Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 51 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 757
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 8 2009, 03:51 AM
    תומר-
    מאוחר מידי, פוליוואג היתכסה בכל באבקת הרעל.
    אתה מיסתכל עליו והוא לא ניראה טוב בכלל.
    "צ'יקוריטה דחיפה!" קורא בני וצ'יקוריטה שלו, יוצא בדחיפה.
    פוליוואג מצליח להתעשת ולשלוח היפנוזה ומרדים את צ'יקוריטה ואז פוגע בה באקדח מים.
    צ'יקוריטה ישנה ולא ניראה שהמתקפה הזיזה לה כ"כ.

90% (רדום)

VS.

78% (מורעל)

"צ'יקוריטה תתעורר כבר!" קורא בני בזעם.
    "פוליוואג תתיז על עצמך קצת מים על מנת להתחזק ואז תשלח אקדח מים על ציקוריטה !"אומר לפוליוואג.
    "אם היא מתעורר תשתמש שוב בהיפנוזה"הוסיף לסיום.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 8 2009, 01:04 AM
    איציק-
    דאסקוט או קריקטון~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לאן נלך בדיוק?" שואלת אליס "בבקשה גיברתי אנחנו לא יודעים מי אלה הם. ניכנסנו למבוך הזה לפני כמה שעות ויצאנו עכשיו. היינו בדרכנו לקבל את תג המכון של העיר ג'נטה" היא אומרת בקול מיתחנן, שכנראה המיס את ליבה.
    "אתם באמת לא יודעים מה קרה?" היא שואלת ובוחנת אותך מחכה לתשובה.

דאסטוקס ><"
    ~~~
    "לא....." אני משיב ומוריד את הראש.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 8 2009, 01:04 AM
    תמיר-
    אתה מתחיל לחפש כניסה ומוצא אחרי מספר דקות, דלת ליד הפחי זבל.
    אתה דופק עליה ומגלה שהיא פתוחה.
    אתה ניכנס ומגלה שהלובי ריק לגמרי מאנשים או מפוקימונים.
    לפתע, אחות ג&#39;וי יורדת למטה עם כותנת לילה וצורחת למראך "גנב&#33; פושע&#33;" היא צורחת ורצה לכיוון פעמון חירום.

באסה הפסדתי את המרתון שלך מהלילה הלבן =[
    אמרתי לך שאני ב12 כבר לא פה והתחלת בדיוק אחרי שהלכתי XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"רגע חכי אני לא גנב&#33;&#33;" אני צועק לעברה ומנסה לעצור אותה "אני מאמן שניסה להיכנס מהדלת הקדמית אבל היא היתה נעולה ולא הבנתי למה אז נכנסתי מהאחורית"

4. the bitch is back
    ניתאי-
    "אתה צריך לצאת מפה, אני כבר סיימתי את חלקי בעולם" היא אומרת וניראת זקנה יותר "מאסתי בניסיונות חיפושים או חוסר חיפושים במקום הזה. אתה חייב לצאת עכשיו&#33;" היא אומרת וראשה נשמט על כתפה.
    אתה מיסתכל המום מגופתה הנוקשה והזוויות המוזרה של ראשה.

נדב-
    לארביטר מישתמשת שוב בגלישת אבנים על עלי הטער, אבל העלים פשוט חותכים את האבנים לחתיכות ופוגעים בלארביטר ישירות.
    לארביטר נהדפת לאחור, אינה מוכנה להפסיד ושולחת שוב גלישת אבנים על צ&#39;יקוריטה שניפגע.
    לארביטר צורחת, אבל לא ניראה שצ&#39;יקוריטה ניפגעה מזה.
    65% (מורעל)

VS.

70%

"תשמע, אם תצליח לנצח אני אוסיף גם אבן חלקה, מה דעתך?" בני שואל אותך ניראה משועשע מהמצב.

רונלד-
    אתה ניכנס לבניין המרכז ואתה מגיע ללובי ענק, בערך פי שלוש מהבית שלך, ומסביבך עשרות מאמנים ולא יותר מ- 30 אחיות ג&#39;וי שמיסתובבות ממקום למקום ועוד מספר לא מבוטל של אחות ג&#39;וי ליד דלפקים רגילים.
    אתה פונה לאחת "סליחה איפה המכון?" אתה שואל בשקט. "אתה יוצא החוצה וזה נימצא בצד השני של העיר, ממש ליד החנות" היא עונה לך והולת משם במהירות.

טל-
    לא נורא~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא החוצה בריצה ומוצא את עצמך על גדה של ים עצום מימדיים ובתוכו נימצאת להקה של גרידוסים בשלל הצבעים.
    ,,
    ולפניהם ניצא הגרידוס הכי ענק שראית איי פעם.
    הוא ניראה שונה יותר משאר הגרידוסים ואז אתה מבחין שהוא שחור וענק .
    הגרידוס הענק, ניראה שמדבר עם שאר הגרידוסים.
    לפתע הוא שולח קרן על ענקית לכיוון מספר מהגרידוסים, שלא משאירה מהם סימן.
    אתה פולט צעקת אימה ומיתחרט עליה אחרי שנייה כי הגרידוס מבחין בך ומתחיל לשחות לכיוונך במהירות ושולח קרן על ענקית.

תומר-
    אהבתי&#33; אם היא מתעורר&#33; XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג מישתמש בבועות ושואב מהן חיים ושולח אקדח מים על צ&#39;יקוריטה שמיתעורר.
    "היפנוזה&#33;" אתה קורא במהירות, אבל צ&#39;יקוריטה מתכונן לזה ומישתמש בעלי טער על פוליוואג ומצליח להיתחמק מהמתקפה.
    פוליוואג ניפגע מהמתקפה.

85%

VS.

55% (מורעל)

"אם תנצח אני אוסיף פרס קטן, מה דעתך?" שואל בני בחיוך וניראה כאילו הוא מסתיר משהו.

איציק-
    קיבלת&#33; XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אז שבו..." היא אומרת ומוזגת לכם עוד שוקו. "לפני מספר שנים, היתאחדו מנהיגי הצוותים רוקט,אקווה,מגמה,גאלקטיק עם מספר מובילים בתנועות ששלטו במחוז לפני שלושים שנה הנהורים, הצללים ואחוות הבנים וצירפו אליהם מספר גדול מאוד של מאמנים שהאמינו שיכולו להביס את צוות טוקסיק וצוות מיסטיקל, ששלטו עד לא מזמן." היא אומרת ומיתנשמת ומיד ממשיכה. "הם הצליחו למצוא איזה שלושה פוקדורים ובהם שכנו ארבע פוקימונים, אני לא זוכרת אותם כרגע, אבל הם הצליחו להשמיד מספר מחוזות ולבסוף הם חזרו לפה וכאן הגיעו מספר מאמנים והצליחו לעצור אותם בעזרת פוקימונים אדירים אחרים" היא מוסיפה "ההרס היה נוראי ומעטים שרדו ועכשיו אנחנו מנסים לשקם את עצמנו מחדש" היא מסכמת ומיסתכלת עליכם.

תמיר-
    קיבלת קריקטון&#33; D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "או- הא&#33;" היא אומרת ומפסיקה לצעוק "אני מניחה שאפשר לסדר משהו תלוי מה אתה צריך" היא אומרת ומיסתכלת עליך בתמיהה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 11 2009, 08:21 PM
    איציק-
    קיבלת&#33; XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אז שבו..." היא אומרת ומוזגת לכם עוד שוקו. "לפני מספר שנים, היתאחדו מנהיגי הצוותים רוקט,אקווה,מגמה,גאלקטיק עם מספר מובילים בתנועות ששלטו במחוז לפני שלושים שנה הנהורים, הצללים ואחוות הבנים וצירפו אליהם מספר גדול מאוד של מאמנים שהאמינו שיכולו להביס את צוות טוקסיק וצוות מיסטיקל, ששלטו עד לא מזמן." היא אומרת ומיתנשמת ומיד ממשיכה. "הם הצליחו למצוא איזה שלושה פוקדורים ובהם שכנו ארבע פוקימונים, אני לא זוכרת אותם כרגע, אבל הם הצליחו להשמיד מספר מחוזות ולבסוף הם חזרו לפה וכאן הגיעו מספר מאמנים והצליחו לעצור אותם בעזרת פוקימונים אדירים אחרים" היא מוסיפה "ההרס היה נוראי ומעטים שרדו ועכשיו אנחנו מנסים לשקם את עצמנו מחדש" היא מסכמת ומיסתכלת עליכם.

גרידוס כושי&#33;&#33;
    קרדיט לתומר..
    ~~~
    "וכל זה קרה בשעתיים שלא היינו כאן?" אני משיב בבילבול&#33;

6. A little MONSTER
    שם: <=====

טל-
    לא נורא~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יוצא החוצה בריצה ומוצא את עצמך על גדה של ים עצום מימדיים ובתוכו נימצאת להקה של גרידוסים בשלל הצבעים.
    ,,
    ולפניהם ניצא הגרידוס הכי ענק שראית איי פעם.
    הוא ניראה שונה יותר משאר הגרידוסים ואז אתה מבחין שהוא שחור וענק .
    הגרידוס הענק, ניראה שמדבר עם שאר הגרידוסים.
    לפתע הוא שולח קרן על ענקית לכיוון מספר מהגרידוסים, שלא משאירה מהם סימן.
    אתה פולט צעקת אימה ומיתחרט עליה אחרי שנייה כי הגרידוס מבחין בך ומתחיל לשחות לכיוונך במהירות ושולח קרן על ענקית.

אני מוציא את בלספרוט וצועק בפחד "בלספראוט תשתמשי באבקת שינה או שזה הסוף שלנו&#33;"אני אומר בפחד ומשתדל להחזיק את עצמי בתקווה שבלספראוט תצליח.

7. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ניתאי-
    "אתה צריך לצאת מפה, אני כבר סיימתי את חלקי בעולם" היא אומרת וניראת זקנה יותר "מאסתי בניסיונות חיפושים או חוסר חיפושים במקום הזה. אתה חייב לצאת עכשיו&#33;" היא אומרת וראשה נשמט על כתפה.
    אתה מיסתכל המום מגופתה הנוקשה והזוויות המוזרה של ראשה.
    "את בסדר?" אשאל אותה ואגש אליה במהירות, בודק לה דופק

8. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תומר-
    אהבתי&#33; אם היא מתעורר&#33; XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג מישתמש בבועות ושואב מהן חיים ושולח אקדח מים על צ&#39;יקוריטה שמיתעורר.
    "היפנוזה&#33;" אתה קורא במהירות, אבל צ&#39;יקוריטה מתכונן לזה ומישתמש בעלי טער על פוליוואג ומצליח להיתחמק מהמתקפה.
    פוליוואג ניפגע מהמתקפה.

85%

VS.

55% (מורעל)

"אם תנצח אני אוסיף פרס קטן, מה דעתך?" שואל בני בחיוך וניראה כאילו הוא מסתיר משהו.
    אני מנסה להמציא שפה חדשה זה הולך לי עד עכשיו ?
    -------------
    "פוליוואג אל תוותר תשלח בועות לכל הזירה בשביל שאם הוא יתקוף זה יפגע קודם בבועות ואז תשלח אליו היפנוזה ואחרי זה תשתמש באקדח מים &#33;"אומר לפוליוואג בשקט.
    "איזה סוג של פרס ?"אשאל .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

9. משתמש מנוסה
    תמיר-
    קיבלת קריקטון&#33; D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "או- הא&#33;" היא אומרת ומפסיקה לצעוק "אני מניחה שאפשר לסדר משהו תלוי מה אתה צריך" היא אומרת ומיסתכלת עליך בתמיהה.
    "אני צריך שתטפלי בפוקימונים שלי, וגם חדר ללילה בבקשה" אני אומר לה בנימוס.

10. Kibō no chi

נדב-
    לארביטר מישתמשת שוב בגלישת אבנים על עלי הטער, אבל העלים פשוט חותכים את האבנים לחתיכות ופוגעים בלארביטר ישירות.
    לארביטר נהדפת לאחור, אינה מוכנה להפסיד ושולחת שוב גלישת אבנים על צ&#39;יקוריטה שניפגע.
    לארביטר צורחת, אבל לא ניראה שצ&#39;יקוריטה ניפגעה מזה.
    65% (מורעל)

VS.

70%

"תשמע, אם תצליח לנצח אני אוסיף גם אבן חלקה, מה דעתך?" בני שואל אותך ניראה משועשע מהמצב.

איפה הקרדיט על הצביעה?&#33; :angry:
    --
    "בסדר. לארוויטאר, תשתמשי בגלישת סלעים ותסתובבי מסביב צ&#39;יקוריטה, כשהיא תהיה מסוחררת מספיק תפגעי בה&#33;"

Spoiler ספוילר

11. the bitch is back
    איציק-
    האמת נדב עשה~ XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שעתיים?&#33;" היא קוראת ומתחילה לצחוק "תנסה שנתיים&#33;" היא ממשיכה לצחוק "כמה זמן כבר הייתם שם?" היא שואלת ומביטה בכם "מאיזו שנה אתם?" היא מוסיפה לשאלה.

טל-
    בלספורט יוצאת ושולחת אבקת שינה על הגרידוסים, אבל האבקה בקושי מזיזה לגירודס הענק הזה, אבל מצליחה להרדים שני גרידוסים מאחוריו.
    הקרן ממשיכה ופוגעת אי שם במבוך הענקי הזה.
    בלספורט ממש מפחדת מהגרידוס הזה, אבל לא מוותרת ונעמדת מולך מחכה לפקודה.

ניתאי-
    אתה ניגש לאישה ומתחיל לנער אותה "את בסדר?" אתה שואל ובודק את הדופק שלה.
    אין דופק, היא מתה . אתה מרגיש את צינחנת המוות העולה ממנה.
    אתה מיסתובב ורואה שגם פוקימוניה שוכבים על הריצפה בלי תזוזה.

תומר-
    לא ממש -_-
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פוליוואג שולח בועות לכל עבר ומצליח לספוג חיים מהמים ולשלוח היפנוזה על צ&#39;יקוריטה, שנירדם שוב.
    "פרס מיוחד" הוא אומר ומוציא אבן גדולה שנראת כאילו היא אגרה בתוכה מים רבים.
    אתה מביט בה בשקיקה בזמן שפוליוואג יורה אקדח מים ענק על צ&#39;יקוריטה ומעיף אותו אחורה.

70%

VS.

60%(מורעל)

"נו מעוניין?" הוא שואל ומחזיר את האבן המוזרה למקומה.

תמיר-
    "כל המכונות סגורות וחדר, אני לא בטוחה שנשאר" היא אומרת וניגשת לדלפק ענקי ומאחריו יש מתלים לעשרות מפתחות לחדרים.
    "אמממ..." היא אומרת ובודקת את הלוח הענקית "הא&#33;" היא אומרת ומביאה לך מפתח אחד קטן. "הקומה האחרונה " היא אומרת ומראה לך את הכיוון למעלית.

נדב-
    קרדיט לנדב על הצביעה ה- 100ממת&#33; D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לארביטר מיסתכלת עליך מבמט מבולבל ומישתמשת בגלישת אבנים ומתחילה להיסתובב סביב צ&#39;יקוריטה.
    "צ&#39;יקוריטה עלי קסם" אומר בני בפשטות וצ&#39;יקוריטה מישתמשת בעלים קומי, הזוהרים בצבעים מדהימים ומעיפים את לארביטר מהמגלשה.

63% (מורעל)

VS.

60%

"באמת, ציפיתי ליותר ממאמן שמשחק אותה קשוח" הוא אומר ומתחיל לצחקק.
    גיל! 3>

12. Kibō no chi
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 11 2009, 10:16 PM

נדב-
    קרדיט לנדב על הצביעה ה- 100ממת&#33; D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לארביטר מיסתכלת עליך מבמט מבולבל ומישתמשת בגלישת אבנים ומתחילה להיסתובב סביב צ&#39;יקוריטה.
    "צ&#39;יקוריטה עלי קסם" אומר בני בפשטות וצ&#39;יקוריטה מישתמשת בעלים קומי, הזוהרים בצבעים מדהימים ומעיפים את לארביטר מהמגלשה.

63% (מורעל)

VS.

60%

"באמת, ציפיתי ליותר ממאמן שמשחק אותה קשוח" הוא אומר ומתחיל לצחקק.
    ומה עם הפרס שלי שהגבתי ב-4 בבוקר בלילה הלבן? @:
    אני רוצה גרולייט
    --
    "שתוק כבר טמבל&#33;"
    "לארוויטאר, תשתמשי שוב בסופת חול ואז תרוצי אל צ&#39;יקוריטה ותנשכי אותה, ואז תעיפי אותה לאוויר בזמן שאת משתמשת בגלישת אבנים&#33;"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    תמיר-
    "כל המכונות סגורות וחדר, אני לא בטוחה שנשאר" היא אומרת וניגשת לדלפק ענקי ומאחריו יש מתלים לעשרות מפתחות לחדרים.
    "אמממ..." היא אומרת ובודקת את הלוח הענקית "הא&#33;" היא אומרת ומביאה לך מפתח אחד קטן. "הקומה האחרונה " היא אומרת ומראה לך את הכיוון למעלית.
    "תודה, אני ארפא את הפוקימונים בבוקר" אני אומר לה, וצועד אל עבר המעלית, שם אני עולה לקומה האחרונה ומחפש את החדר שלי.

14. משתמש מנוסה
    איציק-
    האמת נדב עשה~ XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שעתיים?&#33;" היא קוראת ומתחילה לצחוק "תנסה שנתיים&#33;" היא ממשיכה לצחוק "כמה זמן כבר הייתם שם?" היא שואלת ומביטה בכם "מאיזו שנה אתם?" היא מוסיפה לשאלה.

"אנחנו? 2009..." אני משיב לה..

15. the bitch is back
    נדב-
    אתה תקבל בקרוב V_V...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "רק חבק ששכחת" הוא אומר ומתחיל לצחוק "צ&#39;יקוריטה, תישתמש במשיכה&#33;" הוא קורא וצ&#39;יקוריטה יצר לב גדול שעף במהירות ללארביטר וגורם לה להיתאהב בלארביטר&#33;
    לארביטר יוצרת סופת חול, אבל הסופה יותר נעימה למגע. אתה לוקח גרגר חול אחד ורואה שהוא בצורת לב&#33;
    לארביטר יותר מידיי מאוהבת כדי לתקוף.
    "עלי טער&#33;" קורא בני ועלי חדים מסכין פוגעים בלארביטר.

56% (מורעל)

VS.

45% (מאוהבת)

"עלי קסם&#33;" קורא בני.

תמיר-
    אתה הולך למעלית ולוחץ על הכפתור האחרון, שלמען הפרוטוקול קומה מספר 187, ומגיע לחדרך.
    החדר לא רק שהוא ענק, הוא בעצם סוויטה מלכותית&#33;
    הכל מפואר ומהממם.
    אתה מיסתכל ורואה ג&#39;קוזי, שלושה חדרי שינה, מטבח ענקי, סלון מרוהט ואפילו פינת הקרנה ענקי&#33;
    השאלה היא מה לעשות קודם?

איציק-
    "אנחנו עוד עוד מעט 2012" היא אומרת במעט צחוק "אתה בתוך שהייתם שם כמעט שעתיים?" היא שואלת "אני חושבת שיש דרך לחזור לזמן שלכם" היא מוסיפה אחרי זמן מה " אבל הדרך מאוד מסוכנת ותיהיו צריכים לשכנע אותו שיעשה את זה בשבילכם"
    גיל! 3>

עמוד 32 מתוך 51 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •