Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה

2. JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Norg Man@Sep 27 2009, 05:57 AM
    הנה קישור להודעה. לטיפולכם
    תקשיב The Cheshire Cat הוא משגיח על הפורום הזה מה שאומר הוא אחראי על הספאם ועל העבירות בפורום שעליו הוא משגיח אז תשאיר את זה לטיפול אתה לא צריך לדווח על כל ספאם שאתה רואה אתה עושה את זה לא מעט פעמים ואתה יוצא מלשין תיתן למשגיחים של הפורום לטפל בזה ואם אתה רואה שהם לא מטפלים בזה אחרי כמה ימים רק אז תדווח בשביל מה לדעתך יש משגיחים בפורום?כדאי שהם יטפלו בבעיות ספאם וכאלה והם יודעים מה העבודה שלהם אז אתה לא צריך לדווח על כל דבר שאתה רואה שעובר על החוקים כי יש מי שמטפל בזה וזה המשגיחים.

נ.ב

אני מבין את הכוונה שלך שאתה רוצה שאנשים לא יעברו על החוקים אבל עצם העובדה שאתה מלשין אתה גורם למשתמשים פה לא לאהוב אותך וחבל שאתה עושה את זה תאמין לי אני רואה לא מעט פעמים שאתה מלשין ומדווח לא מעט פעמים תן להנהלה הגבוהה או לפקחים או למשגיחים לטפל בזה במקרה הזה המשגיח אמור לטפל בזה כי זה בפורום שלו .

• מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by JONY_BOY@Sep 27 2009, 09:16 AM
    תקשיב The Cheshire Cat הוא משגיח על הפורום הזה מה שאומר הוא אחראי על הספאם ועל העבירות בפורום שעליו הוא משגיח אז תשאיר את זה לטיפול אתה לא צריך לדווח על כל ספאם שאתה רואה אתה עושה את זה לא מעט פעמים ואתה יוצא מלשין תיתן למשגיחים של הפורום לטפל בזה ואם אתה רואה שהם לא מטפלים בזה אחרי כמה ימים רק אז תדווח בשביל מה לדעתך יש משגיחים בפורום?כדאי שהם יטפלו בבעיות ספאם וכאלה והם יודעים מה העבודה שלהם אז אתה לא צריך לדווח על כל דבר שאתה רואה שעובר על החוקים כי יש מי שמטפל בזה וזה המשגיחים.

נ.ב

אני מבין את הכוונה שלך שאתה רוצה שאנשים לא יעברו על החוקים אבל עצם העובדה שאתה מלשין אתה גורם למשתמשים פה לא לאהוב אותך וחבל שאתה עושה את זה תאמין לי אני רואה לא מעט פעמים שאתה מלשין ומדווח לא מעט פעמים תן להנהלה הגבוהה או לפקחים או למשגיחים לטפל בזה במקרה הזה המשגיח אמור לטפל בזה כי זה בפורום שלו .
    אני מסכים במעט ג'וני אבל הרגע עברתי על הודעות המשתמש וכולן שם הן ספאם...
    אם אתה לא מאמין, תלחץ

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Dragonite!!!@Sep 27 2009, 07:25 AM
    אני מסכים במעט ג'וני אבל הרגע עברתי על הודעות המשתמש וכולן שם הן ספאם...
    אם אתה לא מאמין, תלחץ
    בסדר אבל שהמשגיח של הפורום יתחבר ויראה את זה הוא ידאג לטפל במי שעשה ספאם אבל דברתי בכללי שהייתי בבאן הרבה זמן ראיתי אותו פותח הרבה נושאים במשוב ומלשין על אחרים זה לא בסדר שהוא עושה את זה שהוא מדווח על כל מי שמקלל או עושה דאבל פוסט או ספאם הוא גורם למשתמשים לא לאהוב אותו אז אתה אומר שעשו שם ספאם אז אני מאמין לך אבל תן למשגיח של הפורום לטפל בזה הוא יודע מה העבודה שלו לפותח הנושא תאר לך שמישהו פה היה מלשין עליך תמיד?אייך היית מרגיש?תדע דבר אחד לא להיות מלשין כי אחר כך לא יאהבו אותך פה אני לא מדבר על עצמי אלה על אחרים רק אם אתה רואה אחרי כמה ימים שלא מטפלים בזה תדווח אבל לא ישר שהעניין הזה עוד טרי והמשגיח בכלל לא ראה את הספאם.

• מנכ"ל לשעבר.
    ג'ון, שתהיה המנהל תחליט, ביינתים לא.
    תודה, טופל.

• the bitch is back
    Originally posted by Norg Man@Sep 27 2009, 07:57 AM
    הנה קישור להודעה. לטיפולכם
    פעם הבאה תודיע לי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

• JONY_BOY
    Guest
    אני מציע שתנעלו למניעת ספאם כי גם ככה הנושא טופל.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Sep 27 2009, 09:58 AM
    פעם הבאה תודיע לי.
    בסדר.
    וגוני בוי זה לא התפקיד שלך.
    אני אפילו לא אגיב לתגובות הילדותיות שלך.
    כל תגובה שלך בנושא הזה הייתה ספאם בעצמה

• מנכ"ל לשעבר.
    <div align="Center">בקשתך/שאלתך נענתה, לכן הנושא ננעל</div>

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •