Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 51 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 757
  1. the bitch is back
    אליעד-
    "תרצה בינתיים לשתות?" היא שואלת בחיוך. אתה מהנהן והיא מביאה לכם שתי כוסות מיים שאתם שותים בשמחה. כעבור חצי שעה בערך אתה רואה את פוצ'יאנה יוצא מהחדר טיפולים והוא מכשכש בזנבו בחיוך. "הוא יותר חזק ממה שחשבתי" אומרת האחות ג'וי ובודקת אותו. "תודות לך הוא בסדר גמור!" היא אומרת.
    בזמן שאתה והאחות ג'וי משוחחים פיצ'ו ופוצ'יאנה משחקים תופסת בשמחה. "בכל מקרה אני צריכה לחזור לעיסוקי" היא אומרת ומשאירה אותכם לבד.

תומר-
    אתה סורק את הבית ורואה מספר חלונות אבל אין שום זכר לפרופסור אייזלי. אתה מיסתכל מסביב וגם אין שום סימנים לפריצה. כנראה שהיא לא בביתה.

תמיר-
    אתה מחזיר אותו לפוקדור וממשיך בדרכך ולא עובר הרבה זמן ואתה מריח ריח טוב באוויר. אתה מחליט לעקוב אחרי מקור הריח. לאחר מספר שניות אתה רואה שני פוקימונים רוזליה () וסאנקורן () הריח כ"כ נעים. לפתע אלקיד יוצא מהפוקדור שלו ומריח גם את האוויר ומחליט להיתיישב לידן ונהנה מהריח.

איציק-
    אתה מיסתכל סביב ועולם פוקימונים חדש ניגלה לעינייך ולאפך. האזור,שהפך להיות ידוע בפוקימוני העשב שלו, מעלה ריחוצת נעימים של פרחים ודברי מתיקה. הריח הקסום גורם לך לבהות באוויר לכמה דקות אתה מיתאפס וממשיך ללכת. לפתע מולכם קופץ בלספורט קטן ()
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 1 2009, 07:45 PM

איציק-
    אתה מיסתכל סביב ועולם פוקימונים חדש ניגלה לעינייך ולאפך. האזור,שהפך להיות ידוע בפוקימוני העשב שלו, מעלה ריחוצת נעימים של פרחים ודברי מתיקה. הריח הקסום גורם לך לבהות באוויר לכמה דקות אתה מיתאפס וממשיך ללכת. לפתע מולכם קופץ בלספורט קטן ()
    'אני אלחם בו! הוא לא חזק במיוחד!' אחשוב לעצמי...
    "קדימה בלדום!! הורדה על בלספראוט!"

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 1 2009, 06:14 PM
    ניתאי-
    בגלל זה כתבתי את זה עם מרכאות XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ספל קופצת קדימה ושולחת אקבת שלג על אגסקיוט. אגסקיוט מקבל את המכה בחוזקה וקופא במקום.
    ספיל מפהקת ומחכה לראות מה אתה רוצה לעשות.
    "אופס... הייתי בטוח שהוא רוצה לתקוף אותנו" אגיד לספיל ואמשיך איתה לאורך הגן

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תומר-
    אתה סורק את הבית ורואה מספר חלונות אבל אין שום זכר לפרופסור אייזלי. אתה מיסתכל מסביב וגם אין שום סימנים לפריצה. כנראה שהיא לא בביתה.
    'טוב כנראה שאני אצטרך להסתדר ככה 'אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    תמיר-
    אתה מחזיר אותו לפוקדור וממשיך בדרכך ולא עובר הרבה זמן ואתה מריח ריח טוב באוויר. אתה מחליט לעקוב אחרי מקור הריח. לאחר מספר שניות אתה רואה שני פוקימונים רוזליה () וסאנקורן () הריח כ"כ נעים. לפתע אלקיד יוצא מהפוקדור שלו ומריח גם את האוויר ומחליט להיתיישב לידן ונהנה מהריח.
    אני מתיישב ליד אלקיד ונהנה מהריח. אני מסתכל לעבר רוזליה ומחייך לעברו.

6. the bitch is back
    איציק-
    אתה מוציא את בלדום, שניראה קצת תשוש מהקרב הוקדם "תישתמש בהורדה!" אתה קורא בלדום תופס תאוצה ומישתמש בהפתעה על בלספורט בהורדה.
    בלספורט מישתמש בגפן מצליפה ומעיף לאחור את בלדום, שלא ניראה שהמתקפה הזיזה עליו.
    בינתיים אליס מעודדת אותך מאחור "קדימה לואיס!" היא קוראת בהיתלהבות יתרה.

80%

VS.

70%

ניתאי-
    אתה ממשיך בדרכך בכיף יחד עם ספיל ,המיתגלגלת לאיטה, כעבור רבע שעה של הליכה מרובה אתה שומע רישרוש מהשיחים. אתה מתקרב לבדוק ממה נובע הרעש ושם אתה רואה שרומיש () קטן ומשחק עם מה שנראה כמו פוקדור.

תומר-
    אתה מחליט ללכת מישם ומתחיל להיתרחק מהבית. כעבור רבע שעה אתה מוצא את עצמך מחוץ לעיר והאוויר הפותח נושב על פניך. אתה מתחיל ללכת קדימה ואחרי מספר שניות ריח מתוק ונעים עולה באפך אתתה מחייך ורואה לפניך שלושה הופיפ () מרחפים מולך ומפזרים ריח מתוק ונעים.

תמיר-
    אתה מתיישב ליד אלקיד,שמחליט לשבת על רגליך, ומסתכל על רוזליה בחיוך היא מחיזרה לך חיוך וממישכה להפיץ ריח עם סאנקורן. לאחר מספר דקות שניהם מנופפים לכם לשלום ומתחילים ללכת משם ביחד.
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 1 2009, 09:03 PM
    תמיר-
    אתה מתיישב ליד אלקיד,שמחליט לשבת על רגליך, ומסתכל על רוזליה בחיוך היא מחיזרה לך חיוך וממישכה להפיץ ריח עם סאנקורן. לאחר מספר דקות שניהם מנופפים לכם לשלום ומתחילים ללכת משם ביחד.
    איזה באסה הפסדתי עכשיו 7000 בפייסבוק כי היה למישהו פלאש בדיוק שקיבלתי רצף! =[
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "רק רגע, רוזליה!" אני קורא לעברה ומנסה לעצור אותה "אולי את רוצה להצטרף אליי לצוות?" אני שואל אותה.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר-
    אתה מחליט ללכת מישם ומתחיל להיתרחק מהבית. כעבור רבע שעה אתה מוצא את עצמך מחוץ לעיר והאוויר הפותח נושב על פניך. אתה מתחיל ללכת קדימה ואחרי מספר שניות ריח מתוק ונעים עולה באפך אתתה מחייך ורואה לפניך שלושה הופיפ () מרחפים מולך ומפזרים ריח מתוק ונעים.
    "אנחנו לא רוצים להפריע להם נכון פוליוואג "אומר והסתכל על פוליוואג בחיוך אחר כך המשיך ללכת.

9. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ניתאי-
    אתה ממשיך בדרכך בכיף יחד עם ספיל ,המיתגלגלת לאיטה, כעבור רבע שעה של הליכה מרובה אתה שומע רישרוש מהשיחים. אתה מתקרב לבדוק ממה נובע הרעש ושם אתה רואה שרומיש () קטן ומשחק עם מה שנראה כמו פוקדור.
    "מה? פוכדור?" אשאל בבילבול ואז אנסה לקחת בעדינות את הפוכדור משרומיש, אם הוא מתנגד אגיד לספיל "ספיל! אבקת שלג!"

10. Kibō no chi
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 1 2009, 06:14 PM
    נדב-
    לארביטר מעלמת מדבריך ומישתמשת בסופת חול. הסופה מכסה את כל האזור ואתה רק שומע ענקות כאב. 'מה קורה פה?' אתה חושב לעצמך בזעם.
    "אמרתי נשיכה!" אתה צווח עליה ובשנייה שאתה מסיים את דברייך אודיש עפה על פרצופך בחוזקה.
    אתה מאבד את שיוי המשקל ועף אחורה. אתה מרגיש איך פרצופך שורף ונאדם. אתה מעיף מביט מבט באודיש ומגלה שהיא מעולפת. אתה מיסתכל סביב ורואה את לארביטר עומדת משולבת ידים ומבט זועם על פרצופה.

"נו, מה יש עכשיו? את כועסת על מקודם? אמרתי שאני מצטער כבר, לא? לא התכוונתי להרביץ לך, פשוט לא שלטתי בעצמי, ובאמת שני מתנצל. נוכל להתחיל מההתחלה?" אני שואל בזמן שאני מרים את אודיש ואומר ללארוויטאר "חכי כאן", הולך אל אחד השיחים ומרסק את אודיש בחוזקה על האדמה, זורק עליה פוקדור אם היא שורדת את זה וחוזר מהר אל לארוויאטר.
    "אז את סולחת לי?" אני שואל אותה ומושיט את היד שלי ללחיצה.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    אליעד-
    "תרצה בינתיים לשתות?" היא שואלת בחיוך. אתה מהנהן והיא מביאה לכם שתי כוסות מיים שאתם שותים בשמחה. כעבור חצי שעה בערך אתה רואה את פוצ'יאנה יוצא מהחדר טיפולים והוא מכשכש בזנבו בחיוך. "הוא יותר חזק ממה שחשבתי" אומרת האחות ג'וי ובודקת אותו. "תודות לך הוא בסדר גמור!" היא אומרת.
    בזמן שאתה והאחות ג'וי משוחחים פיצ'ו ופוצ'יאנה משחקים תופסת בשמחה. "בכל מקרה אני צריכה לחזור לעיסוקי" היא אומרת ומשאירה אותכם לבד.

אתקרב אל פוצ'יינה ואז אלטף את ראשו ואשאל אותו "רוצה להצטרף לצוות שלי?"

12. the bitch is back
    שכחתי משהו חשוב. תוכלו להיות או מאמנים או מתאמים לכן בהודעה הבאה תרשמו מה אתם רוצים. תחרויות התיאום יסברו כשמתאם יגיע לשם.

תמיר-
    אמממ... אוקי? XD
    תתחבר למסן P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    רוזליה מיסתובבת אליך לאט עם מבט מופתע על פניה, היא מביטה בסאנקורן שמניד בראשו בדאגה.
    רוזליה מיסתכלת עליך ומנידה גם היא בראשה וממישכה ללכת עם סאנקורן במהירות משם משאירים שובל של ריח מתוק אחריהם. אתה מיסתכל לאופק ורואה אתם ממשיכים ללכת.

תומר-
    ההופיפים לא מבינים מה אתה רוצה ומצחקים לעצמם בזמן שהרוח מעיפה אותם ברוח וקול צחוקם נישמע מרחוק. אתה ממשיך ללכת ולפניך עוברת שיירת אגסקיוט () שחוסמים את הדרך.

ניתאי-
    אתה מנסה לקחת את הפוקדור משרומיש אבל הוא מנסה להאבק. אתה מושך את הפוקדור מצד אחד, והוא מהצד השני. אתה משחרר את הפוקדור לרגע ושרומיש עף אחורה עם הפוקדור. הפוקדור ניפתח ובולע את שרומיש פנימה ולאחר כמה נידנודים שרומיש ניתפס.
    אתה מגרד את ראשך 'תפסתי שרומיש?' אתה חושב לעצמך.

נדב-
    אתה אכזרי :angry:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את אודיש ומרסק אותה בכוח על האדמה.
    אתה מרגיש איך כל החיים מתעופפים ממנה.
    אתה משליך את גופתה מלאת החברבורת על האדמה,כאילו היא שקית זבל , וחוזר ללרביטר.
    "סולחת לי?" אתה שואל את לארביטר והיא מעיפה את ידך ממנה וחוזרת לפוקדור שלה.

אליעד-
    פוצ'יאנה הקטן מכשכש בזנבו ונובח מאושר. הוא מיסתכל עליך מתכופף על רגליו הקדמיות ומעלה את ישבנו גבוהה ומכשכש בזנבו בפראות, הוא נובח שוב, ניראה שהוא רוצה קרב.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    איציק-
    אתה מוציא את בלדום, שניראה קצת תשוש מהקרב הוקדם "תישתמש בהורדה!" אתה קורא בלדום תופס תאוצה ומישתמש בהפתעה על בלספורט בהורדה.
    בלספורט מישתמש בגפן מצליפה ומעיף לאחור את בלדום, שלא ניראה שהמתקפה הזיזה עליו.
    בינתיים אליס מעודדת אותך מאחור "קדימה לואיס!" היא קוראת בהיתלהבות יתרה.

80%

VS.

70%

"מצויין בלדום שלי! תנסה הורדה שוב! בכל הכוח!!" אני מכריז.. ומקווה לטוב.

כמובן שמאמן.
    אם אפשר את שניהם יכול להיות מגניב

14. Kibō no chi
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 1 2009, 10:14 PM

נדב-
    אתה אכזרי :angry:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את אודיש ומרסק אותה בכוח על האדמה.
    אתה מרגיש איך כל החיים מתעופפים ממנה.
    אתה משליך את גופתה מלאת החברבורת על האדמה,כאילו היא שקית זבל , וחוזר ללרביטר.
    "סולחת לי?" אתה שואל את לארביטר והיא מעיפה את ידך ממנה וחוזרת לפוקדור שלה.

ואתה סקסי. יש תלונות? O:
    מאמן.
    --
    אני מוציא את לארוויטאר מהפוקדור ושואל אותה "מה עכשיו? אמרתי שאני מתנצל. באמת שאני מצטער, וחשוב לי שנהיה חברים ונתחיל מההתחלה, בבקשה תסלחי לי!" אני אומר ומחזיק אותה בשביל שהיא לא תסתובב, ותסתכל על העיניים שלי בשביל לראות שאני דובר אמת, אחרי הכל עיניים הם החלון של הנשמה.

Spoiler ספוילר

15. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by The Cheshire Cat@Oct 1 2009, 10:14 PM
    תומר-
    ההופיפים לא מבינים מה אתה רוצה ומצחקים לעצמם בזמן שהרוח מעיפה אותם ברוח וקול צחוקם נישמע מרחוק. אתה ממשיך ללכת ולפניך עוברת שיירת אגסקיוט () שחוסמים את הדרך.
    מאמן 3:
    לעזאזל איתך הדבקת אותי
    לא אמרתי להם כלום OO
    -------------
    "לא נראה לי שאנחנו רוצים להתעסק איתם נכון פוליוואג ?"אומר ואחפש דרך עקיפה לדרך שאותה האגסקיוטים חוסים .
    ---
    אני יכול לקרוא לו פולי ?

עמוד 8 מתוך 51 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •