכיל סלון, מטבח, שירותים מפוארים ועוד שני חדרים גדולים ומאובזרים קורץ לך מאוד.
    המטבח מאובזר והמקלחת מדהימה, הכל נוצץ מניקיון ומזמין.
    אתה ניכנס לאחד מחדרים ומגלה מיטה עצומה, שיכולה להכיל בקלות חמישה אנשים וישאר עוד מקום.

"צאו החוצה כולם" אני אומר ומוציא את הפוקימונים.
    "יש לכם פה מיטה ממש נוחה שתוכלו לישון עליה. אם אתם עייפים לכו עכשיו, אני אכין לי איזה משהו מהיר לאכול" אגיד ואלך אל המטבח, אבדוק מה אפשר להכין לאכול, ואנסה לבשל לי איזה ארוחת חצות. אחרי זה אלך לישון על המיטה, מחובק עם לארוויטאר שוב.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה

רונלד-
    "רגע&#33;" קוראת לפתע הנערה "תפסתי את הפוקימון הזה, והוא לא כ"כ מחבב אותי" היא אומרת "תרצה אותו?" היא שואלת ומוציאה בידריל () שיוצא מהפוקדור וניראה מעט מעוצבן על הנערה.
    הוא משלב את זרועתיו הקטנות ומזמזם לו בשקט. "הוא דיי חזק, אבל אני לא הכי רוצה אותו- או יותר נכון הוא אותי" היא מוסיפה וטיפה צוחקת.
    "בשמחה,תודה לך" אני אומר לה ומחזיר את בידריל לפוקדור.אני הולך ומנופף לה לשלום.

15. A little MONSTER

טל-
    אליעד יצא מהמשחק ואת האפור אני בקושי רואה XP
    אתה זורק את הפוקדור לאוויר וממנו יוצא באטרפריי () דיי גדול שמתעופף באוויר ומיסתכל עליך בתמיהה

XDD שכחת שדפקתי בדלת:<
    ~~~~~~~~
    "וואו באטרפרי&#33;" אני אומר בתדהמה "נראה מה אתה יכול לעשות&#33;" אני אומר לו
    "מתקפת רוח על העץ ההוא" אני אומר ומצביע ועוד פעם דופק בדלת,חזק יותר.

עמוד 29 מתוך 51 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •